Τραμπ: Τα παιδιά μας, διδάσκονται στο σχολείο να μισούν τη χώρα τους! (Και τα Ελληνόπουλα το ίδιο διδάσκονται, κύριε Πρόεδρε)

Τραμπ: Τα παιδιά μας, διδάσκονται στο σχολείο να μισούν τη χώρα τους! (Και τα Ελληνόπουλα το ίδιο διδάσκονται, κύριε Πρόεδρε)

4 Ιουλίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:353
Μοίρασέ το

 

Ντόναλντ Τράμπ: “Το χάος και η βία που έχουμε δει στους δρόμους και τις πόλεις – που διοικούνται από φιλελεύθερους δημοκράτες σε κάθε περίπτωση – είναι το προβλέψιμο αποτέλεσμα της ακραίας κατήχησης και μεροληψίας ετών, στην εκπαίδευση, τη δημοσιογραφία και άλλα πολιτιστικά ιδρύματα.

Ενάντια σε κάθε νόμο της κοινωνίας και της φύσης, τα παιδιά μας, διδάσκονται στο σχολείο να μισούν τη χώρα τους και να πιστεύουν, ότι οι άνδρες και οι γυναίκες που την έχτισαν, δεν ήταν ήρωες αλλά κακοποιοί.”

 

 

Και που να δεις τι διδάσκονται τα Ελληνόπουλα… έχουν αλλοιώσει ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ… και το χειρότερο είναι ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ, ΟΥΤΕ ΟΙ Α-ΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ…

Και το ακόμα χειρότερο είναι, ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πριν από το Όρος Ράσμορ, το βράδυ της Παρασκευής, ότι τα σχολεία της Αμερικής συνεχίζουν να κάνουν προπαγάνδα και τα παιδιά της Αμερικής διδάσκονται να «μισούν τη χώρα τους».

Όπως είπε ο Τραμπ, η Αριστερά, έχει γίνει όλο και πιο ριζοσπαστική και ασκεί μεγάλη επιρροή σε πολλές πτυχές της Αμερικανικής κοινωνίας, ενώ τόνισε, ότι θα «εκθέσει» τον επικίνδυνο ριζοσπαστισμό της Αριστεράς και την «πολιτιστική επανάσταση».

«Στα σχολεία μας, στις ειδησεογραφικές μας αίθουσες, ακόμα και στις εταιρικές μας αίθουσες συνεδριάσεων, υπάρχει ένας νέος ακροαριστερός φασισμός, που απαιτεί απόλυτη υποταγή», ανέφερε ο Πρόεδρος Τραμπ.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος υποστήριξε, ότι μεγάλο μέρος των ταραχών που προέκυψαν τις τελευταίες εβδομάδες, προήλθε από τη διείσδυση της Αριστεράς στο σχολικό σύστημα της χώρας. Είπε ότι τα σχολεία και τα Μέσα Ενημέρωσης, συνεχίζουν να στρεβλώνουν την αλήθεια για την Αμερικανική ιστορία και κάνουν τα παιδιά να μισούν τη χώρα τους.

Ντόναλντ Τραμπ:

«Το χάος και η βία που έχουμε δει στους δρόμους και τις πόλεις – που διοικούνται από φιλελεύθερους δημοκράτες σε κάθε περίπτωση – είναι το προβλέψιμο αποτέλεσμα της ακραίας κατήχησης και μεροληψίας ετών, στην εκπαίδευση, τη δημοσιογραφία και άλλα πολιτιστικά ιδρύματα. Ενάντια σε κάθε νόμο της κοινωνίας και της φύσης, τα παιδιά μας, διδάσκονται στο σχολείο να μισούν τη χώρα τους και να πιστεύουν, ότι οι άνδρες και οι γυναίκες που την έχτισαν, δεν ήταν ήρωες αλλά κακοποιοί.

Η ριζοσπαστική άποψη της Αμερικανικής ιστορίας, είναι ένας ιστός ψεμάτων. Κάθε προοπτική, έχει αφαιρεθεί. Κάθε αρετή, είναι κρυμμένη. Κάθε κίνητρο, είναι διεστραμμένο. Κάθε γεγονός, παραμορφώνεται και το ελάττωμα γιγαντώνεται, μέχρι η ιστορία να εξαλειφθεί για πάντα και όλες οι καταγραφές να παραμορφωθούν, ώστε να μην μπορούν πλέον να αναγνωρίζονται. Αυτό το κίνημα, επιτίθεται ανοιχτά στις κληρονομιές κάθε ανθρώπου στο Όρος Ράσμορ. Μολύνουν τη μνήμη του Ουάσινγκτον, του Τζέφερσον, του Λίνκολν και του Ρούσβελτ.

Σήμερα, θα θέσουμε την ιστορία και όλες τις καταγραφές της στη σωστή της βάση», πρόσθεσε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Πηγή: Breitbart

 

Πηγή

Προβολές : 353


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα