«ΤΡΕΜΩ, δεν έχουμε δει ακόμα το μεγάλο ΤΕΛΟΣ»!

«ΤΡΕΜΩ, δεν έχουμε δει ακόμα το μεγάλο ΤΕΛΟΣ»!

29 Μαρτίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,155
Μοίρασέ το

Γερμανός οικονομολόγος λέει την αλήθεια για αυτά που γίνονται.

 

 

 

Αυτά είναι τα ζητούμενα … ένα οικονομικό  κραχ και η επισιτιστική και ενεργειακή κρίση…

Στόχος η καταστροφή της ανθρωπότητας, εκμεταλλευόμενοι την δίκαιη στρατιωτική παρέμβαση του Πούτιν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Προτρέπει τους πολιτικούς να την πουν και αυτοί στον κόσμο…

Ο Πρόεδρος του Γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών (DIW), Marcel Fratzscher, προειδοποιεί για υψηλά ποσοστά πληθωρισμού σε περίπτωση που υπάρξει εμπάργκο πετρελαίου και φυσικού αερίου κατά της Ρωσίας, τουτέστιν υπάρχει κίνδυνος για μεγάλο ΚΡΑΧ!!!

Ο οικονομολόγος, μιλώντας στο Kölner Stadt-Anzeiger και το RedaktionsNetzwerk Deutschland, σημείωσε ότι «οι ρυθμοί πληθωρισμού έως και δέκα τοις εκατό είναι πιθανοί» εάν ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν «κλείσει την κάνουλα του φυσικού αερίου».

Ο Fratzscher δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Οι πολιτικοί πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πάντα στον κόσμο και να πουν: Εάν υπάρχει εμπάργκο και δεν υπάρχουν πλέον προμήθειες πετρελαίου και φυσικού αερίου, ούτε ΤΡΙΑ Κατάρ ή Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ΜΑΖΙ μπορούν να μας βοηθήσουν».

 

ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

“Η Ρωσία και η Ουκρανία εξάγουν το 30 τοις εκατό του παγκόσμιου σιταριού. Η Ρωσία εξάγει επίσης λίπασμα καλίου. Μια χώρα όπως η Αίγυπτος πρέπει να εισάγει όλο το σιτάρι.”, προσέθεσε.

Σύμφωνα με τον Fratzscher, εκατομμύρια άνθρωποι θα διολίσθαιναν στην φτώχεια εάν η τιμή εκεί αυξανόταν κατά 30% και κατέληξε: «ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΩ: ΌΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΟΣ»

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,155


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα