Τρομακτική αποκάλυψη από την PFIZER, για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!! Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων (SADS) – Προγραμματίζοντας τον Πληθυσμό

15 Μαρτίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:6,786
Μοίρασέ το

Με τον πληθυσμό εσκεμμένα απασχολημένο, η Pfizer έδωσε αθόρυβα στη δημοσιότητα έγγραφα που είχαν διαταχθεί από το δικαστήριο σχετικά με τα εμβόλια COVID-19.

Αποκαλύπτεται μέσα σε αυτή την πρόσφατα αποκαλυφθείσα δημοσίευση μια τρομακτική ματιά στις καταστροφικές επιπτώσεις των ενέσεων mRNA. Από τους 42.000 λήπτες που συμμετείχαν στην τρίμηνη μελέτη, 1.223 πέθαναν. Δεδομένου του συγκλονιστικού ποσοστού θνησιμότητας 3%, πρέπει να αναρωτηθεί κανείς: πώς σχεδίαζαν να αποκρύψουν μια τόσο σημαντική αύξηση των απότομων θανάτων;

 

 

Είναι τρομακτικό… συντελείται ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, και όλοι μας βρισκόμαστε εν υπνώσει, αντί κάθε λαός να ενωθεί και να ξεσηκωθεί εναντίον των εγχώριων δολοφόνων ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ – ΓΙΑΤΡΩΝ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ – ΙΕΡΑΡΧΩΝ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ και λοιπών συνεργαζόμενων με τα ανθρωπόμορφα κτήνη…

ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

b37c0facdde1f52e12732d6d90d911cd.png               Μετάφραση: Απολλόδωρος

        8 Μαρτίου 2022, downthechupacabrahole.com Διάβαστε το εδώ

 ____________

 

Φαινομενικά εν μία νυκτί, ο κόσμος κατακλύζεται από συνεχή ειδησεογραφική κάλυψη για την Ουκρανία, επικείμενες πυρηνικές επιθέσεις και τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

 

Κάθε ώρα που περνάει προσφέρει έναν κατακλυσμό ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών που εστιάζουν στις μοχθηρές ρωσικές δυνάμεις. Φυσικά, η τέλεια ενορχηστρωμένη τακτική αντιπερισπασμού δεν είναι σίγουρα τυχαία.

Με τον πληθυσμό εσκεμμένα απασχολημένο, η Pfizer έδωσε αθόρυβα στη δημοσιότητα έγγραφα που είχαν διαταχθεί από το δικαστήριο σχετικά με τα εμβόλια COVID-19.

 

Αποκαλύπτεται μέσα σε αυτή την πρόσφατα αποκαλυφθείσα δημοσίευση μια τρομακτική ματιά στις καταστροφικές επιπτώσεις των ενέσεων mRNA. Από τους 42.000 λήπτες που συμμετείχαν στην τρίμηνη μελέτη, 1.223 πέθαναν. Δεδομένου του συγκλονιστικού ποσοστού θνησιμότητας 3%, πρέπει να αναρωτηθεί κανείς: πώς σχεδίαζαν να αποκρύψουν μια τόσο σημαντική αύξηση των απότομων θανάτων;

 

4f95af08dad229b7910b7a5caad53042.png

Ενώ οι παρασκευαστές φαρμάκων αποκάλυπταν τη μαζική κλίμακα της σφαγής που προκαλούσαν οι εμβολιασμοί, άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια ζοφεροί τίτλοι. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης παρήγαγαν αμέτρητα άρθρα που αναδείκνυαν ένα αναδυόμενο φαινόμενο που ονομάστηκε Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων. Γνωστό και ως SADS, η κατάσταση αυτή αναφέρεται σε ανεξήγητους θανάτους μεταξύ υγιών νέων ανθρώπων. Σύμφωνα με τους επικαλούμενους “ειδικούς“, τα εύρωστα άτομα μπορούν σποραδικά να φύγουν από τη ζωή χωρίς καμία προειδοποίηση.

Οι γιατροί ισχυρίζονται ότι πρόκειται απλώς για περιπτώσεις καρδιακής ανακοπής. Περιέργως, αυτή η καρδιακή ανεπάρκεια δεν παράγει καμία εμφανή ή ανιχνεύσιμη αιτία θανάτου στις αυτοψίες. Από την αρχή, τα συστημικά δίκτυα προσπάθησαν να εξομαλύνουν τα προηγουμένως αδιανόητα συμβάντα χρησιμοποιώντας μια τεχνική που ονομάζεται προγνωστικός προγραμματισμός (predictive programming).

Η κοινωνία προετοιμαζόταν εν αγνοία της για μια ύπουλη μορφή γενοκτονίας.

1ccd59c9805a7b3e7971c5b3c16144c3.png

Οι περισσότερες μεγάλες τηλεοπτικές εκπομπές, εφημερίδες και περιοδικά λαμβάνουν προσοδοφόρες μίζες από φαρμακευτικές εταιρείες. Λόγω της προοδευτικά μειούμενης τηλεθέασης, πολλά από αυτά θα χρεοκοπούσαν χωρίς οικονομική τραπεζική υποστήριξη από εξωτερικές πηγές. Η Pfizer, η Moderna και η Johnson & Johnson κερδίζουν το ιλιγγιώδες ποσό των 1.000 δολαρίων σε κέρδη ανά δευτερόλεπτο από τα εμβόλια για τον κορονοϊό.Απροσδόκητα ποσά πλούτου οδηγούν σε αφάνταστη δύναμη.

Για το λόγο αυτό, οι γίγαντες της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας μπορούν να υπαγορεύουν ποιες πληροφορίες λογοκρίνονται ή προωθούνται. Αν τα στελέχη ήθελαν να εκτρέψουν τις επικείμενες απώλειες, θα μπορούσαν να φυτέψουν τους σπόρους για να αλλάξουν την αντίληψη του κοινού. Δεδομένης της εξάρτησης των δικτύων από τη συνδικαλιστική χρηματοδότηση, οι διαχειριστές θα συμμορφώνονταν γρήγορα με οποιοδήποτε αίτημα ενός χορηγού. Οι “έκτακτες” ιστορίες θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν μεθοδικά.

 

Από τον Φεβρουάριο του 2022, η βάση δεδομένων VAERS κατέγραψε 24.827 θανάτους που αποδίδονται σε εμβολιασμούς SARS-CoV-2.

Για λόγους σύγκρισης, οι αρχές απέσυραν το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων το 1976, αφού πέθαναν μόνο 25 καταναλωτές.

Τα αρχεία από την αποχαρακτηρισμένη έκθεση Pfizer- FDA αποδεικνύουν ότι ο αριθμός αυτός ξεπεράστηκε μέσα σε λίγες ημέρες.

 

Στο ίδιο έγγραφο, παρατηρήθηκαν 1.291 σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Οι παραγωγοί αρνήθηκαν να συμπεριλάβουν αυτές τις πληροφορίες στα απαιτούμενα από το νόμο ένθετα συσκευασίας και προχώρησαν σε ευρεία διανομή. Η απληστία και η επιθυμία για έλεγχο έχουν διεισδύσει στον ιατρικό και στον ομοσπονδιακό τομέα.

 

Οι εμπλεκόμενοι έχουν αίμα στα χέρια τους.

Η ανθρωπότητα πρέπει να ξεπεράσει τους διχαστικούς περισπασμούς και να ενωθεί ενάντια στον πραγματικό μας εχθρό: τις ελίτ που διαπράττουν αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα.

 

——————

Δικτυογραφία :

Sudden Adult Death Syndrome: [Predictive] Programming the Population – Down the Chupacabra Hole

https://downthechupacabrahole.com/2022/03/08/sudden-adult-death-syndrome-predictive-programming-the-population/#more-9013

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 6,786


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα