Τρομακτική η θνησιμότητα από τα εμβόλια... και το φθινόπωρο έρχονται τα χειρότερα για τους εμβολιασμένους.

Τρομακτική η θνησιμότητα από τα εμβόλια... και το φθινόπωρο έρχονται τα χειρότερα για τους εμβολιασμένους.

27 Απριλίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,088
Μοίρασέ το

 

Επιδημιολόγος του Yale: 60 – 70% των νέων κρουσμάτων και θανάτων C0VID είναι εμβολιασμένοι.

Dr Martínez Albarracín: « Το φθινόπωρο 20-30% των εμβολιασμένων μπορεί να πεθάνουν.”

 

 

 

Βρίθει το διαδίκτυο με αναφορές για την τρομακτική επικινδυνότητα του εμβολίου, και για τους θανάτους και τις παρενέργειες που δημιουργεί.

Κι όμως πολλοί κωφεύουν, ή αγνοούν, ή δεν θέλουν να μάθουν.

Όλοι αυτοί, θα είναι θύματα μιας νοσηρής σατανικής κλίκας, και της δικής τους ανεγκεφαλιάς.

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο Harvey Risch, MD, PhD, καθηγητής Επιδημιολογίας στο Yale School of Public Health προειδοποιεί: « 60 με 70% των νέων κρουσμάτων και θανάτων C0VID προέρχονται από άτομα που εμβολιάστηκαν ».

Μια μελέτη βρετανική το επιβεβαιώνει.

Η Dr Martínez Albarracín σε σχέση με τον μαζικό εμβολιασμό αναφέρει: « Το φθινόπωρο 20 ως 30% των εμβολιασμένων μπορεί να πεθάνουν…

Η Δρ Martínez Albarracín προειδοποιεί για το δράμα που ενδέχεται να συναντήσουμε το επόμενο φθινόπωρο εάν υπάρξει μαζικός εμβολιασμός( El Diestro – 15 Απριλίου 2021)

Μας εντυπωσιάζει πολύ το γεγονός ότι στα γενικά μέσα τα εμβολιασμένα ταξινομούνται ως ανοσοποιημένα άτομα όταν αργότερα δεν μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή, καθώς μπορούν να μολύνουν και να μολυνθούν.

Στην πραγματικότητα, τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να έχουν είναι ακριβώς τα ίδια σαν να μην είχαν εμβολιαστεί.

Αλλά είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό όταν μολύνσεις και θάνατοι συμβαίνουν σε γηροκομεία μετά τον εμβολιασμό, καθώς χρησιμοποιούν τον ίδιο όρο, δηλαδή, συνέβη σε αυτούς «παρά το ότι έχουν εμβολιαστεί».

Το θέμα είναι ότι πολλοί ειδικοί προειδοποιούν για κάτι που είναι πολύ ανησυχητικό: η πραγματική πανδημία (σσ η μια νέα ίσως πιο επικίνδυνη έξαρση της) θα προκληθεί από τον εμβολιασμό.

Και δεν υπάρχει ούτε ένα ούτε δύο, υπάρχουν ήδη πολλοί γενναίοι άνθρωποι που τολμούν να προβλέψουν ένα δραματικό φθινόπωρο / χειμώνα του 2021 και ακριβώς λόγω του εμβολιασμού.

Η τελευταία ήταν η Dr. María José Martínez Albarracín μέλους της «Γιατροί για την αλήθεια στην Ισπανία», που δέχεται μεγάλη πολεμική για τις απόψεις της σε συνέντευξή της στο Toro TV.

Αυτό που επιβεβαιώνει η Δρ Martñinez Albarracín είναι εξαιρετικά ανησυχητικό αφού πιστεύει ότι μέχρι το επόμενο φθινόπωρο, εάν το 70% του πληθυσμού καταλήξει να εμβολιαστεί, μπορεί να βρεθούμε με την πραγματική πανδημία που θα προκαλείται από αυτόν τον εμβολιασμό και επίσης πιστεύει ότι μπορεί να πεθάνουν ως και το 30% των εμβολιασμένων.eldiestro 15/3/21

Τα mainstream media της επιτίθενται μαζικά γιατί δικαιούνται άποψη να έχουν μόνο οι καθεστωτικοί επιστήμονες κι όχι οι αντιφρονούντες!!

 

Πηγή

Προβολές : 1,088


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα