Τροφή για σκέψη και... Ο νοών νοείτω...

Τροφή για σκέψη και... Ο νοών νοείτω...

8 Σεπτεμβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:387
Μοίρασέ το

Ας υπάρχει η οποιαδήποτε ΚΥΑ, υπογεγραμμενη από τον οποιοδήποτε υπουργό, ο Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας αλλά πρεσβεύει…

Ο Κωνσταντίνος Δαβιτίδης, είναι ιατρός… και γονέας…

Κάτι παραπάνω γνωρίζει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τροφή για σκέψη και... Ο νοών νοείτω...
Κωνσταντίνος Δαβιτίδης

Είναι ιατρική πράξη η χρήση μάσκας;

Χωρίς αμφιβολία, αποσκοπεί στην προστασία και διαφύλαξη της Υγείας του χρήστη.

Συμπέρασμα: Άρα η χρήση μάσκας ως πραξη, επιβάλλεται συμβουλευτικά μόνον από ιατρικό προσωπικό, αρμόδιο στην υλοποίηση – εκτέλεση της κι όχι από δάσκαλο, καθηγητή, ιδιοκτήτη καταστήματος, κομμωτή ή οποιαδήποτε άλλο επιχειρηματία, διότι είναι αναρμόδιοι.

Ας υπάρχει η οποιαδήποτε ΚΥΑ, υπογεγραμμενη από τον οποιοδήποτε υπουργό, ο Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας αλλά πρεσβεύει:

“Η ιατρική πράξη υλοποιείται κατόπιν ενημερώσεως του ενδιαφερόμενου κι απόλυτης συγκατάθεσης του.

Αν ο ενδιαφερόμενος είναι ανήλικος, τότε η τέλεση της οποιαδήποτε ιατρικής πράξης υλοποιείται κατόπιν ενημερώσεως του γονέα, έγγραφης συγκατάθεσης του ή/και φυσικής του παρουσίας.”

ΟΚ, ζούμε στην Ελλάδα, δε θα ξεχάσουμε ότι ξέραμε κι διδαχθήκαμε.

Τροφή για σκέψη.
Ο νοών νοείτω…

Πηγή

Προβολές : 387

Ετικέτες: , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοίρασέ το