Τσακίζει κόκκαλα η απάντηση του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, στα φασιστοειδή  κομματόσκυλα της Ν.Δ. και του ΚΚΕ : “ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΕΣ !!!” Δημοσιοποιεί την μήνυση κατά Τσίπρα.

Τσακίζει κόκκαλα η απάντηση του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, στα φασιστοειδή κομματόσκυλα της Ν.Δ. και του ΚΚΕ : “ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΕΣ !!!” Δημοσιοποιεί την μήνυση κατά Τσίπρα.

8 Ιουλίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:646
Μοίρασέ το

 

Νίκος Αντωνιάδης: “ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΤΗ ΛΑΣΠΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΕΞ ΙΔΙΩΝ, ΟΤΙ Η ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ !!!

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΕ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ !!!”

Ανελέητος είναι ο πόλεμος που δέχεται ο έγκριτος νομικός κ. Νίκος Αντωνιάδης, απ’ όλα τα πολιτικά κομματόσκυλα, που προσπαθούν με λάσπη να αμαυρώσουν την μεγάλη ανταπόκριση που βρίσκουν σε χιλιάδες έλληνες, οι καταγγελίες, οι μηνύσεις και τα εξώδικα.

Ακόμα και μέσα στο προφίλ του, αλυχτούν τα λυσσασμένα σκυλιά, που διαπιστώνουν έντρομα πως η προσωπική του σελίδα, έχει μετατραπεί σε … κόμβο αντίστασης και αγώνα…

Κι αυτό, κάνει το σύστημα να ταρακουνιέται και να βλέπει πως το τέλος του είναι κοντά.

Γι αυτό και ξαμόλησε τα παρακρατικά του φίδια, για να δαγκώσουν, να σπείρουν διχόνοιες και να λοιδορήσουν τον έγκριτο νομικό.

Η απάντηση του κ. Αντωνιάδη, τους αποστομώνει, καθώς καταθέτει παράλληλα την μήνυση που υπέβαλε πριν ένα χρόνο κατά του τέως πρωθυπουργού για το Μακεδονικό.

Και όσο χάνουν το παιχνίδι τα μίσθαρνα του συστήματος, τόσο θα λυσσούν… γιατί γνωρίζουν πως χάνοντας την εξουσία τα αφεντικά τους, δεν θα υπάρχει λαγούμι γι αυτούς που είναι πιόνια τους…

 

Καλλιόπη Σουφλή 

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΜΟΥ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2019, ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΝΑ ΠΑΡΩ “ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ”, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο “ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ” ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ !!!

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ, “ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ” ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ;;;

ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!

ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΕΣ !!!

ΕΝΤΑΞΕΙ ;;; ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ;;;

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΤΗ ΛΑΣΠΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΕΞ ΙΔΙΩΝ, ΟΤΙ Η ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ !!!

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΕ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ !!!

Είναι καταπληκτικό αυτό που ζω!! Πραγματικά σας λέω. Μόνο σταλινικό και άνθρωπο του Σόρος δεν με έχουν πει ακόμα… Όπου να ναι, φαντάζομαι, θα το ζήσω κι αυτό!

Όλοι αυτοί, κομματόσκυλα από όλες τις πτέρυγες της Βουλής, έμμισθοι γκεμπελίσκοι ή σταλινίσκοι, λειτουργώντας με συνθήκες και όρους CIA ή KGB, ή απλώς άνθρωποι που κρίνοντας τα αλλότρια εξ ιδίων, δεν μπορούν να συλλάβουν με τον καμμένο από τις κομματικές εξαρτήσεις εγκέφαλό τους, την έννοια της ανιδιοτέλειας και την έννοια της αληθινής και άνευ όρων και προϋποθέσεων αγάπης για την πατρίδα, έχουν επιδοθεί σε έναν ανελέητο αγώνα αποδόμησης της προσωπικότητάς μου. Και απόδοσης στη νομική δράση μου για το κοινό καλό, ευτελών κινήτρων και πολιτικών σκοπιμοτήτων. Κρίνοντας, επαναλαμβάνω, τα αλλότρια εξ ιδίων και πιστεύοντας ότι απευθύνονται σε ακροατήριο που πάντα θα προσπαθεί να ανακαλύψει τον κομματικό κάθε φορά χαρακτήρα στις ατομικές ή συλλογικές δράσεις υπέρ των Ελλήνων και της πατρίδας μας.

Έχουν ψάξει τα πάντα για μένα. Με έχουν κάνει φύλλο και φτερό. Έχουν ψάξει όλο το παρελθόν μου. Δεν μπορούν να βρούνε τίποτα! Γιατί ήμουν πάντα, από τότε που καταλαβαίνω τον κόσμο, αυτός που είμαι και σήμερα. Και θα είμαι για πάντα.

Δεν τα έχουν βρει όλα όμως! Υπάρχουν κι άλλα! Που δεν τα γνωρίζουν. Και πετάνε τη λάσπη, μη γνωρίζοντας ότι θα πάρω από το παρελθόν μου αυτό που δεν γνώριζαν ότι υπάρχει, θα το χρησιμοποιήσω σαν φτυάρι, θα μαζέψω τη λάσπη που πέταξαν και θα τους την πετάξω με τη σειρά μου στα μούτρα τους.

Έτσι έγινε και με τα “εύσημα της Κουμουνδούρου”. Δεν γνώριζαν ότι πριν από ένα χρόνο, την 1η Φεβρουαρίου 2019 (όταν δεν είχα ανοίξει ακόμα τη σελίδα μου στο facebook…), είχα καταθέσει μήνυση κατά του Αλέξη Τσίπρα. Για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Όχι μ’ αυτά τα βαρύγδουπα αδικήματα, έσχατες προδοσίες και καταλύσεις του πολιτεύματος. Όχι. Αλλά για τη συκοφαντική δυσφήμηση που είχε το θράσος να διαπράξει σε βάρος όλων των Ελλήνων, όταν στην Κύπρο, ενώπιον του Μακρόν και του Αναστασιάδη, αποκάλεσε όλους τους Έλληνες που αντιδρούσαν στη συμφωνία των Πρεσπών, ηλίθιους, λαϊκιστές και ακροδεξιούς.

Αλλά αυτή η ξεκάθαρη μήνυση, με το απλό περιεχόμενο και το αυταπόδεικτο ποινικό αδίκημα, θάφτηκε από τους “Μακεδονομάχους” της Νέας Δημοκρατίας.

Έθαψαν την προσβολή κατά χιλιάδων Ελλήνων και κράτησαν ζωντανή τη συμφωνία των Πρεσπών.

Και μετά μας έλεγαν τα κομματόσκυλα “τι να κάνουμε, είναι συμφωνία του κράτους, έχει την υπογραφή του πρωθυπουργού, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα”…

Χωρίς βεβαίως να μπορούν να δώσουν απάντηση στο ερώτημα “γιατί δεν μας τα είχατε πει αυτά πριν τις εκλογές”, ούτε στο ερώτημα “δηλαδή, εάν ο Τσίπρας είχε υπογράψει την παραχώρηση της Ακρόπολης στους Τούρκους, θα τη σεβόσασταν κι αυτή τη συμφωνία;;;”…

Αρχικά, τα κομματικά ερπετά πέταγαν λάσπη, υπογείως ή φανερά, με πραγματικά ή ψεύτικα προφίλ, ταυτίζοντας το πρόσωπό μου με τους ναζιστές και την ιδεολογία τους.

Τους πέταξα στα μούτρα όλα αυτά που έλεγα δημοσίως και σε όλα τα ΜΜΕ για τον ναζισμό, την ίδια ακριβώς χρονική περίοδο που τους υπερασπιζόμουν!

Και όχι εκ του ασφαλούς, εκ των υστέρων και κατόπιν εορτής!! Τότε!!

Πάει κι αυτό!

Μετά, στην πορεία, και μετά την ανάρτησή μου για τον νόμο για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, μου επιτέθηκαν τα κομματόσκυλα του ΚΚΕ, μέλη του ΠΑΜΕ, και με κατηγόρησαν ότι είμαι, λέει …τσιράκι του συστήματος!!!

Προφανώς χτυπάω το σύστημα όλον αυτόν τον καιρό ως τσιράκι του!

Κάποιας μορφής ψυχασθένεια, επομένως, πρέπει να την έχω…

Ποια ήταν η αμαρτία μου;

Ότι κατήγγειλα και τους βουλευτές του ΚΚΕ που ψήφισαν “παρών” στον νόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, συνεργώντας στο έγκλημα!!

Και πολύ καλά έκανα!

Αλλά όχι, προφανώς, ως τσιράκι του συστήματος, αλλά ως οργισμένος πολίτης και νομικός, με τη συμπεριφορά των “αντισυστημικών” βουλευτών, των υπερασπιστών του λαού, που συναίνεσαν στο έγκλημα του συστήματος σε βάρος του λαού αυτού.

Η Ελλάδα έχει επειγόντως ανάγκη από μία νέα πολιτική και πνευματική ηγεσία.

Μακριά και πέρα από κομματικές, πολιτικές και άλλες εξαρτήσεις.

Με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και στόχο τη δημιουργία της ουσιαστικής και καθαρής βάσης για ένα καλύτερο μέλλον για τους Έλληνες και τα παιδιά τους.

Και τα παιδιά των παιδιών τους. Με κέντρο το Δίκαιο και τον Άνθρωπο.

Με σας τελειώσαμε…

Θα σας αφήσουμε να αλληλοσπαραχθείτε μέσα στην απίστευτη κρατική και παρακρατική δυσωδία που αναδύεται από τους εμετικούς διαλόγους των υποκλοπών της ΕΥΠ, που σαρώνουν την διεφθαρμένη πολιτική σκηνή.

Εμάς μπορείτε να μας υποκλέπτετε και να μας παρακολουθείτε όσο θέλετε! Ό,τι λέμε και ό,τι κάνουμε, όταν δεν μας ακούτε και δεν μας βλέπετε, είναι αυτά που λέμε και αυτά που κάνουμε και όταν είμαστε μπροστά σας!!

Και το παρελθόν μας, εκεί κι αυτό, μπροστά σας, ανοικτό βιβλίο για όλους!!

Εσείς στο σκοτάδι, εμείς στο φως !!

Καληνύχτα…

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 646


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα