Τώρα ξεκινάει το ... πάρτι (;;;). Έστειλαν αποτελέσμα τέστ στον δικηγόρο Αντωνιάδη, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα ξεκινάει το ... πάρτι (;;;). Έστειλαν αποτελέσμα τέστ στον δικηγόρο Αντωνιάδη, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 Ιανουαρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:914
Μοίρασέ το
Τώρα ξεκινάει το ... πάρτι (;;;). Έστειλαν αποτελέσμα τέστ στον δικηγόρο Αντωνιάδη, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Νίκος Αντωνιάδης: “Επειδή ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπεβλήθην σε τεστ, ΟΥΤΕ σήμερα ΟΥΤΕ ποτέ, ανίχνευσης αντιγόνου του ιού SARS-CoV-2, ούτε οποιουδήποτε άλλου ιού,
 
Επειδή φέρομαι να έχω υποβληθεί σε τεστ από τα συνεργεία σας…”

 
 
 
 
 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
 
Στέλνουν sms στον κόσμο, με αποτελέσματα του τεστ για κορονοϊό, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ…!!!!!!!!!!
 
ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΨΕΙ…
 
Άντε… στείλτε και σ’ εμένα ένα τέτοιο sms, σαν αυτό που στείλατε στον Νίκο Αντωνιάδη, μια και έχετε το κινητό μου από την εταιρεία της κινητής τηλεφωνίας που είμαι… και θα σας γκαμήσω τα πρέκια, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ… ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.
 
ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑΣ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ”…πότε ΘΑ γίνουν, και από αναβολή σε αναβολή.
ΕΝΩ Η ΑΓΩΓΗ…  
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Αλήθεια, γιατί μήνυση κύριε Αντωνιάδη και όχι αγωγή;;; ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ…
 
Τώρα ξεκινάει το ... πάρτι (;;;). Έστειλαν αποτελέσμα τέστ στον δικηγόρο Αντωνιάδη, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
Από Νίκο Αντωνιάδη
_______________________
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι ΚΟ ΠΑΡΤΙ !!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ Ε.Ο.Δ.Υ. !!
 
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ :
ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΕΣΤ ,
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ :
 
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ…
Nikos Antoniadis <[email protected]>
Προς:Eody Gov Info
Παρ, 8 Ιαν στις 2:55 μ.μ.
 
Κύριοι,
Σήμερα, στη 1:34 μ.μ., έλαβα το κάτωθι γραπτό μήνυμα από τον Ε.Ο.Δ.Υ. στο κινητό τηλέφωνό μου με αριθμό 6971540626 :
 
Επειδή ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπεβλήθην σε τεστ, ΟΥΤΕ σήμερα ΟΥΤΕ ποτέ, ανίχνευσης αντιγόνου του ιού SARS-CoV-2, ούτε οποιουδήποτε άλλου ιού,
 
Επειδή φέρομαι να έχω υποβληθεί σε τεστ από τα συνεργεία σας, ειδικά εγώ που έχω προκαλέσει τον σχηματισμό ποινικής δικογραφίας στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα, μετά την εξώδικη αναφορά μου στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για σωρεία ψευδών βεβαιώσεων σε όλη τη χώρα, στην εκταταμένη αυτή εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών, στην εγκληματική εργαλειοποίηση των “κρουσμάτων” (των θετικών, δηλαδή, αποτελεσμάτων, ψευδών ή αληθών, και όχι “κρουσμάτων”), στο πλαίσιο της οποίας εντάσσονται και οι μαζικοί θάνατοι στα δημόσια νοσοκομεία, με σκοπό ή αποτέλεσμα, τον εγκλεισμό των πολιτών, την κατακρεούργηση των συνταγματικών δικαιωμάτων και ελευθεριών τους και τη διάλυση της ελληνικής οικονομίας.
 
Επειδή στη δικογραφία αυτή εντάσσονται οι αμέτρητες περιπτώσεις δήθεν θετικών και δήθεν αρνητικών τεστ, όπως στην περίπτωσή μου, από τον Ε.Ο.Δ.Υ., σε ανθρώπους που είτε στήθηκαν στις ουρές για τα δωρεάν τεστ, δίνοντας τα στοιχεία τους, αποχώρησαν και ειδοποιήθηκαν ότι ήταν δήθεν θετικοί ή αρνητικοί, είτε δεν πήγαν ποτέ, όπως εγώ.
 
Επειδή στη δικογραφία αυτή εντάσσονται και τα πεταμένα στους δρόμους τεστ από τον ίδιο τον Ε.Ο.Δ.Υ. και τα συνεργεία του, όπως στους δρόμους της Δράμας, έξω από το νοσοκομείο, γεγονός που αποδεικνύει ότι ούτε οι άνθρωποι του Ε.Ο.Δ.Υ. πιστεύουν στον “φονικό” ιό, και όχι μόνο οι …”συνωμοσιολόγοι” και οι “ψεκασμένοι” :
 
ΑΠΑΙΤΩ να μου δώσετε ΑΜΕΣΑ εξηγήσεις για το ως άνω αποσταλέν σε μένα sms.
 
AΠΑΙΤΩ να μου παραδώσετε ΑΜΕΣΑ τα ΠΛΗΡΗ στοιχεία της “δειγματοληψίας”, ήτοι τόπο, ονόματα εμπλεκομένων σε όλη τη διαδικασία κ.λπ.
 
ΑΠΑΙΤΩ να μου παραδώσετε το υποτιθέμενο “τεστ” στο οποίο δήθεν υπεβλήθην.β
 
Σας αναφέρω ότι θα υποβάλω ΜΗΝΥΣΗ στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών με την οποία θα ζητάω, εκτός της διερεύνησης της δικής μου “ειδοποίησης”, τον έλεγχο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΙΣΤΩΝ των τεστ που διενεργήθηκαν στην περιοχή που κατοικώ, ήτοι στο Δήμο Διονύσου, αλλά και σε όλες τις περιοχές των βορείων προαστίων, για τις οποίες χθες ανακοινώθηκε ότι είναι στο ¨κόκκινο” μετά τα τεστ που διενήργησαν τα συνεργεία σας.
 
Είναι προφανές ότι όλος αυτός ο τεράστιος όγκος των ψευδών ειδοποιήσεων έχει προκύψει από τη συλλογή στοιχείων από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και τον ΕΦΚΑ.
 
Το θέμα έχει ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ !!
 
Παρακαλώ να έχω τις έγγραφες εξηγήσεις σας ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ !!
 
Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 2021
 
Ο Καταγγέλλων-Αιτών Δικηγόρος
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

 

Πηγή

Προβολές : 914


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα