Υλοποιείται ένα σατανικό πρόγραμμα “π ε ι θ α ρ χ ι κ ή ς  κοινωνίας”. Η “δημοκρατία των  ζ ό μ π ι”...

Υλοποιείται ένα σατανικό πρόγραμμα “π ε ι θ α ρ χ ι κ ή ς κοινωνίας”. Η “δημοκρατία των ζ ό μ π ι”...

26 Σεπτεμβρίου, 2020 25 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 494 προβολές ( Μέτρηση έως 02:04:05 )

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Είμαστε λοιπόν αναγκασμένοι, λόγω της ανοχής των “πολιτών του ΦΚΚ” (φραπέ, κινητού, καναπέ), να ζούμε τον εφιάλτη που διαμορφώνεται ανάμεσα σε ουτοπία και δυστοπία…”

Είναι αυτοί οι “πολίτες του ΦΚΚ”, όπως ακριβώς τους χαρακτηρίζει ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Θράκης, που όντας οι ίδιοι ένα μάτσο ψυχικής – νοητικής και σωματικής χωματερής, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΗ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΖΩΗ.

Αυτή η χωματερή, λέγεται … ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ…

Είναι η χωματερή, πάνω στην οποία στηρίζονται όχι μόνον η σημερινή κυβερνητική συμμορία, αλλά και όλες οι προηγούμενες και όλες οι αντιπολιτεύσεις.

Αυτή η χωματερή, πρέπει … επιβάλλεται να εκλείψει το συντομότερο δυνατόν, για να σωθούν Η ΠΑΤΡΙΔΑ και ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υλοποιείται ένα σατανικό πρόγραμμα “π ε ι θ α ρ χ ι κ ή ς  κοινωνίας”. Η “δημοκρατία των  ζ ό μ π ι”...

 
Όλα δείχνουν ότι υλοποιείται ένα σατανικό πρόγραμμα
“π ε ι θ α ρ χ ι κ ή ς κοινωνίας”, όπως ακριβώς το είχε αναλύσει ο Michel Foucault to 1975 στην μονογραφία του “Επιτήρηση και Τιμωρία. Η γέννηση της φυλακής”.
 
Με αφορμή την π α ν ω λ ό β λ η τ η πόλη στα τέλη του 17ου αιώνος, ο Γάλλος φιλόσοφος έγραφε:
 
«Η πανωλόβλητη πόλη εκφράζει την  ο υ τ ο π ί α  τής τέλεια κυβερνώμενης πόλης: είναι μια πόλη που διατρέχεται ολόκληρη από ιεραρχία, ε π ι τ ή ρ η σ η, βλέμμα, γραφή· μια πόλη η οποία α κ ι ν η τ ο π ο ι ε ί τ α ι κατά τη λειτουργία μιας ε π ε κ τ α τ ι κ ής εξουσίας που ασκείται διακριτικά σε όλα τα ατομικά σώματα» (ό.π., σελ. 226).
Είμαστε λοιπόν αναγκασμένοι, λόγω της ανοχής των “πολιτών του ΦΚΚ” (φραπέ, κινητού, καναπέ), να ζούμε τον εφιάλτη που διαμορφώνεται ανάμεσα σε ουτοπία και δυστοπία…
 
O Runciman, Έτσι τελειώνει η δημοκρατία;, μτφ.: Π. Γεωργίου, εκδ. Πατάκη, Αθήνα 2019, σελ. 68, μιλούσε για “δημοκρατία των ζ ό μ π ι”…

 

Πηγή

(Visited 493 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το