Υπάρχει εισαγγελέας .. ν΄ασχοληθεί με τον εισαγγελέα και την καταγγελία του Καθηγητή της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Κ. Βαθιώτη ότι ο Εισαγγελέας Εφετών Γ. Τσιρώνης έμεινε φυτό από το εμβόλιο;;

17 Ιουλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:436
Μοίρασέ το

 

 

«Ο άξιος Εισαγγελέας Εφετών στην Πάτρα Γεώργιος Τσιρώνης έμεινε φυτό από παρενέργειες Astrazeneca και δεν μιλάει κανένας από τους συναδέλφους του, μούγκα στη στρούγκα » καταγγέλλει o Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

«Έχουμε τη χειρότερη υγειονομική δικτατορία που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί»

 

Ο κύριος Καθηγητής, είπε ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Και η ΑΛΗΘΕΙΑ, είναι αυτή που τον χαρακτηρίζει σε όλη του τη ζωή και σε όλες του τις πράξεις.

Κανείς εισαγγελέας δεν θα τολμήσει να ασχοληθεί μαζί του, γιατί Θ’ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ, εκτός αν Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ, ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΔΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΣΙΡΩΝΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΦΥΤΟ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ … Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΤΟΝ πρ.ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΑΘΙΩΤΗ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΜΟΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ.

 

 

Υπάρχει εισαγγελέας .. ν΄ασχοληθεί με τον εισαγγελέα και την καταγγελία του Καθηγητή της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Κ. Βαθιώτη ότι ο Εισαγγελέας Τσιρώνης έμεινε φυτό από το εμβόλιο και ότι έχουμε Υγειονομική Δικτατορία;;

«Ο άξιος Εισαγγελέας Εφετών στην Πάτρα Γεώργιος Τσιρώνης έμεινε φυτό από παρενέργειες Astrazeneca και δεν μιλάει κανένας από τους συναδέλφους του, μούγκα στη στρούγκα » καταγγέλλει o Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

«Έχουμε τη χειρότερη υγειονομική δικτατορία που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί» αναφέρει.

«Καταπέλτης» ο νομικός και πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην πανδημία.

Ο νομικός μιλώντας στον Focus 103.6 έκανε λόγο για «δικτατορία που επιτείνεται μέρα με τη μέρα …έχει καταλυθεί το κράτος δικαίου».

Ο κ. Βαθιώτης σχολιάζοντας τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μίλησε για υγειονομική δικτατορία:

«Έχουμε περίπου μονοκομματικό κράτος. Δεν λειτουργεί η αρχή της δημοκρατίας, έχει καταλυθεί το κράτος δικαίου. Έχουμε τη χειρότερη υγειονομική δικτατορία που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί.

Η δικτατορία του ‘67 ήταν παιδική χαρά μπροστά σε αυτό που ζούμε», ανέφερε ο νομικός και πρόσθεσε ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός συνιστά «εξευτελισμό και ταπείνωση του ανθρώπου».

Επιπλέον, ο κ. Βαθιώτης προχώρησε σε μια συγκλονιστική καταγγελία, κατά την οποία ανέφερε ότι ο εισαγγελέας εφετών Γεώργιος Τσιρώνης έχει υποστεί βλάβες στην υγεία του από παρενέργειες του εμβολίου της Astrazeneca: «Οι παρενέργειες δηλώνονται; Ή έχουμε πολίτες τρομοκρατημένους, οι οποίοι δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι είχαν σοβαρές παρενέργειες; Ο εισαγγελέας εφετών, Γεώργιος Τσιρώνης, έχει μείνει φυτό από τις παρενέργειες του Astrazeneca. Και δεν μιλάει κανένας» κατήγγειλε.

”Το εμβόλιο λατρεύεται ως θεότητα από τη στιγμή που το εμβόλιο λατρεύεται ως θεότητα έχουμε πρόβλημα θρησκευτικό” είπε.

”Η σύσταση της Επιτροπής Βιοηθικής πήγε στον κάλαθο των αχρήστων” είπε αναφερόμενος στον υποχρεωτισμό.

Αποκάλεσε ”ναζιστικό το διάγγελμα” του πρωθυπουργού και τον ίδιο τον αποκάλεσε ”υγειονομικό δικτάτορα”.

”Πως έχουν δικαίωμα στην ελευθερία μόνο οι εμβολιασμένοι αφού εξακολουθούν ν΄αποτελούν κίνδυνο;;” αναρωτήθηκε.

Τέλος, ο κ. Βαθιώτης χαρακτήρισε «ανήθικη» την προσφορά των 150 ευρώ στους νέους που θα εμβολιαστούν, ενώ σημείωσε ότι το επόμενο lockdown έχει ήδη αποφασιστεί:

«Είτε τα κρούσματα είναι αληθινά, είτε είναι προσχηματικά, φοβάμαι ότι το lockdown είναι αποφασισμένο να γίνει και ίσως να υπάρχει σύνδεση με εκλογικό σχεδιασμό που ενδεχομένως να αφορά επιστολική ψήφο για να μπορέσει η δικτατορία να παραμείνει στην εξουσία».

”Μας κλείσανε στα κλουβιά μας βγάλανε μετά με φίμωτρα και τώρα μας θέλουν πειραματόζωα με πειραματικά εμβόλια” είπε ο καθηγητής..

”Γνωρίσαμε τον παγκόσμιο νομοθέτη καρμπόν οι νομοθεσίες σε όλα τα κράτη έρχεται ο Παγκόσμιος Κυβερνήτης” είπε.

Η δημοκρατική ευαισθησία του Καθηγητή εκθέτει τους συνεργάτες συναδέλφους του..” δίδαξα στα παιδιά μου ότι “όταν προβλέπω ως ενδεχόμενο το θάνατο και παρ΄όλα αυτά τελώ την ενέργεια σημαίνει ότι αποδέχομαι έχω ενδεχόμενο δόλο.

Οι υπάλληλοι που κάνουν την ένεση και όλος ο καθεστωτικός μηχανισμός αυτός είναι υπεύθυνοι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως μ΄ενδεχόμενο δόλο ή για απόπειρα εφόσον δεν έχει επέλθει ακόμη ο θάνατος…”

(σσ η αρχή του μη βλάπτειν κονιορτοποιήθηκε.

Τι θα πουν στις απολογίες τους ότι εκτελούσαν διαταγές;

Στη Νυρεμβέργη γιατροί δικάστηκαν..

Γιατροί είναι νοσηλευτές όφειλαν να γνωρίζουν τις Διεθνείς Συνθήκες που διέπουν Ιατρικό Δίκαιο την Ιατρική Δεοντολογία τον Κώδικα της Νυρεμβέργης το Σύνταγμα τ΄ αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα τις μελέτες τα στοιχεία 18.000 πέθαναν σύμφωνα μ΄ΕΜΑ μετά τον εμβολιασμό μόνο στην Ευρώπη και 1,5 εκατομμύριο παρενέργειες οι περισσότερες σημαντικές για να μην πάμε στα αδήλωτα όφειλαν να είναι κοινωνοί στις ετερόκλητες επιστημονικές απόψεις κανείς δεν μπορεί να καλυφθεί όπως κι ιστορικά αποδείχθηκε πίσω από μια εντολή και κανείς υπάλληλος δεν είναι υποχρεωμένος να πράξει παρά το νόμο και ο Υπέρτατος Νόμος είναι το Σύνταγμα και τα Διαχρονικά ακατάλυτα Ανθρώπινα Δικαιώματα . Όλα τ΄άλλα έρχονται και παρέρχονται. Η προσωπική ευθύνη είναι ακατάλυτη.

Δεν υπάρχουν αντεμβολιαστές ούτε ανεμβολίαστοι όπως η λάσπη τους θέλει όλοι αυτοί είναι εμβολιασμένοι πολλαπλώς και παιδιόθεν.

Υπάρχουν μόνο μη υποχρεωτικά εθελοντές σε πειραματικό εμβολιασμό που διανύει τη γ΄φάση κλινικών δοκιμών οπότε είναι σε πειραματικό στάδιο.)

 

Πηγή

Προβολές : 436


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα