“Υπέρτατο καθήκον των γονέων είναι η προστασία της υγείας των παιδιών τους” Ο Νίκος Αντωνιάδης, ξεκαθαρίζει τα περί ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ των γονέων, δηλώνοντας γιατί οι γονείς οφείλουν να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

“Υπέρτατο καθήκον των γονέων είναι η προστασία της υγείας των παιδιών τους” Ο Νίκος Αντωνιάδης, ξεκαθαρίζει τα περί ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ των γονέων, δηλώνοντας γιατί οι γονείς οφείλουν να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

1 Σεπτεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:385
Μοίρασέ το
 
 
Νίκος Αντωνιάδης: “Είτε οι γονείς ακόμη ανησυχούν για την τυχόν επικινδυνότητα της μάσκας, λαμβάνοντας υπόψη τις αρχικές θέσεις  των συγκεκριμένων επιστημόνων, είτε επειδή η χρήση μάσκας δεν αποκλείει την πιθανότητα τα παιδιά τους να νοσήσουν από έναν άκρως μεταδοτικό, επικίνδυνο και θανατηφόρο ιό, οφείλουν, στη σύγκρουση αυτή καθηκόντων, ξεκάθαρα να επιλέξουν το καθήκον προστασίας της υγείας και της ζωής των παιδιών έναντι αυτού της μόρφωσής τους.
 
Τα κενά στη μόρφωση αποκαθίστανται.
Η υγεία όμως όχι αναγκαία. Για τη ζωή δεν γίνεται ούτε λόγος.”
 

 
 
 
Στην προηγούμενη ανάρτησή μου, για τις 13 ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΪΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ, (εδώ), και μόνον η αναφορά στα “πολιτικά υποκείμενα” που συμμετέχουν στις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, θα έπρεπε να έχει όχι απλά αναστατώσει τους γονείς και να τους έχει προβληματίσει, αλλά κυρίως θα έπρεπε να τους έχει καταστήσει αποφασισμένους να ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ “ΤΑ ΚΤΗΝΗ” ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
 
ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ…
 
ΑΥΤΟΙ “ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ”, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
ΠΕΡΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ…
 
Διαβάζω πολλά σχόλια φοβισμένων γονέων για τις συνέπειες που μπορεί να έχουν αν δεν στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, όσο είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.
 
Φοβούνται ότι θα κατηγορηθούν επειδή θα στερήσουν από τα παιδιά τους την εκ του Συντάγματος υποχρεωτική εκπαίδευσή τους, τουλάχιστον για τα παιδιά μέχρι την Γ΄ Γυμνασίου.
 
Αν και έχω ήδη εξαντλήσει το θέμα με προηγούμενες αναρτήσεις μου, θα γράψω εδώ δύο απλά πράγματα.
 
Η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική μέχρι την Γ΄ Γυμνασίου. Αν και έχει αποποινικοποιηθεί η παράλειψη των γονέων να εγγράψουν τα παιδιά τους στο σχολείο και να επιβλέπουν τη φοίτησή τους, παραμένει σαφώς καθήκον τους έναντι των παιδιών τους να εξασφαλίζουν την εκπαίδευση και τη μόρφωσή τους.
 
Υπέρτερο καθήκον τους όμως είναι να προστατεύσουν την υγεία τους.
 
Εν προκειμένω, οι γονείς οφείλουν να μη στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο για δύο λόγους.
 
Ο πρώτος λόγος αμφισβητείται από την κυβέρνηση, ο δεύτερος όμως στην πράξη όχι.
 
Ο πρώτος λόγος αφορά στην επικινδυνότητα της χρήσης μάσκας. Για την επικινδυνότητα αυτή μας έχουν ξεκάθαρα προειδοποιήσει τρεις έως τώρα επιστήμονες. Οι Σωτήριος Τσιόδρας, Νικόλαος Σύψας και Αναστάσιος Χατζής.
 
Και οι τρεις όμως έκαναν αίφνης στροφή 180 μοιρών και μας βεβαιώνουν πλέον το αντίθετο, χωρίς να επικαλούνται επιστημονικά δεδομένα, στοιχεία και μελέτες που να δικαιολογούν τη στροφή αυτή.
 
Οι συνθήκες αυτές πλήρους σύγχυσης, αβεβαιότητας, αντιφάσεων και παλινωδιών, καθιστούν απαγορευτική, τουλάχιστον για μένα, την απόφαση να στείλω το παιδί μου στο σχολείο.
 
Ο δεύτερος λόγος όμως, καίτοι δεν αναγνωρίζεται ευθέως από την κυβέρνηση, η σοβαρότητά του αποδεικνύνεται από όλα τα επίσημα δεδομένα και τις επιστημονικές παραδοχές.
 
Αφορά στο κατά πόσο η μάσκα προστετεύει τα παιδιά μας από τον ιό, ο οποίος, σύμφωνα με αυτά που μας λένε, είναι άκρως μεταδοτικός, επικίνδυνος και φονικός.
 
Δεν υπάρχει ούτε ένας επιστήμονας, από όλους όσοι συνεργάζονται με την κυβέρνηση, ο οποίος να βεβαιώνει ότι η μάσκα αποκλείει την πιθανότητα τα παιδιά να νοσήσουν ή να μεταδώσουν τον ιό.
 
Η καθηγήτρια Ελένη Γιαμαρέλλου, μάλιστα, επικαλούμενη 2.666 εργασίες δύο αμερικανικών εταιρειών, έχει πει ότι η μάσκα “πολύ λίγο προφυλάσσει”.
 
Πέραν τούτου, οι οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. για την σωστή χρήση μάσκας, ώστε να υπάρχουν οι λιγότερες δυνατές πιθανότητες να νοσήσουν τα παιδιά ή να μεταδώσουν τη νόσο, χωρίς όμως κατά τα ανωτέρω να τις μηδενίζουν, καθιστούν πρακτικά αδύνατη την παρακολούθηση της τήρησής τους από τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία.
 
Επομένως, είτε οι γονείς ακόμη ανησυχούν για την τυχόν επικινδυνότητα της μάσκας, λαμβάνοντας υπόψη τις αρχικές θέσεις όλων των ανωτέρω επιστημόνων, είτε επειδή η χρήση μάσκας δεν αποκλείει την πιθανότητα τα παιδιά τους να νοσήσουν από έναν άκρως μεταδοτικό, επικίνδυνο και θανατηφόρο ιό, οφείλουν, στη σύγκρουση αυτή καθηκόντων, ξεκάθαρα να επιλέξουν το καθήκον προστασίας της υγείας και της ζωής των παιδιών έναντι αυτού της μόρφωσής τους.
 
Τα κενά στη μόρφωση αποκαθίστανται. Η υγεία όμως όχι αναγκαία. Για τη ζωή δεν γίνεται ούτε λόγος.
 
Πιστεύω ότι ήμουν απολύτως σαφής.
 
Αύριο θα ανακοινώσω τη διαδικασία της συγκέντρωσης υπογραφών για την επίδοση εξωδίκου από χιλιάδες γονείς προς την Νίκη Κεραμέως.
 
Το οποίο θα κοινοποιηθεί όπου δει, όπως π.χ. στις ενώσεις των νηπιαγωγών, των δασκάλων και των καθηγητών.
 
Οι υπογραφές αυτές θα συγκεντρωθούν σε συνεργασία μου με τους διαχειριστές των ομάδων γονέων που έχουν δημιουργηθεί και αντιτίθενται στη χρήση μάσκας στα σχολεία.
 
Το θέμα της προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας το έχω ξεκαθαρίσει.
 
Επειδή με ρωτάτε “τότε, τι πρέπει να κάνουμε”, αν και πάλι έχω απαντήσει επανειλημμένως, θα το γράψω ξανά:
 
Ασκούμε τη μέγιστη δυνατή κοινωνική πίεση.
 
Εγώ από την πλευρά μου έχω κάνει την ενημέρωση που όφειλα να κάνω και έχω προειδοποιήσει γονείς και εκπαιδευτικούς.
Για όλα.
 
Το εξώδικο από χιλιάδες γονείς θα μεγιστοποιήσει την πίεση αυτή.
Πίεση, πίεση, πίεση…

 

Πηγή

Προβολές : 385


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα