ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ για τα εμβόλια: «Μικροί θρόμβοι μπορούν να προκαλέσουν θάνατο εντός 3 ετών»!!! ΔΕΝ φαίνονται σε αξονική,

27 Ιουλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:741
Μοίρασέ το

 

 

Αυτοί οι άνθρωποι πρόκειται να αναπτύξουν κάτι που ονομάζεται πνευμονική υπέρταση  (υψηλή πίεση αίματος τους πνεύμονές τους). Και ο φόβος όσον αφορά αυτό είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι ίσως αναπτύξουν δεξιά καρδιακή ανεπάρκεια εντός 3 ετών και θα πεθάνουν….

 

 

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

Ακόμα, δεν έχουμε δει τίποτα…

Αυτοί που εμβολιάστηκαν, όχι μόνον θα πεθάνουν στο μεγαλύτερο ποσοστό, αλλά θα πάρουν κι άλλους στο λαιμό τους…

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΥΠΕΡΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ!!!!!!!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Κι έχεις και κάποιους μπολιασμένους, να συγκρίνουν  τις παρενέργειες του καπνίσματος, με τις παρενέργειες του εμβολίου!!!!!!!!

Τελικά, καλά έκαναν και μπολιάστηκαν… με τέτοια μυαλά, ο δρόμος προς την εξόδιο ακολουθία, είναι λίγο παραπάνω από ένα τσιγάρο δρόμος… 

 

«Παρατηρούνται στην πλειοψηφία των ανθρώπων»!
Απαντήσεις εδώ και τώρα από τους ειδικούς» του Κράτους για το αν αυτά ισχύουν

Καναδός γιατρός απαιτεί περαιτέρω μελέτη σχετικά με τη σχέση μεταξύ εμβολίων Covid-19 και θρόμβων αίματος ,αφού η έρευνά του βρήκε μικροσκοπικούς θρόμβους στην πλειονότητα των εμβολιασμένων ασθενών, μερικοί από τους οποίους λέει ότι θα μπορούσαν ακόμα και να πεθάνουν εντός τριών ετών.

Το el.gr βρήκε και μετέφρασε το βίντεο, στο οποίο ο Dr Charles Hoffe MD, στην τελευταία ενημέρωσή του στις 6 Ιουλίου 2021, αναφέρει τα ανησυχητικά ευρήματα στους ασθενείς του.

Ο Charles Hoffe είναι γιατρός για 28 χρόνια στην πόλη Lytton στην Βρετανική Κολομβία του Καναδά.

Οι «ειδικοί» της κρατικής επιτροπής οφείλουν να πάρουν θέση και να πουν στον κόσμο αν όλα αυτά ισχύουν!

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ένα από τα σημεία-κλειδιά που πραγματικά με προβλημάτισαν, όταν ξεκίνησα να βλέπω σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων στους ασθενείς μου, είναι ότι δεν είχα καμία ιδέα για το ποιος ήταν ο μηχανισμός βλάβης και συνεπώς ως γιατρός τους δεν είχα καμία ιδέα πως να το αντιμετωπίσω.

Επειδή ξέρετε ως οικογενειακός τους γιατρός έρχονταν σ’ εμένα για βοήθεια και έπρεπε να τους βοηθήσω και ήμουν ανίδεος. Εννοώ αυτό είναι ένα πειραματικό σκεύασμα και γνώριζα ότι υπήρχε στην κυριολεξία αυτό που αποκαλούμε ιατρογενής νόσος, μια προκαλούμενη ιατρικώς νόσος που προκαλούνταν απ’ αυτό το εμβόλιο.

Οι κατασκευαστές των εμβολίων μάς είχαν πει πως η πρωτεΐνη-ακίδα του covid δεν πηγαίνει ενδοφλέβια, παραμένει στο μπράτσο, τα αντισώματα ενάντια στην πρωτεΐνη-ακίδα παράγονται στο μπράτσο.

Ωστόσο, επιστήμονες πλέον λένε πως μόνο το 25% του εμβολίου στην πραγματικότητα παραμένει στο μπράτσο και το υπόλοιπο περνάει στην κυκλοφορία!!! Έτσι αυτά τα εμβόλια είναι ένας πελώριος αριθμός μικρών ελίκων αγγελιαφόρου RNA (mRNA)«.

Αφού εξηγεί την διαδικασία επιστημονικά, ο ιατρός κάνει λόγο για θρόμβους, οι οποίοι  «είναι αναπόφευκτοι εξαιτίας αυτών των πρωτεϊνών-ακίδων στα δίκτυα των τριχοειδών, που είναι μικροσκοπικοί και διάσπαρτοι, επομένως δεν θα φαίνονται σε μια αξονική.

Δεν είναι σαν τους μεγάλους θρόμβους που προκαλούν εγκεφαλικά ή εμφράγματα.

Είναι υπερβολικά μικροί και υπερβολικά διάσπαρτοι. Έτσι πώς στο καλό μπορούμε να γνωρίζουμε για αυτούς;

Ο μόνος τρόπος είναι μ’ ένα αιματολογικό τέστ ονόματι d-dimers.

Συγκεντρώνω τώρα ασθενείς στο  ιατρείο μου, ζητώντας από αυτούς να κάνουν αυτό το τεστ των d-dimers εντός 1 εβδομάδας μετά το εμβόλιό τους για τον covid.

Μέχρι στιγμής έχω 62% θετικά, αυξημένα d-dimers, το οποίο σημαίνει ότι οι θρόμβοι δεν είναι σπάνιοι!!!!!! Οι μεγάλοι θρόμβοι είναι σπάνιοι αλλά οι μικροί ξεκάθαρα παρατηρούνται στην πλειοψηφία των ανθρώπων.

Η πραγματική ανησυχία είναι πως στην κυριολεξία θα μπορούσες να έχεις χιλιάδες επί χιλιάδων μικροσκοπικούς θρόμβους στον εγκέφαλό σου που δεν φαίνονται σε μια αξονική αλλά θα σου δώσουν συμπτώματα, όπως πονοκέφαλος, ναυτία, ζάλη, κόπωση που θα μπορούσαν όλα να είναι σημεία εγκεφαλικής θρόμβωσης σε τριχοειδικό επίπεδο.

Έχω τώρα έξι άτομα στο ιατρείο μου που δεν μπορούν να καταβάλλουν σωματική προσπάθεια με τον τρόπο που συνήθιζαν, αυτό που ιατρικώς αποκαλούμε ”μειωμένη ανοχή στην κόπωση”. Λαχανιάζουν κάνοντας πράγματα που μπορούσαν προηγουμένως να κάνουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Έτσι πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν αποφραγμένα χιλιάδες επί χιλιάδων τριχοειδή αγγεία στους πνεύμονές τους και πλέον έχουν μονίμως κατεστραμμένους πνεύμονες επειδή έλαβαν (το εμβόλιο). Γι’ αυτό λαχανιάζουν.

Αυτοί οι άνθρωποι πρόκειται να αναπτύξουν κάτι που ονομάζεται πνευμονική υπέρταση  (υψηλή πίεση αίματος τους πνεύμονές τους). Και ο φόβος όσον αφορά αυτό είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι ίσως αναπτύξουν δεξιά καρδιακή ανεπάρκεια εντός 3 ετών και θα πεθάνουν….

 


το λινκ του βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 741


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα