Φαρμακευτικές εταιρείες και η χαμένη μας υγεία, θυσιασμένη στον βωμό του απάνθρωπου κέρδους

Φαρμακευτικές εταιρείες και η χαμένη μας υγεία, θυσιασμένη στον βωμό του απάνθρωπου κέρδους

23 Νοεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:244
Μοίρασέ το
Φαρμακευτικές εταιρείες και η χαμένη μας υγεία, θυσιασμένη στον βωμό του απάνθρωπου κέρδους
 
Οι κατηγορίες αναφέρουν, ότι η όλη διαδικασία δεν είναι τυχαίο αποτέλεσμα ή συμπτώσεως, ή αμέλειας, παρά αποτελεί ένα οργανωμένο σχέδιο οικονομικής αφαίμαξης και ύπουλης αργής εξόντωσης της ανθρωπότητας.

 
 
 
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑ.
 
ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΙΑΤΡΙΚΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΥΜΒΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Φαρμακευτικές εταιρείες και η χαμένη μας υγεία, θυσιασμένη στον βωμό του απάνθρωπου κέρδους
Μια πραγματικότητα που εξελίσσεται γύρω μας, που θα έκανε ακόμα και τα πιο άγρια ζώα να γελάσουν με περιφρόνηση γι αυτό το “ανώτερο” ων που θέλει να ονομάζεται άνθρωπος… (που οι περισσότεροι από εμάς αγνοούμε ακόμα και την έννοια της λέξης που μας χαρακτηρίζει).
Φαρμακευτικές εταιρείες που επιδοτούνται στην “υποτιθέμενη” έρευνα τους κατά των σύγχρονων ασθενειών, εμφανίζονται -σύμφωνα με το κάτωθι άρθρο- να ενδιαφέρονται συχνά για την εξέλιξη και την εξάπλωση τους, παρά την εξαφάνιση αυτών.
Επίσης στον βωμό της κερδοσκοπίας φαίνεται -σύμφωνα πάντα με τα άρθρο αυτό- να κατασκευάζονται οι ασθένειες και παράλληλα να κυκλοφορούν τα εμβόλια τους…

Άλλο ένα θέμα που επίσης έπρεπε να απασχολεί τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου, είναι το γεγονός ότι καμία σοβαρή έρευνα στις μέρες μας δεν γίνεται για οτιδήποτε μας θεραπεύει φυσικά, και οι όποιες παλιές θεραπείες χάνονται μέσα στον πανικό της πληροφορίας αναξιολόγητες.

 
Με αποτέλεσμα αν κάποιες από αυτές είναι σωτήριες για συγκεκριμένες παθήσεις να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι με τις λιγότερο αποτελεσματικές και να μηδενίζεται η δύναμη τους, όχι από την αφάνεια αλλά από την υπερπληροφόριση…
Ας διαβάσουμε όμως το άρθρο αυτό γιατί είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Α)
Κατηγορία κατά της φαρμακευτικής εταιρίας Novartis, βασικού παρασκευαστή του αναμενόμενου εμβολίου,για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (όλες οι άλλες εταιρίες-παρασκευαστές βασίζονται σε δικά της πακέτα με πρώτες ύλες)

Στις 27.7.2009, ο Ολλανδός Γιατρός True Ott, PhD, δημοσίευσε Εδώ στον γνωστό διαδικτυακό τόπο www.rense.com όλα τα στοιχεία τα οποία απαιτούνται για να στοιχειοθετηθεί ποινική δίωξη κατά της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με κίνητρο το κέρδος.

 
 
Η ΝοVartis είναι η μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρία του κόσμου και εδρεύει στη Βασιλεία της Ελβετίας.
 
Σ΄αυτήν ανήκει η φαρμακευτική εταιρία Santoz που ήταν ο εφευρέτης του LSD και άλλων παραισθησιογόνων ναρκωτικών και ήταν ο προμηθευτής LSD της CIA στο μυστικό της πρόγραμμα ” MK ULTRA “πειραμάτων ελέγχου του νου”.
 
Το 1977 από έρευνα του κογκρέσσου προέκυψε ότιη Sandoz συνεργαζόμενη με τη CIA μέσω του μυστικού προγράμματος “Operation Paper Clip”. φυγάδευσε και έδωσε νέες ταυτότητες σε αρκετούς Ναζί επιστήμονες.
 
 
Σύμφωνα με τη δημοσίευση η Novartis σε συνεργασία με διεφθαρμένους “επιστήμονες” στο αμερικανικό στρατιωτικό Ινστιτούτο Παθολογίας Ft. Detrick στη Maryland δημιούργησε μέσω της τεχνικής «αντίστροφης μηχανικής» ένα “νέο” στέλεχος του θανατηφόρου ιού της γριπης του 1918 και κακόβουλα το κυκλοφόρησε στον κόσμο, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2009 με κύριο σκοπό τη δημιουργία πανικού και παγκόσμια ζήτηση του εμβολίου της Novartis το οποίο είχε ήδη παρασκευάσει.
 
Για τη φύση και τους κινδύνους του εμβολίου στην επόμενη ανάρτηση .
Β)
Το FBI ερευνά κατηγορίες Αυστραλής Δημοσιογράφου- Ερευνήτριας εναντίον Π.Ο.Υ., ΟΗΕ, Φαρμακοβιομηχανιών και Αμερικανικών Παραγόντων για Βιοτρομοκρατία και Πρόθεση μαζικών δολοφονιών
Τον Απρίλιο η Αυστριακή δημοσιογράφος ερευνήτρια Jane Burgermeister υπέβαλε μήνυση και ερευνάται από το FBI κατά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), του ΟΗΕ Φαρμακοβιομηχανιών και Αμερικανικών Παραγόντων για Βιοτρομοκρατία και απόπειρα μαζικών δολοφονιών.
 
Έχει επίσης υποβάλλει ασφαλιστικά μέτρα κατά του αναγκαστικού εμβολιασμού στην Αμερική μετά από μήνυσή της κατά της Baxter AG και Avir Hills της Αυστρίας για απόπειρα κυκλοφορίας εμβολίου με ζωντανό τον ιό της γρίπης των πτηνών

Τον Φεβρουάριο, ο μεγαλύτερος παρασκευαστής εμβολίων Baxter έφτιαξε εμβόλιο Εδώ που περιείχε ζωντανό ιό της γρίπης των πτηνών και ανθρώπινο ιό και έστειλε αυτό το “εμβόλιο” σε 18 χώρες, ελπίζοντας ότι κανείς δεν θα παρατηρήσει ότι περιέχει τον ιό της γρίπης των πτηνών.

 
Όμως, η Τσεχοσλοβακία το δοκίμασε πρώτα σε παπαγάλους και οι παπαγάλοι πέθαναν και αποκαλύφθηκε η φύση του “εμβολίου”.
 
Η ίδια εταιρεία απέκτησε δικαιώματα για την παραγωγή του νέου εμβολίου για τη σημερινή γρίπη.
 
Παρόλο που το φιάσκο της Baxter προκάλεσε οργή στην Ευρώπη, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αμερική δεν ανέφεραν καν το γεγονός Journalist Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder
 
Γ)
Μήνυση στο Δικαστήριο της Χάγης Γερμανού Γιατρού και Πολλών άλλων το 2003για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας
Από την ιδιαίτερα διαφωτιστική ιστοσελίδα ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ:H ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ:
 
«Στις 14 Ιουνίου του 2003 στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, που δικάζει εγκλήματα πολέμου, ένας Γερμανός διδάκτωρ ιατρός ο Ματίας Ραθ και πολλοί ακόμα ιατροί και μη, έκαναν μήνυση στις κάτωθι οκτώ Φαρμακοβιομηχανίες: Pfizer, Merck, Glaxo Smith Kline, Novartis, Amgen και Astra Zeneca.
 
Επίσης μηνύθηκαν και πολλά στελέχη κάποιων άλλων Φαρμακοβιομηχανιών.
Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν ήταν για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
 
Συνυπεύθυνοι και συνκατηγορούμενοι για τα εγκλήματα αυτά είναι η απελθούσα κυβέρνηση του Τζωρτζ Μπους πρόεδρου των Η.Π.Α., ο αντιπρόεδρος Ντικ Τσέινυ, η υπουργός εξωτερικών Κοντολίζα Ράις, ο υπουργός άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελτ, ο Τόνυ Μπλερ πρωθυπουργός της Μ. Βρεταννίας, ο Γιάκομπ Ζούμα αναπληρωτής πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής και αρκετοί άλλοι πολιτικοί.
 
Επίσης κατηγορούνται η Rockefeller Financial Group και η οικογένεια Rockefeller, η Rothschild Group, η JP Morgan Group, η μη κερδοσκοπική επιχείρηση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» και ο επικεφαλής τους Ρόουαν Γκίλλις (η υπηρεσία των γιατρών χωρίς σύνορα προπαγανδίζεται για το δήθεν θαυμαστό και σωτήριο έργο υπέρ των φτωχών λαών κυρίως της Αφρικής και της Ασίας, ενώ στην πραγματικότητα πίσω απʼ την κουρτίνα κρύβεται η προώθηση και η δημιουργία νέων αρρώστων-πελατών και οι πειραματικές δοκιμές νέων θανατηφόρων φαρμάκων στους φτωχούς πολίτες τρίτης κατηγορίας Αφρικανούς και Ασιάτες), προσωπικά πολλά μέλη των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης σε Η.Π.Α., Μ. Βρεταννία, Ν. Αφρική, Μποτσουάνα και άλλων Ευρωπαϊκών κρατών.
 
Ο κατάλογος συμπεριλαμβάνει καναλάρχες, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και διάφορους άλλους που διαπλέκονται σε αυτό το σκοτεινό κουβάρι της «επιχείρησης ασθένειας».
 
Ένας ακόμη μεγάλος διακομιστής και dealer χημικών φαρμάκων και εμβολίων στην Αφρικανική ήπειρο είναι τα Ορθόδοξα Πατριαρχεία και οι δήθεν «αγαθές» ιεραποστολές τους.
 
Ας μην ξεχνούμε τις «δωρεές» των εμβολίων και των φαρμάκων που κατά καιρούς κάνει η Ελλαδική Εκκλησία προς τις φτωχές αφρικανικές χώρες.
 
Οι κατηγορίες στην Χάγη αφορούν την οργανωμένη και μεθοδευμένη προσπάθεια των Φαρμακοβιομηχανιών για την προώθηση της «επιχείρησης αρρώστειας» και για τους θανάτους πολλών εκατομμυρίων ανυποψίαστων ανθρώπων, που θυσιάζονται καθημερινά στον βωμό των φαρμάκων.
 
Οι κατηγορίες αναφέρουν, ότι η όλη διαδικασία δεν είναι τυχαίο αποτέλεσμα ή συμπτώσεως, ή αμέλειας, παρά αποτελεί ένα οργανωμένο σχέδιο οικονομικής αφαίμαξης και ύπουλης αργής εξόντωσης της ανθρωπότητας.
 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η δίκη βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, αφού η «αδιάφθορη» κυρία Κάρλα Ντελ Πόντε και οι υπόλοιποι επιφανείς δικαστές του Δικαστηρίου της Χάγης δεν έχουν δείξει το απαιτούμενο ενδιαφέρον.
 
Υπάρχουν πολλές ακόμα χώρες ανά τον κόσμο, σύλλογοι, ομάδες και μεμονωμένοι πολίτες που έχουν κάνει μηνύσεις κατά των Φαρμακοβιομηχανιών.
 
Χαρακτηριστική η περίπτωση της Νιγηρίας, όπου τον περασμένο χρόνο η επίσημη Κυβέρνηση κατέθεσε αγωγή κατά της Φαρμακοβιομηχανίας Pfizer ζητώντας να της δοθεί το ποσό των 7 δις δολαρίων για πειραματικές φαρμακευτικές δοκιμές που έκανε η εταιρεία πριν από 11 χρόνια σε 200 περίπου παιδιά που έπασχαν από μηνιγγίτιδα.
 
Και το άρθρο καταλήγει:
Έχει έρθει η στιγμή να προβληματιστούμε και επιτέλους να ξυπνήσουμε απʼ την αρρώστεια τον λήθαργο και την αφασία, στην οποία μας έχουν βυθίσει εδώ και 70 περίπου χρόνια τα χημικά συνθετικά φάρμακα, οι Φαρμακοβιομηχανίες και τα σκοτεινά τους σχέδια της «επιχείρησης αρρώστειας».
 
 
 
 
 
ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ 
 
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/08/blog-post_4658.html
 
Πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η κάτωθι εκπομπή, στην οποία αναφέρονται μέσα πληροφορίες για την τροφή που έχει γίνει ψεύτικη, χημική, για τα φάρμακα και τους παιδίατρους που θεωρούν τα παιδιά αδύνατα βαση πινάκων και συνιθως πρωτεινουν ζαχαρούχα και γλυκαντικά σκευάσματα, πρόσθετα κ.α. (μιλά ο αγαπητός παιδίατρος και διατροφολόγος κ. Καφάτος) και πολλές άλλες σχετικές με την υγεία πληροφορίες.

 

 

Πηγή

Προβολές : 244


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα