Το εμβόλιο Covid Εισάγει Νανοσωματίδια για τον Έλεγχο του Νου

ΦΡΙΚΗ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Το εμβόλιο Covid Εισάγει Νανοσωματίδια για τον Έλεγχο του Νου

10 Ιουλίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Το εμβόλιο Covid Εισάγει Νανοσωματίδια για τον Έλεγχο του Νου

 

Δεν ήταν ποτέ «εμβόλια» κατά κάποιου ιού.

Πρόκειται για την ανάπτυξη ενός μυστικού έργου νανοτεχνολογίας με σκοπό να εισέλθει και να ελέγξει τους εγκεφάλους του ανθρώπινου πληθυσμού.

Αυτά τα σωματίδια πρέπει να είναι ένα υλικό νανοτεχνολογία που ονομάζεται GRAPHENE (γραφένιο) που είναι υπεραγώγιμο και ενσωματώνεται εξαιρετικά στα κύτταρα των νευρώνων του εγκεφάλου

Το εμβόλιο Covid Εισάγει Νανοσωματίδια για τον Έλεγχο του Νου

 

Όσο καθημερινά αποκαλύπτεται ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που έχουν σχεδιάσει οι ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, τόσο θα αφυπνίζονται και θα αντιστέκονται οι νοήμονες άνθρωποι.

ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Και τα 5G του απόλυτου ελέγχου της ανθρωπότητας, είναι ήδη έτοιμο και εγκαθίσταται σε ελληνικές πόλεις…

ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ένας βιολόγος που ονομάζεται Ricardo Delgadoκαι ένας γιατρός, ο Δρ Jose Luis Sevillano, οι οποίοι φιλοξενούν ένα διαδικτυακό πρόγραμμα που ονομάζεται La Quinta Columna, λένε ότι τα χέρια ορισμένων ανθρώπων γίνονται μαγνητικά ακριβώς στο σημείο όπου εμβολιάστηκαν, μαγνητίζοντας όχι μόνο μαγνήτες αλλά ψαλίδια, μεταλλικά τμήματα, εργαλεία, ακόμη και κινητά τηλέφωνα!

 

Το φαινόμενο δεν περιορίζεται αποκλειστικό στο χέρι. Μέσα σε διάστημα ημερών κινείται προς το στήθος, το λαιμό ή την άνω σπονδυλική στήλη (δυστυχώς η μητέρα μου και η θεία μου δέχτηκαν την πρώτη ένεση του σκευάσματος της Pfizer και η αδελφή μου επιβεβαίωσε ότι το πάρα πάνω δυστυχώς αληθεύει).

Οι δύο αυτοί επιστήμονες ξεκίνησαν τη δική τους έρευνα και ανακάλυψαν αυτά:

1. Όλα τα εμβόλια κατασκευάζονται με την ίδια νανοτεχνολογία. Στην Ισπανία περιγράφηκε ακόμη και ως «μυστικά νανοσωματίδια».  Αυτά τα νανοσωματίδια γίνονται μαγνητικά όταν φτάσουν στην ίδια θερμοκρασία με το ανθρώπινο σώμα. Όταν παραμένουν σε περιβάλλον κάτω των 10 βαθμών, παραμένουν μη μαγνητικά. [Γιατί καταψύχουν τα εμβόλια;]

https://www.nature.com/articles/s41598-020-78262-w

2. Αυτά τα σωματίδια πρέπει να είναι ένα υλικό νανοτεχνολογία που ονομάζεται GRAPHENE (γραφένιο) που είναι υπεραγώγιμο και ενσωματώνεται εξαιρετικά στα κύτταρα των νευρώνων του εγκεφάλου:

https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnsys.2018.00012/full

3. Η Ευρωπαϊκή Ένωση επένδυσε ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε ένα project που ονομάζεται Η Ναυαρχίδα του Γραφένιου:

https://spectrum.ieee.org/nanoclast/semiconductors/nanotechnology/europe-has-invested-1-billion-into-graphenebut-for-what

4. Τα μόρια του GRAPHENE μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τους νευρώνες του εγκεφάλου σε απομακρυσμένη λειτουργία χρησιμοποιώντας διαφορετικές ραδιοσυχνότητες (το 5G θα μπορούσε να είναι μια απ’ αυτές), μπορούν να χαρτογραφήσουν τον εγκέφαλο καθώς και να μεταδώσουν και να λάβουν ΟΔΗΓΙΕΣ εξ αποστάσεως:

https://www.noldus.com/applications/magnetogenetics

5. Αυτά δεν ήταν ποτέ «εμβόλια» κατά κάποιου ιού, αντίθετα όλον αυτόν τον καιρό ήταν ένα μυστικό project νανοτεχνολογίας που αναπτύχθηκε για να εισέλθει στους εγκεφάλους του ανθρώπινου πληθυσμού και να τους ελέγξει(μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε αν μπορούν να τροποποιήσουν το DNA μέσω του 5G).

Στην La Quinta Columna ανακάλυψαν ότι οι άνθρωποι έχουν ήδη παρουσιάσει μαγνητισμό μέσω γραφενίου που υπάρχει σε μάσκες, PCR τεστ, χημικά ψεκάσματα και εμβόλια γρίπης και covid.

6. Το εικονίδιο του GRAPHENE μαντέψτε τι είναι: τρία εξάγραμμα.

https://www.shutterstock.com/image-vector/graphene-structure-icon-vector-1030374052

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B978012812651600001X

7. Το γραφένιο θα μπορούσε να ξεπλυθεί με φυσικό τρόπο από το σώμα, επειδή υπάρχει ένα ένζυμο που ονομάζεται μυελοπεροξιδάση που προφανώς αποσυνθέτει τα μόρια του γραφενίου. Παραδόξως η κατανάλωση αλκοόλ ή ακόμη και ο καπνός μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση αυτού του ενζύμου. Γι’ αυτό θέλουν ο πληθυσμός να εμβολιάζεται κάθε 6-12 μήνες και να είναι νηφάλιος.

8. Η αλληλεπίδραση μεταξύ του γραφενίου σε εμβολιασμένους ανθρώπους και του 5G θα μπορούσε να οδηγήσει στο μοιραίο όταν το 5G θα ενεργοποιηθεί πλήρως τον Ιούλιο του 2021, οπότε δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας για να σταματήσουμε αυτή την τρέλα και να διακόψουμε τα προγράμματα εμβολιασμού για μια για πάντα.

9. Οι ομιλητές του project Ναυαρχίδα του Γραφενίου είναι σε διευθυντικές θέσεις στην AstraZeneca και βρίσκονται σε πολύ στενή επαφή με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες:«Το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ θα δώσει μια επισκόπηση του γραφενίου και της χρήσης του σε βιοϊατρικές συσκευές, και εκπρόσωποι από την AstraZeneca, τη Glaxo Smith Kline, την Pixtium Vision, την Clinatec και τα Multichannel Systems θα μιλήσουν για το πώς αυτή η έρευνα αιχμής ολοκληρώνεται στη βιομηχανία καθώς και για την πορεία της προς τα εμπρός».

https://graphene-flagship.eu/graphene/news/novel-healthcare-solutions-for-an-ever-changing-world/

https://graphene-flagship.eu/research/funding/

10. Μια εταιρεία που ονομάζεται Nanografi με έδρα την Τουρκία παράγει τη νέα ρινική έκδοση του εμβολίου covid για απ΄ευθείας ψέκασμα στη μύτη (ώστε να φτάνει εύκολα στον εγκέφαλο) και εμπλέκεται επίσης σε νανοτεχνολογίες που χρησιμοποιούν γραφένιο.

https://nanografi.com/public-announcement/

11. Η ΕΕ επενδύει 2.000 εκατομμύρια ευρώ στην έρευνα για το γραφένιο και την αναδημιουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου, όπου η Ισπανία είναι η χώρα με τις περισσότερες ομάδες εργασίας.

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/ca/IP_13_54

12. Ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδότησε το Imperial College London για έρευνα σχετικά με το Graphene στην τεχνολογία εμβολίων με χρηματοδότηση ύψους 4,5 εκατομμυρίων λιρών.

 

13. Ο Michael L. Gordon, ο ειδικός Εθνικής Ασφάλειας από τη Wall Street Journal που έκανε δημόσια καταγγελία για «όπλα μαζικής καταστροφής» στο Ιράκ, ήταν ο ίδιος δημοσιογράφος που μίλησε για την κινεζική προέλευση του νέου κορωνοϊού στη Γουχάν .

 

Πηγή

Προβολές : 1,119


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα