ΦΡΙΚΗ! Τα εμβόλια είναι ιατρικός κανιβαλισμός. Βίντεο ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ότι Το Εμβόλιο COVID-19 Της Astra Zeneca Κατασκευάζεται Με Ανθρώπινο Εμβρυϊκό Ιστό που Προέρχεται από ΑΜΒΛΩΣΗ !!!

ΦΡΙΚΗ! Τα εμβόλια είναι ιατρικός κανιβαλισμός. Βίντεο ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ότι Το Εμβόλιο COVID-19 Της Astra Zeneca Κατασκευάζεται Με Ανθρώπινο Εμβρυϊκό Ιστό που Προέρχεται από ΑΜΒΛΩΣΗ !!!

18 Νοεμβρίου, 2020 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,217
Μοίρασέ το
ΦΡΙΚΗ! Τα εμβόλια είναι ιατρικός κανιβαλισμός. Βίντεο ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ότι Το Εμβόλιο COVID-19 Της Astra Zeneca Κατασκευάζεται Με Ανθρώπινο Εμβρυϊκό Ιστό που Προέρχεται από ΑΜΒΛΩΣΗ !!!

Τα εμβόλια είναι ιατρικός κανιβαλισμός.

Πόσα μωρά πρέπει να πεθάνουν για να μπορέσει η βιομηχανία εμβολίων να κερδίζει δισεκατομμύρια δολλάρια ΗΠΑ που εκμεταλλεύεται μια εργαλειοποιημένη προσχεδιασμένη «πανδημία»

 

 

Γι αυτό αυξήθηκαν κατακόρυφα ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ;

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΙΚΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ… ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μια νέα επισκόπηση, με βίντεο, της σήμανσης της συσκευασίας που περιέχει το εμβόλιο για τη COVID-19 που παρασκεύασε AstraZeneca αποκαλύπτει ότι έχει κατασκευαστεί με MRC-5, δηλαδή διπλοειδή ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ κύτταρα από εμβρυϊκό ιστό που προέρχεται από ΑΜΒΛΩΣΗ [2]

Το βίντεο δημοσιεύτηκε αρχικά στο Instagram.

Καθοδηγεί τον θεατή με μια πιο προσεκτική και οξύτερη ματιά στην ανάγνωση της επισήμανσης της συσκευασίας του εμβολίου της AstraZeneca για τη COVID-19, ξεκινώντας με την ονομασία ChAdOx1 (ανασυνδυασμένο RNA/DNA) στην ετικέτα. ***

 *** (Σημ.: Ένα «ανασυνδυασμένο» μόριο RNA ή DNA, δηλαδή ένα τεχνητό μόριο RNA ή DNA, που περιέχει γονίδια από δύο ή και περισσότερους οργανισμούς.

To RNA/DNA αυτό μπορεί να εισαχθεί σε ένα βακτήριο ή σε ένα ευκαρυωτικό κύτταρο.

Τα γενετικά τροποποιημένα βακτήρια ή ευκαρυωτικά κύτταρα είναι ικανά να ζουν και να αναπαράγονται μεταφέροντας στους απογόνους τους τις καινούργιες ιδιότητες . Δηλαδή μετασχηματισμός του ανθρώπου σε κάτι διαφορετικό.)

 Αυτό το συστατικό οδηγεί τον θεατή στον κυκεώνα της διαδικτυακής έρευνας, όπου εντέλει ανακαλύπτουμε τελικά ότι τα ανασυνδυασμένα στελέχη που χρησιμοποιούνται στο εμβόλιο αναπτύσσονται και από εμβρυϊκό ιστό, που προέρχεται από άμβλωση, ενός ανθρώπινου μωρού 14 εβδομάδων .

Τα εμβόλια είναι ιατρικός κανιβαλισμός.

Όπως θα διαπιστώσετε το βίντεο εδώ:  https://www.brighteon.com/b278c908-3cfb-4071-84cf-04aecee0f3e7    ήδη το κατέβασαν, μπορείτε όμως να το δείτε στην ιστοσελίδα του άρθρου [1] . Συνίσταται να το κατεβάσετε.

 Δεν συνάδουν ούτε με την ιουδαϊκή αλλά ούτε και την Χριστιανική Θρησκεία

Όποιος δεχθεί να εμβολιαστεί με ένα εμβόλιο που έχει παραχθεί από ανθρώπινο εμβρυϊκό ιστό επικροτεί και υποστηρίζει τη συνέχιση της δολοφονίας και της συλλογής οργάνων ανθρώπινων βρεφών , υποστηρίζοντας οικονομικά τη παράνομη βιομηχανία διακίνησης και πώλησης ανθρώπινων οργάνων όπου συμμετέχει και η Νεοταξική οργάνωση Planned Parenthood αλλά και η Big Pharma, το καρτέλ των φαρμακοβιομηχανιών παρασκευής εμβολίων.

Πόσα μωρά πρέπει να πεθάνουν για να μπορέσει η βιομηχανία εμβολίων να κερδίζει δισεκατομμύρια δολλάρια ΗΠΑ που εκμεταλλεύεται μια εργαλειοποιημένη προσχεδιασμένη «πανδημία» PLANNED-demic ;

Πηγή: DistributedNews.com

 

Δικτυογραφία:

[1].– Video PROOF That AstraZeneca’s COVID-19 Vaccine is Made With Aborted Human Fetal Tissue

https://humansarefree.com/2020/11/video-proof-that-astrazenecas-covid-19-vaccine-is-made-with-aborted-human-fetal-tissue.html

[2].– MRC-5 ATCC ® CCL-171™ Homo sapiens lung Normal

https://www.lgcstandards-atcc.org/products/all/CCL-171.aspx?geo_country=lu#

 

 

Video PROOF That AstraZeneca’s COVID-19 Vaccine is Made With Aborted Human Fetal Tissue

A new video overview of the COVID-19 vaccine label for AstraZeneca’s vaccine reveals that it’s made with MRC-5, a strain of aborted human fetal tissue.

The video was originally posted to Instagram. It walks the viewer through a closer look at the packaging labeling of the AstraZeneca COVID-19 vaccine, beginning with the ChAdOx1-S (recombinant) designation on the label.

Video Proof That Astrazeneca’s Covid 19 Vaccine Is Made With Aborted Human Fetal Tissue

This ingredient leads the viewer down a rabbit hole of online research, eventually discovering that recombinant strains used in the vaccine are grown from the aborted fetal tissue of a 14-week-old aborted human baby.

Vaccines are medical cannibalism.

 

They cannot be Kosher, and they cannot be Christian.

Anyone taking a vaccine made with aborted human fetal tissue is supporting the continued murder and organ harvesting of human babies, financially supporting the human body parts traffic industry involving Planned Parenthood and vaccine manufacturers.

How many babies had to die so that the vaccine industry could earn billions in profits off a weaponized plandemic?

Source: DistributedNews.com

 

Πηγή

Προβολές : 1,217


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα