ΦΡΙΚΗ! Χωρίς επιστημονικά δεδομένα και χωρίς μελέτες, ΦΟΡΕΣΑΝ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. (Είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΣ;;;). Ο Νίκος Αντωνιάδης, αποκαλύπτει ένα ακόμα ΕΓΚΛΗΜΑ.

ΦΡΙΚΗ! Χωρίς επιστημονικά δεδομένα και χωρίς μελέτες, ΦΟΡΕΣΑΝ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. (Είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΣ;;;). Ο Νίκος Αντωνιάδης, αποκαλύπτει ένα ακόμα ΕΓΚΛΗΜΑ.

31 Οκτωβρίου, 2020 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:828
Μοίρασέ το
 
Νίκος Αντωνιάδης : ΟΥΤΕ μία μελέτη.
 
ΟΥΤΕ ένα επιστημονικό δεδομένο.
 
Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ που να τεκμηριώνει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ την απόλυτη αναγκαιότητα της μάσκας από τα προνήπια μέχρι τα λυκειόπαιδα.

 
ΟΥΤΕ σε ποιο βαθμό προστατεύει.
 
Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ που να τεκμηριώνει την ασφάλεια της μάσκας.”
 
 
 
Απίστευτοι!!!
Πήρα την εισήγηση για τις μάσκες στα σχολεία:
Έτσι, χωρίς ούτε ένα επιστημονικό δεδομένο ή μελέτη,
φόρεσαν μάσκες στα παιδιά μας!!
 
Χωρίς ΤΙΠΟΤΑ!!
Σε λίγο θα μάθετε…

 

Πηγή

 

Και ακολουθεί η παρακάτω ανάρτηση του κ. Αντωνιάδη, με αποκαλύψεις που στην καλλίτερη των περιπτώσεων, προκαλούν ΟΡΓΗ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ.

Αποδεικνύουν πως “οι άνθρωποι”, είναι …ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ :
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ,
ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΠΟΥΣΑ…
__________________________
Από την μία επιτροπή, μέσω της άλλης, στους υπουργούς:
“Η μάσκα προστατεύει τα παιδιά και είναι μια χαρά. Φορέστε την σε όλα. Γεια σας, τώρα. Έχουμε και δουλειές”… :
 
Κάπως έτσι. Ή σε ένα πανελάκι τηλεοπτικό. Σε μία κουβεντούλα με ουισκάκι και ξηρούς καρπούς. Μία έκθεση ¨πώς περάσατε στην εκδρομή”.
 
Κάπως έτσι φορέσανε μάσκες σε όλα τα Ελληνόπουλα.
 
Για την ακρίβεια, διαβάζουμε την εξής επιστημονική τεκμηρίωση – σταθμό στην ιστορία της ιατρικής επιστήμης:
 
“-Η μάσκα είναι ασπίδα προστασίας για τα παιδιά και για τους γύρω μας.
 
-Το τονίζει η ίδια η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία σε εκτενή ανακοίνωσή της, και εκθέτει τους λόγους για τους οποίους η μάσκα είναι απόλυτα ασφαλής και εξαιρετικά πολύτιμο εργαλείο για την προστασία των παιδιών”.
 
Και καθάρισαν!!
 
ΟΥΤΕ μία μελέτη.
 
ΟΥΤΕ ένα επιστημονικό δεδομένο.
 
Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ που να τεκμηριώνει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ την απόλυτη αναγκαιότητα της μάσκας από τα προνήπια μέχρι τα λυκειόπαιδα. ΟΥΤΕ σε ποιο βαθμό προστατεύει.
 
Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ που να τεκμηριώνει την ασφάλεια της μάσκας.
 
Μόνο μία παραπομπή στην “εκτενή ανακοίνωση” της Παιδιατρικής Εταιρείας.
 
Που και σε αυτήν δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ μελέτη και ΚΑΝΕΝΑ επιστημονικό δεδομένο, που να ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ούτε το ένα ούτε το άλλο.
 
Όπως θα ΕΠΡΕΠΕ να συμβαίνει σε μία επιστημονική εισήγηση που ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ.
 
Και έτσι, μείναμε με τη “μελέτη” της Σιγκαπούρης, της Ματίνας Παγώνη, των μόλις “τεσσάρων ημερών”, αλλά στην πραγματικότητα των εννέα μηνών, που την είχαν ήδη πετάξει στα σκουπίδια.
 
Οπότε, τι να συζητάμε τώρα για τις επιστημονικές μελέτες και τα στοιχεία που ανέτρεψαν τις προηγούμενες παραδοχές. Όπως του Μαΐου. Τότε που τα παιδιά επέστρεψαν στα σχολεία χωρίς μάσκες.
 
Μία εισήγηση που νομιμοποιεί το ΦΙΜΩΤΡΟ στα παιδιά. Το ΣΥΜΒΟΛΟ της απόλυτης ΥΠΟΤΑΓΗΣ.
 
Το “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” στις υπηρεσίες της επιστήμης.
 
Αποδεικνύοντας πώς είναι και όλες οι άλλες εισηγήσεις.
Για τα πάντα.
 
Αποδεικνύοντας ότι οι “επιστήμονες” έχουν στρατευτεί στο πολιτικό παιχνίδι της κυβέρνησης, που τους επιβάλλει τις εισηγήσεις τους, για να φορέσει τον κατ’ επίφαση επιστημονικό μανδύα στα μέτρα διάλυσης της οικονομίας, διάλυσης των συνταγματικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μας, της διάλυσης του κοινωνικού ιστού, της ιστορίας του Έθνους και της Ορθοδοξίας.
 
Γι αυτό και δεν μου την έδιναν δύο μήνες.
 
Γι αυτό καθυστερούσαν ακόμη και όταν πήγα με εισαγγελική εντολή.
 
Και τελικά, μόνο όταν απείλησα με μηνύσεις για απείθεια και αυτόφωρα, μου την έδωσαν.
 
Την εισήγηση που ξεγυμνώνει την κυβερνητική ομάδα των ανθρώπων που της δίνουν το άλλοθι στην απάτη του αιώνα.
 
Στο έγκλημα του αιώνα.
 
Την ώρα που υπέγραφα την παραλαβή της εισήγησης, πέρασε από δίπλα μου ο Βασίλης Κικίλιας. Έκανε πως δεν με είδε.
 
Μετά όμως βγήκε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο οποίος δεν με είχε καταλάβει.
 
Η νομική σύμβουλος του Βασίλη Κικίλια έκανε το λάθος να με συστήσει. Έτεινε το χέρι του και το έσφιξε στο δικό μου.
 
Δεν μιλάμε για αγκώνες. Κανονική χειραψία.
 
Και όταν συνειδητοποίησε ποιον χαιρετούσε, πάγωσε.
 
Καλό είναι όμως να με συνηθίσει.
 
Θα συναντηθούμε πολλές φορές στο μέλλον…

 

 

Επέλεξα να δημοσιεύσω και αυτό το σχόλιο του κ. Ιάκωβου Τίγκα, ο οποίος είναι ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ., διότι έχουν πολύ μεγάλη σημασία τα όσα γράφει.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Λυπάμαι βαθύτατα, γιατί στα ονόματα της επιτροπής, διάβασα το όνομα της κ. Βασιλικής Καραούλη, με την οποία έχω συνεργαστεί κατ΄επανάληψη, ιδίως σε ό,τι αφορά την Υγιεινή των νερών ανθρώπινης κατανάλωσης.
 
1. Στον σύνδεσμο παρατίθενται οι εγκληματικές απόψεις του Προέδρου της Παιδιατρικής εταιρείας, παιδιάτρου κ Ανδρέα Κωνσταντόπουλου, ο οποίος εκτός του ότι εκθέτει τις προσωπικές του λανθασμένες & εγκληματικές απόψεις χωρίς καμιά μελέτη, αγνοεί τα αυτονόητα, & ευθέως μιλάει για την συνήθεια των λαών της Ανατολής, οι οποίοι αρέσκονται στις μάσκες, μιλάει δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ για Κινεζοποίηση.
 
Παραθέτω στους σύνδεσμους τα αυτονόητα
 
 
 
Δεν έλαβε υπόψη του τέλος ο άνω παιδίατρος τις ψυχικές επιπτώσεις της χρήσης μάσκας σε βάρος των παιδιών, όπως αναφέρθηκαν στο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο της Αθήνας μεταξύ άλλων & από τον Ελληνα ψυχίατρο κ. Ιωάννη Αυγουστάτο, που αναφέρουν μέχρι & ατροφία του εγκεφάλου των παιδιών, που δεν βλέπουν ολόκληρα τα πρόσωπα των άλλων, αλλά & τα ψυχικά τραύματα που δημιουργούνται στις εύπλαστες τρυφερές ψυχές των παιδιών, όταν πιστεύουν ότι έχουν στα χέρια τους έντομα, που θα σκοτώσουν την γιαγιά & τον παππού.
 
Η ίδια η επιτροπή & ο κ. Τσιόδρας, έλεγε ότι τα παιδιά δεν κινδυνεύουν & δεν μεταδίδουν την νόσο, το ίδιο ειπώθηκε & στο Συνέδριο από τον Γερμανό γυναικολόγο κ. Χόφμαν, & πολλά άλλα.
 
Τέλος κ. Αντωνιάδη, με τα άσφαιρα πυρά.
 
Εδώ πρόκειται για ιδιαζόντως απεχθή εγκλήματα, για τα οποία οφείλετε να κάνετε αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειο Πλιώτα, με απειλή μήνυσης & σε βάρος του ιδίου του κ. Πλιώτα, ο οποίος ευθύνεται πρωτίστως για τα όσα πρωτοφανή συμβαίνουν, & δεν διέταξε επείγουσα προκαταρκτική, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο φθινόπωρο, & η συμμορία του Υπουργείου Υγείας & της Κυβέρνησης, να καταστρέφει εκ νέου την Κοινωνία, κλείνοντας μαγαζιά, το ΑΠΘ, & την επικοινωνία νομών της Χώρας, με έκθεση σε κίνδυνο ζωής των πολιτών, που θα την καταθέσετε ή στον ίδιον, ή σε άλλον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, εάν στρέφεται κατά & του κ. Πλιώτα.
 
Θα το κάνετε κ. Αντωνιάδη; Ή θα το κάνω εγώ;
 
Δύο βιβλιοθήκες δικόγραφα ανεκπλήρωτα έχω, σε βάθος δεκαετίας, & για χάρη των παιδιών, θα τα κάνω Κούγκι.
 

Πηγή

Προβολές : 828


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα