Φόρος αίματος στα σχολεία…Ξυπνήστε ρε..

Φόρος αίματος στα σχολεία…Ξυπνήστε ρε..

19 Οκτωβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:436
Μοίρασέ το
 
 
Αν τώρα υποχωρούμε στα μικρά, αύριο θα υποχωρήσουμε στα μεγάλα που έρχονται: στη δικτατορία που μας ετοιμάζουν, στο εμβόλιο που μας φέρνουν!

 
 
 
Για την δίκη των φασιστών, τα αριστερά φαστισταριά και τα κουμμούνια, έκαναν διαδήλωση έξω από το εφετείο.
 
ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΩΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ, ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ.
 
Και για το κάθαρμα που τραυμάτισε σκυλάκι, ξεσηκώθηκαν και διαδήλωσαν οι “φιλόζωοι”.
 
ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣΚΑ, ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ…
 
ΤΙ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

 

Αρχισαν τα όργανα!

Πρώτα η Γερμανία και τώρα η Ελλάδα πληρώνουν με το αίμα των παιδιών τους τις ηλίθιες, παρανοϊκές, αντιεπιστημονικές εμμονές των κυβερνήσεών τους για την επιβολή της μάσκας στα σχολεία!

Η Γερμανία θρηνεί ήδη δυο νεκρά παιδάκια και τώρα ήρθε η σειρά μας:

Οκτάχρονος ξεψύχησε στη Σκιαδά Τριταίας (Νομός Αχαϊας)…

Δεκαπεντάχρονος έπαθε ανακοπή στο προαύλιο του σχολείου του και βρίσκεται στην Εντατική (Λαμία)…

Και μην ακούσω κανένα φούφουτο, να λέει: “Ε, ναι αλλά τα παιδιά είχαν ιστορικό με την καρδιά τους”, γιατί θα τον δαγκώσω!

 

 

1) Και αφού είχαν βεβαρημένο ιστορικό, γιατί δεν απαλλάχτηκαν από τη χρήση μάσκας;
Ποιος θα πάρει τώρα την ευθύνη;
Και αν την πάρει κάποιος (η τριάδα των αφορισμένων, που είχε τον πρώτο λόγο στην απόφαση), κάποιος χ@στηκε!

Το παιδί που χάθηκε δε θα γυρίσει πίσω!

Ούτε διαδηλώσεις θα γίνουν, για να δικαιωθεί η οικογένεια ούτε η Δικαιοσύνη Α.Ε. θα σκοτιστεί, αφού έχει άλλες σοβαρότερες ασχολίες: κυνηγάει το φασισμό και γράφει στα μέζεά της τα παιδιά μας!

 
 

2) Η μάσκα είναι επικίνδυνη για όλους μας: πρωτίστως για τα παιδιά αλλά και για τους ενήλικες. Τι δεν καταλαβαίνουμε; Σε πόσους τόνους πρέπει, να μας το πουν οι επιστήμονες; Οι πραγματικοί, όχι τα πληρωμένα τσιράκια των φαρμακοβιομηχανιών, των κυβερνήσεων, του συστήματος!

Από το πρόσφατο διεπιστημονικό συνέδριο, που τα κ@θίκια έκαναν το παν, να αποσιωπήσουν κατεβάζοντας τα βίντεο των ομιλητών, συκοφαντώντας τους επιστήμονες, χαρακτηρίζοντας τις απόψεις τους συνωμοσιολογικές ή fake news, σφυρίζοντας αδιάφορα! Σαν δεν ντρεπόμαστε! Αίσχος κερ@τ@δες!

Dr Montanari: Γιατί δεν πρέπει, να φοράνε μάσκες τα παιδιά; Γιατί απλά πρέπει, να αναπνέουν αέρα, που έχει 80% άζωτο και 20% οξυγόνο ενώ το διοξείδιο του άνθρακα υπάρχει σε ένα πολύ μικρό ποσοστό! Μέσα στη μάσκα το διοξείδιο αυξάνεται έως 12-15 φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο και προκαλεί λιποθυμίες (Σχόλιο: Από ό,τι φαίνεται όχι μόνο)

Dr Hofmann: Δεν υπάρχει ιατρικός λόγος για τη χρήση μάσκας! Οργανικά προκαλεί κόπωση, πονοκεφάλους γιατί το διοξείδιο αυξάνεται ως και 20 φορές! Υπάρχει πολιτική ατζέντα από σατανικούς ανθρώπους και τη χρησιμοποιούν στα παιδιά σας!
Και πολλοί άλλοι ιατροί μίλησαν στο συνέδριο κατά της μάσκας και το αιτιολογούν με τον ίδιο τρόπο: την άνοδο του διοξειδίου, δηλ. την πρόκληση υπερκαπνίας!

Και αντιγράφω από iatronet:

“Υπερκαπνία είναι η παθολογική κατάσταση που χαρακτηρίζεται από αυξημένη συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα στο αίμα. Σε αρκετές περιπτώσεις υπερκαπνίας δεν υπάρχουν συμπτώματα. Ήπια συμπτώματα όπως δύσπνοια, πονοκέφαλος, αδυναμία, υπνηλία, ενδέχεται να εμφανιστούν. Σε σοβαρές περιπτώσεις σύγχυση, λήθαργος που μπορεί να εξελιχθεί σε κώμα, μυϊκές συσπάσεις ενδέχεται να απειλήσουν την ζωή. Ενίοτε εμφανίζεται σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια. Σε ορισμένες περιπτώσεις η κατάσταση είναι σοβαρότατη και απαιτείται διασωλήνωση.”
https://www.iatronet.gr/ygeia/anapnefstiko/article/40584/yperkapnia-poies-pathiseis-afxanoyn-to-dioxeidio-toy-anthraka-sto-aima.html

 

Για να μην αναφερθώ στην οξείδωση του οργανισμού εξαιτίας της υπερκαπνίας, που σημαίνει όξινο PH στο αίμα, που αποτελεί πρόσφορο περιβάλλον για την ανάπτυξη πολλών παθήσεων μεταξύ των οποίων και καρκίνου!

Αλλά για να μη σας ζαλίζω με τα επιστημονικά, η ουσία είναι μία: Ξυπνήστε ρεεεε!

Ξυπνήστε γονείς και προστατέψτε τα παιδιά σας!!!

Ξυπνήστε ΄Ελληνες και γράψτε τους εσείς στα μέζεά σας!!!

Αυτοί σήμερα είναι, αύριο δεν είναι! “Σαν ένα μπαλόνι που φουσκώνει και μετά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί!”

Λέτε να μην ήξερε ο Παϊσιος αλλά να ξέρουν καλύτερα οι αφορισμένοι;

Και δυο λόγια για το τι κάνω προσωπικά:

Δεν φοράω μάσκα ποτέ και πουθενά (εκτός του ιατρείου μου, που ανέκαθεν φορούσα)…

Δεν πηγαίνω σούπερ μάρκετ αλλά παραγγέλνω και μου τα φέρνουν στο σπίτι…

Πήγα σε κούριερ, ήμουν η μόνη που δε φορούσα μάσκα, κανείς δε μου είπε τίποτα…

Πήγα σε φαρμακείο, με εξυπηρέτησε και μετά μου είπε: “Κανονικά θα έπρεπε να φοράτε μασκούλα.” Της είπα: “Δε φοράω γιατί 1) δεν είμαι ηλίθια και 2) είμαι γιατρός.” Κόκαλο η υπάλληλος!

Πήγα ολιγοήμερο ταξίδι με το σύζυγό μου από Κέρκυρα στα Σύβοτα και Πάργα και δε φορέσαμε πουθενά μάσκα!

Ούτε μέσα στο πλοίο, στον εσωτερικό χώρο, που ήταν όλοι μασκοφορεμένοι!

Κανείς δε μας ενόχλησε, κανείς δεν είπε τίποτε, αν και ανετότατα ήμουν έτοιμη για καβγά!

Δε θέλω να παραστήσω κάτι! Κατανοώ, ότι στις μεγαλουπόλεις τα πράγματα είναι απείρως δυσκολότερα!

Αλλά…
Αν τώρα υποχωρούμε στα μικρά, αύριο θα υποχωρήσουμε στα μεγάλα που έρχονται: στη δικτατορία που μας ετοιμάζουν, στο εμβόλιο που μας φέρνουν!

Και φυσικά το θέμα δεν είναι μόνο η υγεία μας!

Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο: Είναι η ελευθερία μας, που ο Θεός μας χάρισε απλόχερα και οι σατανάδες θέλουν, να μας τη στερήσουν!

Κοντά στο Δημιουργό μας λοιπόν και όλα θα λυθούν!

Και αντί άλλου επιλόγου θα αναφέρω τα λόγια του φίλου αναγνώστη Γιώργου Ντ. από Βέροια:

“Δε φοράω πουθενά μάσκα. Αλλά πριν φύγω από το σπίτι προσεύχομαι και λέω: Θεέ μου κανόνισε εσύ, να μη φάω πρόστιμο, γιατί ξέρεις ότι δε μου τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια.”

Στο Θεό λοιπόν οι ελπίδες μας αλλά “συν Αθηνά και χείρα κίνει”.

Είδατε προχθές συγκέντρωση τα “αντιφασιστάκια”;

Οι σιωνιστές εργάζονται!

Εμείς τι κάνουμε; Οέο;

 

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Τρικλοποδιά

 

Πηγή

Προβολές : 436


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα