Χαμός στις ΗΠΑ. Ο Τράμπ δεν παραδίδει. Ο κόκκινος φάκελος που επιδείκνυε με νόημα ο Αμερικανός πρόεδρος. Οι τρομοκράτες της Χεζμπολάχ μαζί με Μπάιντεν και Πελόζι κατά... Τραμπ

9 Ιανουαρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:796
Μοίρασέ το

 

 

Δεν πρόκειται να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του 46ου προέδρου των ΗΠΑ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανέφερε σε tweet που ανάρτησε.

 

Δεν πρόκειται να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του 46ου προέδρου των ΗΠΑ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανέφερε σε tweet που ανάρτησε:

«Για όσους εσάς που έχετε ρωτήσει, δεν πρόκειται να παρευρεθώ στην τελετή ορκωμοσίας στις 20 Ιανουαρίου».


Νωρίτερα σε άλλο tweet του ο Ντ. Τραμπ ανέφερε:

«Οι 75 εκατ. Αμερικανοί πατριώτες που ψήφισαν εμένα για την Αμερική πρώτα και για το κάντε ξανά την Αμερική μεγάλη, θα έχουν μια τεράστια φωνή στο μακροπρόθεσμο μέλλον.

Δεν πρόκειται να  υποστούν διακρίσεις ή να μην τύχουν δίκαιας κρίσης σε οποιαδήποτε μορφή ή τρόπο».


Ο Ν.Τραμπ ξεκαθάρισε ότι «Δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει τη νοθεία», που, όπως υποστηρίζει, έγινε στις εκλογές των ΗΠΑ, με την παρουσία του στην ορκωμοσία του Τ.Μπάιντεν και ετοιμάζεται για την «επόμενη ημέρα» με την ίδρυση νέου κόμματος που θα ξεκινήσει σκληρή αντιπολίτευση στον Τ.Μπάιντεν ή θα «εκκαθαρίσει» τους «βαρώνους» του ρεπουμπλικανικού κόμματος που πρόδωσαν την προσπάθειά του, όπως υποστηρίζει. 

Φυσικά τα «ανέκδοτα» περί «καθαίρεσής» του εκτρέφονται μόνο από ορισμένα ελληνικά ΜΜΕ: Ακόμα και αν ξεκινούσε μια τέτοια διαδικασία (χρειάζονται τα 2/3 του Κογκρέσου που δεν τα έχουν οι Δημοκρατικοί) και αν τα είχαν η διαδικασία δεν θα τελείωνε πριν το… καλοκαίρι «και… αν»! 

Αλλωστε την καυτή πατάτα την έχει ο Τ.Μπάιντεν: Πριν ξεκινήσει η θητεία του έβαψε τα χέρια του με τέσσερις νεκρούς διαδηλωτές κι έναν αστυνομικό από τις άλωση του Καπιτώλιου από τους οργισμένους διαδηλωτές…

 

Πηγή

 

Μυστήριο λίγο πριν την άλωση του Καπιτώλιου: Ο κόκκινος φάκελος που επιδείκνυε με νόημα ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ

Ένα βίντεο από το εσωτερικό του οικήματος από το οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος παρακολουθούσε την μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση στην Ουάσιγκτον, έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά καθώς ο Ν.Τραμπ εμφανίζεται «πολύ σίγουρος» για τις κινήσεις του, πριν και μετά την 6η Ιανουαρίου και την εξέγερση που οδήγησε στην άλωση του Καπιτώλιου,

Το βίντεο δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο, την κόρη του Ιβάνκα, τον γιο του, Έρικ, τον προσωπάρχη Μάρκ Μέντοους κι άλλους να παρακολουθούν από οθόνες το συγκεντρωμένο πλήθος των Αμερικανών πατριωτών που διαδήλωσαν κατά της νοθείας στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Το βίντεο στην αρχή δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο στη συνέχεια όμως δείχνει τον Ν.Τραμπ να κρατά στα χέρια του ένα κόκκινο ντοσιέ και να το επιδεικνύει θέλοντας να το καταγράψει η κάμερα.

Το μέγα ερώτημα όμως είναι τι μπορεί να περιέχει αυτό το κόκκινο ντοσιέ και για ποιο λόγο ο Αμερικανός πρόεδρος το κρατά για να το  καταγράψει η κάμερα.

Σύμφωνα με κάποιες ερμηνείες  πρόκειται για τη φόρμα 4414 η οποία αποτελεί απόρρητο έγγραφο εμπιστευτικών πληροφοριών (SENSITIVE COMPARTMENTED INFORMATION NONDISCLOSURE AGREEMENT).

Τι μπορεί να περιέχουν αυτές; Κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν.

Κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί να είναι στοιχεία για τη νοθεία τα οποία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα ή στοιχεία για την συναλλαγή των «βαρώνων» του Ρεπουμπλικανικού κόμματος που πρόδωσαν την εκλογική μάχη, ερχόμενοι σε συναλλαγή με τους Δημοκρατικούς, όπως ο Τ.Μπους τζούνιορ, ο Τεντ Κρουζ κλπ.

 

πηγή

 

ΗΠΑ: Σφοδρές αποδοκιμασίες κατά του ρεπουμπλικανού γερουσιαστή Λ.Γκράχαμ που «πούλησε» τον Ν.Τραμπ: «Είσαι προδότης»

Έντονες αποδοκιμασίες από δεκάδες πολίτες που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον κατά του ρεπουμπλικανού γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του και αποκαλώντας τον «προδότη», γιατί πρόδωσε τον Ν.Τραμπ.

Αιτία η στάση του κατά την επιβεβαίωση της ψήφου των εκλεκτόρων από το αμερικανικό Κογκρέσο, καθώς ο ίδιος δήλωσε ότι «δεν πρόκειται να υποστηρίξει καμία ένσταση κατά του Τ,Μπάιντεν».

«Αρκετά, μέχρι εδώ», είχε δηλώσει ο Γκράχαμ: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι να μην με υπολογίζετε», δήλωσε  λέγοντας πως «Η νοθεία στις εκλογές δεν αποδείχθηκε και είναι ώρα να προχωρήσουμε μπροστά με Μπάιντεν… αρχηγό»!

Οι δηλώσεις αυτές  προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων στους ρεπουμπλικάνους ψηφοφόρους με αποτέλεσμα όσοι το αντιλήφθηκαν στο αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον να τον αποδοκιμάσουν, φωνάζοντάς τον «προδότη» και ξεφτιλίζοντάς τον.


Πρόκειται για πρωτοφανείς καταστάσεις στις ΗΠΑ που βιώνουν τον απόλυτο διχασμό μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου και τα αμφισβητούμενα αποτελέσματα που οδηγούν στον Λευκό Οίκο, εκτός απροόπτου, τον γηραιό Τ.Μπάιντεν στις 20 Νοεμβρίου.

 

 

Οι τρομοκράτες της Χεζμπολάχ μαζί με Μπάιντεν και Πελόζι κατά… Τραμπ: «Προσοχή γιατί ο παλαβός κρατάει πυρηνικά»!

Δεν έχουν σταματημό στην κατρακύλα τους οι Δημοκρατικοί και ιδιαίτερα η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, που πολλοί στα social media την χαρακτηρίζουν ως «ημιπαράφρων», αλλά και του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σούμερ και πολλών Γερουσιαστών του Δημοκρατικού κόμματος, ύστερα από την επιμονή τους να καθαιρέσουν τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ γιατί τον χαρακτηρίζουν ως επικίνδυνο να έχει τους κωδικούς των πυρηνικών.

Δεν έχει τέλος γιατί σε αυτή την προσπάθειά τους βρήκαν ως σύμμαχο την τρομοκρατική οργάνωση της.., Χεζμπολάχ, την φιλοιρανική οργάνωση που δρα στο νότιο Λίβανο, η οποία μέσω του αρχηγού της συμφώνησε σε όλα με την Πελόζι!

Έτσι ο ηγέτης του σιιτικού κινήματος Χεζμπολάχ του Λιβάνου Χασάν Νασράλα δήλωσε σήμερα ότι τα πρόσφατα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στις ΗΠΑ θα έχουν παγκόσμιες επιπτώσεις και ότι ο ίδιος προσεύχεται να προστατεύει ο Θεός τον κόσμο έως την 20η Ιανουαρίου, την ημέρα της ορκωμοσίας στην Ουάσινγκτον του εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν!

«Το κουμπί για τα πυρηνικά είναι στα χέρια αυτού του παλαβού που λέγεται Τραμπ. Ο Θεός ας προστατεύει τον κόσμο από όσα αυτός μπορεί να κάνει», είπε ο Νασράλα σε τηλεοπτική του ομιλία συμπλέοντας απόλυτα με όσα δήλωσε νωρίτερα η Πελόζι!

Η τελευταία είχε πει:

«Η κατάσταση αυτού του ψυχικά ασταθή προέδρου δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο επικίνδυνη και πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να προστατεύσουμε τον αμερικανικό λαό από την ανισόρροπη επίθεσή του στη χώρα μας και τη δημοκρατία μας», δήλωσε η Πελόζι σε επιστολή της προς τους βουλευτές, προσθέτοντας πως, ότι συνομίλησε με τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ «για τη λήψη προφυλάξεων για να διασφαλιστεί ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μπορεί να πυροδοτήσει εχθροπραξίες ή να διατάξει μια πυρηνική επίθεση στις εναπομείνασσες δύο εβδομάδες στο αξίωμά του.»!

Έτσι κόμμα των Δημοκρατικών και Χεζμπολάχ ταυτίζονται απόλυτα σε ότι  αφορά τον Ντ.Τραμπ, καθώς ο αρχηγός της  τρομοκρατικής οργάνωσης προσεύχεται να… ορκιστεί ο Μπάιντεν!

 

πηγή

Προβολές : 796


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα