Χαστούκι από την χούντα της Μιανμάρ, για τον Σόρος. Δέσμευσαν όλους τους λογαριασμούς του.

Χαστούκι από την χούντα της Μιανμάρ, για τον Σόρος. Δέσμευσαν όλους τους λογαριασμούς του.

24 Μαρτίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:611
Μοίρασέ το

Πάρθηκε λοιπόν απόφαση και του κατασχέθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Ιδρύματος Ανοικτής Κοινωνίας (Open Society Foundation), με την κατηγορία ότι μέσω αυτού υποκινεί αναταραχές στη χώρα, χρηματοδοτώντας μαζικές διαμαρτυρίες.

Μάλιστα εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης για 11 μέλη του OSF

 

Αυτή τη “χούντα”, την λατρεύω.

Η δική μας ΧΟΥΝΤΑ, κ@λοτρίβεται και φιλάει τα … άντε μην πω … του ΣΑ$ΑΝΙΣΤΗ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ.

Η δική μας ΧΟΥΝΤΑ, έχει τα παρτάλια του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ, να κάνουν κυβερνητικές μπίζνες μαζί του, δια μέσου της οικογένειας Μητσοτάκη, όπως και προηγούμενα, μέσω της οικογένειας CIPRA.

Η δική μας ΧΟΥΝΤΑ, έχει τους δημητράδες και τους βαλλινάτους,  να καταθέσουν μηνύσεις κατά πατριωτών, πληρωμένοι από τον ΧΑΣΑΠΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ – ΣΙΩΝΙΣΤΗ, όπως και τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΧΟΑΞΕΣ.

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ.

Οι δικοί μας ευρωβολευτές, είναι τσιράκια του και πληρώνονται απ’ αυτό το κ#ήνος.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μια φωτογραφία, 1.000 λέξεις, και επέλεξα αρκετές για να αντιληφθείτε για ποιόν πρόκειται…

Χαστούκι από την χούντα της Μιανμάρ για τον δισεκατομμυριούχο υπερήλικα Τζορτζ Σόρος, που συνεχίζει να χώνει τη μύτη του σε όλο τον πλανήτη, εκεί που δεν τον σπέρνουν, με τα ύποπτα ιδρύματά του.

Πάρθηκε λοιπόν απόφαση και του κατασχέθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Ιδρύματος Ανοικτής Κοινωνίας (Open Society Foundation), με την κατηγορία ότι μέσω αυτού υποκινεί αναταραχές στη χώρα, χρηματοδοτώντας μαζικές διαμαρτυρίες.

Μάλιστα εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης για 11 μέλη του OSF, σύμφωνα με το olympia.gr.

Ο στρατός της Μιανμάρ αποκάλυψε επίσης ότι σχεδιάζει να αναλάβει νομική δράση κατά του OSF του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος.

Ο στρατός ελέγχει και την παράνομη ροή χρημάτων στο OSF για τα ελεγχόμενα περιουσιακά στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών του OSF στις Τράπεζες: SMED και Co-operative Bank (CB), Ayeyarwady Bank (AYA) και Kanbawza Bank (KBZ). Το ίδρυμα OSF κατηγορείται επίσης για ανάληψη 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων παράνομα.

Αυτά τα χρήματα αναλήφθηκαν από τον λογαριασμό του 7 ημέρες μετά την στρατιωτική χούντα στη Μιανμάρ.

Φυσικά το OSF αντέκρουσε τους ισχυρισμούς λέγοντας ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς.

 

Πηγή

Προβολές : 611


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα