ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ... (2 βίντεο)

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ... (2 βίντεο)

2 Μαΐου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 329 προβολές ( Μέτρηση έως 08:21:39 )

 

     ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ…ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ…

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ... (2 βίντεο)

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ… ΘΑΝΑΤΩ ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΣ…

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ.

ΑΝΕΣΤΗ, για τους ταπεινούς, για τους έχοντες στην ψυχή τους την αρετή, για τους μετανοούντες, γι αυτούς που δίνουν αγώνα ζωής υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, κι ας φέρει Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, την ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

(Visited 328 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΠΑΣΧΑ, ΠΟΙΗΣΗ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το