ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ !! ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ

ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ !! ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ

22 Ιουνίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:722
Μοίρασέ το

Νίκος Αντωνιάδης: “Εδώ πρόκειται για την καταγραφή των κρουσμάτων και των νοσηλιών λόγω Covid-19!!

Και εν προκειμένω, αυτό λέγεται ΨΕΥΔΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ και διώκεται ποινικά με το άρθρο 242 του Ποινικού Κώδικα.

Και διώκεται αυτεπάγγελτα, ώστε την Δευτέρα πρωί θα υποβάλω αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με το αίτημα να ερευνηθεί η καταγγελία αυτή και όλες οι καταγραφές στα εισιτήρια και τα εξιτήρια από όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Και αρχής γενομένης από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου “Σωτηρία”, να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και να αποκαλύψουν την ταυτότητα αυτών που έδωσαν την εντολή για τη ψευδή βεβαίωση, μέχρι να φτάσουμε μέχρι πάνω. Και ο νοών νοείτω.”

 

 

Δέκα επτά χιλιάδες δικηγόροι, και μόνον ένας βρέθηκε ν’ αρχίσει το ξήλωμα του βρώμικου πουλόβερ για την ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ;;;

ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΑΚΟΥΝΕ;;;

Κάτι “κυρίες” δικηγορίνες που το παίζουν… “αντάρτικο” τάχα μου και ιδρύουν “κοινωνικούς φορείς”, τι έκαναν;;;

ΤΙΠΟΤΑ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ !!

ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΟΓΩ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΗΧΘΗ ΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ COVID-19 !!

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ :

ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ !!

ΚΑΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ HOAXES -ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!) ,

NA ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑΣ – ΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΛΟΓΩ COVID-19 !!

ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ :

ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ COVID-19 !!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ (ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ!) !!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΛΟΓΩ COVID-19 ΣΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ !!

Διαβάζοντας την ανάρτηση με την καταγγελία και το εισιτήριο εισόδου ασθενούς στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, αμέσως κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Και ότι είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να ξετιλυχθεί το κουβάρι των ψευδών στοιχείων για τον Covid-19 !

H δημοσίως αναρτήσασα καταγγέλλει αυτό που όλοι έχουμε καταλάβει.

Το προφίλ της είναι απολύτως πραγματικό, η δε ανάρτηση αυτή αναπαράχθηκε από πολλούς άλλους χρήστες, έχοντας πολύ μεγάλη απήχηση, ούτε δε η βασική ανάρτηση ούτε οι κοινοποιήσεις αυτής, αμφισβητήθηκαν από τα ελληνικά hoaxes.

Καταγγέλλεται ότι άνδρας 58 ετών (με συγκεκριμένα στοιχεία ταυτότητας, όπως διαπιστώνετε, και επομένως πολύ εύκολο για την Εισαγγελία να ερευνήσει την υπόθεση) εισήχθη στο νοσοκομείο “Σωτηρία” λόγω καρκίνου, και όταν ζήτησε να πάρει στα χέρια του το εισιτήριο, διαπίστωσε με οργή ότι ως αιτία εισαγωγής είχε βεβαιωθεί ο Covid-19!!

Η ανάρτηση έχει πολύ επιθετικό περιεχόμενο και έχει γίνει από την κόρη του ασθενή:

“Η απόλυτη αηδία και ψέμα!
Εισαγωγή κάναμε λόγω καρκίνου, βγήκαμε, εξιτήριο δεν πήραμε και διαβάζω ότι μπήκε λόγω Covid-19!
Λυπάμαι γιατί μας δουλεύουν.
Ντροπή, πόσα περιστατικά είναι βαπτισμένα Covid-19;”

ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ !!

Και προσέξτε: Η περίπτωση αυτή δεν είναι από αυτές που ομολόγησε ο κ. Τσιόδρας. Ο λοιμωξιολόγος δήλωσε ότι χρέωναν θανάτους στον κορωνοϊό και ότι “πιστεύει ότι κάνανε καλά”.

Εδώ πρόκειται για την καταγραφή των κρουσμάτων και των νοσηλιών λόγω Covid-19!! Και εν προκειμένω, αυτό λέγεται ΨΕΥΔΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ και διώκεται ποινικά με το άρθρο 242 του Ποινικού Κώδικα. Και διώκεται αυτεπάγγελτα, ώστε την Δευτέρα πρωί θα υποβάλω αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με το αίτημα να ερευνηθεί η καταγγελία αυτή και όλες οι καταγραφές στα εισιτήρια και τα εξιτήρια από όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Και αρχής γενομένης από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου “Σωτηρία”, να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και να αποκαλύψουν την ταυτότητα αυτών που έδωσαν την εντολή για τη ψευδή βεβαίωση, μέχρι να φτάσουμε μέχρι πάνω. Και ο νοών νοείτω.

Και τους λόγους για τους οποίους δόθηκε η εντολή αυτή! Και όλο αυτό να απλωθεί σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία.

Είναι τρομακτικά σοβαρό! Το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης, σύμφωνα με την παράγραφο 5, εάν κατατείνει στη βλάβη του Ελληνικού Δημοσίου και η βλάβη υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ, το αδίκημα διώκεται σε βαθμό κακουργήματος με ποινή κάθειρξης έως 20 έτη.

Αλλά και για όλους εμάς τους πολίτες που υποστήκαμε οικονομική βλάβη από το lock down, εφόσον το lock down αυτό στηρίχθηκε ή, σε κάθε περίπτωση, ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ λόγω αλλοιωμένων στοιχείων επί τη βάση παρόμοιων ψευδών βεβαιώσεων σε όλη τη χώρα, μιλάμε για κακουργηματική βεβαίωση σε βάρος όλων των Ελλήνων με απειλούμενη ποινή αυτήν της καθείρξεως έως 10 έτη.

Και είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η διατήρηση του lock down βασίστηκε στον αριθμό των κρουσμάτων. Αν ο αριθμός των κρουσμάτων αυτών είναι ψευδής, μιλάμε για τρομακτικό πράγμα. Άλλωστε, ποιος ο λόγος να μπαίνει ο άλλος στη διαδικασία να βεβαιώνει άλλα αντ’ άλλων σε ένα εισιτήριο σε νοσοκομείο, αν δεν υπάρχει η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ;

Και φυσικά, χρεώσαμε και ένα σωρό θανάτους από άλλες αιτίες στον Covid-19, όπως ομολόγησε και ο κ. Τσιόδρας, και έτσι έδεσε το γλυκό της τρομοκράτησής μας. Ώρα είναι να τους το επιστρέψουμε το γλυκό. Πικρό και με δώρο τις χειροπέδες.

Μήπως αυτός εδώ είναι τελικά ο μίτος της Αριάδνης για την ποινικοποίηση όλων όσων έγιναν σε βάρος μας;

Από τη Δευτέρα η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει…

Και θα μάθουμε !!

Οι Έλληνες θα ξυπνήσουν !!

Γιατί, ξέρετε ποιο είναι το λάθος τους;

Ότι το παρακάνανε!!

Τάισαν τον κόσμο τόσο πια κουτόχορτο, που στο τέλος θα το ξεράσει. Και θα δει την πραγματικότητα…

Ξεχάστε τα βαρύγδουπα, το άρθρο 120 του Συντάγματος και τις εσχάτες προδοσίες, που δεν οδηγούν πουθενά !

Άρθρο 242 του Ποινικού Κώδικα ! Από αυτό θα το βρούν !!

Τον Αλ Καπόνε, άλλωστε, δεν τον τσάκωσαν για τις δολοφονίες.

Αλλά για φοροδιαφυγή…

 

 

Απαντώντας σε σχολιάστρια, ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, εξηγεί τον σχετικό νόμο.

 

Νίκος Αντωνιάδης Έλλη Σαμουηλίδη Καθόλου. Νόμιζα ότι αναφερόσασταν στην ανάρτηση.
 
Άρθρο 242 Π.Κ. (δημόσιο έγγραφο εν προκειμένω είναι το εισιτήριο του δημοσίου νοσοκομείου και δράστης ο δημόσιος υπάλληλος που βεβαίωσε ψευδώς ότι η εισαγωγή έγινε λόγω Covid-19):
 
1. Υπάλληλος που στα καθήκοντά του ανάγεται η έκδοση ή σύνταξη ορισμένων δημοσίων εγγράφων, αν σε τέτοια έγγραφα βεβαιώνει με πρόθεση ψευδώς περιστατικό που μπορεί να έχει έννομες συνέπειες, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή.
 
2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται ο υπάλληλος ο οποίος με πρόθεση νοθεύει, καταστρέφει, βλάπτει ή υπεξάγει έγγραφο που του εμπιστεύθηκαν ή του είναι προσιτό λόγω της υπηρεσίας του.
 
3. Αν όμως ο υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις των παραγράφων 1 και 2 είχε σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον αθέμιτο όφελος ή να βλάψει παράνομα άλλον, επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα έτη και χρηματική ποινή εάν το συνολικό όφελος ή η συνολική βλάβη υπερβαίνουν το ποσό των 120.000 ευρώ.
 
4. Με την ποινή της παρ. 1 τιμωρείται όποιος εν γνώσει του χρησιμοποιεί το έγγραφο που είναι πλαστό ή νοθευμένο ή έχει υπεξαχθεί.
Αν όμως είχε σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον αθέμιτο όφελος ή να βλάψει παράνομα άλλον και το συνολικό όφελος ή η συνολική βλάβη υπερβαίνουν το ποσό των 120.000 ευρώ, επιβάλλεται η ποινή της παραγράφου 3.
 
5. Αν οι πράξεις των προηγούμενων παραγράφων στρέφονται άμεσα κατά του νομικού προσώπου του ελληνικού Δημοσίου, των νομικών προσώπων Δημοσίου Δικαίου ή των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και το συνολικό όφελος ή η συνολική βλάβη υπερβαίνουν το ποσό των 120.000 ευρώ, επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών και χρηματική ποινή έως χίλιες ημερήσιες μονάδες. Οι πράξεις αυτές παραγράφονται μετά είκοσι έτη.

 

Ιωαννης Σκς Μπορείτε σε ένα δημόσιο κάλεσμα να βρείτε αρκετούς πολίτες που έχουν να καταγγείλουν την προσωπική τους εμπειρία ..όπως την κυρία στην Ελευσίνα με την μητέρα της που την βαλαν σε θάλαμο covid ενώ έπασχε από καρκίνο τελευταίου σταδίου στους πνεύμονες . επαιξε και στο δελτίο του Καψαμπέλη το εν λόγω βίντεο .
 
 
Νίκος Αντωνιάδης Αυτό χρειάζεται. Απαιτείται. Ελπίζω μέσα από εδώ να πολλαπλασιαστούν οι περιπτώσεις. Αυτό είναι το νόημα. Και είναι ξεκάθαρο. Όποιος έχει στοιχεία μου τα στέλνει.
 
Νίκος Αντωνιάδης Σ’ αυτά ακριβώς που γράφετε κατατείνει η κίνηση αυτή της Δευτέρας. Αλλά θα πρέπει να βγούνε όλοι όσοι έχουν παρόμοια στοιχεία και να ενωθούν σε αυτήν την κίνηση. Δεν γίνεται να τα κάνω όλα μόνος μου…

 

 

Πηγή

Προβολές : 722


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα