όλοι περιμένουμε μια γέννηση... (3 βίντεο και μια ταινία)

όλοι περιμένουμε μια γέννηση... (3 βίντεο και μια ταινία)

19 Μαΐου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 97 προβολές ( Μέτρηση έως 22:49:58 )

 

Κάθε άνθρωπος και το πρόβλημά του…

… κάθε ψυχή κι οι δυσκολίες της…

όλοι περιμένουμε μια γέννηση... (3 βίντεο και μια ταινία)

Κι όλοι περιμένουμε μια γέννηση… ένα φως… μια ελπίδα, μια χαρά, μια αγάπη… κάθε τι που θα μπορούσε να διώξει μακριά τον πόνο, τη θλίψη, την απογοήτευση…

Καλησπέρα… ας βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι ανθρωπιάς σε κάθε μας βήμα…με την ελπίδα να γεννηθεί ένας πιο δίκαιος κόσμος…

 

Καλλιόπη

μουσική ανάταση εδώεδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ

 

 

(Visited 96 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΠΟΙΗΣΗ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το