Όμοιος ομοίω, αεί πελάζει... Δικηγόρος της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ HOAXES, είναι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με τις εμετικές θέσεις ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ! Ο δικηγόρος ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, τον έβαλε κι αυτόν στο κάδρο ... και έπεται συναρπαστική συνέχεια.

Όμοιος ομοίω, αεί πελάζει... Δικηγόρος της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ HOAXES, είναι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με τις εμετικές θέσεις ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ! Ο δικηγόρος ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, τον έβαλε κι αυτόν στο κάδρο ... και έπεται συναρπαστική συνέχεια.

13 Ιουλίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,274
Μοίρασέ το

 

Νίκος Αντωνιάδης: “ΜΕΤΑ ΤΑ HOAXES, ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥΣ…

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ (!!), ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ (!!), ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ (!!) – ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ …ΘΕΑΡΕΣΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ,

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΧΑΪΝΤΣ ΡΙΧΤΕΡ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΣΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”

“Όμοιος ομοίω, αεί πελάζει…” και “Οία η μορφή, τοιαδε και η ψυχή”…

Δυο αρχαίες ρήσεις, που καταδεικνύουν πολλά…

Και για να καταλάβω, όταν έχει κάποιος τέτοιες “αρχές και αξίες”, και τις υπερασπίζεται, τι σημαίνει;

Μήπως και ότι τις εφαρμόζει;;;

Να υποθέσω πως και οι … πελάτες του, αφού τον επέλεξαν ως δικηγόρο, ταυτίζονται με τις απόψεις του;;;

ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΖΟΥΜΕ, κι ακόμα κτυπάμε τα πλήκτρα των υπολογιστών μας;;; Μου επιτρέπετε να πάω να ξεράσω…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Κύριε Αντωνιάδη, ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ… ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ…

Κι ένα δώρο για σας, στο τέλος της ανάρτησης…

ΜΕΤΑ ΤΑ HOAXES, ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥΣ…

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ (!!), ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ (!!), ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ (!!) – ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ …ΘΕΑΡΕΣΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ,

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΧΑΪΝΤΣ ΡΙΧΤΕΡ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΣΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ,

ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ…

“ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ” ,

…ΑΛΛΑ “ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ” (!!!) ,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ…:

“ΚΑΛΕ” ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΕΣΥ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΣ:

ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΑ;

ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ;

ΑΥΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ…

Λέγεται Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος. Είναι δικηγόρος.

Στην ιστοσελίδα των ελληνικών hoaxes αναφέρεται ως δικηγόρος τους.

Ο Θανασάκης είναι 42 χρονών.

Πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ. Φανατικός υποστηρικτής του.

Και πολέμιος της Νέας Δημοκρατίας. Τότε. Πριν ένα χρόνο.

Μετά την κατάρρευση του κόμματός του τα γύρισε. Όπως πολλοί άλλοι. Και τώρα υπερασπίζεται την Νέα Δημοκρατία. Και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα με την περιβόητη λίστα των ΜΜΕ. Και τον Μπακογιάννη που κάναμε τόση φασαρία “επειδή δεν μας άρεσε μία ζαρτινιέρα”.

Αλλά το θέμα δεν είναι οι μεταβαλλόμενες κατά το που φυσάει ο άνεμος πολιτικές απόψεις του Θανάση Αναγνωστόπουλου.

Σ’ αυτά είμαστε συνηθισμένοι.

Και τον συγκεκριμένο ούτε που τον γνώριζα.

Χθες τον έμαθα. Αλλά τον έμαθα καλά.

Φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαία η υπεράσπιση του Πέτσα από τον Αναγνωστόπουλο, αφού η ανάρτησή μου κατά του Πέτσα ήταν που κατέβασε προ ολίγων εβδομάδων το facebook (και τώρα τo κυνηγάω), το οποίο αστυνομεύουν τα πελατάκια του τα hoaxes.

Ούτε τυχαίο είναι ότι συχνά πυκνά ανεβάζει αναρτήσεις για την τεράστια επικινδυνότητα του Covid-19.

Στην προ ολίγων ωρών ανάρτησή του, ανέβασε πίνακα των ελληνικών hoaxes με το οποίο “ενημερωνόμαστε” για το ρίσκο μας για τον Covid-19.

Στην κορυφαία θέση του υψηλού ρίσκου είναι η παρακολούθηση θρησκευτικής τελετής…

Το θέμα είναι ότι όταν πέρσι ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του με το ΠΟΤΑΜΙ, ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων για τον δικηγόρο αυτό.

Τον διδάκτορα του ποινικού δικαίου.

Τον υπέρμαχο της αιμομιξίας, της κτηνοβασίας, του εμπορίου οργάνων, της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, της συμφωνίας των Πρεσπών και της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών.

Και όταν δημιουργήθηκε σάλος και μάλιστα πολλοί τον κατηγόρησαν ότι επιχείρησε να εξαφανίσει τις εμετικές δημοσιεύσεις αλλά αυτές παρέμειναν στο διαδίκτυο, αμετανόητος υπερασπίστηκε τις θέσεις αυτές, εξοργίζοντας ακόμα περισσότερο τον κόσμο.

Αυτός λοιπόν ο κύριος, το Σάββατο κοινοποίησε στη σελίδα του την ανάρτησή μου για την εξώδικη καταγγελία μου κατά της συμμορίας των πελατών του.

Το σχόλιό του, που συνόδευε την κοινοποίηση, ήταν “ΜΑΣ ΕΠΕΔΩΣΑΝ ΕΞΩΔΙΚΟ!”.

Με μία αρκετή δόση αλαζονίας που κάποιος “τόλμησε” να επιδώσει εξώδικο στα θρυλικά hoaxes…

Σ’ ευχαριστώ, συνάδελφε! Εγώ, τους εννέα των ελληνικών hoaxes μήνυσα. Αλλά αφού γράφεις ότι το εξώδικο το επέδωσα σε “εσάς”, αυτό σημαίνει ότι συμπεριλαμβάνεις και τον εαυτό σου σε αυτούς που “μαύρισαν” την ανάρτησή μου και με συκοφάντησαν, και εξακολουθούν να με συκοφαντούν, αφού το “μαύρισμα” της ανάρτησης παραμένει στη θέση του, σε δημόσια θέα.

Μόλις έγινες ο 10ος μηνυόμενος.

 

 

Ο σκοπός της κοινοποίησης της ανάρτησής μου ήταν ξεκάθαρος.

Να με “παραδώσει” βορά στις προσβλητικές, υβριστικές και απαξιωτικές ορέξεις της παρεούλας του στο facebook.

Τα προσβλητικά σχόλια των οποίων είτε τα προκάλεσε και ενθάρρυνε, είτε τους έβαζε “like” ή “γέλιο” ή τα ανέχθηκε και παραμένουν μέχρι αυτήν την ώρα σε δημόσια θέα.

Στους σχολιαστές της κοινοποίησής του θα αναγνωρίσετε πολλοί από εσάς ένα γνωριμό σας τρολ.

Είναι αυτός που εμφανιζόταν άσχετος με τα hoaxes, άσχετος με το σύστημα, και ισχυριζόταν ότι επιζητούσε μόνο τον διάλογο, καταφέροντας όμως να εξοργίσει δεκάδες ανθρώπους με τις προσβλητικές αναφορές του και την ξεκάθαρη αποστολή του ως γνήσιο τρολ.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που παρουσιάστηκε με άλλο όνομα προφίλ, το οποίο στην πορεία άλλαξε, για να φτάσει τους συνομιλητές του στα όρια της παραφροσύνης όταν τους ρωτούσε γιατί του απευθύνονταν με το αρχικό όνομά του, όταν πλέον εν τω μεταξύ το είχε αλλάξει, λες και ευθύνονταν αυτοί που είχαν απέναντί τους τον δρ Τζέκιλ και τον μίστερ Χάιντ.

Είναι ο πρώην Artsil Kopatze και εν συνεχεία Artsil Wakandakis.

 

Τον θυμηθήκατε τώρα; Ωραία.

Διαβάστε λοιπόν τι έγραψε στο σχόλιό του (εννοείται ότι επί της ουσίας της ανάρτησης το απόλυτο μηδέν: ούτε ο καλός συνάδελφος, φίλος των κτηνοβατών και εμπόρων οργάνων, ούτε οι φίλοι του στο facebook -ελάχιστοι ήταν ούτως ή άλλως οι σχολιαστές, έναντι των εκατοντάδων των δικών μου αναρτήσεων) :

“Αυτός και τη μάνα του θα μηνύσει”

Και τρεις φατσούλες ξεκαρδιστικές.

Ο απερίγραπτος αυτός άνθρωπος προσέβαλε τη μνήμη της μητέρας μου και ο επίσης απερίγραπτος Αναγνωστόπουλος όχι απλώς δεν προστάτευσε τον συνάδελφό του, όχι απλώς δεν διέγραψε το αισχρό σχόλιο, αλλά από την εν γένει συμπεριφορά του ήταν απολύτως ξεκάθαρο ότι αυτός ήταν ο στόχος της κοινοποίησής του:

Η αποδόμηση της προσωπικότητάς μου, για να γίνει αρεστός στους πελάτες του και στο σύστημα που μέχρι χθες το πολεμούσε.

Ο ίδιος ο Αναγνωστόπουλος σχολίασε:

“Νομίζω ότι ξέχασε μερικά θαυμαστικά ο κύριος συνάδελφος”, εξαντλώντας εκεί την “επιχειρηματολογία” του επί της ουσίας της ανάρτησής μου ,

για να του απαντήσει το φιλαράκι του “Γιάννης Ευπραξιάδης” ότι:

“μου έκανε εντύπωση: Τριπλά θαυμαστικά και ερωτηματικά, κεφαλαία γράμματα (Σημείωση δική μου: όπως στον τίτλο του φίλου του Αθανασόπουλου δηλαδή…), κείμενο ξεχειλωμένο ανθρώπου που ήπιε δυο-τρεις καφέδες παραπάνω. Αυτό είναι το επίπεδο;”, συμπληρώνοντας την “επιχειρηματολογία” του φίλου του, του υπέρμαχου των αιμομικτών.

Ο ίδιος ο φίλος των κτηνοβατών, έκανε και άλλο σχόλιο, απευθυνόμενος σε κάποιο φιλαράκι του με το όνομα “Chris Mantas”, γράφοντας:

“Να απολυμάνουμε την ανάρτησή του;” ,

στέλνοντας και ένα μήνυμα στα πελατάκια του, για το τι πρέπει να (συνεχίσουν) να κάνουν με μένα.

Είναι και κανα δυο ακόμα.

Με όλους αυτούς, πλην του συναδέλφου μου, του οποίου τα στοιχεία της ταυτότητας και της διεύθυνσής του είναι γνωστά, θα ασχοληθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που θα απευθύνει αίτημα στην Facebook στο Δουβλίνο για την ταυτοποίησή τους. Και από κει τα περαιτέρω.

Και εγώ ρωτάω το σύστημα: Αυτούς έχετε βάλει να με αντιμετωπίσουν;

Αυτούς βάλατε, μ’ αυτούς λοιπόν θα ασχοληθώ.

Μέχρι να βρεθεί ένας, μα ένας μόνο, μεταξύ των χιλιάδων σχολιαστών και των ελάχιστων “διαφωνούντων”, που θα γράψει ΕΝΑ επιχείρημα που να αντικρούει επί της ουσίας έστω και μία λέξη από όλα όσα έχω γράψει όλον αυτόν τον καιρό. Αλλά πού να βρεθεί…

Έχετε διαβάσει εσείς ένα τέτοιο επιχείρημα; Κανένα. Παρά μόνο “γελάσαμε τώρα”, “ναι, και η γη είναι επίπεδη”, και “τι μα@@κίες είναι αυτές”, και “είστε όλοι γίδια”, και άλλα τέτοια χαριτωμένα υψηλού επιπέδου σχόλια.

Αυτή είναι όμως και η τεράστια δύναμη αυτών των αναρτήσεων. Ότι δεν υπάρχει κανένας αντίλογος. Ούτε για τα εγκλήματα των νοσοκομείων, ούτε για την ανάλυσή μου για τη νομοθεσία του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ούτε για τις μηνύσεις μου και τα εξώδικά μου κατά Τσιόδρα, Μπακογιάννη, Αρχηγού Αστυνομίας, Μητσοτάκη. Ούτε για τίποτα άλλο. Και δεν έχω γράψει και λίγα.

Και έχω μείνει, μ’ αυτά και μ’ αυτά, με κάτι απερίγραπτα τρολς και κάτι συναδέλφους μου, που αντί να συνεχίσουν την εξαιρετική αρθρογραφία τους υπέρ της αιμομιξίας και των υπόλοιπων θεάρεστων πράξεων που υπερασπίζονται, τόλμησαν να ασχοληθούν μαζί μου.

Και κάπως έτσι, αρχίζει και το ξεγύμνωμα των τρολς που σας έχω υποσχεθεί.

Συνάδελφε, δεν νομίζω να περίμενες ότι θα αφήσω να περάσει σαν να μη συνέβη τίποτα αυτό που έκανες. Έτσι;

Θα μάθεις λοιπόν ότι οι πράξεις έχουν και συνέπειες. Ως δικηγόρος θα έπρεπε να το ξέρεις καλύτερα…

 

Υ.Γ. Να με συγχωρήσεις, συνάδελφε, που έβαλα πολλά θαυμαστικά στην αιμομιξία, στην κτηνοβασία, στο εμπόριο όπλων και στους πολεμιστές της Κρήτης.

Μου βγήκαν αυθόρμητα…

 

Πηγή

Και ένα δώρο στον κ. ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, για να πληροφορηθεί γι αυτούς που το… “ΣΥΣΤΗΜΑ”… έβαλε απέναντί του… 

Για να δούμε που έχει μιλήσει αυτό το … παιντί, που είναι υπέρ της αιμομιξίας, υπέρ της κτηνοβασίας, υπέρ του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, υπέρ του ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ, υπέρ ότι πιο σιχαμερού και βρώμικου νοσηρού υπάρχει…

Πού μίλησε;;;

ΣΤΟ ΚΕΦΙΜ;

Τί είναι το … ΚΕΦΙΜ;;;

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν και το λινκ εδώ, θα σας δώσει την εικόνα… ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ… ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

Άλλωστε μια φωτογραφία, ίσον 1.000.000.000.000.000 λέξεις…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

 

Προβολές : 1,274


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα