Όποιος καταστήσει το εμβόλιο άμεσα ή έμμεσα υποχρεωτικό, καταλήγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο…

Όποιος καταστήσει το εμβόλιο άμεσα ή έμμεσα υποχρεωτικό, καταλήγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο…

26 Δεκεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Όποιος καταστήσει το εμβόλιο άμεσα ή έμμεσα υποχρεωτικό, καταλήγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο…

Ιταλός νομικός ειδήμονας στο ευρωπαϊκό δίκαιο και τ΄ Ανθρώπινα Δικαιώματα: το εμβόλιο παραμένει πάντα πειραματικό ανεξάρτητα από το εάν έχει εγκριθεί επειδή ο πειραματισμός εξαρτάται από το χρονικό διάστημα που δοκιμάζεται το εμβόλιο. Όποιος το καταστήσει άμεσα ή έμμεσα υποχρεωτικό καταλήγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο…

 

 

Όποιος με οποιοδήποτε τρόπο καταστήσει το εμβόλιο υποχρεωτικό, καταλήγει να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΖΟΜΠΙ.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το μόνο αρνητικό στην Ελλάδα είναι πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Και να γνωρίζουν οι δικαστές και οι εισαγγελείς, τα μπατσάκια και οι ηγεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων, πως εκτελώντας ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ. 

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ… Θ’ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΟΛΟΙ  ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ … ΑΝΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ…

ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. 

Όποιος καταστήσει το εμβόλιο άμεσα ή έμμεσα υποχρεωτικό, καταλήγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο…

Τα εμβόλια κατά του Covid δεν μπορούν να είναι ποτέ υποχρεωτικά, όποιος τα κάνει υποχρεωτικά θα καταλήξει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Οι πολιτικοί προειδοποίησαν: αυτά τα εμβόλια είναι όλα πειραματικά, κανείς δεν μπορεί να αναγκαστεί να τα κάνει.

Όποιος τα κάνει υποχρεωτικά, είναι σαν τους Ναζί”, εξηγεί εξειδικευμένος νομικός ..

Μείνετε σε εσωτερικούς χώρους ή εμβολιάζεστε; Δύναται να τεθεί αυτό το δίλημμα;

Υπάρχει το εμβόλιο. Κάποιος, μεταξύ πολιτικών και ιολόγων εμπειρογνωμόνων ή εικάζει κάτι τέτοιο, ή το έχει ήδη προτείνει την υποχρεωτικότητα τους για πρόσβαση σε υπηρεσίες, ξεκινώντας από ορισμένες κατηγορίες.

Θα υπάρξει υποχρέωση εμβολιασμού κατά του Sars-Cov-2 αργά ή γρήγορα;

Το συζητήσαμε με τον δικηγόρο του Κάλιαρι τον Francesco Scifo, έναν εμπειρογνώμονα στο ευρωπαϊκό δίκαιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα.

“Πρόσφατα κάνατε tweeted” Το εμβόλιο είναι πειραματικό, επομένως, όποιος ευνοεί την υποχρέωση να το κάνει κάποιος καταλήγει κατευθείαν ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για παραβίαση της απαγόρευσης πειραματισμού σε ανθρώπους ” Μπορείτε να εξηγήσετε τι εννοείτε; “.

“Αντιμετωπίζουμε ξεκάθαρα με …”.

“Σε μια νέα γκάμα εμβολίων, φυσικά …”

“Είναι ένας διαφορετικός πειραματισμός από τους προηγούμενους τύπους παραδοσιακών εμβολίων για τους οποίους η υποχρέωση είχε προβλεφθεί σε ορισμένες περιπτώσεις και είναι ένα πείραμα που δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τις επιπτώσεις του βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, ανεξάρτητα από το το γεγονός ότι γραφειοκρατικά μπορούμε να πούμε ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ή η Aifa έχει εγκρίνει το πειραματικό εμβόλιο.

Όχι, το εμβόλιο παραμένει πάντα πειραματικό ανεξάρτητα από το εάν έχει εγκριθεί από κυβερνητικό φορέα, γιατρό-επιστήμονα ή γραφειοκράτη. Αυτό συμβαίνει επειδή ο πειραματισμός εξαρτάται από το χρονικό διάστημα που δοκιμάζεται το εμβόλιο. “

Και λοιπόν;

“Έχουμε μια σειρά διεθνών συμβάσεων που ξεκινούν από τη δίκη της Νυρεμβέργης, οι οποίες εν μέρει αφορούσαν τους ναζί γιατρούς που είχαν εργαστεί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Πρέπει να θυμηθώ ότι επίσης με την ευκαιρία αυτήν πραγματοποιήθηκαν διάφορα πειράματα, συμπεριλαμβανομένων των εμβολιασμών, οπότε από τότε αναπτύχθηκε η θεμελιώδης αρχή, δηλαδή η συναίνεση κατόπιν ενημέρωσης “.

“Εξηγήστε στους αναγνώστες τι είναι …”

“Ο πειραματισμός στον άνθρωπο μπορεί να γίνει αλλά απαιτεί αυτό που ονομάζεται συναίνεση μετά από ενημέρωση”.

«Δηλαδή, το άτομο που θέλει να πάρει το εμβόλιο πρέπει να συμφωνήσει, δεν μπορεί να αναγκαστεί και πρέπει να ενημερωθεί για τις συνέπειες, σωστά;».

“Ναι, είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε και αυτή η συγκατάθεση πρέπει να είναι κατόπιν ενημέρωσης”.

«Δηλαδή, πρέπει να γνωρίζει τις πιθανές συνέπειες;».

“Ακριβώς. Για αυτό το εμβόλιο έχουμε μόνο τα αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Επομένως, ακόμη και εκείνοι που υπόκεινται στο τρέχον εμβόλιο, χωρίς καν να γνωρίζουν τις βραχυπρόθεσμες συνέπειες, δεν μπορούν καν να δώσουν συγκατάθεση μετά από ενημέρωση. Είναι μια δοκιμή για τον άνθρωπο χωρίς συγκατάθεση μετά από ενημέρωση.

Αυτό παραβιάζει ήδη με τη σειρά της τις αρχές της Νυρεμβέργης, τη δήλωση του Ελσίνκι που αποτελεί τη βάση όλων των ιατρικών συμπεριφορών σε όλο τον κόσμο, τη δήλωση της UNESCO που προβλέπει επίσης συναίνεση μετά από ενημέρωση χωρίς να αναφέρει άλλες συνθήκες και τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ευρωπαϊκό κανονισμό που διέπει τον πειραματισμό στον άνθρωπο και επίσης ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους του, όσον αφορά τον πειραματισμό στον άνθρωπο, έχει ενημερώσει τη συγκατάθεσή του “.

 

“Τι μπορεί να ειπωθεί σε εκείνους, τους υπευθύνους λήψης αποφάσεων, τους πολιτικούς και τους ειδικούς, που θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του Sars-Cov-2 υποχρεωτικό;”

“Τους παρακινεί να παραβιάσουν τους νόμους και να παραβιάσουν τις συνθήκες που υπέγραψε η Ιταλία. Φυσικά, αν βασίζονται στην αρχή της βίας, θα είναι δύσκολο να ξεδιπλωθεί αυτό το είδος δράσης, όπως ήταν για τους Ναζί εγκληματίες. Αλλά τη στιγμή που συμβαίνει αυτό το πράγμα θα τελειώσουν όλοι με το να δικαστούν και θα καταδικαστούν “.

 

“Γιατί είναι πάντα θέμα πειραματισμού στον άνθρωπο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να καταστεί υποχρεωτικό;

“Ναι ακριβώς”.

«Υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων, εκείνοι που εργάζονται στο στρατό, γιατροί, εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, αστυνομικές δυνάμεις μου έρχονται στο μυαλό, όπου το στοιχείο της δημόσιας υπηρεσίας και η ιεραρχική σχέση έχουν υπερισχύουσα δύναμη, υπόκεινται στην ίδια αρχή που αναφέρατε ή υπάρχουν εξαιρέσεις γι ‘αυτούς; “

“Πρέπει να θυμόμαστε ότι μια προδήλως παράνομη εντολή δεν εξαλείφει την ευθύνη του εκτελεστή. Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, εάν το άτομο θέλει να εξεταστεί, μπορεί να το κάνει”.

“Σίγουρα … αλλά τι γίνεται αν θέλετε να αρνηθείτε;”

“Μπορεί εξίσου να αρνηθεί νόμιμα και εάν εγκριθεί, υποβιβαστεί ή απολυθεί, μπορεί να προσφύγει στα δικαστήρια με βάση το εργατικό δίκαιο και να διεκδικήσει τα δικαιώματά του…”

“Έχει γίνει λόγος για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου για να χρησιμοποιεί δημόσιες συγκοινωνίες ή δημόσιες υπηρεσίες …”

“Αυτοί οι πιθανοί κανόνες θα αμφισβητηθούν και θα τεθούν στη δικαιοσύνη”.

“Πόσοι δικηγόροι νομίζετε ότι είναι διατεθειμένοι να πολεμήσουν προς αυτή την κατεύθυνση;”

“Στο δίκτυό μας είμαστε ήδη μερικές χιλιάδες ως” Νομικοί για τη νομιμότητα “,” 1000 δικηγόροι για το Σύνταγμα “και ένα διεθνές νομικό δίκτυο όπου υπάρχουν δικηγόροι σε όλο τον κόσμο, συνεργαζόμαστε με Αμερικανούς, Γερμανούς και Γάλλους δικηγόρους.

Σε αυτήν την αρχή θα κάνουμε, όπως κάνουμε, καταγγελίες σε όλη την Ευρώπη.

Στην Ιταλία τις υποβάλλουμε σε άλλα μέτωπα σχετικά με το Dpcm “

Και υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν νομικής συνδρομής;

“Θα τους υπερασπιστούμε όλους δωρεάν”.

 

affaritaliani 19/12/20

 

 

Πηγή

Προβολές : 696


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα