Όταν αυτό το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΠΕΤΟ, ζητά νομική κάλυψη για  τις ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ του εμβολίου του κοροϊδοϊού, ΕΣΥ, ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;; (βίντεο)

Όταν αυτό το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΠΕΤΟ, ζητά νομική κάλυψη για τις ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ του εμβολίου του κοροϊδοϊού, ΕΣΥ, ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;; (βίντεο)

26 Σεπτεμβρίου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:673
Μοίρασέ το

O Bill Gates ζητά κάλυψη από νομική ευθύνη για παρενέργειες που θα προκαλέσει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

 

Γι αυτό το εμβόλιο, τα πολιτικά υποκείμενα που κυβερνούν, έφτιαξαν δυο νόμους… ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο Πλειώτας, μας κουνά ήδη το δάχτυλο με την εγκύκλιό του για τις μάσκες… πιστεύετε πως δεν θα μας το κουνήσει για το εμβόλιο;

ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ ΕΝΟΧΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;

ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ;

ΡΕ, ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΣΑΝ ΘΕΟ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Εάν όλα πάνε τέλεια με την προσέγγιση του ριβονουκλεϊκού οξέως (RNA), θα μπορούσαμε να προλάβουμε το όριο των 18 μηνών. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε μη ρεαλιστικές προσδοκίες.

Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων στους πιο ηλικιωμένους ανθρώπους είναι πάντοτε μια τεράστια πρόκληση.

Ξέρετε, το εμβόλιο της γρίπης δεν αποδείχτηκε τελικά τόσο αποτελεσματικό σε ηλικιωμένους ανθρώπους. Το μεγαλύτερο όφελός του έγκειται στο ότι οι νεότεροι άνθρωποι δεν μεταδίδουν τη γρίπη γιατί είναι εμβολιασμένοι, και αυτό ωφελεί σε μια βάση κοινωνικού συνόλου τους ηλικιωμένους.

Εδώ, χρειαζόμαστε ξεκάθαρα ένα εμβόλιο που να είναι αποτελεσματικό στο υψηλότερο ηλικιακό εύρος, διότι οι ανήκοντες σε αυτό είναι εκτεθειμένοι περισσότερο στη νόσο.

Και πρέπει να αναπτυχθεί αυτό με τρόπο που να ενισχυθεί η λειτουργία του, έτσι ώστε να είναι μεν αποτελεσματικό στους πιο μεγάλους σε ηλικία, αλλά παράλληλα να μην έχεις και παρενέργειες.

Ξέρετε, εάν έχουμε παρενέργειες σε έναν στους 10.000, αυτό είναι, ξέρετε, πολύ περισσότερο από 700.000, καταλαβαίνετε, άνθρωποι που θα υποφέρουν από αυτό (λόγω παρενεργειών).

Άρα, η κατανόηση της ασφάλειας σε μια γιγαντιαία κλίμακα που περνά μέσα από όλα τα ηλικιακά εύρη, καταλαβαίνετε, εγκύους, άνδρες, γυναίκες, υποσιτιζόμενους, υπάρχουσες συννοσηρότητες, καταλαβαίνετε, είναι πολύ δύσκολη.

Και σε αυτή τη συγκεκριμένη απόφαση, το να πούμε «εντάξει, ας προχωρήσουμε και ας δώσουμε αυτό το εμβόλιο σε όλο τον κόσμο», θα πρέπει αναγκαστικά να αναμιχθούν και οι κυβερνήσεις, διότι θα υπάρξει όντως κάποιο ρίσκο και (συνεπώς) μια κάλυψη από νομική ευθύνη που θα χρειαστεί (για τις αναπόφευκτες παρενέργειες απέναντι σε όσους κάνουν αγωγές) προτού κάτι τέτοιο (δηλ. το να δοθεί το εμβόλιο σε όλο τον κόσμο) αποφασιστεί.

If everything goes perfectly with the RNA approach, we could actually beat the 18 months. We don’t want to create unrealistic expectations. The efficacy of vaccines in older people is always a huge challenge. You know, it turns out the flu vaccine isn’t that effective on elderly people. Most of the benefit comes from younger people not spreading it because they’re vaccinated, and that benefits on a community basis the elderly. Here, we clearly need a vaccine that works in upper age range, because they’re most at risk of that, and doing that so that you amp it up so it works on older people and yet you don’t have side-effects. You know, if we have, you know, one in 10,000 side effects, that’s, you know, way more 700,000, you know, people who will suffer from that. So, really understanding the safety at gigantic scale across all age ranges, you know, pregnant, male, female, undernourished, existing comorbidities…  It’s very very hard and that actual decision of ok let’s go and give this vaccine to the entire world, governments will have to be involved because there will be some risk and indemnification needed before that can be decided on.

 

 

Πηγή

Προβολές : 673


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα