Όταν η Δύση βυθίστηκε στην ηλιθιότητα. ΠΩΣ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΕΝΑΝ ΣΑΪΜΠΟΡΓΚ, ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ  

Όταν η Δύση βυθίστηκε στην ηλιθιότητα. ΠΩΣ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΕΝΑΝ ΣΑΪΜΠΟΡΓΚ, ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ  

24 Ιουλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:331
Μοίρασέ το

 

 

Ο μετά-Covid 19 κόσμος είναι ο νοσηρός και εκφυλισμένος κόσμος που περιμένει τον σημερινό ψευτο-κουλτουριάρη, τον καλομαθημένο μαρξιστή αστό που δεν έχει όμως καμμία κοινωνική αντίληψη, τον εύπιστο μικρομεσαίο λούμπεν χαμηλής αντιληπτικότητας που η ζωή του κυριαρχείται από την καθεστωτική προπαγάνδα, που πιστεύοντας φανατικά σε κάθε είδους «πρόοδο», έχει γίνει τελικά No-Life, geek, άπατρις, χορτοφάγος, αντισπεσιστής, ΛΟΑΤΚΙ, μασκοφορεμένος εμβολιασμένος και περήφανος γι’ αυτό, που όχι μόνο του έχουν αφαιρεθεί οι θεμελιώδεις πολιτικές του ελευθερίες, αλλά πιστεύει ακράδαντα ότι πρόκειται για υγειονομικά μέτρα και ότι αυτά είναι ο μόνος τρόπος να γλυτώσει τον φονικό ιό και να επανέλθει σύντομα η κανονικότητά του, που δεν διανοείται καν ποια θα είναι στην πραγματικότητα.

Όαση ελπίδας αποτελούν οι έρευνες της κ. Χρυσούλας Μπουκουβάλα, καθώς δεν αποτελούν μόνον επίπονη μελέτη στην υφιστάμενη παρανοϊκή εποχή και στους εκπροσώπους της, αλλά σπάνια και σημαντική ενημέρωση και αφύπνιση.

 

Οι εμπεριστατωμένες μελέτες της κ. Μπουκουβάλα, αποδεικνύουν πως οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια και απίστευτη ταχύτητα στην κατάργηση της ίδιας της ανθρώπινης ζωής, μέσα από τα σατανικά σχέδια της Καμπάλ και των εκπροσώπων της.

Η ελεύθερη βούληση τίθεται στο στόχαστρο με ότι σηματοδοτεί αυτό και το ζούμε εδώ και ενάμισι χρόνο.

Και δυστυχώς οι αντιδράσεις μέχρι στιγμής είναι χλιαρές.

Ο κόσμος στην πλειοψηφία του, δεν μπορεί να αντιληφθεί ποιά είναι τα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων και πιστεύει πως θα τα πολεμήσει με νομικές διαδικασίες ή με συλλαλητήρια.

Λυπάμαι, αλλά πολύ σύντομα θα αντιληφθούν άπαντες πως … χρειάζονται ΑΛΛΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

© Aπεροπία. Τα άρθρα του ιστολογίου aperopia.fr έχουν γραφεί κατόπιν κοπιαστικής έρευνας ή μετάφρασης. Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευσή τους από άλλες ιστοσελίδες ακόμα και με ενεργό σύνδεσμο, ή η αποστολή περιεχομένου με email. Επιτρέπεται η διακίνηση του άρθρου μόνον με αποστολή ενεργού link που οδηγεί απευθείας στο ιστολόγιο aperopia.fr


 

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


Η Μεγάλη Επανεκκίνηση (Great Reset) δεν είναι παρά το πιο πρόσφατο όνομα του σχεδίου που προηγουμένως είχε λάβει διάφορα άλλα ονόματα, όπως: θετικισμός, επιστημονισμός, προοδευτισμός, παγκοσμιοποίηση και λίγο πριν την πανδημία, διανθρωπισμός (transhumanism). Ο τωρινός όρος υποδηλώνει μια παγκόσμια ψηφιακή τυραννία που ο στόχος των σχεδιαστών της είναι να επικρατήσει σε όλο τον πλανήτη μας.

Πολλοί σκεπτόμενοι άνθρωποι αφιερώνουν πολύ χρόνο στην ανάλυση της αντισυνταγματικότητας των υγειονομικών μέτρων και στη στέρηση των θεμελιωδών ελευθεριών των ανθρώπων με τη δικαιολογία του περιορισμού της πανδημίας, αλλά κανείς δεν αναφέρει από πού πηγάζουν όλα αυτά.

Μέσα από το παρόν ιστολόγιο έχουμε αναδείξει συστηματικά τη φιλοσοφία των μετανθρωπιστών και έχουμε εξηγήσει πως είναι ο κληρονόμος των αρχαίων εσωτερικών και μυστικιστικών κινημάτων και αδελφοτήτων.

Ας δούμε λοιπόν την επικαιροποιημένη κοσμοθεώρηση των σχεδιαστών της Μεγάλης Επανεκκίνησης, πώς σχετίζονται οι ίδιοι με τον διανθρωπισμό, ποια είναι τα κίνητρά τους, και τι επιδιώκουν σε βάθος χρόνου, ώστε να μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε.

Κάποιοι ίσως θα θυμούνται ότι το 2014 η Κριστίν Λαγκάρντ, τότε διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, εξ αιτίας της ανόδου του παγκόσμιου χρέους στο αστρονομικό ύψος των 100 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, για την ανάγκη πυροδότησης μιας Μεγάλης Παγκόσμιας Οικονομικής Επανεκκίνησης, που θα έσβηνε τον τρόπο που λειτουργούσε η παλιά οικονομία και θα έθετε σε λειτουργία έναν καινούργιο.

Καλό θα είναι μάλιστα, όσοι μπορούν, να παρακολουθήσουν προσεκτικά το σχετικό βίντεο (με αγγλικούς υπότιτλους), ώστε να κατανοήσουν καλύτερα γιατί κατασκευάστηκε η πανδημία της Covid-19, καθώς, όπως όλα δείχνουν, είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα.

Η Λαγκάρντ, σε εκείνη την αποκαλυπτική της συνέντευξη είχε συγκεκριμένα δηλώσει για την οικονομία, ότι «αν δεν γνωρίζεις επακριβώς τους κινδύνους που εγκυμονούν, δεν μπορείς να κάνεις Επανεκκίνηση (Reset)».

Σε ποιους κινδύνους όμως αναφερόταν;

Στην έλλειψη οικονομικής σταθερότητας που δημιούργησε τις τραπεζικές φούσκες του 2008 οι οποίες οδήγησαν σε ανεργία 200 εκατομμύρια ανθρώπους στις χώρες του Βορρά, στον χαμηλό ρυθμό ανάπτυξης, στη συρρίκνωση της οικονομίας, στον κίνδυνο αντιπληθωρισμού (deflation) κυρίως στην Ευρώπη, στις προβληματικές οικονομίες των αναπτυσσόμενων χωρών που τελικά δεν αναπτύσσονταν, και σε μερικούς άλλους.

Η Λαγκάρντ είχε μάλιστα αναφέρει ότι έπρεπε να αλλάξει όλο το διεθνές ρυθμιστικό πλαίσιο, δηλαδή το φορολογικό, το νομισματικό και το τραπεζικό σύστημα, με τρόπο που θα εξυπηρετούσε τη …δημιουργικότητα των χρηματοπιστωτικών αγορών.

Όπως θα δούμε όμως παρακάτω, η Λαγκάρντ δεν ήταν η μόνη που μιλούσε για Επανεκκίνηση.

Έξι χρόνια μετά, το 2020, ο Κλάους Σβαμπ, ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, με πρόσχημα την πανδημία του κορωνοϊού, υιοθέτησε την έννοια της Μεγάλης Επανεκκίνησης και της αφιέρωσε μάλιστα και το γνωστό ομώνυμο βιβλίο, το οποίο διευρύνει τα πεδία εφαρμογής της σε όλους τους τομείς των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, και όχι μόνο στον οικονομικό.

Σύμφωνα με τον Σβαμπ, η Μεγάλη Επανεκκίνηση πρέπει να μετασχηματίσει οριστικά τον κόσμο μας και μετά από την εφαρμογή της πρέπει να προκύψει μια νέα κανονικότητα, ένας νέος κόσμος, ενώ η παλιά κανονικότητα δεν πρέπει ποτέ, ούτε πρόκειται να επανέλθει.

Γραμμικός και κυκλικός κόσμος

Tο θέμα της Τabula Rasa (δηλαδή του άγραφου πίνακα που ό,τι υπήρχε γραμμένο έχει σβηστεί), δεν είναι καινούργιο στη μονοθεϊστική εσχατολογία και στη γραμμική χρονικότητά της εμφανίζεται με ένα «πριν» και με ένα «μετά».

Διότι μόνο η μονοθεϊστική εσχατολογία περιλαμβάνει «Μεσσίες» που με την έλευσή τους στη Γη, θα τελειώσουν μια κι έξω με το Κακό και την οδυνηρή ανθρώπινη κατάσταση, προκειμένου να μας οδηγήσουν προς το οριστικό Καλό ενός λυτρωτικού μέλλοντος.

Ωστόσο, άλλα δόγματα έχουν μια κυκλική αντίληψη του κόσμου και δεν προσδοκούν ότι θα τελειώσουν ποτέ οριστικά με το Κακό (ή αυτό που τέλος πάντων θεωρούν εκείνα ως Κακό) που συνυπάρχει δομικά με το Καλό, κοσμοθεώρηση με την οποία ασχολήθηκε ιδιαιτέρως και ο Φρειδερίκος Νίτσε, στο βιβλίο του Τάδε έφη Ζαρατούστρα – Ο Υπεράνθρωπος.

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση όμως σε αντίθεση με την κυκλική αντίληψη της ζωής, ανήκει στη μεγάλη εσχατολογική ουτοπική παράδοση, που προσδοκώντας να οργανώσει την χαοτική και απρόβλεπτη γήινη ζωή με έναν απόλυτα ορθολογικό, ενοποιημένο και συγκεντρωτικό τρόπο, θεωρεί ότι έτσι θα θέσει ένα οριστικό τέλος στο Κακό.

Δυστυχώς όμως όσες φορές επιχειρήθηκε κάτι τέτοιο σε ευρεία κλίμακα από διάφορους αυτοαποκαλούμενους Σωτήρες, κατέληξε σε λουτρό αίματος.

Η έμβια ζωή ως παραλογισμός

Ποιος όμως μπορεί να είναι ο απόλυτα συγκεντρωτικός τρόπος που επιδιώκει για τις ζωές μας η τόσο αποτελεσματική μέθοδος του Φόρουμ του Νταβός;

Έχουμε αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι αυτό το περιβόητο Κακό που θέλει να πατάξει ο Κλάους Σβαμπ και οι λοιποί εσχατολόγοι Μεσσίες της εποχής μας;

Μα όλη η βιολογική ύπαρξη, η ανθρωπότητα και όλη η υπόλοιπη έμβια ζωή, που σύμφωνα με την κοσμοθεώρηση των Δημιουργών, 1 προκαλεί αδυναμία προβλεψιμότητας και διαρκή αβεβαιότητα, καταστάσεις που κατ’ αυτούς είναι μια μορφή… παραλογισμού.

Να γιατί πλέον οι ασθένειες, τα ατυχήματα, οι αναποδιές, οι πάσης φύσεως κίνδυνοι, η αβεβαιότητα της ίδιας της ζωής, εκλαμβάνονται ως αδιανόητες καταστάσεις που πρέπει να αποφεύγονται δια ροπάλου.

Για να αποφευχθούν όμως, οι άνθρωποι πρέπει να ζουν έγκλειστοι, καρφωμένοι μέσα στην αιώνια ακινησία που προσφέρει ο ψηφιακός κόσμος, απομονωμένοι ο ένας από τον άλλον, δίχως καμμία σωματική επαφή, και φυσικά εμβολιασμένοι, «μειώνοντας» κάθε δυνατό ρίσκο, μέχρι να εκλείψουν ως φυσικά όντα.

Από εκεί προέρχονται και οι απαγορεύσεις των περισσότερων ανθρώπινων αναγκών, όπως της σωματικής επαφής, της επαφής με τη φύση, της άθλησης, της μουσικής, του χορού και του …αλκοόλ.

Επί των τριών τελευταίων μάλιστα, ο Νίκος Χαρδαλιάς, εγχώριος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, δήλωσε μαινόμενος σε δημοσιογράφο στις 29.5.2021 σχετικά με τους εστιάτορες που απειλούν να ξεκινήσουν «αντάρτικο», βάζοντας μουσική στα μαγαζιά τους, τα εξής:

«Όταν οι άνθρωποι ακούνε μουσική, τραγουδούν, και όταν τραγουδούν, εκμπέμπουν …μεγαλύτερα σταγονίδια, και επηρεάζουν τους διπλανούς τους, πίνουν αλκοόλ, και όταν πίνουν αλκοόλ χορεύουν, και όταν χορεύουν δεν τηρούν τα… μέτρα, δηλαδή τις αποστάσεις. Αυτή η λογική του παραλόγου πρέπει να σταματήσει».

Παραλογισμός λοιπόν είναι πλέον οι εκφράσεις της φυσιολογικής ανθρώπινης ζωής. Όσοι επιμένουν ότι η φυσιολογική ζωή δεν είναι παραλογισμός, προφανώς θα κλείνονται στα ψυχιατρεία.

Το δικαίωμα του αρχηγού

Με ποιο δικαίωμα όμως μια χούφτα ανώνυμων ατόμων τα οποία διατάσσουν τον Κλάους Σβαμπ και την παρέα του Νταβός, καθώς και όλες τις μυστηριακές σχολές, τις αδελφότητες και τις δεξαμενές σκέψης και τα λόμπι, επιβάλλουν τις προσωπικές τους θρησκοληψίες σε δισεκατομμύρια άλλα;

Μα με το δικαίωμα του «Αρχηγού» που λέει ότι δύο και δύο ίσον πέντε, με το δικαίωμα του Νεμρώδ, του Τσιν Σι Χουάνγκ, του Καλλιγούλα, του Αττίλα, του Τζέγκις Χαν, του Ταμερλάνου, του Τορκουεμάδα, του Ροβεσπιέρου, του Στάλιν, του Κεμάλ, του Μάο, του Χίτλερ, του Τρούμαν, και πολλών άλλων που εξολόθρευσαν εκατομμύρια αθώους ανθρώπους στο διάβα της Ιστορίας.

Μ’ άλλα λόγια, με το δικαίωμα της κτηνώδους και της ωμής βίας.

Κανείς δεν ρώτησε ποτέ τους ανθρώπους αν θέλουν ή όχι να τους σκοτώσουν. Καμμιά τυραννία όταν είναι εν εξελίξει, δεν δέχεται μηνύσεις για γενοκτονία και δεν προκηρύσσει δημοψηφίσματα.

Οι εξυπηρετητές

Η τεχνοκρατική δικτατορία των ημερών μας δεν προέκυψε όμως ξαφνικά, αλλά κυοφορήθηκε μεθοδικά εδώ και δεκαετίες.

Eπί χρόνια, οι υπνώττωντες εξυπηρετητές της νέας εσχατολογίας που περίμεναν να εκτελέσουν εντολές, εντοπίζονταν εγκαίρως από τα νεανικά τους χρόνια και εγκαθίσταντο προσεκτικά σε καίριες κρατικές θέσεις εξουσίας, επωφελούμενοι διάφορων ευεργετημάτων, προκειμένου να ενεργοποιηθούν όλοι μαζί το 2020.

Εξ ου και η αφωνία τους ή η σύμπραξή τους στα απολυταρχικά μέτρα των κυβερνήσεων εναντίον των πολιτών τους.

Το τέλος της πολιτικής

Ποιο μοντέλο κοινωνίας επιθυμούν τελικά οι «Άρχοντες» του κόσμου μας να αναδυθεί μέσω της Μεγάλης Επανεκκίνησης; Μα ένα μοντέλο μετανθρώπινης κοινωνίας, όπου οι ίδιοι, μετατρεπόμενοι σε υβρίδια ανθρώπου – υπολογιστή, ή αλλιώς σάιμποργκ (cyborgs), και εν συνεχεία σε υπερευφυή τεχνουργήματα [τεχνοδιάνοιες (artilects)], θα ελέγχουν ολοκληρωτικά όσους κοινούς θνητούς έχουν επιζήσει από τα ανθρωποκτόνα μέτρα της πανδημίας, και που θεωρούν ότι θα τους είναι χρήσιμοι.

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση μεταχειρίζεται τον άνθρωπο με τον ίδιο τρόπο που ο άνθρωπος μεταχειρίζεται τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή που επανεκκινεί: εν προκειμένω, ο σκοπός αυτού του χειρισμού, είναι να επιτευχθεί μια ολική και οριστική μεταβίβαση εξουσίας.

Από ποιον όμως σε ποιον;

Μα από τις υπάρχουσες εθνικές, διεθνείς και υπερεθνικές πολιτικές δομές, που όπως είχε πει η Κριστίν Λαγκάρντ, χρειάζονται νέο ρυθμιστικό πλαίσιο, προς ένα πλανητικό σύστημα πληροφοριακής και τεχνοκρατικής διακυβέρνησης τύπου Κίνας, που ίσως τελικά κινεί η ίδια η Κίνα.

Ο κρατικός ή ο ιδιωτικός χαρακτήρας αυτής της μεταβίβασης εξουσίας, είναι δευτερεύων, διότι στόχος τους στις χώρες της Δύσης είναι να τελειώνουν με την πολιτική και τις εκλογές.

Όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένως, αυτό θα επιτευχθεί καταργώντας το υλικό χρήμα και απονέμοντας ένα εξευτελιστικά χαμηλό καθολικό ψηφιακό βασικό εισόδημα που ήδη χορηγήθηκε πιλοτικά σε μια μεγάλη μερίδα επαγγελματιών κατά την περίοδο που οι κυβερνήσεις τους, τους απαγόρευαν να εργαστούν και στην Ελλάδα αντιστοιχούσε σε 534 ευρώ μηνιαίως.

Επίσης, πάγια επιδίωξη των σχεδιαστών της μετά-κορωνοϊό εποχής είναι να πάψει να υφίσταται διάλογος, δηλαδή ρύθμιση των ανθρώπινων αλληλεπιδράσεων μέσω της γλώσσας, προκειμένου να εκλείψει κάθε κριτική και κάθε αμφισβήτηση των καθεστωτικών «αφηγημάτων».

Το προσδοκώμενο αποτέλεσμα είναι να τεθούν οι ζωές όλων μας κάτω από την καθοδήγηση των λογισμικών τεχνητής νοημοσύνης των τεχνολογικών κολοσσών, χωρίς να υπάρχει πια καμμία δυνατότητα περαιτέρω διαλόγου.

Για να επιτευχθεί αυτό, εφαρμόζουν πάνω απ’ όλα την αντιστροφή της λογικής και όλων των εννοιών, μέσω της περιβόητης Νεομιλίας, μέσω αλγόριθμων λογοκρισίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μέσω διαγραφών βίντεο και σχολίων, ακόμα και χακαρίσματος όσων ιστοσελίδων ενοχλούν.

Ο ρόλος του Σκοτεινού Διαφωτισμού

Εκείνο όμως που δεν είναι καθόλου γνωστό στο ευρύ κοινό, είναι πως οι περισσότεροι ηγέτες των τεχνολογικών εταιρειών της Σίλικον Βάλεϊ, είναι ενθουσιώδεις οπαδοί του Νεοαντιδραστικού Κινήματος (Neoreactionary Movement –ΝRx) γνωστού περισσότερο ως Σκοτεινός Διαφωτισμός (Dark Enlightenment), που έχει θέσει μακράν χείραν στον Λευκό Οίκο, αλλά και σε πολλές κυβερνήσεις της Δύσης.

Το ιστολόγιο «Απεροπία» είναι το πρώτο στην Ελλάδα που αναφέρθηκε στον Σκοτεινό Διαφωτισμό ήδη από το 2018, εξ αιτίας του ρόλου του στις πλωτές χώρες.

Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο ότι ο μεγιστάνας της πληροφορικής, Πίτερ Θηλ (Peter Thiel), συνιδρυτής του PayPal και ιδρυτής της αμαρτωλής εταιρείας Palantir, που έγινε γνωστή πρόσφατα και στη χώρα μας για τη «μυστηριώδη» συνεργασία της με την κυβέρνηση, χρηματοδοτεί αδρά τους ηγέτες αυτού του κινήματος και συνδέεται μαζί τους με προσωπική φιλία.

Ο Σκοτεινός Διαφωτισμός ιδρύθηκε το 2007 από τον Κέρτις Γιάρβιν (Curtis Yarvin), Αμερικανό επιστήμονα της πληροφορικής και μπλόγκερ, που δημοσίευε άρθρα υπέρ του διανθρωπισμού με το ψευδώνυμο Mencius Moldbug.

Εν συνεχεία, το θεωρητικό υπόβαθρο του κινήματος αναπτύχθηκε περεταίρω από τον Βρετανό φιλόσοφο και μπλόγκερ Νικ Λαντ (Nick Land), πατέρα της Θεωρίας του Επιταχυντισμού (Αccelerationism) που πρεσβεύει ότι ο καπιταλισμός πρέπει να εντατικοποιηθεί υπερβολικά προς τη μορφή της διανθρωπιστικής μοναρχίας (transhumanist monarchy), προκειμένου να επιφέρει μια τεχνολογική Ιδιομορφία (Singularity), που θα προκαλέσει ριζικές κοινωνικές αλλαγές όπου οι διανοητικά αδύναμοι πρέπει να αποβάλλονται από τις κοινωνίες, ταυτιζόμενοι με ιό ζόμπι, και όπου όποιος τους δείχνει αλληλεγγύη χαρακτηρίζεται ως φίλος των παρασίτων.

Το κίνημα αυτοπροσδιορίζεται ως ελιτίστικο, μισανθρωπικό, αντιδημοκρατικό, φιλομοναρχικό, μισογυνικό και διανθρωπιστικό και τοποθετείται στον αντίποδα του διαφωτισμού.

H ευγονική ιδεολογία του Σκοτεινού Διαφωτισμού προάγει ένα πολιτικό σύστημα στο οποίο μια εταιρεία κατέχει μια χώρα η οποία είναι δομημένη ως κοινή εταιρεία συμμετοχών, και τοποθετεί ως πολιτικό ηγέτη έναν Διευθύνοντα Σύμβουλο (CEO) για τη μεγιστοποίηση του …κέρδους της. Όσοι είναι μέτοχοι, μετέχουν στη διακυβέρνηση ανάλογα με τα μερίδιά τους.

Ο Σκοτεινός Διαφωτισμός ο οποίος αφού κατέκτησε την υποστήριξη του Στηβ Μπάνον, πρώην συμβούλου στρατηγικής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, επιχείρησε να επηρεάσει και τον ίδιο τον πρόεδρο, αλλά απέτυχε.

Μάλιστα δε ένα στέλεχος του κινήματος είχε προτείνει ο πρόεδρος Τραμπ «να εκμεταλλευτεί περισσότερο την εξουσία, ακυρώνοντας το Σύνταγμα, κηρύσσοντας στρατιωτικό νόμο και αντικαθιστώντας τη κυβέρνηση με τον …Οργανισμό Τραμπ».

Ο Σκοτεινός Διαφωτισμός υποστηρίζει σθεναρά την εξολόθρευση όλων των μέσης ευφυΐας ανθρώπων, και επιδιώκει να καταργήσει το κράτος μέσω της επιτάχυνσης που προσφέρει ο διανθρωπισμός, όπου λίγοι εκλεκτοί, ελευθερωμένοι πια από τα δεσμά του κράτους, μετατρέπονται σε σάιμποργκ, κυριαρχώντας στους υπόλοιπους που τους θεωρούν δούλους.

Η δουλεία είναι ένα από τα δυνατά σημεία του Σκοτεινού Διαφωτισμού. Καλό θα είναι να το συγκρατήσουμε αυτό γιατί εφεξής θα βρίσκουμε την προσπάθεια επιβολής της διαρκώς μπροστά μας.

Ο μέγας μετανθρωπιστής Ρέι Κουρτσβάιλ και διευθυντής μηχανικής της Google, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι δυνατόν άτομα με δείκτη νοημοσύνης 110, δηλαδή οι σημερινοί πολιτικοί των ΗΠΑ, να κυβερνούν τους ιδρυτές και τους μάνατζερ της Σίλικον Βάλεϊ που έχουν δείκτη νοημοσύνης άνω του 160».

Κατ’ αυτήν την λογική όσοι πλούσιοι γίνουν σάιμποργκ και αποκτήσουν δείκτη νοημοσύνης …500, 1000 ή ποιος ξέρει πόσο, θα έχουν το πάνω χέρι. Σ’ ένα τέτοιο καθεστώς, οι διανοητικά αδύναμοι δεν έχουν καμμία θέση.

Αν λοιπόν, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι νομπελίστες επιστήμονες, όσοι έχουν εμβολιαστεί πεθάνουν, τότε πράγματι θα αποδειχτεί ότι η τόσο τρομακτική πίεση για εμβολιασμό δεν ήταν παρά μια επιχείρηση «ελεήμονος» ευγονικής των Σκοτεινών Διαφωτιστών, ώστε να εκκαθαρίσουν τον κόσμο από τους διανοητικά ασθενέστερους, —τα ζόμπι ή παράσιτα όπως λένε— ώστε να μείνουν απέναντί τους μόνο οι βιοδιάνοιες.

Για το πώς σχετίζονται τα δήθεν υγειονομικά μέτρα κατά της Covid-19, και παράλληλα τα νομοσχέδια που κυρώθηκαν από τη Βουλή κατά τη διάρκεια των εγκλεισμών, με τις θέσεις του Σκοτεινού Διαφωτισμού, μας πληροφορούν όσα έγραφε ο Κέρτις Γιάρβιν στο μπλογκ του, χρόνια πριν να πυροδοτηθεί η πανδημία:

«Η εκκαθάριση της δημοκρατίας, του Συντάγματος, του κράτους δικαίου και η μεταφορά της απόλυτης εξουσίας σε μια μυστηριώδη φιγούρα, τον Παραλήπτη (The Receiver), ο οποίος μετασχηματίζει την Ουάσινγκτον σε μια πάνοπλη και εξαιρετικά κερδοφόρα εταιρεία, θα καταργήσει τον Τύπο, θα τσακίσει τα πανεπιστήμια, θα πουλήσει τα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα και θα μεταφέρει τους «απολίτιστους πληθυσμούς» σε «ασφαλείς εγκαταστάσεις μετεγκατάστασης» όπου θα τους επιβληθεί «υποχρεωτική μαθητεία» […]

Η κυβέρνηση πρέπει να αποστασιοποιηθεί εντελώς από το ερώτημα του τι πρέπει ή δεν πρέπει να σκέφτονται οι πολίτες της […]

H εποχή των μαζών έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί».

Δυστυχώς λοιπόν όλα αυτά που επιβάλλονται στους πολίτες της Δύσης με δικαιολογία την πανδημία, είναι σκανδαλωδώς ίδια με τα παραπάνω και απ’ ό,τι διαφαίνεται η επίδραση αυτής της ιδεολογίας επηρεάζει την εγχώρια κυβέρνηση και ιδιαίτερα το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τους συμβούλους του, που καλοβλέπουν τον διανθρωπισμό.

Η σημαία του Σκοτεινού Διαφωτισμού με παγανιστικό τευτονικό ρουνικό σύμβολο που παραπέμπει στον θεό του πολέμου Οντίν.

Ο Γιάρβιν, στενός φίλος του Πίτερ Θηλ, ήταν απ’ αυτούς που υποστήριζαν με πάθος ότι η κοινωνία μας χρειάζεται μια «Σκληρή Επαναφορά», μια «Επανεκκίνηση», και όχι μια σειρά σταδιακών πολιτικών μεταρρυθμίσεων.

Επίσης, αν πληροφορηθούμε τι ρόλο παίζει η Palantir στη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών εν μέσω πανδημίας Covid-19, θα κατανοήσουμε καλύτερα γιατί όλες οι εταιρείες που σχετίζονται με την διαχείριση των δεδομένων της πανδημίας, συνδέονται με στενούς δεσμούς με παράγοντες της διανθρωπιστικής μοναρχίας.

Επομένως, αυτό το «επαναστατικό έργο» προβάλλεται δοκιμαστικά εδώ και αρκετά χρόνια στις ιδιωτικές «αίθουσες προβολής» της ηγεσίας του καπιταλισμού και δεν είναι ένα σχέδιο που συνέλαβαν μόνοι τους ο Κέρτις Γιάρβιν το 2007, η Κριστίν Λαγκάρντ το 2014, και ο Κλάους Σβαμπ το 2020.

Προετοιμαζόταν μεθοδικά από τις κεφαλές του διεθνούς κεφαλαίου και τους θεωρητικούς της τεχνομοναρχίας που μοιράζονται τα ίδια μισανθρωπικά, γνωστικά, μεσσιανικά, καμπαλιστικά, αλχημικά, ναζιστικά, ευγονικά, και πάνω απ’ όλα, τεχνολάγνα ιδεώδη.

Ο ρόλος της κυβερνητικής

Σύμφωνα με όλες τις προαναφερθείσες άνομες επιδιώξεις, τα ανθρώπινα όντα που χαρακτηρίζονται από την αγάπη προς τον διάλογο, θα ενσωματωθούν σε ένα κολοσσιαίο αυτοματοποιημένο σύστημα διασυνδεδεμένων αντικειμένων (Διαδίκτυο των Πραγμάτων ή ΙoΤ – Internet of Things που αν αληθεύει το γεγονός ότι τα εμβόλια mRNA περιέχουν νανοσωματίδια εντοπισμού, μπορεί να περιλαμβάνει και Διαδίκτυο των Σωμάτων ή ΙoΒ – Internet of Bodies).

Πώς να χαρακτηρίσει κανείς κάτι τέτοιο; Εφιαλτικό; Διεστραμμένο; Νοσηρό; Παρανοϊκό; Δαιμονικό; Δίχως αμφιβολία.

Αυτό το μοντέλο κοινωνίας προέρχεται κατ’ ευθείαν από την επιστήμη της κυβερνητικής, που δεν διακρίνει τα υποκείμενα από τα αντικείμενα, τα έμβια από τα άβια, και τα αντιμετωπίζει όλα ως αλληλεπιδρώντα πληροφοριακά συστήματα.

Η κυβερνητική εφευρέθηκε από τον Αμερικανό μαθηματικό Νόρμπερτ Βάινερ (Norbert Wiener) κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ως μέθοδος υπολογισμών βαλλιστικής.

Ο Βάινερ πρότεινε στο βιβλίο του Cybernetics: Or Control and Communication in the Animal and the Machine (Κυβερνητική: Ή έλεγχος και επικοινωνία στα ζώα και στις μηχανές) που εξεδόθη το 1948 στο Παρίσι, την επεξεργασία μιας θεωρίας διαταγών και επικοινωνίας, τόσο στα βιολογικά όντα, όσο και στις μηχανές.

Οι διαλέξεις κυβερνητικής Μέισι (Macy) που συγκέντρωσαν διάφορους επιστήμονες και διανοούμενους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής μεταξύ 1946 και 1953 και οργανώθηκαν από το Ίδρυμα Μέισι (που δεν ήταν παρά βιτρίνα της CIA), έθεσαν τα θεμέλια μιας διαχείρισης των πολιτών με εφαρμογές κυβερνητικής, σαν να ήταν κοινά αυτόματα.

Ακριβώς προς την κατεύθυνση εκείνων των διαλέξεων, κινείται και η προσπάθεια που υποστηρίζεται σοβαρά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και από ορισμένους δικηγόρους για την παροχή νομικής προσωπικότητας σε ρομπότ, δηλαδή για την εξομάλυνση των οντολογικών διαφορών μεταξύ έμβιων και άβιων.

Αυτονόητο είναι ότι η σύντηξη του φυσικού, του βιολογικού κόσμου, με τον ψηφιακό, όπως τόλμησε να δηλώσει ήδη από το 2016 ο Kλάους Σβαμπ, σκοτεινός αγγελιαφόρος του θανάτου της έμβιας ζωής, θα γίνει εις βάρος του φυσικού, προκαλώντας την πραγμοποίηση (reification) των έμβιων όντων.

Χορτοφαγία και κυβερνοχώρος

Το μείζον πρόβλημα που πρέπει να λύσει η ουτοπία της κυβερνητικής είναι το ζωικό βασίλειο, που είναι διαφορετικό από το ορυκτό και το φυτικό —το «κρέας», όπως αναφέρεται στο κυβερνοπάνκ σύμπαν του Ουίλιαμ Γκίμπσον (William Gibson), συγγραφέα του διάσημου φουτουριστικού μυθιστορήματος Ο Νευρομάντης.

Επειδή τα κρεάτινα όντα είναι απείθαρχα και ανίκανα να ενσωματωθούν άμεσα στον κυβερνοχώρο, όπως είναι, πρέπει να αφανιστούν.

Να που οφείλεται η εκθετική προώθηση της χορτοφαγίας στη Δύση, και γιατί πρέπει στον μετα-κορωνοϊό κόσμο να πάψουν οι μάζες να τρώνε κρέας, όπως είπε και το μαινόμενο βλαμμένο του Νταβός, η Γκρέτα Τούνμπεργκ, με την οποία συμφωνεί σε όλα και ο εγχώριος ακατοίκητος Πρωθυπουργός.

Να γιατί το 2016 το Φόρουμ του Νταβός στις «8 προβλέψεις για τον κόσμο το 2030» μας δήλωσε, μεταξύ άλλων απίστευτων, ότι «θα τρώμε πολύ λιγότερο κρέας».

Μαύρες μέρες περιμένουν τους Έλληνες κτηνοτρόφους.

Ιδού λοιπόν ποιο μοντέλο κοινωνίας επιθυμούν τελικά οι «Άρχοντες» του κόσμου μας να αναδυθεί μέσω της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Ο μετά-Covid 19 κόσμος είναι ο νοσηρός και εκφυλισμένος κόσμος που περιμένει τον σημερινό ψευτο-κουλτουριάρη, τον καλομαθημένο μαρξιστή αστό που δεν έχει όμως καμμία κοινωνική αντίληψη, τον εύπιστο μικρομεσαίο λούμπεν χαμηλής αντιληπτικότητας που η ζωή του κυριαρχείται από την καθεστωτική προπαγάνδα, που πιστεύοντας φανατικά σε κάθε είδους «πρόοδο», έχει γίνει τελικά No-Life, geek, άπατρις, χορτοφάγος, αντισπεσιστής, ΛΟΑΤΚΙ, μασκοφορεμένος εμβολιασμένος και περήφανος γι’ αυτό, που όχι μόνο του έχουν αφαιρεθεί οι θεμελιώδεις πολιτικές του ελευθερίες, αλλά πιστεύει ακράδαντα ότι πρόκειται για υγειονομικά μέτρα και ότι αυτά είναι ο μόνος τρόπος να γλυτώσει τον φονικό ιό και να επανέλθει σύντομα η κανονικότητά του, που δεν διανοείται καν ποια θα είναι στην πραγματικότητα.

Η επανάσταση του τεχνουργήματος

Αυτό το μετά-Covid 19 μοντέλο της κοινωνίας, είναι η επανάσταση του τεχνουργήματος (artilect όπως το ονομάζουν οι Σκοτεινοί Διαφωτιστές), που ουσιαστικά υφαρπάζει την εξουσία από τον εφευρέτη του, αναποδογυρίζοντας το δοχείο και το περιεχόμενο.

Προσοχή όμως: από την αυγή του χρόνου ο φυσικός κόσμος είναι το δοχείο, και το πολιτιστικό τεχνούργημα το περιεχόμενο.

Σύμφωνα με την παράνοια των σύγχρονων Δημιουργών, στη μετα-covid κοινωνία, το πολιτιστικό τεχνούργημα (δηλαδή ο ψηφιακός κόσμος) θα γίνει το δοχείο εντός του οποίου ο φυσικός, βιολογικός κόσμος θα στριμωχτεί ως περιεχόμενο, και εφεξής θα πρέπει να περιορίζεται εκεί μέσα, εξαϋλωμένος και απονεκρωμένος!

Τι μπορεί να σημαίνει αυτή η δαιμονική αντιστροφή που επιχειρείται λυσσωδώς να μας επιβληθεί από μια χούφτα παράφρονες εγκληματίες;

Σημαίνει ότι οι μηχανισμοί της φυσικής επιλογής δεν θα κυριαρχούν πλέον στην ύπαρξή μας. Διότι η φυσική επιλογή συνεπάγεται ότι το πεπρωμένο μας καθορίζεται από την φυσική μας προσαρμογή σε ένα φυσικό περιβάλλον.

Εισερχόμαστε πλέον σε μία αχαρτογράφητη κατάσταση που θέλει το πεπρωμένο μας να καθορίζεται από την υποταγή μας σε ένα εικονικό (virtual) περιβάλλον, κατασκευασμένο τεχνητά από τον άνθρωπο, και ως εκ τούτου γεμάτο με σφάλματα, μπαγκ (bugs) και κάθε είδους δυσλειτουργίες, όπως συμβαίνει στην πληροφορική.

Μ’ άλλα λόγια εκείνοι που κινούν τα στελέχη του Νταβός, προσπαθούν να καταστρέψουν εντελώς τον φυσικό κόσμο μας από τον οποίο και εξαρτάται απόλυτα η ύπαρξή μας, οπότε είτε ασπάζονται φανατικά τον μαθηματικό ντεϊσμό, πιστεύοντας ότι ο κόσμος μας δεν είναι παρά ένα τρισδιάστατο πρόγραμμα υπολογιστή ενός κακού μαθητή άλλου σύμπαντος, που αυτοί όμως μπορούν να τροποποιήσουν κατά βούλησιν, είτε τελικά υπηρετούν κάποια δαιμονική οντότητα, είτε, το πιο πιθανό, είναι και σχιζοφρενείς.

Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η εμμονή καταστροφής του κόσμου μας.

Το φιάσκο του All-Digital

Οι Άρχοντες της ιεραρχίας της εξουσίας νομίζοντας ότι είναι θεοί, ανώτεροι της φυσικής πραγματικότητας, πιστεύουν ότι δικαιούνται να εξοντώσουν τα ανθρώπινα «κρέατα» με κάθε τρόπο. Σ’ αυτό ακριβώς στοχεύει το αφήγημα της πανδημίας.

Η ζωή μας, η ίδια η επιβίωσή μας θέλουν να εξαρτάται από τεχνολογίες που συσσωρεύουν διαγνωστικά λάθη, δυνατότητες εξαπάτησης, παραπλάνησης και χακαρίσματος.

Η ύπαρξή μας θέλουν να ρυθμίζεται εξ ολοκλήρου από τη πληροφορική και τα πολλαπλά της προβλήματα, δηλαδή από επαναλαμβανόμενες βλάβες, εσφαλμένες διαγνώσεις και υπολογισμούς, παραποιήσεις, κλοπές προσωπικών δεδομένων και πολλά άλλα.

Το λεγόμενο All-Digital αποδυναμώνει τις κοινωνίες, εκθέτοντάς τις σε κυβερνοεπιθέσεις και σε ατυχήματα, όπως διαπιστώνουμε ότι συμβαίνει με τους έξυπνους μετρητές ρεύματος, νερού και φυσικού αερίου που ήδη λειτουργούν σε πολλές χώρες με ολέθριες συνέπειες.

Το All-Digital όμως είναι μια φούσκα που στην πρώτη μεγάλη φυσική καταστροφή ηλεκτρομαγνητικής μορφής που θα καταστρέψει όλα τα ηλεκτρικά δίκτυα, θα σκάσει με πάταγο.

Η Μεγάλη Τεχνολάγνα Αποβλάκωση

Ο στόχος που επιδιώκει η Μεγάλη Επανεκκίνηση, δηλαδή η πλήρης αυτοματοποίηση ολόκληρου του πλανήτη, στην πραγματικότητα είναι μια Μεγάλη Μεθοδική Αποδιοργάνωση της Ζωής.

Ωστόσο, μόνο μέσω της τεχνολάγνας αποβλάκωσης εισερχόμεθα στο βασίλειο της ηλιθιότητας και της πλήρους κατάρρευσης των κοινωνιών, που, αν δεν αντιδράσουν, θα είναι πλέον ώριμες να εξαλειφθούν.

Αν από έναν κόσμο στον οποίο όσα πράγματα λειτουργούν, επιλέγονται, διατηρούνται και μετά γίνονται κανονιστικές και δεσμευτικές λύσεις, μεταβούμε σε έναν κόσμο στον οποίο ό,τι λειτουργεί δεν θα γίνει απαραίτητα κανονιστικό και δεσμευτικό, θα βυθιστούμε σε μια σκοπίμως κατασκευασμένη παράνοια και στο τελικό στάδιο της ηλιθιότητας.

Διαρκής εκφοβισμός

Μ’ άλλα λόγια, υφιστάμεθα ήδη όσα επιθυμούν να επιβάλλουν οι Σκοτεινοί Διαφωτιστές, με την δικαιολογία μιας κατάστασης αέναης έκτακτης ανάγκης, συνταγματική εκτροπή που στηρίζεται στα δίκτυα των εξαγορασμένων ή εκβιαζόμενων λειτουργών που έχουν ευεργετηθεί ποικιλοτρόπως από το καθεστώς, και έχουν ανατραφεί με μια παιδεία που αγνοεί την ύπαρξη ηθικών φραγμών.

Κάθε μέρα όμως που περνάει, τα σχέδια των υπερεθνικών ιερατείων της εξουσίας αποκαλύπτονται όλο και περισσότερο, ειδικά εάν οι θάνατοι και οι ανήκεστες βλάβες από τα «εμβόλια», συνεχίσουν να αυξάνονται εκθετικά και οι μαζικοί εμβολιασμοί παγώσουν.

Γι’ αυτό και ο κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης θα πρέπει να αναμένει ενίσχυση των επιθέσεων εναντίον του, και όχι χαλάρωσή τους. Για άλλη μια φορά καλούμε σε επαγρύπνηση και σε αναστοχασμό των ηθικών αξιών του καθενός από εμάς, και όχι σε εφησυχασμό και ανεμελιά.

Μη ξεχνάμε ότι ο Κλάους Σβαμπ, ως καθηγητής βιομηχανικού μάνατζμεντ και γόνος φιλοναζιστών, είναι πλήρως εκπαιδευμένος σε τεχνικές διαχείρισης αλλαγών που στοχεύουν στην κατασκευή της συγκατάθεσης των εργαζομένων στις αλλαγές μιας εταιρείας ή άλλων μεγάλων οργανισμών, ακόμη και όταν είναι επιβλαβείς για τους εργαζόμενους.

Η ίδια ακριβώς τακτική εφαρμόζεται σήμερα και στις κοινωνίες με δικαιολογία την αποφυγή της διασποράς της Covid-19, επιδιώκοντας να αποσπάσουν τη συναίνεση των πολιτών στην ίδια τους την υποδούλωση ή ακόμα και τη δολοφονία, τακτική που όσοι ζουν μέσα στο διαρκές καθεστώς τρόμου που διασπείρει η κυβερνητική προπαγάνδα των ΜΜΕ, είναι αδύνατον να αντιληφθούν.

Ό,τι μπορεί να προκαλέσει φόβο ας είμαστε βέβαιοι ότι θα χρησιμοποιηθεί.

Ήδη το βαθύ αμερικανικό κράτος, μετά την 11η Σεπτέμβρη 2001, προκειμένου να επιβάλλει ένα καθεστώς ασφυκτικού ελέγχου των πολιτών (Patriot Act), χρησιμοποίησε ως φόβητρο τις τρομοκρατικές μουσουλμανικές οργανώσεις που το ίδιο είχε εκπαιδεύσει.

Εν συνεχεία, προκειμένου να πέσουν οι κυβερνήσεις όσων χωρών διέκειντο φιλικά προς τη Ρωσία, «έπαιξαν» κατά κόρον οι «χρωματιστές επαναστάσεις».

Κατόπιν «έπαιξαν» μοναχικοί λύκοι που εκτέλεσαν εν ψυχρώ δεκάδες αθώους πολίτες σε δημόσιους χώρους (Νορβηγία/Μπρέιβικ, σφαγή στο Μπατακλάν του Παρισιού κ.ά.), ή μέσα σε σχολεία ή σκότωσαν πεζούς πατώντας τους με φορτηγά αυτοκίνητα (Νίκαια Γαλλίας) κ.ά. Ψυχικά ασταθείς ή υποκινούμενοι από τις υπηρεσίες πληροφοριών, το αποτέλεσμα είναι η μόνιμη διασπορά του φόβου.

Ακόμη, πάγια παρελκυστική πρακτική των κυβερνήσεων πολλών χωρών, είναι η αποκάλυψη βιασμών που έχουν διαπράξει δημόσια πρόσωπα μεγάλου κύρους, και ανασύρονται στην επιφάνεια την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να αποσυμπιεστεί η οργή του κόσμου για διάφορους κυβερνητικούς χειρισμούς, ενώ οι πράξεις αυτές είναι γνωστές στην Αστυνομία από καιρό.

Άλλες μέθοδοι εκφοβισμού είναι οι καταρρίψεις αεροσκαφών, οι δολοφονίες σημαινόντων προσώπων, αλλά και δημοσιογράφων και πρακτόρων ξένων πρεσβειών, και οι ανθρωποκτόνοι εμπρησμοί εκ προμελέτης, όπως στο Μάτι, στην Καλιφόρνια, και στην Αυστραλία.

Ορισμένες από τις δολοφονίες, αποτελούν ωμό ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ολιγάρχες και σε συμμορίτες πολιτικούς ή σε κρατικές και παρακρατικές υπηρεσίες πληροφοριών που δεν τα βρίσκουν στις μίζες με τα διεθνή καρτέλ ναρκωτικών ή τα κυκλώματα λαθρεμπορίου ενεργειακών προϊόντων και πυρηνικών και ραδιενεργών υλικών.

Επειδή όμως όλα αυτά και πολλά άλλα, έχουν γίνει πλέον αντιληπτά χάρη στο διαδίκτυο, διότι ο «επιταχυντισμός» της διάδοσης της πληροφορίας είναι αμφίδρομος (της κρατικής προπαγάνδας προς τη βάση, αλλά και της διάδοσης της πληροφορίας από τη βάση προς την βάση), εκτιμούμε ότι θα ακολουθήσει σύντομα ο επόμενος κύκλος τρόμου:

Αναρίθμητες νέες παραλλαγές κορωνοϊού που υποτίθεται ότι θα μας πολιορκούν συνεχώς και για να προστατευτούμε θα πρέπει να εμβολιαζόμαστε συνεχώς με νέα «εμβόλια», χωρίς να γίνεται λόγος για φάρμακα, και νέοι εγκλεισμοί των ανθρώπων στα σπίτια τους.

Τα διεθνή αεροπορικά και τα θαλάσσια ταξίδια θα απαγορευτούν ξανά, θα καταστραφεί κι άλλο ο τουρισμός, θα βάλουν λουκέτο κι άλλες επιχειρήσεις και τελικά μόνο ένας στους τρεις πολίτες θα έχει δουλειά, και αυτή χαμηλά αμοιβόμενη.

Κάπου εκεί θα αρχίσουν οι ισχυρές πιέσεις για εμβολιασμό μικρών παιδιών, και αν πεθάνουν κάποια, τότε ίσως όλο και περισσότεροι να αρχίσουν να αμφισβητούν το αφήγημα.

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται και οι κυβερνοεπιθέσεις στα πληροφοριακά συστήματα των σημαντικότερων κρατικών εταιρειών της Δύσης, που θα επηρεάσουν τις δημόσιες υπηρεσίες, την ενεργειακή και την ανεφοδιαστική αλυσίδα βασικών αγαθών, το χακάρισμα των δεδομένων των ιδιωτών που είναι αποθηκευμένα σε cloud και των λογαριασμών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η γενικότερη δυσλειτουργία του διαδικτύου, ακόμα και η διασπορά ψευδών ειδήσεων για επικείμενη επίθεση εξωγήινων, και ποιος ξέρει τι άλλο.

Όλα είναι πιθανά.

Τότε θα πέσουν και οι μάσκες όλων των κυβερνήσεων και θα επιχειρήσουν να εφαρμόσουν απροκάλυπτα πλέον το πρόγραμμα του Σκοτεινού Διαφωτισμού.

Επειδή όμως, όπως ελέχθη, ο «επιταχυντισμός» της διάδοσης της πληροφορίας είναι αμφίδρομος, θα ξεφυτρώσουν κι άλλα ενημερωτικά βίντεο, και άλλοι γράφοντες, και άλλοι αντιδρώντες.

Ένα είναι σίγουρο: η επιχείρηση της Μεγάλης Επανεκκίνησης είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Το ανθρώπινο κόστος όμως θα είναι τεράστιο, διότι τεράστια είναι και η προσπάθεια που έχει γίνει και τεράστιο είναι και το διακύβευμά της.

Δεν εκβιαζόμαστε όμως και δεν υποκύπτουμε, διότι ο θάνατός μας είναι η ζωή της διεστραμμένης κορυφής της πυραμίδας της εξουσίας.

Τι να κάνουμε;

Η καλή γνώση της εσχατολογικής κοσμοθεώρησης των «Δημιουργών-Αρχόντων», και η μελέτη της Ιστορίας, που μας διδάσκει ότι παρόμοιες καταστάσεις έχουν ξανασυμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν, μπορεί να αποτελέσει και ένα μέσον πρόβλεψης των επόμενων κινήσεων της κορυφής της πυραμίδας της εξουσίας, και προετοιμασίας απόκρουσής τους. Πρόκειται περισσότερο για νοητικό πόλεμο (νοοπολιτική), και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Η αντιμετώπιση συνίσταται:

  1. Στον πλήρη αποκλεισμό από την καθημερινότητά μας όλων των καθεστωτικών και πρακτορικών ΜΜΕ, ελληνικών και ξένων (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, περιοδικά, free-press).
  2. Στον πλήρη αποκλεισμό όλων των καθεστωτικών και πρακτορικών βιβλίων, κινηματογραφικών ταινιών, πολιτιστικών εκδηλώσεων και «κινημάτων» που δεν είναι αληθινά πατριωτικά.
  3. Στην ικανότητα να διακρίνουμε τι είναι καθεστωτικό και τι όχι.
  4. Σ’ αυτό θα συνεισφέρει σημαντικά η δημιουργία «Νέων Κρυφών Σχολειών» εκπαίδευσης στην ελληνική και την παγκόσμια Ιστορία, τον εθνικό μας πολιτισμό, την οντολογική γνώση, αλλά και την κοσμοθεώρηση του μετανθρωπισμού και των ιερατείων της εξουσίας.
  5. Στη μαζική εγκατάλειψη των μεγάλων αστικών κέντρων και τη μετεγκατάσταση σε μέρη που υπάρχουν δυνατότητες επιβίωσης και αυτάρκειας εκτός συστήματος, κάτι που θα δυσκολέψει την αποστολή των κυβερνώντων.
  6. Σε νομικές κινητοποιήσεις προσώπων εγνωσμένου κύρους, όπως η μήνυση για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας του Γερμανού δικηγόρου Ράινερ Φούλμιχ (Reiner Füllmich), που θα εκδικαστεί σε δικαστήρια της αλλοδαπής, με την κατηγορία των εγκλημάτων που βασίζονται κυρίως στα ανακριβή και άχρηστα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού PCR που χρησιμοποιούνται για να νομιμοποιήσουν την κατάλυση των ελευθεριών των πολιτών και τελικά να τους εξαναγκάσουν να εμβολιαστούν με πειραματικά σκευάσματα αγνώστων συνεπειών, εφόσον βεβαίως τα δικαστήρια που θα εκδικάσουν τη μήνυση δεν την απορρίψουν ως αβάσιμη.
  7. Σε αλληλοβοηθούμενα πανεθνικά δίκτυα αντιδρώντων στην καταπάτηση των ελευθεριών και του Συντάγματος: ιατρών, εκπαιδευτικών, στρατιωτικών, επιστημόνων, κληρικών, νομικών, δικαστικών και νοσοκομειακών λειτουργών, αλλά και καλλιτεχνών.

Όταν επιτευχθούν όλα αυτά, όχι μόνο θα ακυρωθεί η βία των κυβερνώντων εις βάρος μας, αλλά και θα επιστρέψει πολλαπλάσια στους ίδιους, ματαιώνοντας τα δαιμονικά σχέδια των εντολέων τους.

————————————————————————————-

Μη παραλείψετε να διαβάστε οπωσδήποτε τα διαφωτιστικά άρθρα «Είναι ο Θεός εξωγήινος μαθηματικός – Μέρος 1ο & «Είναι ο Θεός εξωγήινος μαθηματικός – Μέρος 2ο» στα οποία δύο εξέχουσες προσωπικότητες της επιστήμης και της τεχνολογίας προβλέπουν έναν ανθρωποκτόνο πόλεμο μεταξύ των οπαδών των τεχνοδιανοιών και των ανθρώπων, που θα προκαλέσει δισεκατομμύρια θανάτους μέχρι το τέλος του 21ου αιώνα. Προφανώς, η Μεγάλη Επανεκκίνηση είναι η αρχή αυτού του πολέμου.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  1. Δημιουργός: σύμφωνα με ορισμένες σχολές του κινήματος του γνωστικισμού των πρώτων χριστιανικών χρόνων και μερικές νεοπλατωνικές, ο Δημιουργός είναι μια λεοντοπρόσωπη οντότητα με σώμα φιδιού και μάτια που εκπέμπουν φωτιά, υπεύθυνη για τη διαμόρφωση και τη διατήρηση του φυσικού, υλικού κόσμου μας που θεωρείται ένα κακό και ελαττωματικό κατασκεύασμα.Ειδικά κατά τους Βαλεντινιανιστές, ο Δημιουργός ταυτίζεται με τον Ιαλνταμπαώθ, που δεν είναι παρά ο ζηλόφθονος και εκδικητικός Θεός της Παλαιάς Διαθήκης Γιαχβέ, που αποκαλείται και Σάκλας και Σαμαήλ.Ο Δημιουργός των γνωστικών πατέρων δεν είναι λοιπόν ο Θεός – αρχιτέκτονας του σύμπαντος των μονοθεϊστικών θρησκειών, τον οποίο οι γνωστικοί θεωρούν αμέτοχο στα δρώμενα των ανθρώπων και του κόσμου μας, αλλά ένα κατώτερο δημιούργημα της Σοφίας, του τελευταίου από τους 30 Αιώνες (δηλαδή τις θεϊκές εκπορεύσεις), όταν αυτή εξέπεσε από το «Πλήρωμα» (τη θεϊκή κατάσταση) και περιφερόταν ως το άμορφο έκτρωμα Αχαμώθ στο χάος.Απεικόνιση της γνωστικής κοσμολογίας σύμφωνα με το «Απόκρυφον Ευαγγέλιον» του Ιωάννου, που αποδίδεται στην αίρεση των εβραίων γνωστικών Σηθιανών και βρέθηκε στο Ναγκ Χαμάντι της Αιγύπτου το 1945. Η χριστιανική Εκκλησία δεν αναγνωρίζει αυτό το δήθεν Ευαγγέλιο και το θεωρεί ψευδεπίγραφο. © Εικόνας: www.aperopia.fr
    Σύμφωνα επίσης με ορισμένες γνωστικές σχολές, το «Πλήρωμα» ταυτίζεται με το Δέντρο της Ζωής των 32 Σεφιρώθ των εβραίων καμπαλιστών, εάν προσθέσουμε ακόμα δύο Αιώνες: τον Ιησού-Σωτήρα και το Άγιο Πνεύμα.

    Ο Δημιουργός-Ιαλνταμπαώθ δημιούργησε ως βοηθούς του, τους Άρχοντες, ανώτερα δαιμονικά πλάσματα, και με τη βοήθειά τους, τον άνθρωπο.

    Επομένως, σύμφωνα με τις παραπάνω κοσμοθεωρήσεις, τις οποίες κληρονόμησαν η αίρεση των Καθαρών, οι συνεχιστές τους Ναΐτες Ιππότες, κατόπιν οι αιρετικοί καμπαλιστές εβραίοι Σαμπαταϊστές και Φρανκιστές και εν συνεχεία, οι περισσότερες μυστικές αδελφότητες της Ευρώπης και οι τεκτονικές στοές της Αμερικής από τις οποίες προέρχονται οι δημιουργοί του Διαδικτύου, ο υλικός κόσμος μας είναι μια προβολή, ένα αποτυχημένο μόρφωμα της Αχαμώθ, που διέπεται απο τα τέσσερα βασικά πάθη: λύπη, φόβο, έκσταση και αγωνία, ένας κόσμος κακός και ατελής από τον οποίο πρέπει να ξεφύγουμε, ή να τον καταστρέψουμε.

 

Πηγήhttps://aperopia.fr/05-2021/otan-i-dysi-vythistike-stin-ilithiotita/

Προβολές : 331


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα