Όταν ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ακυρώνουν τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ.ΠPOΣOXH EKTAKTH ENHMEPΩΣH

Όταν ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ακυρώνουν τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ.ΠPOΣOXH EKTAKTH ENHMEPΩΣH

27 Οκτωβρίου, 2020 25 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:837
Μοίρασέ το

 

ME TO ΦEK 4743 ΠOY EKΔOΘHKE μόλις χθες, την 26/10/2020

H MIΣEΛΛHNIKH KYBEPNHΣH MHTΣOTAKH AΠAΓOPEYΣE “ΠAΣHΣ ΦYΣEΩΣ ΠAPEΛAΣEIΣ KATA THN EΘNIKH EΠETEIO THΣ EΘNIKHΣ EOPTHΣ THΣ 28HΣ OKTΩBPIOY”.

 
 
 
Πρωτόγνωρες οι καταστάσεις του σταλινοφασιστικού καθεστώτος Μητσοτάκη.
 
Εδώ όμως, θα ξεχωρίσουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ, από τους ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
 
Και στους ΕΛΛΗΝΕΣ, προσμετρώνται οι αγωνιστές του ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 2012.
 
Χρέος μας είναι, όχι μόνον να στηρίξουμε τους αγώνες τους, αλλά και με κάθε τρόπο να τους διαδώσουμε και να δώσουν το παρόν, όσοι βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και στην Μακεδονία, αλλά ακόμη κι όσοι θέλουν και μπορούν να συμμετάσχουν τιμώντας την ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ.
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Στα πακιστάνια όμως, έδωσαν την άδεια διαδήλωσης ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ – ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
 
 
 
 

ΠPIN ΛIΓO H Γ.A.Δ.ΘEΣΣAΛONIKHΣ AΠAΓOPEΥΣΕ  THN MHXANOKINHTH ΠOPEIA ΠOY EIXAME ΠPOΓPAMMATIΣEI ΓIA AYPIO ANHMEPA THΣ EΘNIKHΣ EΠETEIOY THΣ 28HΣ OKTΩBPIOY. 
 
OΠOTE ΠPOXΩPAME ΣE METAΦOPA THΣ MHXANOKINHTHΣ ΠOPEIAΣ MAΣ ΑΠΟΨΕ,
ΠAPAMONH THΣ EΘNIKHΣ MAΣ EΠETEIOY
ΣTIΣ 9 MM

ΣTON IΔIO XΩPO ΣTO OneSalonica (city gate)
 
 
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
 
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ.
 

Ιερός Λόχος 2012

 

Πηγή

Προβολές : 837

Ετικέτες: , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοίρασέ το