Όταν “ο απόπατος της δημοσιογραφίας” τολμά να πιάνει στα γραπτά του την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ του ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ και να τον λοιδωρεί, τότε αυτό σημαίνει πως ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕΙΕΤΑΙ.

Όταν “ο απόπατος της δημοσιογραφίας” τολμά να πιάνει στα γραπτά του την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ του ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ και να τον λοιδωρεί, τότε αυτό σημαίνει πως ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕΙΕΤΑΙ.

5 Φεβρουαρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,011
Μοίρασέ το

 

“Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας την εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” για τα άκρως αντικειμενικά και απροσωπόληπτα σχόλια σε βάρος της προσωπικότητάς μου. Η αλήθεια έλαμψε!”

 

Πηγή

 

Τα φιλικά προς την κυβέρνηση φύλλα και οι πληρωμένες πένες, με την … ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ (γνωρίζουν πολύ καλά ΤΑ ΝΕΑ, από δοσιλογισμό… τον ασκούσαν και στην ΚΑΤΟΧΗ)  πήραν το φτυάρι κι άρχισαν το θάψιμο του πρ. Καθηγητή Ποινικού Δικαίου ΚΥΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ, ο οποίος παραιτήθηκε πριν λίγες μέρες, διαμαρτυρόμενος για την αντισυνταγματικότητα των μέτρων της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην παγκόσμια απάτη του κορονοϊου.

ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΦΥΛΛΑΔΕΣ, ανέλαβαν να αποδομήσουν μια από τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΚΕΡΑΙΕΣ ΦΩΝΕΣ.

Τα μουμουε συμφερόντων Μαρινάκη, ξεκίνησαν το βρώμικο έργο τους. 

Μάλλον όμως δεν ξέρουν με ποιόν έχουν να κάνουν.

Ενημερώνω λοιπόν τους “εκλεκτούς συναδέλφους”, πως το… “θάψιμο”, όχι μόνον δεν θα πιάσει τόπο, αλλά θα πυκνώσει τις χιλιάδες ελληνικού λαού, που γνωρίζουν την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, το ΚΥΡΟΣ, την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ του ΚΥΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ, αλλά και την ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΚΟΡΟΝΟΪΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.

Και υπενθυμίσω στους αναγνώστες μου, ένα προηγούμενο εξαιρετικό άρθρο του ΚΥΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ, ακριβώς για τον ρόλο των ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΜΜΕ.

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ  Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ  Γ Ρ Ο Θ Ι Α  ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ.” Η άρρωστη σχέση γιατρών και φαρμακοβιομηχανίας. ΒΙΝΤΕΟ ΣΕΙΣΜΟΣ.

Πόσο επίκαιρο ξαναγίνεται το άρθρο αυτό… 

Η κυριαρχία Μητσοτάκη, ΣΕΙΕΤΑΙ… και φαίνεται από την… “εργολαβία” που ανέλαβαν οι πληρωμένες πένες.

ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Διαβάστε εδώ, εδώ,την σχετική ανάρτηση από τα ΝΕΑ, η οποία είναι καρμπόν με το έτερο μουμουε του Μαρινάκη, ακολουθεί παρακάτω.

Πρώτα όμως, επέλεξα να συμπεριλάβω στην ανάρτηση αυτή και κάποια από τα δεκάδες προς το παρόν (την ανάρτησή του ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ, την έκανε πριν τέσσερεις ώρες περίπου) σχόλια υποστήριξης και θαυμασμού στο πρόσωπο του ΚΑΘΗΓΗΤΗ.

 

 

Ποιος είναι ο καθηγητής Νομικής που χαρακτήρισε «σατανίστρια» την Κεραμέως

Ο καθηγητής με προσωπική του τηλεφωνική παρέμβαση σε ραδιοφωνικό σταθμό και αφού διατύπωσε ακραίες θέσεις σχετικά με την επιβολή του lockdown έφθασε στο σημείο να κατηγορήσει την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως  ότι ακολουθεί τις παγκόσμες σατανικές οδηγίες.

Αντιδράσεις αλλά και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες το παραλήρημα του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής Κωνσταντίνου Βαθιώτη σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία.

Μάλιστα ο καθηγητής με προσωπική του τηλεφωνική παρέμβαση σε ραδιοφωνικό σταθμό και αφού διατύπωσε ακραίες θέσεις σχετικά με την επιβολή του lockdown έφθασε στο σημείο να κατηγορήσει την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως  ότι ακολουθεί τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες.

Ο κ. Βαθιώτης έκανε λόγο για ψηφιακό κελί, στο οποίο είναι εγκλωβισμένος και χαρακτήρισε την οθόνη του υπολογιστή όπου κάνει μάθημα ως αισχρή. Τόνισε πως όλα αυτά γίνονται επειδή η Νίκη Κεραμέως ακολουθεί τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Συνέχισε λέγοντας επι λέξη “μας έχει καταντήσει καθηγητικούς αυνάνες η κ. Κεραμέως, βλέπω τη φάτσα μου και όχι το πρόσωπο των παιδιών. Αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι αυτό τον τρόπο”.

Στη συνέχεια, ο κ. Βαθιώτης ανέφερε μόνος του ότι παραβίασε τα μέτρα για τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις που ισχύουν το τελευταίο διάστημα, αφού όπως είπε, “μία ημέρα πριν επιβληθεί το κλείσιμο των καταστημάτων κατάφερα να συγκεντρώσω τους φοιτητές μου σε μια ταβέρνα της Κομοτηνής για να γνωρίσω το πρόσωπα τους από κοντά. Ηρθαν περίπου 35 άτομα”

Λίγο αργότερα αποκάλυψε ότι πήρε τηλέφωνο στον ραδιοφωνικό σταθμό προκειμένου το τελευταίο του μάθημα να μην γίνει μπροστά στην αισχρή οθόνη του υπολογιστή, όπως είπε, αλλά ενώπιον των αυτιών των ακροατών και δήλωσε ότι παραιτείται από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου.

Και στο παρελθόν όμως ο καθηγητής είχε εκφράζει τη διαφωνία του για το lockdown βάλλοντας κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «τον εξευτελίζει, φυλακίζοντάς τον και υποχρεώνοντάς τον να κυκλοφορεί στέλνοντας SMS».
Εχει κάνει ουκ ολίγες αναφορές για τις μάσκες που λέει ότι επιβλήθηκαν για να γίνουν οι άνθρωποι ζόμπι και να χειραγωγηθούν.
Μιλά συχνά για παγκόσμια τάξη πραγμάτων, για παραπλανητικά κρούσματα, αρχιερείς της τρομολαγνείας που επιδιώκουν την έλευση του μασκοφορεμένου Μεσσία – παγκόσμιου κυβερνήτη.
Πρόσφατα έγραψε:
“Δεν σπούδασα νομικά, δεν αφιερώθηκα στο Ποινικό Δίκαιο με όλη μου την δύναμη για να με εξευτελίζει ο κύριος Μητσοτάκης φυλακίζοντάς με και υποχρεώνοντάς με να κυκλοφορώ στέλνοντας SMS.

Έχουμε ελληνική και παγκόσμια δικτατορία για τους εξής λόγους:

1. Όλα τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα, όλη η επιχειρηματολογία, όλη η ορολογία σε όλο τον κόσμο είναι καρμπόν.

2. Όσοι υλοποιούν και εφαρμόζουν τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα νίπτουν τα…. χείρας τους λέγοντας την φράση που ενδημεί στα ολοκληρωτικά καθεστώτα: «εγώ εντολές εκτελούσα» (βλ. και Άιχμαν).

3. Δεν επιτρέπεται ο διάλογος, φιμώνεται και λοιδορείται η…αντίθετη άποψη.

4. Ο τεκμηριωμένος αντίλογος στιγματίζεται ως τμήμα συνωμοσιολογικής θεωρίας.

5. Οι αντιφρονούντες είτε απαξιώνονται ως εγκληματικοί αρνητές είτε “δολοφονούνται διά της σιωπής” (totschweigen).

6. Δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη: οι πολίτες, ανάμεσα στους οποίους και ιερείς, καταδικάζονται επειδή ασκούν το νόμιμο δικαίωμά τους: να μην συμμορφώνονται σε προδήλως παράνομα και αντισυνταγματικά μέτρα που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξία και θίγουν τον πυρήνα των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους.

7. Τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα αποφασίζονται και εφαρμόζονται χωρίς τεκμηρίωση.

8. Οι βραχίονες του καθεστώτος συμπεριφέρονται έναντι των πολιτών με αδιανόητη σκληρότητα και αναλγησία.

9. Ο πολίτης αντιμετωπίζεται ως τρομοκράτης.

10. Τηλεόραση και ραδιόφωνο υλοποιούν προπαγάνδα.

11. Το καθεστώς αιφνιδιάζει τον πολίτη θέτοντας προσχηματικά χρονικά πλαίσια εφαρμογής των δρακόντειων φασιστικών μέτρων τα οποία ανατρέπει άνευ προειδοποιήσεως και άνευ αποχρώντος λόγου.

12. Απαγορεύονται οι συναθροίσεις, απαγορεύεται η κυκλοφορία.

13. Το καθεστώς φοβάται την συσπείρωση των πολιτών.

14. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Άφαντοι όλοι οι φωστήρες μεγαλοεγκέφαλοι που κυβέρνησαν υποτίθεται με διαφορετικό τρόπο την βασανισμένη Ελλάδα.

15. Η ιεραρχία της Εκκλησίας τα έχει κάνει πλακάκια με την κυβέρνηση.

16. Υλοποιείται διωγμός Χριστιανών.

17. Βιάζεται η κοινή λογική, διαστρέφονται οι έννοιες, εισάγεται νέο λεξιλόγιο.

18. Για την αναγκαιότητα λήψης των εκάστοτε νέων δρακόντειων φασιστικών μέτρων ενοχοποιείται ο πολίτης, ο οποίος υποτίθεται ότι δεν συμμορφώθηκε.

19. Παρακολουθούνται οι διαδικτυακές αναρτήσεις και διαγράφονται όταν είναι αντίθετες προς το καθεστώς.

20. Η αλήθεια εποπτεύεται αυστηρά από τα μέλη των “HOAXES”, τα οποία εμφανίζονται ως μόνοι πιστοποιημένοι ελεγκτές της.”

 

Πλούσια δραστηριότητα στο Facebook

 

Ο καθηγητής το τελευταίο διάστημα με μακροσκελείς τους αναρτήσεις αναφέρονταν τόσο στα περιοριστικά μέτρα όσο και στο ενδεχόμενο χρήση διπλής μάσκας.

Πηγή

Προβολές : 1,011


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα