Όταν χάκερς έδωσαν στη δημοσιότητα την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ των εμβολίων mnRa της PFIZER!

Όταν χάκερς έδωσαν στη δημοσιότητα την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ των εμβολίων mnRa της PFIZER!

18 Μαρτίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:354
Μοίρασέ το
Όταν χάκερς έδωσαν στη δημοσιότητα την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ των εμβολίων mnRa της PFIZER!

Ο EMA επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά των άγνωστων χάκερ.

Το πώς ωστόσο η Pfizer κατάφερε να άρει οριστικά τις επιφυλάξεις του EMA δεν είναι γνωστό.

 

Όταν χάκερς έδωσαν στη δημοσιότητα την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ των εμβολίων mnRa της PFIZER!

Περιμένει κανείς να γίνουν γνωστά τα… ΛΑΔΩΜΑΤΑ;;;

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Καταλαβαίνουμε γιατί ούτε ο CEO της PFIZER ο εβραίος Μπουρλά, θα κάνει το εμβόλιο, τόσον  αυτός όσον και  η οικογένειά του;

ΟΥΤΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΗΣ BIONTECH κάνει το εμβόλιο…

Αντιλαμβανόμαστε γιατί ο Ρόμπερτ Κέννεντυ, έλεγε ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;

Και φυσικά, ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ MNRA, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ.

Άλλωστε, το γράφουν και στο κουτί του εμβολίου, πως ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Αλλά το κουτί, δεν το βλέπει το… πόπολο…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Έχουν πλάκα, τελικά…

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ… ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΘΡΑΣΟΣ!

 

Έγγραφα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) δείχνουν ότι το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech είχε προβλήματα ποιότητας λίγο πριν από την έγκριση. Τα επίπεδα του άθικτου mRNA ήταν πολύ χαμηλά.

Η ποιότητα του εμβολίου των Pfizer-BioNTech για τον κορωνοϊό είχε προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) λίγο πριν από την έγκρισή του. Τον Νοέμβριο του 2020, ο Οργανισμός διαπίστωσε ότι το ποσοστό του άθικτου mRNA στο εμβόλιο ήταν σημαντικά χαμηλότερο από το αναμενόμενο.

Αυτό διαπιστώνεται στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του EMA που διέρρευσαν από άγνωστα άτομα. Ένα μήνα αργότερα, το εμβόλιο εγκρίθηκε.

Τα emails δημοσιεύθηκαν στο Darknet και διέρρευσαν σε αρκετούς δημοσιογράφους, συμπεριλαμβανομένου του Βρετανικού Ιατρικού Περιοδικού (BMJ).

Το περιοδικό ανέλυσε την αλληλογραφία.

Ακολούθως, ο EMA επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά των άγνωστων χάκερ.

Σύμφωνα με το BMJ, τα έγγραφα δείχνουν ότι η ρυθμιστική αρχή είχε σοβαρές ανησυχίες σχετικά με απροσδόκητα μικρές ποσότητες άθικτου αγγελιοφόρου RNA σε παρτίδες του εμβολίου, που αναπτύχθηκε για εμπορική παραγωγή.

Σε ένα από τα E-Mail που διέρρευσαν, με ημερομηνία 23 Νοεμβρίου 2020, ένας ανώτερος αξιωματούχος του EMA περιγράφει μια σειρά προβλημάτων με το εμβόλιο.

Ο EMA προέβαλε «σημαντικές αντιρρήσεις» προς την Pfizer, μαζί με ορισμένα ερωτήματα που ζητούσαν απάντηση.

Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποδεικνύει ότι δεν υπάρχει αρκετό άθικτο mRNA στο εμβόλιο. Στο εμβόλιο που χρησιμοποιήθηκε σε κλινικές δοκιμές, το ποσοστό του άθικτου mRNA ήταν περίπου 78%, ενώ στις παρτίδες που παρήχθησαν για εμπορική χρήση, το ποσοστό ήταν μόνο 55%.

«Η αιτία δεν είναι ακόμη γνωστή και ο αντίκτυπος αυτής της απώλειας της ακεραιότητας του RNA στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν έχει ακόμη καθοριστεί»

δηλώνει ο αξιωματούχος του EMA στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Δεκέμβριο, αναφέρει ότι το εμβόλιο περιέχει τώρα 70 έως 75 τοις εκατό άθικτο mRNA.

Ο EMA είναι «συγκρατημένα αισιόδοξος» σχετικά με αυτό.

Σύμφωνα με την αλληλογραφία, η Pfizer φέρεται να βελτίωσε την ποιότητα του σκευάσματος.

Το πώς ωστόσο η Pfizer κατάφερε να άρει οριστικά τις επιφυλάξεις του EMA δεν είναι γνωστό.

 

Η έγκριση του εμβολίου

Τελικά, στις 21 Δεκεμβρίου, ο EMA ενέκρινε το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech.

Η έκθεση δημόσιας αξιολόγησης της Αρχής, ένα τεχνικό έγγραφο, που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπό της, ανέφερε: «Η ποιότητα αυτού του φαρμακευτικού προϊόντος που υποβάλλεται στο πλαίσιο έκτακτης ανάγκης της τρέχουσας πανδημίας (Covid-19) θεωρείται επαρκώς συνεπής και αποδεκτή».

Ο EMA επιβεβαίωσε στην BMJ ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου εξαρτάται από την παρουσία κατάλληλων επιπέδων άθικτου mRNA.

Ωστόσο, η αρχή της ΕΕ δεν σχολίασε πόσο το χαμηλό mRNA μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Το ερώτημα, πώς η Pfizer ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες του οργανισμού σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έμεινε επίσης αναπάντητο.

Το περιοδικό ρώτησε τις φαρμακευτικές εταιρείες Pfizer, Moderna και CureVac, καθώς και αρκετές ρυθμιστικές αρχές, ως προς το ποιο ποσοστό ακεραιότητας mRNA θεωρούν αποδεκτό για εμβόλια κατά του Covid-19. Καμία από τις εταιρείες δεν έδωσε πληροφορίες στο περιοδικό.

Η Pfizer απάντησε μόνο:

«Κάθε παρτίδα εμβολίων θα δοκιμαστεί πριν από την τελική κυκλοφορία του προϊόντος από το επίσημο εργαστήριο ελέγχου φαρμάκων – το Ινστιτούτο Paul Ehrlich στη Γερμανία. Αυτό ελέγχει διπλά την ποιότητα όλων των δόσεων εμβολίων στην αγορά της Ευρώπης για να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με τις προδιαγραφές που έχουν συμφωνηθεί με τις ρυθμιστικές αρχές.»

Τόσο η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και ο EMA, όσο και το Υπουργείο Υγείας του Καναδά είδαν όλες τις αρχικές ανησυχίες τους σχετικά με το εμβόλιο των Pfizer-BionTech κατά του κορωνοϊού να «αίρονται».

Ούτε εδώ είναι γνωστός ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν οι όποιες επιφυλάξεις. Απαντώντας σε αίτημα της BMJ, οι αρχές δήλωσαν ότι τα ειδικά κριτήρια σχετικά με την έγκριση ήταν εμπιστευτικά και παρέπεμψαν στους κατασκευαστές.

Το περιοδικό εικάζει, ότι η έλλειψη πληροφοριών που αποκαλύπτονται μπορεί να αντικατοπτρίζει την έλλειψη βεβαιότητας μεταξύ των ρυθμιστικών αρχών σχετικά με τον τρόπο πλήρους αξιολόγησης των αποδεικτικών στοιχείων για αυτή τη νέα τεχνολογία.

 

Ένα ευαίσθητο εμβόλιο

Είναι γνωστό ότι η αστάθεια του mRNA είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια για τους επιστήμονες που αναπτύσσουν εμβόλια με βάση το νουκλεϊκό οξύ. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τις αυστηρές απαιτήσεις ως προς την ψυκτική αλυσίδα αυτής της τεχνολογίας.

«Το πλήρες, άθικτο μόριο mRNA είναι απαραίτητο για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου»

αναφέρουν ο Ντααν Κρόμελιν, καθηγητής βιοφαρμακευτικής μαζί με τους συναδέλφους του στην Εφημερίδα των Φαρμακευτικών Επιστημών στα τέλη του περασμένου έτους.

«Ακόμη και μια μικρή αντίδραση υποβάθμισης, κάπου κατά μήκος ενός σκέλους mRNA, μπορεί να επιβραδύνει σε μεγάλο βαθμό ή να σταματήσει τη σωστή μετάφραση αυτού του σκέλους, με αποτέλεσμα μια ελλιπή έκφραση του αντιγόνου στόχου.»

 

Πηγή

Προβολές : 354


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα