Ό,τι σκέφτηκες και ό,τι έπραξες, είναι ο παράδεισος κι η κόλασή σου!

Ό,τι σκέφτηκες και ό,τι έπραξες, είναι ο παράδεισος κι η κόλασή σου!

22 Ιουνίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:40
Μοίρασέ το

Αυτό που θα έκανες λοιπόν για τον πίνακά σου αυτό να κάνεις και στην πραγματικότητά.

Κάθε στιγμή κρίνεσαι να παίρνεις μια απόφαση για το καθετί που σου εμφανίζει η μοίρα.

 

Γράφει η Ιωάννα Ντρε

 

Εσύ έχεις τον καμβά εσύ και τα πινέλα. Είσαι ένας ζωγράφος. Ο ζωγράφος της ζωής σου. Επέλεξε τι θες να ζωγραφίσεις και τι χρώματα θα βάλεις στον πίνακά σου.

Αυτό που θα έκανες λοιπόν για τον πίνακά σου αυτό να κάνεις και στην πραγματικότητά. Κάθε στιγμή κρίνεσαι να παίρνεις μια απόφαση για το καθετί που σου εμφανίζει η μοίρα.

Η ζωή έχει διάφορες και πολλές πτυχές. Εσύ αποφασίζεις αν πίσω από ένα κλουβί, το κλουβί του μυαλού σου, δεις τα κάγκελα ή τον ήλιο που λάμπει πίσω από αυτά.

Όταν βγαίνεις από αυτό το κλουβί και μονόδρομος δεν υπάρχει πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε δυο δρόμους παράλληλους ποιόν θα ακολουθήσεις.

Κάποιες φορές δε ξέρεις τι σε περιμένει στο τέρμα του δρόμου όμως πρέπει να ρισκάρεις. Με τη λογική, με το συναίσθημα, με τα θέλω, με τα πρέπει σου, με την τρέλα σου … δε ξέρω αλλά πρέπει να πάρεις ένα δρόμο μη μένεις στάσιμος.

Προχώρα κι αν δεις πως δε σου αρέσει εκεί που οδεύεις φύγε, γύρνα πίσω αν μπορείς. Δεν είσαι δέντρο να μένεις ακούνητος όπου βρεθείς. Μόνο ότι είναι να κάνεις να το κάνεις συνειδητά και γρήγορα η ζωή κυλάει και ο χρόνος χάνεται λεπτό προς λεπτό.

Να θυμάσαι ότι οι αποφάσεις σου θα καθορίσουν αν ζήσεις την κόλαση ή τον παράδεισό σου.

 

 

Πηγή

Προβολές : 40


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα