Ώρε γλέντια.... Μετά την μήνυση του Νίκου Αντωνιάδη, Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ!

Ώρε γλέντια.... Μετά την μήνυση του Νίκου Αντωνιάδη, Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ!

19 Σεπτεμβρίου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Ώρε γλέντια.... Μετά την μήνυση του Νίκου Αντωνιάδη, Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ!

Νίκος Αντωνιάδης: “ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ:
 
ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ :
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ”
 

 
 
Ώρε γλέντια.... Μετά την μήνυση του Νίκου Αντωνιάδη, Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ!
 
‘Αρχισαν τα όργανα και τα γλέντια…
 
Για ένα να είστε βέβαιοι: Πως η … δικαιοσύνη θα αναγκαστεί από τον έγκριτο ποινικολόγο, να στείλει την υπόθεση στο δικαστήριο…στο αρχείο, αποκλείεται να την βάλει… 
 
Κι εκεί, ο Αντωνιάδης, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ… κι ας το εύχεται για τους λόγους που θα διαβάσετε παρακάτω, ή μήπως να την χάσει, για να κάνουμε πάρτυ όλοι οι … “συνωμοσιολόγοι”;;;
 
Να δω στα σίδερα της φυλακής τον υιό της Ντόρας,  τον Αρχηγό της Αστυνομίας και την λοιπή “συμμορία” και τι στον κόσμο…
 
Θ’ ανάψω λαμπάδα στο μπόι του Νίκου Αντωνιάδη…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!
___________________
ΥΠΟΠΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ (ΑΡΘΡΟ 285 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ) ,
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
___________________
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ (285 Π.Κ.)
ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ (259 Π.Κ.) ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
__________________
ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ:
ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ :
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ
__________________
Είχα δημοσιοποιήσει τη μήνυσή μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη για τις μαζικές παραβιάσεις των δικών τους μέτρων για την “προστασία της δημόσιας υγείας”.
 
Τα μέτρα με τα οποία μας έχουν τρομοκρατήσει. Τα μέτρα με τα οποία έχουν καταδυναστεύσει τη ζωή μας. Τα μέτρα με τα οποία έχουν διαλύσει την οικονομία.
 
Γιατί τα μέτρα αυτά ΔΕΝ μπορεί να ισχύουν για τους ιθαγενείς ΑΛΛΑ ΟΧΙ για τους άρχοντες.
 
6 μήνες στη Ρόδο. 4 χρόνια στη Μύκονο. Ποινές κάθε μέρα σε βάρος πολιτών.
 
Αυτόφωρα και ποινικές διώξεις κατά των γονέων-οργανωτών των διαμαρτυριών για τις μάσκες στα παιδιά μας. Για τα μέτρα που παραβίασαν ενώ την ίδια ώρα προκλητικά τα παραβιάζουν αυτοί που μας τα επιβάλλουν.
 
Τώρα ήρθε η δική μας ώρα.
Με τα δικά τους, και όχι τα δικά μας, καλούνται τώρα αυτοί να δώσουν λόγο.
 
Για τις παραβιάσεις αυτές για τις οποίες μας κουνάνε το δάκτυλο, Μητσοτάκηδες, Χαρδαλιάδες, Τσιόδρες, Σύψες και τα δικά τους μέσα μαζικής εξαπάτησης.
 
Ήρθε -για αρχή- η ώρα του ανιψιού του Μητσοτάκη.
 
Του πρωθυπουργού μας που κουνούσε το δάκτυλο στους “επιπόλαιους” νέους, την ίδια ώρα που αυτός παραβίαζε τα ίδια μέτρα στις θάλασσες και στης Κρήτης τα φαράγγια, στα μετρό και στης γραμμής τα καράβια.
 
Καλούμαι ως μάρτυρας-μηνυτής και πολιτικώς ενάγων κατά του Κώστα Μπακογιάννη, εναντίον του οποίου διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών προκαταρκτική εξέταση για παράβαση του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα περί παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, με απειλούμενη ποινή φυλάκισης μέχρι 5 χρόνια.
 
Και κατά της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας για παράβαση του άρθρου 259 του Ποινικού Κώδικα περί παράβασης καθήκοντος, για την ανοχή που επέδειξε στις διερευνούμενες παραβιάσεις, ενώ την ίδια ώρα αστυνομεύει τον ελληνικό λαό και επιβάλλει το ένα πρόστιμο μετά το άλλο.
 
Και θα ζητήσω να εξεταστούν τα “κρούσματα” που ανακοινώθηκαν τις επόμενες ημέρες της συναυλίας της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και τις ομολογημένες από τον Μπακογιάννη μαζικές παραβιάσεις (ζήτησε συγγνώμη την άλλη μέρα -αλλά αυτό δεν τον απαλλάσσει από την ποινική ευθύνη: συνιστά ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ) στα εγκαίνια του συντριβανιού στην Πλατεία Ομονοίας:
 
Ένα μόνο κρούσμα να συνδέεται με τη συναυλία ή τα εγκαίνια, η παράβαση γίνεται κακουργηματική, με βάση την παράγραφο 2, και η προβλεπόμενη ποινή μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη.
 
Η άσκηση ποινικής δίωξης, η παραπομπή στο δικαστήριο και η καταδίκη του Κώστα Μπακογιάννη, όπως σε ΟΛΕΣ τις ΟΜΟΙΕΣ περιπώσεις των ιθαγενών που αντιμετώπισαν την ίδια κατηγορία, είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για την Δικαιοσύνη.
 
Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να αποφύγει ο ανιψιός του Μητσοτάκη την ποινική δίωξη και την καταδίκη.
Να αποφύγει δηλαδή την κατάρρευση της αξιοπιστίας των κυβερνώντων και των μέτρων που μας επιβάλλουν.
 
Γιατί εάν τα πράγματα είναι όπως μας τα λένε, κανένας Μπακογιάννης δεν θα διακινδύνευε την υγεία και τη ζωή τη δική του και των εκατοντάδων ανθρώπων που παρέσυερε στη συναυλία και τα εγκαίνια.
 
Με τα δικά τους. Πάντα:
 
Να κριθεί από την Εισαγγελία ότι υπήρξε παραβίαση των μέτρων (δεν μπορεί να κρίνει αλλιώς), αλλά δεν υπήρχε κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
Και να καταρρεύσει το οικοδόμημα της “πανδημίας”.
Αυτό θέλω!
 
Να απαλλαγεί ο Μπακογιάννης!
 
Και μαζί του να ΑΘΩΩΘΟΥΝ όλοι οι Έλληνες που καταδικάστηκαν ή διώκονται για την ίδια παράβαση.
 
ΘΕΛΩ να χάσω !!
 
Θέλω να απαλλαγεί ο Μπακογιάννης !!
 
Γιατί αν χάσω, θα κερδίσουν όλοι οι Έλληνες:
 
Με δύο λόγια…
…ρουά ματ.
 
 
Υ.Γ.1.
 
-Έρχεται τις επόμενες ημέρες και η ώρα των νοσοκομείων. Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Σωτηρία και προχωράμε σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία. Στην ποινική δικογραφία του φακέλου “ψευδή κρούσματα, νοσηλείες, θάνατοι με/από Covid-19”.
 
-Έρχεται και η ώρα Σύψα & Τσιόδρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Στο άλλο ρουά ματ,
 
-Έρχεται και η ώρα του ΣΚΑΪ και του OPEΝ. Στα ποινικά και στα πολιτικά δικαστήρια.
 
-Και η ώρα Τσιάρα & Χρυσοχοΐδη. Στα πολιτικά δικαστήρια.
Και όλα τα άλλα…
 
 
Υ.Γ.2.
Και φυσικά δεν θα μπορούσα να εξαιρέσω τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών από τις νομικές ενέργειές μου με βάση “τα δικά τους”.
 
Γιατί δεν θα ανεχθώ να διώκεται για πρόκληση σύγχυσης και παραπλάνηση του κοινού, και κλονισμό της εμπιστοσύνης του κοινού στην ιατρική επιστήμη, ο Φαίδων Βόβολης, επειδή τόλμησε να πει την ιατρική αλήθεια, και να συνεχίζουν να αλωνίζουν ανενόχλητοι ο Σύψας, ο Τσιόδρας και η Λινού, ενώ έχουν παραπλανήσει και παραπληροφορήσει τον ελληνικό λαό, ο οποίος “δικαιολογημένα δεν τους εμπιστεύεται”, όπως δημόσια ομολόγησε η Αθηνά Λινού στις 28 Ιουλίου.
 
Και αυτή είναι μία μόνο περίπτωση.
 
Έχουμε πολλές άλλες.
 
Όπως κάτι παραβιάσεις των ίδιων μέτρων σε κάτι γκαλά σε κάτι γιορτές -Αγίας Μαρίνας, αν θυμάμαι καλά.
 
Και πολλά άλλα…
 
Με τα δικά σας.
 
Με τα δικά σας θα σας πάμε όλους.
 
Μέχρι το τέλος.
 

Πηγή

Προβολές : 749


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα