Ἐμβολιασμός : Ἐπιδιώκουν τήν ἀπόλυτον καταστροφή τοῦ Ἀνθρώπου !

Ἐμβολιασμός : Ἐπιδιώκουν τήν ἀπόλυτον καταστροφή τοῦ Ἀνθρώπου !

26 Ιουνίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:938
Μοίρασέ το
Αν υπερασπιστούμε την αλληλεγγύη για να πολεμήσουμε αυτό το Θηρίο Covid, αυτό το  έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας , αρνούμενοι το τεστ PCR,  αντιστεκόμενοι στον εξαναγκαστικό εμβολιασμό , θα κερδίσουμε.

Είμαστε πολλοί που αντιστεκόμαστε, ΑΛΛΑ… ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, έχει τους “ανθρώπους του”, για να τορπιλίζουν την αλληλεγγύη και με ψεύτικα μπατριωτικά συνθήματα και λοιπά αγαπωχριστιανικά, ή κάποιους που το παίζουν “μπροστάρηδες”, βρίσκει τον τρόπο του ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.

Από μια μικρή έρευνα που έχω κάνει όλο αυτό το κοροναίικο διάστημα, μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Δεν χρειάζεται να σας πω ποιούς εννοώ.

Το έχετε διαπιστώσει και από τις αναρτήσεις μου.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ … ΠΟΥΘΕΝΑ, ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑΦΟΡΑ, Σ’ ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΛΟΓΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η δεύτερη και η τελευταία φωτογραφία, είναι δική μου επιλογή.

 

Τα τέστ PCR και τα εμβόλια  covid, μπορεί να είναι απανωτά χτυπήματα γιά να : 1) να σκοτώσουν τον επίφυτο αδένα σας (Ἐπίφυσις,διαβᾶστε σχετικῶς,ἐδῶ) που είναι η έδρα της ψυχήςκαι 2) να σας συνδέσουν με ένα μετα-ανθρωπιστικό έξυπνο δίκτυο.

 

Το βίντεό της διάρκειας 18 λεπτών,εδώ, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι ο covid είναι μια παγκοσμιοποιημένη ψυχολογική προπαγάνδα, που έχει σχεδιαστεί για την απογραφή, το σταμπάρισμα, τον έλεγχο και τη σφαγή της ανθρωπότητας.

Οι πολιτικοί, οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας και τα μέσα ενημέρωσης που προώθησαν αυτή την φρικτή απάτη, θα νοιώσουν την οργή του κόσμου, όχι το Ίδρυμα Rockefeller, ο ΠΟΥ και η GAVI ( παγκόσμια συμμαχία για τον εμβολιασμό και την ανοσοποίηση) που έδωσαν τις οδηγίες. Γι ‘αυτό οι «ηγέτες» μας είναι τόσο ελαφρόμυαλοι και μίας χρήσης όπως το Kleenex.

 

Δρ Astrid Stuckelberger:  “Μήπως η δοκιμή PCR επηρεάζει τον επίφυτο αδένα; Άνθρωποι και “Μετ-άνθρωποι”.

 

Από τον  Peter Koenig

(επιμέλεια henrymakow.com)

 

Η Astrid Stuckelberger, μια Ελβετίδα επιστήμων ΜD (Μάστερ Διδακτορικό),καθηγήτρια,συγγραφεύς η οποία ανήκε στον ΠΟΥ ( βιογραφικό ἐδῶ), λέει πως το mRNA τέστ και τα  «εμβόλια» είναι βιολογικά όπλα που υποστηρίζονται από την ευγονιστική ατζέντα μείωσης του πληθυσμού

193 κράτη-μέλη του ΟΗΕ προωθούν την ψυχολογική προπαγάνδα της ψευτο-πανδημίας  με συστηματικό τρόπο.

Αυτό που είναι σοκαριστικό“, λέει, είναι ότι όλοι λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα, όλα τα μέσα ενημέρωσης, όλες οι εφημερίδες, όλα τα αεροδρόμια – σε όλες τις χώρες του ΟΗΕ …”

Η Δρ Stuckelberger λέει ότι οι ειδικοί που συμβουλεύουν τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων έχουν εξαγοραστεί.

Οι συμβουλές τους έχουν αντικρουστεί από  πραγματικούς  επιστήμονες  που  δεν δημοσιεύονται, επειδή τα μέσα ενημέρωσης έχουν επίσης εξαγοραστεί.

Τα χρήματα – εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια – προέρχονται από τις εθνικές μας κυβερνήσεις. Περιγράφει τα εμβόλια ως «μόνιμο εφιάλτη» που έχει σχεδιαστεί για να μας κρατά περιορισμένους για πάντα.

 

φωτό

ΤΑ ΤΕΣΤ  PCR ΚΑΙ Η ΕΠΙΦΥΣΙΣ 

Αναρωτιέται αν χρησιμοποιούν το τέστ PCR για να παραλύσουν την επίφυσιν.

Η  επίφυση  περιγράφηκε ως η  «έδρα της ψυχής»  από τον René Descartes (γάλλος φιλόσοφος του 17ου αι. «Ἡ ἐπίφυσις εἶναι ἡ ἕδρα τῆς Ψυχῆς καί τό μέρος ὅπου σχηματίζονται ὅλες οἱ σκέψεις μας» ) και βρίσκεται στο κέντρο του εγκεφάλου. Η κύρια λειτουργία του επίφυτου αδένα είναι να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του κύκλου φωτός-σκότους από το περιβάλλον και να μεταφέρει αυτές τις πληροφορίες για να παράγει και να εκκρίνει την ορμόνη  μελατονίνη  – η οποία δίνει στον άνθρωπο αισθήσεις και ευαισθησίες.

Η μείωση ή η εξάλειψη αυτών των μοναδικών δυνατοτήτων,κάνει τους ανθρώπους ευάλωτους στην «ρομποτοποίηση».

Εάν δεν υπήρχε μια βαθύτερη ατζέντα πίσω από τα τέστ PCR, λέει, δεν θα χρειαζόταν να κολλήσετε ένα τεστ επιχρίσματος βαθιά μέσα στο ιγμόρειό σας όπου αγγίζει μια λεπτή μεμβράνη που χωρίζει την ρινική κοιλότητα από τον εγκέφαλό σας.

Ένα δείγμα σάλιου θα ήταν αρκετό. 

Ο Δρ Stuckelberger αναφέρει επίσης το  σχέδιο  εμφύτευσης νανο-τσιπ με τη γονιδιακή θεραπεία τύπου mRNA.

 

“ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΙ”

 

Σε συνέντευξη του 2016 από την Swiss TV RTS Geneva του  Klaus Schwab , Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), όπου μιλάει για τη μετατροπή των ανθρώπων σε ” μετ-ανθρώπους ” με ένα εμφυτευμένο nano-chip που συνδέεται απευθείας με τον ανθρώπινο εγκέφαλο .

 

Οι άνθρωποι μπορούν στη συνέχεια να [ανταποκρίνονται] στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) ή σε άλλες ηλεκτρονικές εντολές. Μπορούν να χειραγωγηθούνσύμφωνα με τη βούληση εκείνων που βρίσκονται στον παγκόσμιο έλεγχο, δηλαδή το λεγόμενο “Global Cabal” ( παγκόσμιος Καμπαλισμός). -Τα τελευταία είναι τα λόγια μου-. Ο Klaus Schwab χρησιμοποιεί έναν πολύ πιο ομαλό τρόπο εξήγησης της  δουλείας  και του  συνολικού ψηφιακού ελέγχου. 

Όπως είναι γνωστό, ο  Klaus Schwab  είναι επίσης ο υποστηρικτής και συν-συγγραφέας του The Great Reset, για το οποίο λέει στο τέλος – κατά την ολοκλήρωση της  Ατζέντας 2030  –  ” δεν θα έχετε τίποτα  και θα είστε ευτυχείς” .

Χαρακτηρίζει την τρέχουσα covid ψευδοπανδημία μια μοναδική ευκαιρία να ξανασκεφτούμε και να αναδιαμορφώσουμε τον κόσμο μας, σε αυτό που δεν λέει – αλλά υπονοεί με περισσότερους τρόπους από έναν –  μια Παγκόσμια Τάξη , υπό μια μικρή εξαιρετικά πλούσια ελίτστην οποία οι Ευγονιστές έχουν το γενικό πρόσταγμα.

Όταν ρωτήθηκε το  2016  από το τηλεοπτικό δίκτυο της γαλλόφωνης Ελβετικής  (RTS), για το χρονικό πλαίσιο που μπορεί να καταστεί δυνατή αυτή η επιστημονική φαντασία, λέει  μέσα σε περίπου 10 χρόνια , δηλαδή περίπου το  2026 , σύν πλήν ένα χρόνο περίπου.

Αυτό που βλέπουμε είναι ένα είδος συγχώνευσης του φυσικού, ψηφιακού και βιολογικού κόσμου“,  δήλωσε ο Klaus Schwab. Εξήγησε ότι τα ανθρώπινα όντα σύντομα θα λάβουν ένα τσιπ που θα εμφυτευτεί στο σώμα τους για να συγχωνευθούν με τον ψηφιακό κόσμο.

RTS: “Πότε θα συμβεί αυτό;

KS: “Σίγουρα τα επόμενα δέκα χρόνια.

«Θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα τα εμφυτεύσουμε στον εγκέφαλό μας ή στο δέρμα μας.Και τότε μπορούμε να φανταστούμε ότιθα υπάρχει άμεση επικοινωνία μεταξύ του εγκεφάλου και του ψηφιακού κόσμου»

 

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ; 

Εάν δεν κάνουμε κάτι αμέσως ενάντια σε αυτό το  “Covid Cabal” , μπορεί να είναι πολύ αργά. Καθώς αρχίζουν να βάζουν στο πλάνο και τα παιδιά.

Ορισμένες κυβερνήσεις επιβάλλουν στα σχολεία να κάνουν τέστ μαθητές του δημοτικού σχολείου μία φορά την εβδομάδα. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για τα παιδιά; – 

Μέχρι να σταματήσουν το σχολείο, τα τέστ τύπου PCR ενδέχεται να έχουν μειώσει την επίφυση των παιδιών σε σημείο αναπηρίας. Τα παιδιά μπορεί να έχουν χάσει τις ευαισθησίες τους – και θα μιλούν “ρομποτοποιημένα”;

Τώρα η ΕΕ εγκρίνει σε παιδιά από την ηλικία των 12 ετών τον εμβολιασμό – σε ορισμένες χώρες ακόμη και χωρίς τη γονική συγκατάθεση.

Ο σχεδόν μοναδικός και αποκλειστικά επιτρεπόμενος εμβολιασμός,τύπου mRNA,θεωρείται από πολλούς επιστήμονες ως βιολογικό όπλο και, εάν δεν σταματήσει ΤΩΡΑ, μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες παγκοσμίως.

Γνωρίζατε ότι ο στόχος τους είναι ο «εμβολιασμός» – ή μάλλον το τρύπημα με αυτήν τη δυνητικά θανατηφόρα τοξίνη – 70% του παγκόσμιου πληθυσμού;

Δείτε το,εδώ .

( Διαβᾶστε στό τέλος, τό ἀπόσπασμα μέ τήν Παγώνη νά λέει ΑΚΡΙΒΩΣ τό ἴδιο)

 

Όλα αυτά ακούγονται σαν μια ταινία sci-fi τρόμου που πρόκειται να γίνει πραγματικότητα– στην πραγματικότητα, μια χαρά πάει η πορεία του σχεδίου, αφού μπορείτε να παρακολουθείτε την προώθηση για μαζικούς εμβολιασμούς και τον ατελείωτο εξαναγκασμό για τέστ, όπου κι αν βρίσκεστε.

Δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά διασυνοριακή διέλευση χωρίς υποχρεωτική δοκιμή PCR – η οποία παρεμπιπτόντως δεν είναι έγκυρη(όπως  επιβεβαιώθηκε από την ΠΟΥ στις 20 Ιανουαρίου 2021 ) για να προσδιοριστεί εάν έχετε μολυνθεί από τον ιό covid.

Ποτέ δεν εφευρέθηκε και σχεδιάστηκε για αυτόν τον σκοπό. Δείτε το απευθείας  από τον  Δρ Kary Mullis,  τον εφευρέτη του τεστ PCR, ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο του 2019, λίγο πριν από το ξέσπασμα του SARS-CoV-2, ψευδώνυμο Covid-19.

(Ο Μυστηριώδης Θάνατος του πιο σημαντικού επικριτή του Δρ Fauci, λίγο πριν από το COVID-19: Ο Δρ Kary Mullis, Ο Εφευρέτης Της Τεχνικής PCR)

 

ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

 

Αυτό μπορεί σύντομα να ενισχυθεί με ένα  υποχρεωτικό πιστοποιητικό εμβολιασμού , πρώτα ως ηλεκτρονική κάρτα και έπειτα εμφυτευμένο ως τσιπ,χωρίς το οποίο ενδέχεται να μην μπορείτε να κάνετε τα περισσότερα πράγματα που είστε ελεύθεροι να κάνετε –  έως ότου υποβάλετε τον εαυτό σας στον δολοφονικό εμβολιασμό.

Εκεί οδηγούμαστε αν το αφήσουμε.

Μέχρι στιγμής είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η παγκόσμια προθυμία εμβολιασμού.

Εάν η Γερμανία και οι ΗΠΑ είναι μια κάποια ένδειξη τουλάχιστον για τη Δύση, η προθυμία για εμβολιασμό μπορεί να είναι τόσο υψηλή όσο τα δύο τρίτα.

Δείτε εδώ κι᾿ εδώ.

Στο Νότιο Ημισφαίριο ο εμβολιασμός μπορεί να είναι πιο αργός, καθώς δεν προωθείται τόσο σκληρά όσο στο Βόρειο .

Θυμηθείτε: Ο  παγκόσμιος στόχος εμβολιασμού είναι 70% , μεμονωμένες χώρες μπορεί να έχουν λάβει διαφορετικές ποσοστώσεις για να εκπληρώσουν. Οι εκλεγμένοι ηγέτες μας, τους οποίους χρηματοδοτούμε με τους φόρους μας, και τους οποίους εμπιστευόμαστε,  μας διαψεύδουν  και  μας προδίδουν  βασιλικά – για να εκπληρώσουν την ποσόστωσή τους.

– Ποια θα είναι η ανταμοιβή τους;

Ίσως ένα εικονικό εμβόλιο, ώστε να μπορούν επίσης να λάβουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε τι σχεδιάζεται και ποιοι είναι οι στόχοι.Μεταξύ  αυτών των στόχων είναι ο «αποπληθυσμός»  της Μητέρας Γης.

 

φωτό

Ένα πράγμα είναι σίγουρο – μπορεί να το συνειδητοποιήσετε αφού διαβάσετε αυτό το δοκίμιο και τις αναφορές από γνωστούς ιολόγους και ιατρούς επιστήμονες:

Εμείς οι άνθρωποι, πριν γίνουμε “μετάνθρωποι” πρέπει να σταματήσουμε συλλογικά και σταθερά αυτήν την επίθεση ΤΩΡΑ

Μόνο μια ενέργεια υπάρχει, για ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να αντισταθούν στις  τυραννικές αρχές , να υπερασπιστούν τα συνταγματικά, και ειδικά,τα ανθρώπινα δικαιώματά τους, και να αντισταθούν, να  αντισταθούν στα ασταμάτητα τέστ PCR  – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ταξιδεύουμε για λίγο – έως ότου  Εμείς , οι Άνθρωποι , κερδίσουμε αυτήν τη μάχη και σταματήσουμε να δεχόμαστε τον εμβολιασμό με το mRNA-βιο-όπλο. Απλώς αρνηθείτε, μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε αυτόν τον ψεύτικο «εμβολιασμό».

– Πιστεύετε ότι υπάρχουν πολιτείες στις ΗΠΑ που σας προσφέρουν πολλά αγαθά για να πάρετε το τρύπημα;

Ένας κυβερνήτης μιας πολιτείας των ΗΠΑ,το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Ο κυβερνήτης του Οχάιο Mike DeWine ανέβασε το στοίχημα, με ένα πομπώδες σχέδιο για να συμπεριλάβει εμβολιασμένους ανθρώπους σε μια λαχειοφόρο αγορά 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Διαβάστε το εδώ.

Αυτό δεν σας λέει  ότι ο εμβολιασμός δεν έχει καμία σχέση με την προστασία της ανθρώπινης υγείας , αλλά έχει να κάνει με την  υποταγή της ανθρωπότητας σε ένα βιολογικό όπλο , που λέγεται «εμβολιασμός»;

Στα καλά νέα είναι πως, τον Μάιο του 2021, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ψήφισε κατά του καθολικού εμβολιασμού [covid]. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ είναι κατά των πιστοποιητικών εμβολιασμού στις ΗΠΑ.

Αυτό που ισχύει για τις ΗΠΑ, μπορεί επίσης να γίνει νόμος στην Ευρωπαϊκή Ένωση – και σε άλλα έθνη σε όλο τον κόσμο.

Εμείς, οι άνθρωποι, πρέπει να σηκωθούμε και να απαιτήσουμε τα δικαιώματά μας πίσω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Αλλά αν βάλουμε όλο μας το πνεύμα, την ενέργεια και τη θέληση σε αυτόν τον αγώνα, θα κερδίσουμε αυτήν τη μάχη ενάντια στο μεγαλύτερο έγκλημα στην ανθρώπινη ιστορία.

Στην Ευρώπη, υπάρχει επίσης η Corona Commission of Enquiry (Γερμανία: Corona Untersuchngsausschuss ) με έδρα τη Γερμανία  , με επικεφαλής τον δικηγόρο  Dr. Reiner Fullmich , ο οποίος έχει ήδη καταθέσει αρκετές αγωγές στις ΗΠΑ και στον Καναδά, καθώς και την εισαγωγή νομικών δράσεις εναντίον θεσμών και ατόμων κυρίως στην Ευρώπη.

Αν υπερασπιστούμε την αλληλεγγύη για να πολεμήσουμε αυτό το Θηρίο Covid, αυτό το  έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας , αρνούμενοι το τεστ PCR,  αντιστεκόμενοι στον εξαναγκαστικό εμβολιασμό , θα κερδίσουμε.

 

henrymakow.com

 

 

1. Γιά 75-80 % ἐμβολιασμούς,μέχρι τέλος καλοκαιριοῦ,ἔκανε λόγο καί ἡ …Παγώνη,ἀφοῦ οἱ ἐντολές,παγκοσμίως,εἶναι πολύ συγκεκριμένες : 

«…Αυτό που έχει σημασία είναι να γίνουν γρήγορα οι εμβολιασμοί. Τέλος Αυγούστου πρέπει να έχουμε εμβολιαστεί σε ποσοστό 80%. Αν αυξήσουμε τους εμβολιασμούς και έχουμε τείχος ανοσίας 75-80% δεν γίνεται να γυρίσουμε πίσω», εξήγησε η Παγώνη.

 

Παρακαλῶ Σεβασμιώτατε,νά πεῖτε στό ἑπόμενο κήρυγμά σας,στούς πιστούς σας πώς δέν θέλετε κανέναν ἀνεμβολίαστο. Νά τό πεῖτε,νά τό πεῖτε,νά τό πεῖτε ἀνοιχτά,καθαρά(Πόσο συνδυασμένη μέ τό σχέδιον,ἦταν ἐκείνη ἡ ἐπίσκεψις στά Ἰωάννινα καί τά μηνύματα πού ἐστάλησαν…ΕΔΩ)


2. Ἀλήθεια γιατί ἔξω ἀπό τό Βατικανό ὑπάρχει ἕνα μεγάλο γλυπτό σέ σχῆμα κουκουναριοῦ; «Ἡ αὐλή τοῦ κουκουναριοῦ» πού συβολίζει τόν ἐπίφυτο ἀδένα.

Αὐτό τό Βατικανό,πού ξέρει τόσα πολλά …

Ποῦ ἔχει κρυμμένα τόσα μυστικά…

Κλεμμένα.

Οἱ σατανάδες…

Γιά περᾶστε ἀπό ἐδῶ,ἔχει καί κάποιες ἐνδιαφέρουσες ἐξηγήσεις γιά τόν διάκοσμον…

Ἡ Πελασγική

 

Πηγή

 

 

Προβολές : 938


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα