Ἐσώθητε !! Για να προσέχετε και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά....

Ἐσώθητε !! Για να προσέχετε και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά....

30 Ιανουαρίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:753
Μοίρασέ το

 

“Δεν θα καταπιαστώ λοιπόν, με το τι λένε ότι θέλουν να κάνουν, στο καταστατικό τους, ούτε και με τον καθέναν τους προσωπικά, αφού άλλωστε ούτε τους ξέρω, ούτε έχω ασχοληθεί μαζί τους, ούτε και θέλω ν’ ασχοληθώ για την ώρα …

Ἐσώθητε !! Για να προσέχετε και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά....

ΌΜΩΣ ..βλέπετε, υπάρχει αυτό το «γαμημένο» το όμως !!

Έχω να ρωτήσω λοιπόν… “

 

 

Δεν θα πάρω θέση στο θέμα… θα σας δώσω όμως τον σύνδεσμό, για να διαβάσετε αυτό το… “γαμημένο” το … “όμως”… 

Αυτό το “όμως”… που πρέπει να προσέχετε για όλους γενικά και ανεξαιρέτως τους … σωτήρες, απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Και θέλω να σας επισημάνω και τούτο: Όσο το πολίτευμά μας είναι ο Κοινοβουλευτισμός, μην περιμένετε να αλλάξει το παραμικρό, ακόμα κι αν φύγουν όλα τα σημερινά υπάρχοντα κόμματα από το κοινοβούλιο και εισέλθουν όλα τα προϋπάρχοντα κομματίδια και κινήματα. 

Τον λόγο, τον εξηγούν η δεύτερη και η τρίτη φωτογραφία  φωτογραφία του “αόρατου μαριονετίστα”, ο οποίος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Ελλάδας… έτσι για να είμαστε εξηγημένοι…

Γιατί είναι καιρός να αντιληφθείτε, πως όπου το πολίτευμα είναι “κοινοβουλευτισμός” (Αμερική, Καναδάς, Αγγλία, Γαλλία κλπ) τα κράτη είναι ιδιοκτησίες των Ρότσιλντ. 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Διαβάστε το θέμα εδώ

 

Προβολές : 753


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα