Ἡ «Μεγάλη Ἐπανεκκίνησις» -Νταβός Agenda 2021. Το βίντεο που πρέπει να δούν όσοι ΔΕΝ γνωρίζουν τι έρχεται

1 Φεβρουαρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:673
Μοίρασέ το

Αὐτοί οἱ«ἄνθρωποι», ἔεε, τά ἑρπετοειδῆ, οἱ ἐξωγήϊνοι ἀπό ἕνα σκοτεινό σύμπαν, βρίσκονται στά τελικά στάδια ἐνός σχεδίου αἰώνων ( μακρά πορεία μέσῳ τῶν ἱδρυμάτων),νά γίνουν κάτοχοι μέσῳ κλοπῆς καί ἐξαπάτησης ) τῶν πάντων καί ὑποδουλώσεως ὅλων μας, ἐκτός τῆς φάρας τους.

 

 

 

Και η μόνη ελπίδα που μένει στην ανθρωπότητα για να επιβιώσει ελεύθερη όπως την έπλασε ο Δημιουργός του Σύμπαντος, είναι να επέμβει Ο ΙΔΙΟΣ και να αφανίσει δια παντός αυτή τη φάρα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ἄν ὑπάρχει κἀποιο παράδειγμα τοῦ « στερεότυπου πού εἶναι ἀληθινό» σχετικῶς μέ τούς «περιουσίους τοῦ Θεοῦ»,διάβαζε τόν «δισεκατομμυριούχο» Klaus Schwab ( παντρεμένο μέ μία τρισεκατομμυριούχο  τραπεζίτη τοῦ Ῥότσιλντ, τήν Hilda Schwab,τό γένος Stoll ) καί πόσο ἀλαζονικός,ἄπληστος,ἀσεβής ( ἄς μήν παραλείψουμε καί τό : Σατανικός, βρεφοφάγος Κακός), αὐτόν τόν Ἀσκεναζίμ, εἶναι πράγματι αὐτός…

 

« Δέν θά σᾶς ἀνήκῃ τίποτα καί θά σᾶς ἀρέσῃ »

 

Μακράν ἡ καλλίτερη προσφορά ἀπό ἕνα ξεροκόμματο ! 

Αὐτοίοἱ«ἄνθρωποι»,ἔεε,τά ἑρπετοειδῆ,οἱ ἐξωγήϊνοι ἀπό ἕνα σκοτεινό σύμπαν,βρίσκονται στά τελικά στάδια ἐνός σχεδίου αἰώνων ( μακρά πορεία μέσῳ τῶν ἱδρυμάτων),νά γίνουν κάτοχοι μέσῳ κλοπῆς καί ἐξαπάτησης ) τῶν πάντων καί ὑποδουλώσεως ὅλων μας,ἐκτός τῆς φάρας τους.

 Δέν εἶναι ὑπερεκτιμημένη πρόβλεψις οὔτε ὑπερβολή ( καλά ἴσως τό ὅτι προέρχονται ἀπό τό σκοτεινό σύμπαν,δέν εἶμαι ἀστροφυσικός…),γιά νά δηλώσω,πέραν ὅποιας ἀμφιβολίας,ὅτι οἱ «τραπεζίτες» θέλουν νά κατέχουν τά πάντα καί νά ὑποδουλώσουν ΟΛΟΥΣ μας.  

Εἶναι ἡ βασική ἀρχή τῆς σατανικῆς «θρησκείας» τους,τοῦ βαβυλωνιακού ταλμούδ,ὅτι «αὐτοί» μόνον εἶναι ἄνθρωποι καί ὅλοι οἱ ἄλλοι εἶναι θηρία,μέ ἀνθρώπινη μορφή,φτιαγμένα ἀπό τόν «yaweh» νά ὑπηρετοῦν τόν ἑβραῖο.

Θά ἀρνηθεῖτε τό «ἐμβόλιό τους» καί τό «ψηφιακό νόμισμα» ( τό σημάδι τοῦ θηρίου) ; 

Ὄχι,μέχρι νά καταστρέψετε τό κινητό τηλέφωνο πού κουβαλᾶτε πάνω σας παντοῦ, δέν θά τό κάνετε.

 

το λινκ του βίντεο εδώ 

 

Ἀπό : Gryphon

 

Πηγή

Προβολές : 673


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα