Ἡ «παγκόσμια ἐλίτ» προστάζει : Ἡ Ἑλλάδα ἀλλάζει,ἡ Εὐρώπη ἀλλάζει καί αὔριο ἔρχεται ἕνας «νέος κόσμος»

Ἡ «παγκόσμια ἐλίτ» προστάζει : Ἡ Ἑλλάδα ἀλλάζει,ἡ Εὐρώπη ἀλλάζει καί αὔριο ἔρχεται ἕνας «νέος κόσμος»

14 Οκτωβρίου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:737
Μοίρασέ το

Ἡ οὐσία βρίσκεται στούς προστάτες τῶν βρωμερῶν αὐτῶν σχεδίων,πού δέν εἶναι ἄλλοι άπό τούς ἀριστερούς πολιτικάντηδες,κάθε χώρας τῆς Εὐρώπης,πού λειτουργοῦν συλλογικῶς καί πρός μία κατεύθυνσιν καί μόνον :τόν ἀποπροσανατολισμό τῶν εὐρωπαϊκῶν λαῶν στό θέμα «μεταναστευτικό καί Εὐρώπη».

Φυτεύουν εποίκους στις πατρίδες μας, δημιουργώντας προβλήματα που θα καταλήξουν τελικά στη βία.
 
Αλλά δεν τους νοιάζει.
Θέλουν να μας αποσταθεροποιήσουν. Εχουν σχέδια.
 
Θα ήθελα εδώ να θυμίσω τη μελέτη της Ε.Ε. (Resettlement Study) του 2010, που βρίσκει εφαρμογή στο Νέο Σχέδιο για τη Μετανάστευση και το Aσυλο, η οποία αναφέρει ότι μια χώρα, όπως η Ελλάδα, με πληθυσμό περίπου 11.000.000 είναι σε θέση να «φιλοξενήσει» πληθυσμό 120.000.000 ή και περισσότερους. Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει
 

 
 
 
Λυπάμαι και οργίζομαι που αυτός Ο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ στην πλειοψηφία του, δεν εννοεί να αντιληφθεί το ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.
 
120.000.000 ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΚΑΘΑΡΜΑ” ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
 
ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΚΑΘΑΡΜΑ” Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ.
 
ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ… ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.
 
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ…
ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ.1. Όταν συνειδητοποιήσετε πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΕΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΟΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ “ΜΙΑΣΜΑΤΑ”, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
 
Υ.Γ.2. ΟΣΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΗΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ.
 
Υ.Γ.3. Κάποιοι λένε, πως τα βάζω με τους εβραίους.
ΟΧΙ… ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 
 

Τήν Ῥεβέκκα Σόμερ,τήν δημοσιογράφο-ἀκτιβίστρια ὑπέρ τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων,τῶν «μεταναστῶν/προσφύγων»,ἡ ὁποία,ὁψίμως ἔστω,ἀνακάλυψε τόν βρώμικο σκοπό αὐτῶν πού προωθοῦν τήν ἀφροασιανή εἰσβολή στήν εὐρωπαϊκή ἥπειρο,ἀλλά καί τόν πραγματικό ῥόλο,ὅλων αὐτῶν τῶν «κακομοίρηδων»,ἀπό προηγούμενη,πρό μηνῶν,δημοσίευσι,τήν θυμᾶστε : 

Rebecca SommerΣταματεῖστε τήν ἀποδοχή προσφύγων/μεταναστῶν,ἀμέσως» 

Σίγουρα το σημείο αναφοράς και αλλαγής στην πορεία των πεποιθήσεών μου και στις πεποιθήσεις πολλών υπήρξε η πρωτοχρονιά του έτους 2015 στην Κολωνία της Γερμανίας…Μέχρι τότε προσπαθούσα να δικαιολογήσω τα συνεχώς επαναλαμβανόμενα σχήματα συμπεριφοράς και σκεπτικού, την κοσμοθεωρία τους η οποία πηγάζει από την θρησκεία τους το Ισλάμ και τον πολιτισμό-κουλτούρα τους, λόγου χάρη με την δικαιολογία, ότι είναι νέοι στον πολιτισμό μας…Αλλά δυστυχώς έγινα η ίδια μάρτυρας ως εθελόντρια, και αναγκάστηκα να παρακολουθώ επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές για μεγάλο χρονικό διάστημα ετών, και να παραδεχτώ εν τέλει, ότι όταν αφορά σε μουσουλμάνους πρόσφυγες, έχουν μεγαλώσει με παντελώς διαφορετικές αξίες, ότι έχουν υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου από την παιδική τους ηλικία και έχουν κατηχηθεί κατά τέτοιο τρόπο από το Ισλάμ, ώστε να αντιμετωπίζουν εμάς τους «απίστους» με αλαζονεία και υπεροψία. Προσωπικά το αποκαλώ «μουσουλμανική μαντίλα στο κεφάλι…..Αν αναλογιστείς, πόσοι άνθρωποι καταφεύγουν ξαφνικά στην Γερμανία που φορούν ισλαμική μαντίλα, και μόνο η μαζικότητα των ανθρώπων αυτών αλλοιώνει στην Γερμανία τα πάντα. Αυτό είναι από τώρα ορατό. Έχω γίνει πολύ προσεκτική και ιδιαιτέρως δύσπιστη και καχύποπτη. Θα ήταν προτιμότερο όλοι οι υπόλοιποι να εγκατασταθούν σε ένα άλλο μουσουλμανικό κράτος και να ζητήσουν άσυλο, να ψάξουν για εργασία και για μία καλύτερη ζωή, αντί να προσπαθούν να μας επιβάλλουν τις απαξιωτικές και μισογύνες, μεσαιωνικές τους αξίες και να μας βλάψουν μακροπρόθεσμα ανεπανόρθωτα»…

 
Ἡ κ. Σόμερ βρέθηκε στήν Λέσβο,ὡς «ἀκτιβίστρια» καί εἰσχώρησε στίς ἐκεῖ δομές ὅπου μέσῳ τῆς δημοσιογραφικῆς της ἰδιότητος ἐπέτυχε νά πάρῃ σημαντικές πληροφορίες γιά τό τί συμβαίνει μέ τά νησιά τοῦ Ἀνατολικοῦ Αἰγαίου,τί σκοπούς ἔχουν οἱ διάφοροι «ἀνθρωπιστικοί» ὁργανισμοί ( ΟΗΕ,Ε.Ε.),γιά τόν ῥόλο τῶν ΜΚΟ ἀλλά καί γιά κρυφές παραστρατιωτικές ὁμάδες : 
«Είδα πολλά και σοκαριστικά. Είδα τουλάχιστον τρία όπλα μέσα στη Μόρια, δύο από αυτά στρατιωτικά όπλα, είτε του Ελληνικού Στρατού είτε του τουρκικού, και ένα όπλο, είτε από το Πακιστάν είτε από το Αφγανιστάν, δηλαδή όπλα που χρησιμοποιούν οι Ταλιμπάν.
 
Είδα ακόμη ότι πολλοί από αυτούς έχουν στην κατοχή τους ματσέτες.
 
Μάλιστα κατέθεσα σχετικά.
 
Γνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετοί εντός του καταυλισμού οι οποίοι έχουν δεσμούς με στρατιωτικές και παραστρατιωτικές οργανώσεις της Μ. Ανατολής.
 
Πολλοί από αυτούς δε δεν έχουν μόνον δεσμούς με τις οργανώσεις αυτές, αλλά ήταν οι ίδιοι μαχητές.
 
  …Ισως, όμως, το πιο σοκαριστικό από όλα ήταν η βρομιά που κυριαρχούσε εντός του καταυλισμού και η οποία απεδείκνυε ότι όλα αυτά περί ΜΚΟ, που καθαρίζουν και φροντίζουν να επικρατούν καλές υγειονομικές συνθήκες, είναι απλώς στυγνή προπαγάνδα
 
Οργανώσεις που δεν είχαν καν πατήσει στον καταυλισμό δήλωναν ότι βοηθούν στη μόρφωση των παιδιών και ζητούσαν λεφτά γι’ αυτό.
 
Υπάρχουν μη καταγεγραμμένες ΜΚΟ που δεν δραστηριοποιούνται στον καταυλισμό, που δεν βρίσκονται καν στην Ελλάδα και μαζεύουν χρήματα για κάποιες άλλες ΜΚΟ στον καταυλισμό, δίνοντάς τους όμως ένα πολύ μικρό ποσοστό των χρημάτων που συγκεντρώνονται από τους δωρητές. Κανείς δεν ξέρει πόσα λεφτά παίρνουν και πού τελικά εν μέρει καταλήγουν.
 
Υπάρχει ένα τεράστιο ζήτημα ακόμη και ξεπλύματος χρήματος.
 
Ο λόγος που έφυγα από το νησί είναι ότι έδωσα επωνύμως πληροφορίες στις αρμόδιες Αρχές.
 
Υπάρχουν κάποιοι που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι για όσους χαλούν τα σχέδιά τους.
 
Κάποιοι «βαρόνοι» των ΜΚΟ έχουν δικούς τους στρατούς, έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται.
 
«Εχω 200 Αραβες, έχω 200 Αφγανούς», και δεν είναι καν κάποια επίσημη, κάποια εγγεγραμμένη ΜΚΟ, αλλά πρόσωπα τα οποία όμως έχουν μεγάλη επιρροή.
 
Και αυτοί οι άνθρωποι δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την επιρροή τους για να απειλήσουν όσους φέρνουν αντιρρήσεις σε αυτό που κάνουν.
 
…  Υπάρχουν και «ειδικές κατηγορίες» ΜΚΟ, όπως, παραδείγματος χάριν, η «Μετάδραση», άμεσος συνεργάτης της Υπατης Αρμοστείας, που κάνει «ειδικά εγχειρήματα».
 
Εχω παρατηρήσει ότι παίρνει τα «φιλέτα» του Μεταναστευτικού: ασυνόδευτους ανήλικους μετανάστες, γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες.
 
Γι’ αυτές τις κατηγορίες οι χρηματοδοτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες,στη Γερμανία κάθε ασυνόδευτος ανήλικος κοστίζει μεταξύ 8.000-10.000 ευρώ τον μήνα
 
…Κάποιες ΜΚΟ είναι απόλυτα ιδεολογικοποιημένες και για αυτόν τον λόγο πολύ επικίνδυνες. Εχουν στρατό μεταναστών που μπορούν να κινητοποιήσουν.
 
Είναι επικίνδυνες για τη ζωή σου, ειδικά αφού εκπροσωπούν συμφέροντα οργανισμών, όπως η Ε.Ε., και κρατών, όπως η Γερμανία.
 
Κάποιες ΜΚΟ, όπως η Sea Watch, αλλά και άλλες, είναι απλά παρακλάδια της γερμανικής κυβέρνησης.
 
Οι πρώην κομμουνιστές της Ανατολικής Γερμανίας κατέλαβαν τις δομές της εξουσίας στη Γερμανία, το ίδιο όπως και στην Ελλάδα, και χρησιμοποιούν όλους αυτούς τους περίεργους τύπους.
 
Η γερμανική κυβέρνηση υποστηρίζει οργανώσεις, όπως η Antifa, που είναι παραστρατιωτικές οργανώσεις, με σκοπό να επιβάλουν την πολιτική τους, και οι ΜΚΟ είναι απλά παρακλάδια τους.
 
…  Επικοινώνησα με την πρεσβεία και τους έδωσα την ερώτησή μου προς τον πρέσβη, η οποία ήταν:
 
«Με ποιο δικαίωμα, με βάση ποιο πρωτόκολλο προχωρήσατε σε αυτή την κίνηση;
 
Πιστεύετε ότι είναι δική σας η χώρα;
 
Με ποιο δικαίωμα η Γερμανία παρεμβαίνει υπέρ ενός πλοίου που κάνει εχθρικές κινήσεις σε μια ξένη χώρα;
 
Γιατί του επιτρέπει να φέρει τη γερμανική σημαία; Δεν μάθατε τίποτε από την Ιστορία;
 
Πώς μπορείτε να παρεμβαίνετε με αυτό τον τρόπο σε ξένες χώρες;
 
Εκτός εάν υπό τη σημαία της Ε.Ε. θεωρούν κάποιοι ότι είναι ελεύθεροι πια να εφαρμόσουν ξανά τις ίδιες πολιτικές».
 
… Κάποια άλλη δύναμη -η Ε.Ε. εν προκειμένω- μας λέει τι πρέπει να κάνουμε.
 
Χάνουμε την κυριαρχία μας, αναλαμβάνουν αυτοί να μας πουν πώς πρέπει να διαχειριστούμε τις χώρες μας.
 
Το σίγουρο είναι ότι θέλουν «ανοιχτές πόρτες» για τη μετανάστευση, ανεξάρτητα εάν πρόκειται για πρόσφυγες ή μετανάστες.
 
Υπάρχουν σχετικές συνθήκες, όπως αυτή του Μαρακές, που έρχεται ως φυσικό αποτέλεσμα διακηρύξεων, όπως αυτή της Νέας Υόρκης, που αντιμετωπίζονται ως «βίβλος».
 
Μάλιστα, σιγά σιγά καταργούν τη διαφορά ανάμεσα στους πρόσφυγες και στους μετανάστες, καθιστώντας τη μετανάστευση «δικαίωμα».
 
Το σύστημα δεν είναι ηλίθιο. Εχουν τεράστια think tanks, καθοδηγούν τα πάντα.
 
Φυτεύουν εποίκους στις πατρίδες μας, δημιουργώντας προβλήματα που θα καταλήξουν τελικά στη βία.
 
Αλλά δεν τους νοιάζει.
Θέλουν να μας αποσταθεροποιήσουν. Εχουν σχέδια.
 
Και μόνον το όνομα «μετανάστευση αντικατάστασης» (replacement migration) είναι ενδεικτικό.
 
Ισχυρίζονται ότι πρόκειται για οικονομική αντικατάσταση, αλλά αυτό δεν ισχύει.
 
Θα ήθελα εδώ να θυμίσω τη μελέτη της Ε.Ε. (Resettlement Study) του 2010, που βρίσκει εφαρμογή στο Νέο Σχέδιο για τη Μετανάστευση και το Aσυλο, η οποία αναφέρει ότι μια χώρα, όπως η Ελλάδα, με πληθυσμό περίπου 11.000.000 είναι σε θέση να «φιλοξενήσει» πληθυσμό 120.000.000 ή και περισσότερους. Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει
 
 Λένε ψέματα στους ανθρώπους της Λέσβου. Τους λένε για κλειστό κέντρο, όταν κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Απαγορεύεται από τις συνθήκες, καθώς υπάρχουν τα δικαιώματα των μεταναστών. Δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιον μετανάστη κλεισμένο μέσα σε μια δομή. Eτσι το μόνο που μπορεί να υπάρξει είναι ένας «ελεγχόμενος καταυλισμός».
 
Eχουν δικαίωμα να φύγουν στις 8 το πρωί και να γυρίσουν στις 8 το βράδυ. Hμουν εκεί και το είδα.
 
ΜΚΟ οργανώνουν λεωφορεία που φεύγουν κάθε μισή ώρα από το Καρά Τεπέ για τη Μυτιλήνη για να διασφαλιστεί η ροή τους.
 
Το Καρά Τεπέ, ή όπου γίνει ο νέος καταυλισμός, θα είναι απλά μια ενδιάμεση στάση για αυτούς που έρχονται.
 
Αυτό που θέλει η Ε.Ε. είναι απλώς να καταγράφονται, να παίρνουν χαρτιά και να φεύγουν από εκεί, να πηγαίνουν στην ηπειρωτική χώρα.
 
Η Αριστερά στην Ε.Ε. αυτό ακριβώς θέλει: να κάνει σίγουρο ότι όποιος έρχεται παίρνει χαρτιά, καταγράφεται, μετά πηγαίνει στην ηπειρωτική χώρα και μετά σε άλλες χώρες.
 
Η Ε.Ε. θέλει, τελικά, κυριαρχικά δικαιώματα στα νησιά, θέλει να μπορεί να διαχειρίζεται εκεί τους μετανάστες.
 
Αυτή είναι η συζήτηση που γίνεται για μια πιλοτική συμμετοχή της Ε.Ε. στη διαχείριση της νέα δομής στη Λέσβο. Δεν θα επιτρέπεται να μπει η αστυνομία, ούτε καν να υπάρχει σημαία…Γνωρίζω πώς λειτουργούν ο ΟΗΕ και η Ευρωπαϊκή Ενωση. Υπάρχουν έρευνες που έχουν χρηματοδοτηθεί από τον ΟΗΕ, έχουν γίνει από τον ΟΗΕ, σχετικά με τους πληθυσμούς των ευρωπαϊκών χωρών και πόσους μετανάστες μπορεί να πάρει κάθε χώρα.
 
Τεράστιοι αριθμοί, εκατοντάδες εκατομμύρια.
 
Αυτή είναι η βάση του τρόπου με τον οποίον δουλεύουν ως προς το Μεταναστευτικό: ο εποικισμός των χωρών μας.
  
Οταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πήγε στη Λέσβο, στον Μόλυβο, συναντήθηκε με τις γυναίκες του Μολύβου.
 
Μίλησε μαζί τους και συνεχώς τους έλεγε ότι πρέπει στο χωριό τους να αποδεχθούν ότι κάποιοι θα μείνουν
  
Η μετανάστευση δεν είναι απλώς μια τεράστια βιομηχανία. Είναι ένα τεράστιο οικονομικοπολιτικό σύμπλεγμα. Ακόμη και στη Λέσβο, δεν ξέρω πόσοι ζουν από αυτό πια. Είναι σαν χταπόδι, σαν καρκίνος που έχει τόσες μεταστάσεις, που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί...
…Οι μετανάστες στέλνουν λεφτά πίσω στις χώρες τους. Ξέρετε πόσα χρήματα βγάζουν οι τράπεζες από αυτό;…Δεν είναι το πρόβλημα μόνον οι ίδιοι οι οργανισμοί, όπως ο ΟΗΕ, αλλά το σύστημα που υπάρχει πίσω από αυτούς. Ο ΟΗΕ είναι μια συνέλευση εθνών-κρατών. Ομως το «σύστημα του ΟΗΕ» είναι οι χρηματοπιστωτικοί όμιλοι, οι πολυεθνικές, οι ακαδημαϊκοί, τα ιδρύματα, π.χ., Ford, Heinrich Boell, Rockefeller, Open Society Foundations (Soros). Πολλά επιμέρους συστήματα που επιβάλλουν μέσω lobbying τα δικά τους συμφέροντα στη λειτουργία του οργανισμού.
 
Οι λαοί της Ευρώπης ανεχθήκαμε πάρα πολλά για πάρα πολύ καιρό!
 
Είναι καιρός να δείξουμε στις ελίτ ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν τα παιχνίδια τους και να ξετυλίγουν τα σκοτεινά σχέδιά τους πάνω στις πλάτες μας! ( ἀπό ἐδῶ)
 
Αὐτά εἶπε λοιπόν ἡ κ. Σόμερ.
 
Ἀποκαλύψεις γιά βρωμερά σχέδια,πού πάνω-κάτω τά γνωρίζουμε ἀλλά καί τά δημοσιεύουμε πολλάκις.
 
Καί τό θέμα,ἐδῶ,δέν εἶναι πώς ἀκούστηκαν ἀπό ἐπίσημα χείλη,μιᾶς διεθνοῦς δημοσιογράφου,μέ τήν ἐλπίδα νά ἀκουστοῦν ἀκόμη πιό πέρα,νά γνωστοποιηθοῦν σ᾿ἀκόμη περισσοτέρους εὐρωπαίους πολίτες ὥστε νά γίνῃ κατανοητός ὁ ἄμεσος καί μέγιστος κίνδυνος γιά τίς χῶρες τῆς Εὐρώπης,γιά τήν ἴδια τήν ζωή τῶν ντόπιων κατοίτων τῆς γηραιᾶς ἡπείρου.
 
Αὐτό θά γίνῃ,ἀφοῦ ὅλο καί περισσότεροι εἶναι ἐκεῖνοι πού τά λένε καί τά γράφουν.
 
Ἀλλά …
 
Ἡ οὐσία βρίσκεται στούς προστάτες τῶν βρωμερῶν αὐτῶν σχεδίων,πού δέν εἶναι ἄλλοι άπό τούς ἀριστερούς πολιτικάντηδες,κάθε χώρας τῆς Εὐρώπης,πού λειτουργοῦν συλλογικῶς καί πρός μία κατεύθυνσιν καί μόνον :τόν ἀποπροσανατολισμό τῶν εὐρωπαϊκῶν λαῶν στό θέμα «μεταναστευτικό καί Εὐρώπη».
 
Αὐτοί πού ὡς μαριονέτες τῆς παγκόσμιας σπείρας τρυπώνουν παντοῦ καί σπέρνουν τήν ἐπιρροή τους μέσῳ τῶν πλασσαρισμένων ψευδεπίγραφων «ἀνθρωπιστικῶν καί φιλανθρώπων συναισθημάτων τους». 
 
 Γελοῖοι καί ἄκρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ !
 
Ἔτσι βρέθηκαν καί στήν Λέσβο,ἀπό «ἐνδιαφέρον» γιά τούς …κακόμοιρους μετανάστες πού «ξεσπιτώθηκαν» ἀπό τήν Μόρια,μετά τήν φωτιά.Πῆγαν στήν Μόρια,πῆγαν καί στήν νέα δομή τοῦ Καρά Τεπέ
 
« Με τους ευρωβουλευτές της GUE/NGL και το κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, επισκεφθήκαμε τη Μόρια και στη συνέχεια τη νέα δομή του ΚΑΡΑ-ΤΕΠΕ.
 
Οι εικόνες από την νέα “προσωρινή” δομή των 300 στρεμμάτων στο Καρά Τεπέ μιλούν από μόνες τους. Άφθονο συρματόπλεγμα, άθλιες συνθήκες υγιεινής: Μία τουαλέτα ανά 50 ανθρώπους, τεστ Covid με συνωστισμό, έλλειψη τρεχούμενου νερού και ντους, που αναγκάζει τους πρόσφυγες να στραφούν στη θάλασσα. Εικόνες που όσο κι αν η κυβέρνηση θέλει να ξορκίσει το φάντασμα της Μόριας, σε λίγες μέρες μπορεί και να τη θυμίζουν.
 
Η δομή, στημένη σε έναν χώρο κατάλληλο μόνο για στρατιωτικό σκοπευτήριο, αφού ο αέρας, οι πλημμύρες, η παντελής έλλειψη σκιάς καθιστούν την ανθρώπινη διαβίωση αδύνατη. Κι όμως, η κυβέρνηση επιδιώκει να εξαναγκάσει τους πρόσφυγες να τα υπομείνουν. Αυτός είναι ο Ευρωπαϊκός Τρόπος Ζωής του κυρίου Σχοινά;
 
Το αίτημα της Δημοκρατικής Ευρώπης ξεκάθαρο: Όχι άλλη Μόρια!
 
Η θέση της Ευρωπαϊκής Αριστεράς καθαρή: Μετεγκαταστάσεις τώρα στην υπόλοιπη ΕΕ!»
 
Εἶπαν οἱ «φιλάνθρωποι-ἀνθρωπιστές»,τά ἐγχώρια κομμούνια.
 
Πῶς τό εἶπε ἡ κ. Σόμερ : 
 
Η Αριστερά στην Ε.Ε. αυτό ακριβώς θέλει: να κάνει σίγουρο ότι όποιος έρχεται παίρνει χαρτιά, καταγράφεται, μετά πηγαίνει στην ηπειρωτική χώρα και μετά σε άλλες χώρες.
 
Ἔτσι ! 
 
Ἕδωσαν καί συνέντευξι τύπου,οἱ ἐν λόγῳ.
 
Ἐκεῖ παρεβρέθη καί ἡ κ. Σόμερ.
 
Ὅταν τούς ἔθεσε τό ἐρώτημα περί ἀπωλείας τῆς ἐθνικῆς κυριαρχίας τῆς νήσου Λέσβου,ἡ ἀπάντησις τῶν συριζο-ὅντων,τρία πουλάκια κάθονταν…
 
Στήν ἑπομένη ἐρώτησιν πού ἀφοροῦσε τό σύμφωνο Μαρακές καί τό σχέδιο νά ἐγκατασταθοῦν στήν Ἑλλάδα ἑκατοντάδες ἑκατομμύρια ἀφροασιανοί,ἡ ἀπάντησις ἀπό τά κομμούνια τοῦ συριζα δόθηκε στήν …κινεζική !
 
Ἰδού καί τό βίντεο :
 
 
Καταλάβατε τώρα γιά ποιό λόγο ὑπῆρξε τό μακροχρόνιο σήριαλ «Χρυσῆ Αὐγή- ἐγκληματική ὁργάνωσις-καταδίκες»;
 
Ἄν τε τώρα νά τολμήσῃ κάποιος ἕλληνας νά μιλήσῃ γιά τόν κίνδυνο τῶν μεταναστῶν-ἐποικιστῶν,τήν ἀντικατάστασι τοῦ ἑλληνικοῦ πληθυσμοῦ,τήν ἐγκληματικότητα πού κουβαλοῦν λόγῳ τῆς «ἰσλαμικῆς τους κολτούρας»,ἀλλά καί γιά ἀλλοφύλους-ἀλλοθρήσκους πού ἐκ τῶν πραγμάτων δέν μποροῦν νά ἐνσωματωθοῦν στήν ἑλληνική χριστιανική κοινωνία.
 
Κίχ δέν θά βγάλῃ κανένας ἕλληνας ἀφοῦ τό πιθανώτερο εἶναι νά βρεθῇ σέ κάποιο κελί φυλακῆς μέ τίς πιό βαριές καταδίκες…
 
Βρωμερά,ἐλεεινά καί τρισάθλια σχέδια τῆς παγκόσμιας σπείρας πού ἐξουσιάζει τόν πλανήτη ! 
 
 
Ἡ Πελασγική

 

Πηγή

Προβολές : 737


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα