« Ἡ CIA ἦτο ἐκείνη ἡ ὁποία διεπραγματεύετο ἀπ᾿εὐθείας μετά τοῦ Ταξιάρχου Ἰωαννίδη...»

« Ἡ CIA ἦτο ἐκείνη ἡ ὁποία διεπραγματεύετο ἀπ᾿εὐθείας μετά τοῦ Ταξιάρχου Ἰωαννίδη...»

24 Ιουλίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:594
Μοίρασέ το

 

«…ἡ ἑβραϊκή καταγωγή του,τοῦ εἶχε δημιουργήσῃ ἕνα σύμπλεγμα…
 
Ἡ ἀδελφή του παντρεύεται ἑβραῖο,ἕναν ἐπιφανῆ ἄνθρωπο.
 
Δέν ἦταν κανένας πράκτορας ὁ Ἀλαζράκης,ἦταν ἕνας ἀξιόλογος ἄνθρωπος…
 
Αὐτό ὁ Ἰωαννίδης,ὅπως καί τήν καταγωγή του, τό βλέπει ὡς σκελετό στήν ντουλάπα του,διότι οἱ ἄλλοι (Λαδᾶς καί λοιποί) θά τοῦ ἔλεγαν : εἶσαι ἑβραῖος, εἶσαι μοσάντ ἤ κάτι τέτοιο..

 

 
 
Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ…
 
Πόσα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και πόσες ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ πρέπει να ζήσει η Πατρίδα μας και ο λαός μας, από τους… “εβραϊκής καταγωγής” κυβερνώντες;;;
 
Πότε θα ξυπνήσει επιτέλους αυτός ο λαός, να μάθει την ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;;; (ελέω ιθαγενειών και ΝΟΘΕΙΑΣ της ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ SINGULAR LOGIC).
 
ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ…
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Ο Παπαδόπουλος, γνώριζε την εβραϊκή καταγωγή του Ιωαννίδη, αλλά… έκανε μούγκα…
 
Μία ἐβδομάδα πρό τοῦ «Ἀττίλα2»,ἀποκαλύψεις ἀπό τό περιοδικό «Newsweek»,γιά τόν ῥόλο τῆς CIA στήν Ἑλλάδα καί τίς ἄμεσες ἐπαφές μέ τόν Ἰωαννίδη.

« Ἡ CIA ἦτο ἐκείνη ἡ ὁποία διεπραγματεύετο ἀπ᾿εὐθείας μετά τοῦ Ταξιάρχου Ἰωαννίδη και οὐχί ὁ Πρέσβης τῶν ΗΠΑ Χένρυ Τάσκα »

«…ἡ ἑβραϊκή καταγωγή του,τοῦ εἶχε δημιουργήσῃ ἕνα σύμπλεγμα…Ἡ ἀδελφή του παντρεύεται ἑβραῖο,ἕναν ἐπιφανῆ ἄνθρωπο. Δέν ἦταν κανένας πράκτορας ὁ Ἀλαζράκης,ἦταν ἕνας ἀξιόλογος ἄνθρωπος… Αὐτό ὁ Ἰωαννίδης,ὅπως καί τήν καταγωγή του, τό βλέπει ὡς σκελετό στήν ντουλάπα του,διότι οἱ ἄλλοι (Λαδᾶς καί λοιποί) θά τοῦ ἔλεγαν : εἶσαι ἑβραῖος, εἶσαι μοσάντ ἤ κάτι τέτοιο.. (ἐδῶ)

 
 
 
 

Ἐφημερίς «Μακεδονία»,7 Αὐγούστου 1974,ΕΔΩ

ἀπό ἐδῶ
 

«Θέσις πρώτης τάξεως στήν Οὐάσινγκτον» ἔβλεπε τό νιούσγουΐκ,γιά τόν Τάσκα,ἀλλά τελικῶς,πρώτη θέσις στό νεκροταφεῖο τοῦ ἐπιφυλάχθηκε,5 χρόνια ἀργότερα… 

Ὁ Κίσσινγκερ,ζεῖ καί βασιλεύει,κυριολεκτικῶς,ἀκόμη μέχρι σήμερα,98 χρονῶν δράκος …!

Τι σχέση είχε ο Κίσινγκερ με τον θάνατο των Αμερικανών πρεσβευτών σε Αθήνα και Λευκωσία;

Ἡ Πελασγική

 

Πηγή

Προβολές : 594


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα