Ὁ Μπάϊντεν γονάτισε μπροστά στίς «12 φυλές τοῦ Ἰσραήλ » !

Ὁ Μπάϊντεν γονάτισε μπροστά στίς «12 φυλές τοῦ Ἰσραήλ » !

13 Ιουλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:415
Μοίρασέ το

 

 

Αν και ο Μπάιντεν έχει χάσει τα μυαλά του,σε μεγάλο βαθμό, εξακολουθεί να καταλαβαίνει – κάπου στο βάθος του μυαλού του,απ᾿ ό,τι του έχει απομείνει –  ότι πρέπει να προσκυνά και να δείχνει σεβασμό στο σιωνιστικό αφεντικό – Reuven Rivlin – και το περιβάλλον του.

 

 

 

 

 

Φανταστείτε πόσο χαλί γίνονται Μητσοτάκης – Τσίπρας και λοιπά πολιτικά απολειφάδια, όταν βρεθούν μπροστά στο… ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.

Χαλί να τα πατήσει γίνονται και του κάνουν και ένα γλωσσοκαθάρισμα στα παπούτσια του.

Είναι πολύ αποκαλυπτικό το άρθρο… διαβάστε το…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Απλή σκέψη βρε παίδες… όταν ο πρόεδρας της Αμερικής… γιου νόου, γονατίζει, τα δικά μας τα ευτελή πιόνια, δεν φαντάζεστε τι γίνονται;;;

 


Η ψυχική επιδείνωση του Τζο Μπάιντεν εξελίσσεται ραγδαία – και τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν εντολή να μην μιλούν για αυτό, ανεξάρτητα από του πόσο ακατανόητη, απαράδεκτη και εξευτελιστική είναι η συμπεριφορά του
:

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έκανε μια ασυνήθιστη χειρονομία σεβασμού προς την αρχηγό του ισραηλινού ομολόγου του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο Πρόεδρος Ρέιβεν Ρίβλιν και η προϊσταμένη του προσωπικού του γραφείου Ρίβκα Ράβιτς συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Μπάιντεν στο Οβάλ Γραφείο την περασμένη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Προέδρου Rivlin στις ΗΠΑ.

Μιλώντας με τον Rivlin και την Ravitz, ο Biden έμαθε ότι η Ravitz έχει δώδεκα παιδιά, ωθώντας τον  να γονατίσει μπροστά της.

 

«Έχω μια φωτογραφία της μητέρας μου εδώ», είπε ο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της συνάντησης, «Πρέπει να δεις ποια ήταν

Μετά τη συνάντηση, ο Ρίβλιν είπε στους δημοσιογράφους ότι πιστεύει πως ο Μπάιντεν είναι «φίλος του Ισραήλ» και ότι εργάζεται για να διασφαλίσει την ασφάλεια του Ισραήλ.

Ο Μπάιντεν συναντήθηκε επίσης με την κόρη του Προέδρου Ρίβλιν, λέγοντας σε δημοσιογράφους ότι μίλησε με τους Ρίβλιν για την οικογένειά τους.

«Είμαι κατενθουσιασμένος που η κόρη του είναι εδώ. Είναι στο πίσω μέρος εκεί. Και έπρεπε – να τη συναντήσω και να μιλήσουμε για τα παιδιά και τα εγγόνια μας και όλα τα παρόμοια.

Αν και ο Μπάιντεν έχει χάσει τα μυαλά του,σε μεγάλο βαθμό, εξακολουθεί να καταλαβαίνει – κάπου στο βάθος του μυαλού του,απ᾿ ό,τι του έχει απομείνει –  ότι πρέπει να προσκυνά και να δείχνει σεβασμό στο σιωνιστικό αφεντικό – Reuven Rivlin – και το περιβάλλον του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπάιντεν είπε ασυναρτησίες για τη μητέρα του, κατά τη διάρκεια της σύντομης προεδρίας του – προφανώς πέρασε τη ζωή του προσπαθώντας να την ευχαριστήσει και να ζητήσει την έγκρισή της.

Όταν ο Μπάιντεν συναντήθηκε με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, το μόνο που μπορούσε να σκεφτεί να πει για την εκδήλωση ήταν ότι του θυμίζει τη μητέρα του.

Όσο παραμένει «φίλος του Ισραήλ», ο Τζο Μπάιντεν θα παραμένει η επικεφαλής προεδρική προσωπικότητα – και με πολλούς τρόπους, το Ισραήλ δεν θα μπορούσε να ζητήσει έναν καλύτερο – πιο συμμορφωμένο – «φίλο».

 

Αυτό είναι απίστευτο, φαίνεται να τρίβει ακόμη και τα χέρια της, σαν απομίμηση του χαρούμενου εμπόρου…

 

eutimesnet

Ἐν τάξει,κάθε ἄλλη κουβέντα εἶναι τόσο περιττή !
Τί ἀλήθεια θά μποροῦσε, περισσότερο ἀπό κάθε φορά, σήμερα, ν᾿ἀποδείξῃ τήν ἀπόλυτον ὑποταγή,ὅλων τῶν κυβερνήσεων τοῦ κόσμου στόν Σιωνισμό ;
Ἡ ὑπερδύναμις,ΗΠΑ,τό πλέον ἀντιπροσωπευτικό κράτος τῆς Δημοκρατίας ἀποδεικνύει τήν πλήρη ὑποδούλωσιν στό Ἰσραήλ.
Στό Ἰσραήλ καί μ᾿ὅ,τι σημαίνει αύτό γιά γιά τά σχέδιά του ἀλλά κυρίως γιά τίς ὅμορες καί γειτονικές χώρες πού ἔχουν τήν ἀτυχία νά βρίσκονται «ἐμπόδιο» στά μεγάλα του σχέδια καί ὄνειρα ( ΕΔΩ) !
Τίποτα πλέον δέν πρέπει νά μᾶς φαίνεται ἀπίθανο καί ἐξωπραγματικό !
Καί δυστυχῶς,αὐτό εἶναι κάτι πού μᾶς ἀφορᾷ ἄμεσα.
( Γιά νά μήν ἀναρωτούμεθα γιά τά πασιφανῆ, ἀφελῶς, ἐνίοτε... ΕΔΩ)
Υ.Γ. Τό πιάσατε τόν συμβολισμό,ἀναφορικά μέ τά 12 παιδιά τῆς Ράβιτς; Σά νά λέμε «οἱ δώδεκα φυλές τοῦ Ἰσραήλ»,ἔτσι; …
Ἡ Πελασγική 

ΣΧΟΛΙΑ

Απαντήσεις

  • Ὁ Μπάϊντεν ἔπαιξε τό θέατρό του,μ᾿αὐτή τήν δήλωσιν.Ἔτσι γιά νά πιστέψουν οἱ ἀφελεῖς πώς ἐκτός τῶν ἑβραίων ὑπάρχουν καί ἄλλων φυλῶν πιστοί τοῦ Σιωνισμοῦ. Εἶναι ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ !

    Μόνον ὁ ἑβραῖος τῇ καταγωγῇ μπορεῖ νά εἶναι σιωνιστής.Διότι,ὅπως τό λέει καί ἡ λέξις Σιωνισμός σημαίνει ὁ πιστός στήν Σιών.Πῶς θά μποροῦσε νά εἶναι πιστός στήν Σιών καί ὅ,τι πρεσβεύει αὐτή,ἄν δέν εἶναι ἑβραῖος;

    Ὑπηρέτες τῆς Σιών καί τοῦ Σιωνισμοῦ,ΝΑΙ μπορεῖ καί ὄντως εἶναι πολλοί ἀλλόφυλοι. Συνεπῶς ὁ Μπάϊντεν ἤ εἶναι Σιωνιστής ἄρα ἑβραῖος ἤ εἶναι ὑπηρέτης τοῦ σιωνισμοῦ. Κι᾿ἀφοῦ,ὅπως λέει,δέν εἶναι ἑβραῖος τῇ καταγωγῇ,εἶναι ἕνας ὑπηρέτης τῆς Σιών.

    Τό γονάτισμα καί προσκύνημα μπροστά στήν ἑβραία μέ τά 12 παιδιά,συμβολικῶς 12 φυλές τοῦ Ἰσραήλ,ἀποδεικνύει πώς εἶναι ὁ ἀπόλυτος ὑπηρέτης τους,χωρίς καμμία ἀμφιβολία πλέον…

    Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

 

Πηγή

Προβολές : 415


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα