Ὅλα καί ὅλοι ἀπό μία ἀφετηρία ...προοδευτική : τόν μαρξισμό ! Ένα εξαιρετικό αποκαλυπτικό άρθρο, που πρέπει να διαβαστεί απ’ όλους.

11 Οκτωβρίου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:533
Μοίρασέ το

Τελικῶς τί βλέπουμε;

Μία ἄῤῥηκτη σχέσιν ἀπό δεξιά ἕως ἀριστερά.

Ἀπό τήν μία ἄκρη στήν ἄλλη.

Στενότατη σχέσις,σχεδόν σάν οίκογενειακή ὑπόθεσις !

Κάτι σάν τόν θεωρητικό τοῦ σοσιαλισμοῦ Κάρλ Μάρξ μέ τούς μεγαλοτραπεζίτες Ῥότσιλντ

 

 

Μια εξαιρετική πολιτική έρευνα, που ρίχνει φως στα σκοτάδια που έχουν καλύψει όλη την Ελλάδα.

Θα εμου επιτρέψουν λοιπόν οι αναγνώστες, να πω πως επιβάλλεται να διαβάσουν αυτό το εξαιρετικό άρθρο.

Έχουν να μάθουν και να αντιληφθούν πολλά.

Και κυρίως, γιατί ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ.

Θα την αντιληφθείτε διαβάζοντας το άρθρο που ακολουθεί.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ-Συνάντηση Μητσοτάκη-ΚΙΣ: Ικανοποίηση της εβραϊκής κοινότητας για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

 

Ἄς μοῦ ἀπαντήσει ἕνας λογικός ἄνθρωπος γιά ποιό λόγο ἔπρεπε νά πάῃ σύσσωμο τό ἐβραϊκό ΚΙΣ στόν Κούλη γιά νά τοῦ δώσῃ συγχαρήκια γιά τήν καταδίκη τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς;
 
Δέν μποροῦσε νά βγάλῃ ἁπλῶς μία ἀνακοίνωσιν; Ἔπρεπε νά τά ποῦν διά ζώσης;
Γιατί,ἄρα γε;
Καί γιά ποιό λόγο ὁ Κούλης δέχθηκε αὐτή τήν συνάντησιν;
 
Τέτοιους καιρούς,μέ τόσο καυτά θέματα στό τραπέζι,πόσο σημαντική μποροῦσε νά εἶναι μία τέτοια συνάντησις τοῦ ἴδιου τοῦ πρωθυπουργοῦ τῆς χώρας μέ τούς ἐκπροσώπους μιᾶς κοινότητος τῆς Ἑλλάδος;
 
Θά μοῦ πῇ κάποιος πώς εἶμαι πολύ ἀφελής !
 
Ἔ,λοιπόν ὄχι,δέν εἶμαι ἀφελής ἁπλῶς θέλω,μία ἀκόμη φορά νά ἀποδείξω τήν δύναμι πού ἔχουν καί πόσο ἀπόλυτα τήν ἀσκοῦν,στήν χώρα μας,κάποιοι ἐλάχιστοι.
 
Διότι ἐλάχιστοι εἶναι οἱ ἰσραηλίτες στήν Ἑλλάδα εἴτε τούς ἀρέσει εἴτε ὄχι.
 
Ἐλάχιστοι θά εἶναι πάντα διότι πολύ ἁπλῶς δέν εἶναι ἐδῶ ὁ τόπος τους,ἡ πατρίδα τους,ἀλλά τό Ἰσραήλ.
 
Ὅπως ἀκριβῶς τό λένε καί στήν ὀνομασία τοῦ ὁργάνου πού τούς ἀντιπροσωπεύει :Κεντρικό Ἰσραηλιτικό Συμβούλιο.
 
Ὅμως παρ᾿ὅλα αὐτά τούς βλέπουμε ΠΑΝΤΟΥ ! Εἴτε ἐμφανῶς εἴτε ἀφανῶς.Κυρίως ΑΦΑΝΩΣ ! 
 
ΔΑΒΙΔ ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ: “ΧΩΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ”-ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ American Jewish Committee

Συζητήθηκαν επίσης οι εκδηλώσεις που πρόκειται να διεξαχθούν στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας της Διεθνούς Συμμαχίας για τη Μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος (ΙHRA) για το έτος 2021 καθώς και στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 (ἐδῶ)
 
Καί ποία ἡ σύνδεσις τῶν ἐκδηλώσεων γιά τά θύματα τοῦ ὁλοκαυτώματος,ἐπί τῇ ἀναλήψει τῆς προεδρίας τοῦ IHRA ἀπό τήν χώρα μας,μέ τό 1821;
 
Χμμμ… Εἴδατε πού σᾶς τά ἔλεγα; 
 
Ποιοί ἀλήθεια πρωτοστάτησαν,ἀπό τήν πρώτη στιγμή πού τό συγκεκριμένο ἐθνικιστικό κόμμα μπῆκε στήν βουλή,στήν δυσφήμησί του καί τόν συνεχή κατατρεγμό του;
 
Κυρίως οἱ σοσιαλοκομμουνιστοαναρχικές κομματικές πολιτικές ἐκφάνσεις καί οἱ ἰσραηλιτικές καί ἐβραϊκές κοινότητες.
 
Ἀπό τά κομμούνια τοῦ Κουτσούμπα,τά συριζοκομμούνια τοῦ τσιπροπασοκ μέχρι τίς ἀνταρσύες τοῦ ὑπόπτου «εἴμαστε ὅλοι πακιστανοί»,τοῦ πρωταγωνιστή τῶν ἐμπρησμῶν στήν Ἀθήνα,μέ ἀποκορύφωμα τόν πολύνεκρο ἐμπρησμό τῆς Μαρφίν, σακοφόρου Κωνσταντίνου :
 
οι πυρπολητές της MARFIN ήταν (και είναι) η ομάδα κρούσης του ΣΥΡΙΖΑ και των δορυφόρων του. Να μην ξεχνάμε ότι το ειδεχθές έγκλημα έγινε στο πλαίσιο ογκώδους διαδήλωσης την οποία οργάνωσαν τα αριστεροκρατούμενα συνδικάτα της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ  ..Αν και πέρασαν 8 χρόνια από εκείνη τη μαύρη μέρα της 5ης Μαΐου του 2010, η δολοφονία των εργαζομένων της MARFIN παραμένει ανεξιχνίαστη, μολονότι υπάρχουν και φωτογραφίες και βίντεο και αυτόπτες μάρτυρες..-Θᾶνος Τζήμερος,ἐδῶ–  (φωτό)

Ἐκεῖ ἡ δικαιοσύνη δέν βρῆκε ΚΑΝΕΝΑΝ ὑπαίτιο ! Μά κανέναν ἀπολύτως ! ! ! 
 

«…Ξαφνικά, μέσα στην πορεία εμφανίζεται μια ομάδα ανθρώπων, ντυμένοι όλοι ίδια και με μαντίλια.

 
Αυτή η ομάδα χωρίστηκε στα δύο και η μια πάει στη Marfin, ενώ η άλλη έρχεται στον Ιανό.
 
Στο βιβλιοπωλείο επιτέθηκαν με βαριοπούλα και αμέσως μετά έριξαν μολότοφ και πήρε φωτιά, που καταφέραμε να τη σβήσουμε.
 
Ήταν μια ομάδα των 11 ατόμων, στην οποία ήταν και μια κοπέλα ξανθιά. Η ομάδα έχει αρχηγό, ο οποίος φοράει ένα μαντίλι κόκκινο για να αναγνωρίζεται και φαίνεται να δίνει εντολές.
 
Υπήρξε και υποστηρικτική ομάδα, που τους προμήθευσε με μαντίλια, πέτρες κ.ά.
 
Όλοι φορούσαν μαύρα, ενώ ο αρχηγός φορούσε τζιν. Μέσα από τον φακό βλέπω έναν ψηλό να σπάει την τζαμαρία και να πετάει ένα καινούργιο, μάλλον, υλικό στην τράπεζα και να παίρνει αμέσως φωτιά φόρεσαν μαντίλια τη στιγμή που ξεκίνησε η επιχείρησηείδα τρία άτομα, τα είδα να βγάζουν από τα σακίδια γάντια και να τα φοράνε. Φορούσαν τα ίδια ρούχα… μου έκανε εντύπωση αυτό. Οι δύο επιθέσεις έγιναν με τρία λεπτά διαφορά».( ἐδῶ)

 

Γιά νά δοῦμε ποιά εἶναι αὐτή ἡ ὁργάνωσις ; 

 
 
 Ιστορικά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συγκροτήθηκε στις 22 Μαρτίου 2009 και οι οργανώσεις που συμμετέχουν στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι η Αριστερή Συσπείρωση, το ΕΚΚΕ, το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, η Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση (ΝΚΑ), οι Οικολόγοι Εναλλακτικοί, η ΟΚΔΕ-Σπάρτακος, το ΣΕΚ και η Ενωτική Πρωτοβουλία Παρέμβασης και Διαλόγου…Μία οργάνωση που αυτοπροσδιορίζεται ως αντικαπιταλιστική ή ακόμα και Κομμουνιστική, την ίδια ώρα έχει στις τάξεις της ανθρώπους της Αστικής Τάξης όπως ο επικεφαλής του ΣΕΚ, Πάνος Γκαργκάνας ο οποίος έχει σημαντική θέση μέσα στην οργάνωση.(ἐδῶ)
 
Ποιός; Ὁ Πᾶνος Γκαργκάνας τοῦ ΣΕΚ ; Ὁ τῆς γνωστῆς οἰκογενείας Γκαργκάνα;Ὁ γόνος τοῦ ἀλευροβιομηχάνου; Ὁ ἀδελφός τοῦ τραπεζίτη ; Τοῦ ἐπικεφαλής στήν ὁμάδα τῆς ποντικομαμῆς Σημίτη πού μᾶς ἔβαλε στό εὐρῶ ; Ἄ,μάλιστα…
 
Χαρδούβελης,Σημίτης,Νῖκος Γκαργκάνας ἄνευ σχολίων…
 
Ο Πάνος Γκαργκάνας είναι επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος(Σ.Ε.Κ.) στο οποίο ανήκει και το ΚΕΕΡΦΑ.
 
Ο Πάνος Γκαργκάνας είναι γιος του πρώην ισχυρού επιχειρηματία Αλευροβιομήχανου της Θράκης και βουλευτή Έβρου επί μια δεκαετία (1953-1963)με την Ε.Ρ.Ε. Χρήστου Γκαργκάνα.
 
Έχει δύο αδέρφια την Χρυσούλα Γκαργκάνα η οποία συνεχίζει στο δρόμο που χάραξε ο πατέρας της αφού με τον γάμο της με τον Ιωάννη Ουζουνόπουλο ενώνονται δύο οικογένειες με ισχυρή παράδοση στην αλευροβιομηχανία, στην Ανατολική και Δυτική Θράκη
 
Ο άλλος αδερφός είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος μεγαλοτραπεζίτης Νίκος Γκαργκάνας.
 
Ο Νίκος Γκαργκάνας διετέλεσε Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος από τον Ιούνιο του 2002 έως τον Ιούνιο του 2008. Την ίδια περίοδο ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και του Γενικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
 
Και το κυριότερο είναι από τους ανθρώπους που μαζί με τον Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη παγίδευσαν τον Ελληνικό λαό και τον βάλανε μέσα στο Ευρώ...
 
…Ο Πάνος Γκαργκάνας τώρα εμφανίζεται να μην έχει καμία σχέση με την οικογένειά του.
 
Ο Πάνος Γκαργκάνας είναι ο Τσε Γκουεβάρα της Ελλάδας.
 
Είναι ο άνθρωπος που μεγάλωσε σε μεγαλοαστική οικογένεια και τα παράτησε όλα και επικεντρώθηκε στον αγώνα.Στον αγώνα για την υπεράσπιση της Εργατικής Τάξης της οποίας τα συμφέροντα υπερασπίστηκε (πάντα- σε συνεννόηση με το SWP-Socialist Workers Party– ) στηρίζοντας το Μαιντάν στην Ουκρανία και μετά με τις ίσες αποστάσεις αλλά και με την στήριξη των “αντικαθεστωτικών” της Συρίας για την ανατροπή Άσαντ.
 
Ο Επαναστάτης Γκαργκάνας όμως στο παρελθόν είχε στηρίξει κατά σύμπτωση και αυτός ΠΑΣΟΚ σε τουλάχιστον 2 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις.
 
Το 1993 και το 1996 με αρχηγό τον Κώστα Σημίτη.
 
Εκεί φαίνεται πως τα δύο αδέρφια που φαίνονται να έχουν διαφορετική κατεύθυνση να τα βρίσκουν και να ενώνονται στον κοινό αγώνα για την ανάδειξη του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση.
 
Ιδιαίτερα του ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη στον κοινό αγώνα για να μπει η χώρα στο Ευρώ και έτσι αυτός ο λαός μέσα από το κοινό νόμισμα να πρέπει να ανταγωνίζεται δυνάμεις όπως η Γερμανία…(ἐδῶ)
 
Καί γιατί ΣΕΚ ; Δῆλα δή  Σοσιαλιστικό ργατικό Κόμμα καί ἀφοῦ δραστηριοποιεῖται στήν χώρα ἤτοι : λλάδος ἤ ἀλλιῶς ΣΕΚΕ ὅπως ὁ πρόδρομος τοῦ ΚΚΕ
 
Οἱ ἱδρυτές τοῦ ΣΕΚΕ ὑπό τό βλέμμα τοῦ Μαρδοχαίου (Μάρξ) 
 

…ο Αβραάμ Μπεναρόγια γράφει στα απομνημονεύματά του : «Εδώ ήσαν όλοι οι εκπρόσωποι των σοσιαλιστικών ζυμώσεων παλαιότερων ετών…οι ζωηρότεροι και συνειδητότεροι εκπρόσωποι του ελληνικού προλεταριάτου…περί τους 30 εν όλω έθετον τας βάσεις ενός νέου και ιστορικού κόμματος, του Σοσιαλιστικού Κόμματος, ήνοιγον τον δρόμον της πολιτικής σταδιοδρομίας της νέας κοινωνικής τάξεως, του ελληνικού προλεταριάτου 

 
Ἱδρυτές τῆς ΣΕΚΕ μαζύ μέ τόν Μπεναρόγια καί οἱ :Σαμουήλ Γιονά, Αβραάμ Πέχνα, Αλμπέρτο Αρδίττι, Ισαάκ Καράσσο, Χ. Μπενρουμπή, Φραντς Τζουλάτιακόμπ Βεντούρα (ιδρυτής της νεολαιίστικης ΟΣΕΝΕ (μετέπειτα ΟΚΝΕ, σήμερα ΚΝΕ.
 
Θυμᾶστε τό πλαστό διαβατήριο τοῦ Σημίτη ποιό ὄνομα εἶχε;Ναί,Ἰακώβ Βεντούρα!), Αλμπέρτο Κουριέλ, Αβραάμ Λεβί, Φραντς Πετρούσκα κ.α.
 
Όπως καταλαβαίνετε, η πλειοψηφία των ιδρυτών του ΣΕΚΕ (ΚΚΕ) ήταν εβραϊκή, όπως και σ’ όλα τα άλλα Κ.Κ. όπου γης
 
«Ιδρυταί του ΚΚΕ, τόσον εις τας Αθήνας όσον και εις την Θεσσαλονίκην, ήσαν Ισραηλίται ή κρυπτοεβραίοι Έλληνες, το δε κίνημά των, παρ’ όλα τα σοσιαλιστικά φαινόμενα ή προσχήματα, ήτο εβραϊκόν εθνικιστικόνη εβραϊκή ηγεσία είχε τους ιδικούς της ανθελληνικούς σκοπούς, οι δε γύρω αυτής Έλληνες προλετάριοι ήσαν αγράμματοι και αφελείς», αναφέρει σχετικώς ο Νικόλαος Γιαννιός ο οποίος παρίστατο στο συνέδριο και απεχώρησε όταν αντελήφθη τί ακριβώς συνέβαινε.(Διαβάζουμε ἀπό  ἐδῶ)

 
Καί τί βλέπουμε στήν σελίδα τους : 
 
 

Ομάδες σοσιαλιστών από όλη την Ελλάδα αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα επαναστατικό κόμμα που θα πάλευε να σταματήσει τη θανατηφόρα εκστρατεία στη Μικρά Ασία

 
Στη δημιουργία αλλά και στην ανάπτυξη αυτού του κόμματος, έπαιξαν ρόλο ανάμεσα σε άλλους και ο Παντελής Πουλιόπουλος και η ομάδα των Παλαιών Πολεμιστών που συμμετείχε….(ἐδῶ)

 
Ἀπό τό 1918,ὁ σκοπός τους ἔνας καί μόνος :ἡ καταστροφή τοῦ Ἑλληνισμοῦ στήν Μικρά Ἀσία ! Σύμπτωσις πού ὁ σκοπός τους συνέπιπτε μέ αὐτόν τῶν νεοτούρκων τοῦ Κεμάλ; Ὄχι,βεβαίως. Διότι κῦττα νά δῇς καί στό κίνημα αὐτό ἑβραῖοι ἦσαν οἱ δημιουργοί του ! Τυχαῖον ; Δέν νομίζω…
 
Οἱ Νεότουρκοι προῆλθαν ἀπό τόν χῶρο τῶν Ἑβραίων τῆς Θεσσαλονίκης,φαινομενικά ἦταν Τοῦρκοι καί μουσουλμάνοι, ἐνῶ κατά βάση ἀνῆκαν σέ ἑβραϊκές αἱρέσεις, ὅπως οἱ ντονμέδες (Donmeh),πού προῆλθαν μέ τή σειρά τους ἀπό τούς Ἑβραιότουρκους (ἐλαφρῶς ἐξισλαμισμένοι Ἑβραῖοι!) τοῦ ψευδομεσσία τοῦ 17ουαἰώνα, Σαμπατάι Σεβί, πού ἀπό καμπαλιστής ἔγινε μουσουλμάνος.
 
Emmanuel Carusso


Πιό συγκεκριμένα, τό 1891 σχηματίζεται μία πολιτική ὁμάδα ἀπό Ντονμέδες πού ὀνομάζεται «Ἡ Ἐπιτροπή τῆς Ἑνώσεως καίτῆς Προόδου», πού ἀργότερα ὀνομάστηκε «Οἱ Νεότουρκοι».

 
Τῆς ὁμάδας ἡγεῖται ὁ Ἑβραῖος μασόνος Καροῦσο (EmmanuelCarusso) μέ τή βοήθεια τῶν Ρότσιλντ. 
 
Οἱ Νεότουρκοι, κρυπτο-εβραῖοι καί ὑπάλληλοι τοῦ Σιωνισμοῦ, ἐπαναστατοῦν τό 1908 ἐναντίον τοῦ Σουλτάνου, δῆθεν γιά νά ἐκσυγχρονίσουν καί νά ἀνανεώσουν τήν ἑτοιμόρροπη Ὀθωμανική αὐτοκρατορία…
 
Ἡ στοά Le Grand Orient Ottoman μέ ἐπικεφαλής τόν Ταλαάτ Μπέη εἶχε πολλά μέλη ντονμέδες.
 
 Ἀναφερόμενος στήν ἐπίδρασιν τῶν μασόνων μέσῳ τῆς πολιτικῆς τῶν νεοτούρκων,ὁ Thierry Zarcone («Secret et sociétés secrètes en Islam»),λέει πώς ἡ ὀθωμανική αὐτοκρατορία,στά χρόνια ἀνάμεσα στό 1908 καί 1918 θά μποροῦσε νά χαρακτηρισθῇ ἕνα «μασονικό κράτος» ! 

 …μασῶνοι,ἑβραῖοι καί ντονμέδες ἦσαν ὅλοι μέρος τῆς ἴδιας κλίκας καί ἐνορχηστρωτές τῆς καταρρεύσεως τῆς ὀθωμανικῆς αὐτοκρατορίας

( Ἀπό τό βιβλίο τοῦ Cengiz Sisman :  The Burden of Silence Sabbatai Sevi and the Evolution of the Ottoman-Turkish Dönmes ) -ὁλόκληρο τό θέμα ἐδῶ
 
Ὅσο γιά τόν πρωτοστατοῦντα,ὅπως καί οἱ ἴδιοι ὀμολογοῦν,Πουλιόπουλο,ξέχασαν νά συμπληρώσουν πώς στήν δρᾶσιν του συμπεριλαμβανόταν καί ὁ «ἀγῶνας γιά τήν αὐτονόμησιν Μακεδονίας καί Θράκης,ὅπως βεβαίως τό ἴδιο ἴσχυε ἀπό δημιουργίας του καί τοῦ ΣΕΚΕ/ΚΚΕ : 

Θά φταίω ἄν σχολιάσω τά χαρακτηριστικά του;Ἄσε καλλίτερα…

Στις 24 Αυγούστου 1925, ο Πουλιόπουλος, μαζί με άλλους 23 κομμουνιστές, δικάστηκε στην Αθήνα με την κατηγορία ότι προωθούσε την αυτονομία της Μακεδονίας και της Θράκης.
 
Καί ἐνῷ τό 1925 ὁ Πουλιόπουλος δικαζόταν γιά τήν ἀντεθνική του δρᾶσιν,ἔρχονται οἱ δημοκράτες τῆς μεταπολιτεύεσεως καί τοῦ στήνουν προτομή στήν Θῆβα (Στήθηκε τό 2006,10 χρόνια μετά κάποιοι τήν ξήλωσαν καί τήν ἐξαφάνισαν ἀλλά ξαναστήθηκε τό 2018 γιά νά μήν λησμονοῦμε τούς «ἥρωες τῆς Πατρίδος» – ἐδῶ-) !
 
Ἔτσι γιά νά καταλάβουμε καλά ποιοί μπαίνουν στά κάτεργα τῆς φυλακῆς καί ποιοί τιμῶνται ὡς ἥρωες μέ ἀγάλματα ! 
 
ἐξέχοντα στελέχη τῆς ἰσραηλιτικῆς κοινότητος Θεσσαλονίκη …ἀπό ἐδῶ ὅπου καί ἡ ἀναφορά στόν Μπεναρόγια καί τήν δρᾶσιν τῆς Φεντερασιόν/ΣΕΚΕ 

Ἡ ΣΕΚΕ ,ἔβγαζε καί μία ἐβδομαδιαία ἐφημερίδα τήν «Εργατικός Ἀγών».
 
Τί σύμπτωσις πάλι,ἡ ανταρσυα τοῦ Κωνσταντίνου βγάζει καί αὐτή ἐβδομαδιαία ἐφημερίδα μέ παρόμοιο τίτλον: 
«ἐργατική ἀλληλεγγύη» ὅπου δ/ντής εἶναι ὁ Πάνος Γκαργκάνας τοῦ ΣΕΚ(Ε). 
 
 
Ἀπό ἐδῶ
 
η απόφαση που πήρε το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΕΚΕ: «Κτίζουμε το κόμμα της πάλης των τάξεων, της αντιπολίτευσης και όχι των συμβιβασμών. Παλεύουμε για την ανατροπή της διεθνούς κεφαλαιοκρατίας και τον θρίαμβο του διεθνούς σοσιαλισμού».
 
Χά ! Ποιοί ; Ὁ Γκαργκάνας τῆς οἰκογενείας τῶν ἀλευροβιομηχάνων ( ἐδῶ),πλέον τῆς 100ετίας καί ὁ Κωνσταντίνου μέ τίς ἀμέτρητες ΜΚΟ πού τά παίρνει χοντρά ἀπό τίς κρατικές ἐπιδοτήσεις ( ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ)!  
 

Δῆλα δή ὁ Γκαργκάνας παλεύει γιά τήν ἀνατροπή τῆς οἰκογενείας του; 
 
Ὁ πατέρας Χρῆστος Γκαργκάνας  : αλευροβιομήχανος στο Σουφλί από το 1928
 
Για πρώτη φορά έγινε βουλευτής με τον Ελληνικό Συναγερμό το 1953,στη συνέχεια βουλευτής με την ΕΡΕ στις εκλογές του 1956, του 1958 και του 1961. Ήταν παντρεμένος με την Ευγενία Χατζηνικολάου και απέκτησαν 2 γιους και 1 κόρη.
 
Ένας από τους γιους του είναι ο Νικόλαος Γκαργκάνας, διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας την περίοδο 2002-2008.
 
 Η κόρη του, Χρυσούλα, είναι στο τιμόνι της επιχείρησής του (“Μύλοι Θράκης”)
 
Ο Χρήστος Γκαργκάνας απεβίωσε το 1980 και κηδεύτηκε στις 22 Ιανουαρίου στο Σουφλί.-ἐδῶ
( Τόν ἄλλο υἱό,τόν Πᾶνο,μέ τέτοια δρᾶσιν οὔτε πού τόν ἀναφέρει τό βικιπαίδεια ! Μάλιστα…)
 
Γιά τόν συνεργάτη τῆς ποντικομαμῆς,Νικόλαο Γκαργκάνα,ὅποιος θέλει ἐδῶ.
 
Ἄ ναί καί αὐτό μέ τήν κορούλα του.Ἔμ ἔτσι θά τήν ἄφηνε; Ἀλλοίμονον : 
 
 
Ἡ κόρη πού εἶναι παντρεμένη ἀπό τήν οἰκογένεια Κόκκα. Φαντάζομαι πώς θά πρὄκειται γιά τήν γνωστή οἰκογένεια Κόκκα,ἀπ᾿ὅπου καί ὁ πρώην ἐκδότης ῥυθμιστής στά πολιτικά πράγματα τῆς ἑλλαδικῆς,μά κυρίως κολλητός φίλος τοῦ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη,Πᾶνος Κόκκας,ἐδῶ.
 
Εἴπαμε, αὐτοί ὅλοι, κολλοῦν μεταξύ τους σάν τίς σάπιες σταφίδες…
 
Ἀλήθεια,ποιά παντρεύτηκε εἴπαμε ὁ πατήρ τοῦ Πάνου Γκαργκάνα,ὁ Χρῆστος;
 
Τήν Εὐγενία Χατζηνικολάου. Τήν θεία τοῦ πατρός Νίκου Χατζηνικολάου,τοῦ …γνωστοῦ,πρώην βουλευτή καί ὑπουργοῦ τῆς νουδού,τόν Παναγιώτη Χατζηνικολάου
 
Μόλις ὁ θεῖος,Χρῆστος Γκαργκάνας,ἄφησε τήν πολιτική ( 1961) τήν περίλαβε ὁ ἀνηψιός Παναγιώτης Χατζηνικολάου(1963). Μέ τήν ΕΡΕ τοῦ Κωνσταντίνου Καραμανλῆ καί αὐτός,ἐννοεῖται…
 
Νῖκος Χατζηνικολάου μέ τούς «Κενταύρους» τοῦ Ἀβέρωφ καί στό βάθος Σαμαρᾶς…


Τοῦ Νίκου πού μικρός-μικρός μπῆκε καί αὐτός στό κόμμα,τόσο πολύ πού οὔτε μυαλό γιά σπουδές,δέν τοῦ ἔμεινε :
Στα μαθητικά χρόνια του δούλεψε ως γραμματέας της μαθητικής παράταξης της ΝΔ (ΜΑΚΙ) και στα φοιτητικά ήταν επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του – ήδη ως φοιτητής άρχισε να εργάζεται στην έντυπη δημοσιογραφία. (ἐδῶ)
 
 Ἄρα στενότατη ἡ συγγένεια πού ἔχει ὁ Νῖκος μέ τούς Πᾶνο  καί Νικόλαο Γκαργκάνα.
 
Στενότατη μέ ἕναν ἀντικαπιταλιστή/ἀντιεξουσιαστή καί ἔναν τραπεζίτη. Καί βεβαίως τό ἴδιο στενότατη καί μέ τήν ίδιοκτήτρια τῆς ἀλευροβιομηχανίας «Μῦλοι Θράκης» ! 
 
Τελικῶς τί βλέπουμε; Μία ἄῤῥηκτη σχέσιν ἀπό δεξιά ἕως ἀριστερά.Ἀπό τήν μία ἄκρη στήν ἄλλη.Στενότατη σχέσις,σχεδόν σάν οίκογενειακή ὑπόθεσις ! Κάτι σάν τόν θεωρητικό τοῦ σοσιαλισμοῦ Κάρλ Μάρξ μέ τούς μεγαλοτραπεζίτες Ῥότσιλντ :
 
τό πραγματικό ὄνομα τοῦ Μάρξ ἦταν Μαρδοχαῖος.
 
Ἐπίθετο τό ὁποῖο ἄλλαξε ὁ πατήρ του Χέσελ Μαρδοχαῖος σέ Χάϊνριχ Μάρξ.
 
Heschel MordechaiHeinrich Marx“. Heinrich was a wealthy and prominent lawyer in Prussia and the father of the famous socialist philosopher Karl Marx
( Ὁ Χέσελ Μαρδοχαῖος «Χάϊνριχ Μάρξ» ἦταν ἕνας πλούσιος καί ἐξέχων δικηγόρος στήν Πρωσσία καί πατέρας τοῦ διάσημου σοσιαλιστή φιλοσόφου Κάρλ Μάρξ.)  
Ἀπό ἐδῶ  ὅπου μποροῦμε νά διαβάσουμε πολύ ὡραῖα πράγματα!
 
Μέχρι γιά  τήν μητέρα τοῦ Κάρλ,Ἐνριέττα,ἡ οἰκογένεια τῆς ὁποίας δημιούργησε τήν Philips Electronics,ἀλλά καί τόν ἀνηψιό της Μπένζαμιν Φίλιπς,ξαδερφάκι τοῦ Κάρλ,πού ἦταν μεγαλοτραπεζίτης.Διαβάζουμε : 

  Ο Χάινριχ (πατέρας τοῦ Κάρλ Μάρξ) παντρεύτηκε την Henrietta Pressburg (1788-1863). Η σύζυγος του Heinrich, Henrietta, ήταν μια μισομορφωμένη Ολλανδή εβραϊκής καταγωγής γυναίκα, αν και από μια ευημερούσα επιχειρηματική οικογένεια που αργότερα ίδρυσε την εταιρεία Philips Electronics: ήταν θεία για τον Anton και τον Gerard Philips, και μεγάλη-θεία του Frits Philips.
 
Ο ανιψιός της, ο Benjamin Philips (1830–1900), ήταν πλούσιος τραπεζίτης και βιομήχανος, από τον οποίο ο Karl και η Jenny Marx αργότερα συχνά έπαιρναν δάνεια, ενώ εξορίστηκαν στο Λονδίνο.
 
Σε αντίθεση με τον άντρα της, η Henrietta διατήρησε την εβραϊκή της πίστη.
 
Καί τήν συγγένεια μέ τούς Ῥότσιλντ
 
(ἐδῶ)
Συμπερασματικῶς : Ποιός ὁ σκοπός τῆς σχέσεως αὐτῆς; 

 
Μέσω των τραπεζών οι περιούσιοι ελέγχουν το χρήμα (ως ιδιοκτήτες) Μέσω Μαρξισμού οι περιούσιοι ελέγχουν την εργατική τάξη δηλαδή, την παραγωγή μιας χώρας.
 
Μην ξεχνάμε ότι οι “ιδεολογίες” για να περπατήσουν χρειάζονται ΠΟΛΛΑ έξοδα…όποιος λοιπόν ελέγχει σε μια χώρα το currency (τρέχον χρήμα που κινείται στην αγορά) και την παραγωγή (μέσω εργατικής τάξης) ελέγχει τα δυο βασικά ηνία του κράτους, άρα ελέγχει το κράτος, άρα τις ζωές του συνόλου των πολιτών αυτής!(ἐδῶ)
 
Ἔτσι γιά νά ἀντιλαμβανόμεθα γιά ποιόν λόγο ὁ ἕνας ἀδελφός εἶναι ὁ «ἐκπρόσωπος τῆς ἐργατικῆς πάλης» καί ὁ ἄλλος μεγαλοτραπεζίτης.
 
Τό θέμα εἶναι :τό καταλάβαμε καλά;Τό νοήσαμε; Τό χωνέψαμε; Ἔ,ἄς μήν τό ξεχάσουμε αὐτό,ποτέ ! Καί κυρίως νά μήν ἀποροῦμε πού ὅλα καί ὅλοι ἔχουν μία …προοδευτική ἀφετηρία :Τόν μαρξισμό ! 
 
Φυσικά ο Μα­ρξ εί­ναι από τα κορυφαία μυαλά. Άλλωστε στο Χάρβαρντ διδάχθηκα συστηματικά μαρξισμό.(ἐδῶ,ἐδῶ)
 
 
Καί νά ξέρετε πώς τό θέμα μέ τόν «ἀγῶνα κατά τοῦ φασισμοῦ» ἐν ἑλλάδι,γιά τόν ΣΕΚ Πᾶνο Γκαργκάνα καί τόν ανταρσυα Κωνσταντίνου,σαφῶς καί δέν ἔχει τελειώσῃ μέ τήν καταδίκη τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς.Ἴσα-Ἴσα τώρα ἄρχισε,τό πραγματικό «κυνήγι μαγισσῶν» καί μέ τήν βοῦλα τῆς δικαιοσύνης…
 
ΚΕΕΡΦΑ Διήμερο δράσης 17-18 Οκτώβρη
 
 …με την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου να απαιτεί να μπει βαθιά στη φυλακή η εγκληματική ναζιστική οργάνωση!
 
Είναι μια πρώτη μεγάλη νίκη που δείχνει την δύναμή μας!
 
Συνδέουμε τις μάχες ενάντια στο ρατσισμό και τους φασίστες με τις διεκδικήσεις των εργαζόμενων και της νεολαίας που ξεσηκώνονται ενάντια σε μια κυβέρνηση και ένα σύστημα που, μέσα στην χειρότερη οικονομική και υγειονομική κρίση, ξερνάνε θάνατο, φτώχεια, ρατσισμό, πολέμους και οικολογική καταστροφή…για να συνεχίσει από καλύτερες θέσεις τις μάχες του ενάντια ακροδεξιά καθάρματα όπως ο Τραμπ και τις ρατσιστικές πολιτικές της ΕΕ-φρούριο.
 
Με το διεθνές κίνημα που ξεδιπλώθηκε μετά την πυρκαγιά στη Μόρια και διεκδικεί να ανοίξουν τα σύνορα και να φτάσουν οι πρόσφυγες από τα νησιά στις πόλεις … στις 17 Οκτώβρη, σε μια μέρα αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες…Εκείνη την ημέρα η ΚΕΕΡΦΑ θα βρεθεί μαζί με αλληλέγγυους, συνδικαλιστές και αντιρατσιστές/τριες έξω από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για να απαιτήσουμε: Κλείστε τα στρατόπεδα – ανοίξτε τις πόλεις!
 
Σάββατο 17/10 Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες! Κλείστε τα στρατόπεδα – ανοίξτε τις πόλεις!
  
Κυριακή 18/10  Εκδήλωση – Συνέλευση δράσης  Σινεμά ΤΡΙΑΝΟΝ, Κοδριγκτώνος 21, 3μμ “Μετά την απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, συνεχίζουμε! (ἐδῶ)
 
 Ὑπάρχει καμμία ἀμφιβολία γιά τό ποιός εἶναι ὁ στόχος; 
 
 
Ἡ Πελασγική

 

Πηγή

Προβολές : 533


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα