Προσβολές κατά τοῦ Ἰησοῦ καί τῆς Παναγίας καί βεβηλώσεις χριστιανικῶν κοιμητηρίων στό Ἰσραήλ

Ὑποκριταί, Φαρισαῖοι, ΠΑΝΤΑ ! Προσβολές κατά τοῦ Ἰησοῦ καί τῆς Παναγίας καί βεβηλώσεις χριστιανικῶν κοιμητηρίων στό Ἰσραήλ

25 Ιουλίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:420
Μοίρασέ το
Προσβολές κατά τοῦ Ἰησοῦ καί τῆς Παναγίας καί βεβηλώσεις χριστιανικῶν κοιμητηρίων στό Ἰσραήλ
 
Οὐαί δέ ὑμῖν, γραμματεῖς καί Φαρισαῖοι ὑποκριταί…

 
 
 
Αυτό ήταν πάντα… υποκριτές, δόλιοι, μοχθηροί, διαστρεβλωτές της ιστορίας των λαών και επίδοξοι επικυρίαρχοι της ανθρωπότητας.
 
Με άσβεστο μίσος κατά του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.
 
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ, όπως τους αποκάλεσε και ο Χριστός… και είναι… ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ.
 
Τις έχιδνες όμως, τις πατάς και τους κόβεις το κεφάλι…
 
Αυτό θα γίνει κάποια στιγμή που θα επιλέξει ο Θεός των Χριστιανών.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

Βρέ,ὑποκριτές ,φαρισαῖοι,τί κάθεστε καί βγάζετε κορῶνες,τἄχα μου-τἄχα μου,πώς …καταδικάζετε τήν ἀπόφασιν τοῦ Ταγίπ γιά τήν μετατροπή τῆς Ἁγίας Σοφίας σέ τζαμί,καί μάλιστα σέ κάποια ὑπερβολή τοῦ λόγου σας,ἀναρωτιέστε :

«…Φαντάζεσθε την αντίδραση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου εάν κάποια στιγμή, κάποιος παρανοϊκός σκεφτόταν την μετατροπή του Τεμένους Αλ Ακσα σε εβραϊκή συναγωγή επειδή πριν από 1300 χρόνια το τέμενος αυτό κτίσθηκε πάνω στον Ιερό Λόφο που ήταν κτισμένος ο Ναός του Σολομώντα (ἐδῶ)

Ἄ,ναί; Χμμ…

Γιά νά δοῦμε,λοιπόν,τήν ἀντίδρασιν τῶν πολιτισμένων ἀνθρώπων,στίς προσβλητικότατες μετατροπές, παλαιοτάτων τζαμιῶν ( 700 ἕως καί 1000 χρόνων),πού ΕΣΕΙΣ,στό Ἰσραήλ, ἔχετε κάνει ;

 
Νά σᾶς πῶ ἐγώ.
 
Καμμία ἀντιδρασις,τῶν «πολιτισμένων ἀνθρώπων» δέν ἔγινε.
Καμμία ἀπολύτως !
Καί ἄν γράφηκαν κάποια πράγματα ἤ ἔγιναν κάποιες καταγγελίες γιά τήν προσβολή τοῦ μουσουλμανικοῦ κόσμου,ἔμεινε ἔτσι χωρίς καμμία περαιτέρω ἐπίπτωσιν !
 
Τό γιατί,δέν εἶναι καθόλου δύσκολο νά τό φαντασθῇ κανείς…

Πᾶμε νά δοῦμε κάποιες ἀπό αὐτές τίς μετατροπές :

Israel converts historic Al Ahmar mosque into nightclub
Αυτό το τζαμί Mamluk στην κορυφή των βουνών της Safed έχει ήδη δει αρκετές παραβιάσεις της ιερότητάς του από το Nakba του 1948: μετατράπηκε αρχικά σε εβραϊκό θρησκευτικό σχολείο πριν μετατραπεί σε κέντρο για τα κόμματα Likud και Kadima και στη συνέχεια σε ένα κατάστημα ρούχων…Το όνομά του άλλαξε από “Το Κόκκινο Τζαμί” (“Al Masjid al-Ahmar“) σε “The Red Bar” (“Al-Khan Al-Ahmar”)

(Ἀπό Διόδοτος : Το Ισραήλ μετατρέπει ισλαμικά τζαμιά 7 και 10 αιώνων.. σε ντισκοτέκ,καταστήματα ρούχων,συναγωγές,γκεϊ-μάγαζα,αχυρώνες ἐδῶ)

Jami al-Ahmar (the Red Mosque), was completed in 1275

Καί ποιά εἶναι ἡ ἰσραηλίτικη πόλις Σαφέντ,ὅπου καί τό ἀνωτέρῳ μετατραπέν ἱστορικό τζαμί ;

 
 
 
Σαφέντ,τό κέντρο τῆς Καμπάλα ἤ ἀλλιῶς : Ἡ πιό ῥατσιστική πόλις τοῦ Ἰσραήλ

Safed, Ισραήλ ( Μία ἀπό τίς 4 ἱερές πόλεις τοῦ Ἰουδαϊσμοῦ. Οἱ ἄλλες εἶναι ἡ Ἱερουσαλήμ,ἡ Χεβρῶνα καί ἡ Τιβεριάς)

ἱστορικά στοιχεῖα,περί Safed,ἐδῶ

… Η ηρεμία της Safed, της μικρής ισραηλινής πόλης που βρίσκεται ψηλά στα βουνά της Άνω Γαλιλαίας κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο, συνήθως δεν διαταράσσεται, εκτός από περιστασιακούς προσκυνητές όπως η Madonna ή άλλους διάσημους θιασώτες της Ιουδαϊκής μυστικιστικής διδασκαλίας της Καμπάλα (Η Safed θεωρείται η ‘πρωτεύουσα’ της Καμπάλα).
[ Διαβᾶστε ὁλόκληρο τόθέμα,ὅπως δήποτε]

 το Τζαμί Yunisi έχει μετατραπεί από το δήμο safed, ο οποίος είναι αποκλειστικά εβραϊκός, σε γκαλερί τέχνης, και απαγορεύεται να προσευχηθούν εκεί. Αυτό το τζαμί χτίστηκε το 1901, και όλες οι αραβικές επιγραφές αφαιρέθηκαν από τους τοίχους του, με εξαίρεση μια μαρμάρινη πλάκα στην οποία είχαν χαραχτεί αυτοί οι στίχοι:

Art Gallery in Former Market Mosque Building – Tsfat (Safed) – Galilee – Israel

Είναι ένα τζαμί όπου ο Θεός λατρεύεται, και του οποίου το φως λάμπει σαν αστέρια στο στερέωμα της δόξας. Όταν οι καρδιές των πιστών προσκυνούσαν εκεί, το φως ήταν πάντα δυνατό.

Αυτή είναι επίσης η περίπτωση του Τζαμιού των Σπηλαίων, που πήρε το όνομά του από το παρακείμενο σπήλαιο του Προφήτη Ιακώβ (το «σπίτι της θλίψης» στο οποίο αποσύρθηκε μετά την απώλεια του γιου του Ιωσήφ), οι πέτρες του οποίου -τζαμιού- θα μπορούσαν σχεδόν να ακουστούν θρηνώντας ότι έχουν μετατραπεί σε συναγωγή

Αυτό ισχύει επίσης για το Τζαμί Των Κοριτσιών Χαμίντ, το οποίο χρησιμεύει ως κέντρο για τους Ούγγρους Εβραίους.

 
Αλλά η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη για το εγκαταλειμμένο Τζαμί Al-Sawawin, το Τζαμί Jawqandari, το οποίο κατεδαφίστηκε πριν από δέκα χρόνια, ή το Κατεστραμμένο Τζαμί Al-Joura, του οποίου το μόνο ορατό απομεινάρι είναι ο μιναρές, του οποίου η χάλκινη ημισέληνος στην κορυφή του είχε κλαπεί πριν από χρόνια. 
Ήταν επίσης γνωστό ως τζαμί “Sheikh Issa” ή “Al-Swiqa“: ήταν το τζαμί της οικογένειας του Προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς, και υποβλήθηκε σε επικίνδυνες ανασκαφές στη βάση του μιναρέ του.ἐδῶ )

κατεστραμμένο μουσουλμανικό νεκροταφεῖο,ἐδῶ

Αμέσως μετά την είσοδό του στην πόλη Safed, ο επισκέπτης παρατηρεί πολλά εγκαταλελειμμένα αραβικά σπίτια ή να κατοικούνται από Εβραίους εποίκους, και τα τζαμιά της, τα οποία έχουν μετατραπεί σε στάβλους, μπαρ ή συναγωγές, ενώ μουσουλμανικά νεκροταφεία μετατράπηκαν σε βοσκοτόπια για αγελάδες.

ἐδῶ

«Οι Εβραίοι έχουν μετατρέψει τα περισσότερα τζαμιά και παλαιστινιακά κληροδοτήματα, κυρίως σε πόλεις και χωριά όπου οι ντόπιοι τους αναγκάστηκαν να φύγουν και να καταληφθούν από Εβραίους, οι οποίοι έδιωξαν μουσουλμάνους και χριστιανούς από αυτούς τους τόπους», δήλωσε ο Παλαιστίνιος Υπουργός Awqaf και Θρησκευτικών Υποθέσεων Yusuf Adais.

«Οι Εβραίοι έχουν μετατρέψει μεγάλο αριθμό αυτών των τοποθεσιών, σε νυχτερινά κέντρα, κάποιες τις ανατίναξαν και άλλες τις μετέτρεψαν σε συναγωγές», πρόσθεσε. (ἐδῶ)

ἐδῶ
Nakba Day

Πῶς τό εἶπες Ἐλιέζερ;

«...Διαφυλάσσονται δηλαδή, με θρησκευτική ευλάβεια, ο πολιτισμικός χαρακτήρας και η ιδιαιτερότητα κάθε ιερού τόπου στην Ιερουσαλήμ, ανεξαρτήτως των πολιτικών αντιλήψεων της εκάστοτε κυβέρνησης του κράτους του Ισραήλ…»

Ὤ,ναί,μᾶς ἔχετε πείσει ! 

Προσβολές κατά τοῦ Ἰησοῦ καί τῆς Παναγίας καί βεβηλώσεις χριστιανικῶν κοιμητηρίων στό Ἰσραήλ :

Ὑποκριταί, Φαρισαῖοι,Π Α Ν Τ Α  !

 
Ἀλλά ἔννοια σας,ἔχουμε κρατήσει,scripta manent,τίς ὑποκρισίες σας,γιά τήν Ἁγία Σοφία, ἐδῶ.


Ἡ Πελασγική 

 

Πηγή

Προβολές : 420


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα