«Εθνικόφρονες» ψηφοφόροι, αφήστε τις… τσιριμόνιες και τις… ρατσιστικές υστερίες κι ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τους νέους σας γείτονες! (βίντεο)

«Εθνικόφρονες» ψηφοφόροι, αφήστε τις… τσιριμόνιες και τις… ρατσιστικές υστερίες κι ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τους νέους σας γείτονες! (βίντεο)

27 Σεπτεμβρίου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:904
Μοίρασέ το

«Ισλαμικό σκουλήκι με τεράστια γεννητικά όργανα, γ@μ@ει όλους τους Έλληνες…

«ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ», ΠΕΙΤΕ… ΑΛΕΥΡΙ, Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ! ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ!»

Δεν λυπάμαι κανέναν απ’ αυτούς που ψήφισαν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, και λοιπά ΣΑΠΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Είναι ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Αν δεν ξεσηκωθούμε, σε πέντε χρόνια τα λαθρομουσλίμια, θα είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Λοιπόν, «εθνικόφρονες» ψηφοφόροι της Νουδούλας, που δε γουστάρετε «προσφυγάκια» στις περιοχές σας (να φύγουνε, να πάνε… αλλού), πείτε αλεύρι! Ο Μουσταφά σας γυρεύει!

Άρχεται μεθαύριο Δευτέρα ο νέος γύρος μαζικού εποικισμού της ηπειρωτικής Ελλάδας, ως αποτέλεσμα του –τριπλού!- εμπρησμού της Μόριας από ρουφιάνους κυπιτζήδες, σκύλους του Μητσοτάκη – κι όχι βέβαια από τους 5-6 Αφγανούς πιτσιρικάδες που συνελήφθησαν για τα μάτια του κόσμου.

Έτσι, με αφορμή τις «ειδικές συνθήκες» που έχουν διαμορφωθεί στην Λέσβο, 700 «προσφυγάκια» θα μετακινηθούν στην ενδοχώρα από τη Λέσβο τη Δευτέρα με ειδικά ναυλωμένο πλοίο το οποίο ήδη βρίσκεται εδώ και 15 μέρες αγκυροβολημένο στο Σίγρι της Λέσβου.

Η επόμενη μεγάλη μετακίνηση θα γίνει την Πέμπτη, ενώ στόχος των «εθνικοφρόνων» Μπουμπουκο-βοριδο-μπογδάνων και CIA, είναι να μετακινηθούν στην ενδοχώρα συνολικά 2.500 «προσφυγάκια» μέσα στις επόμενες 10 ημέρες!

Και έπεται συνέχεια…

«Εθνικόφρονες» ψηφοφόροι, αφήστε τις… τσιριμόνιες και τις… ρατσιστικές υστερίες κι ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τους νέους σας γείτονες!

Ο καθένας, ότι ψηφίζει παίρνει!

Νουδούλα θέλατε; «Προσφυγάκια» θα λάβετε και βγάλτε το σκασμό,

ethnikismos.net

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.!!!!!!!

 

Εκπληκτική ανάλυση από τον Αναστάσιο Λαυρέντζο για τη βίαιη Ισλαμοποίηση της Ελλάδας.

Όταν οι τούρκοι έπιασαν 2 Έλληνες φαντάρους και ήταν σε Ελληνικό δικό μας έδαφος.. έμειναν 8 μήνες φυλακή.

Όταν 8 Τούρκοι με τη θέληση τους μπήκαν στην Ελλάδα έφαγε 26 μήνες και ξύλο ο Έλληνας κτηνοτρόφος.

Οι δικαστές ήταν σίγουρα Έλληνες?

Επίσης το νομοσχέδιο για το 5G χωρίς να μας ρωτήσουν τα καθάρματα ,ψηφίστηκε επί της αρχής με ευρεία πλειοψηφία.

«Υπέρ» ψήφισαν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, Κίνημα Αλλαγής και ΜέΡΑ25 ενώ «κατά» ΚΚΕ και Ελληνική Λύση..

Με λίγα λόγια Ελληνες, τελειώσαμε…

 

Πηγή : https://thesecretrealtruth.
Δ. Χ.

Πηγή

 

 

Προβολές : 904


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα