10 + 1 λόγοι που πρέπει να γνωρίζεις για “τα εμβόλια”, αυτά που σου κρύβουν και οι ... “περίεργοι θάνατοι”, επιστημόνων που αποκάλυψαν την ΑΛΗΘΕΙΑ.

10 + 1 λόγοι που πρέπει να γνωρίζεις για “τα εμβόλια”, αυτά που σου κρύβουν και οι ... “περίεργοι θάνατοι”, επιστημόνων που αποκάλυψαν την ΑΛΗΘΕΙΑ.

25 Νοεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:757
Μοίρασέ το
10 + 1 λόγοι που πρέπει να γνωρίζεις για “τα εμβόλια”, αυτά που σου κρύβουν και οι ... “περίεργοι θάνατοι”, επιστημόνων που αποκάλυψαν την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ωραίος κόσμος ……. Αγγελικά πλασμένος……!!!!!!

Οι πλούσιοι, νομίζουν ότι γίναμε πολλοί και πρέπει να «αραιώσουμε», προς όφελος του πλανήτη, αρκεί αυτοί να μην πεθάνουν.

Άρα, ποιος εγγυάται σε εμάς ότι θα ήμαστε προστατευμένοι;

Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί;

 

 

Σ’ έναν κόσμο διαφθοράς που βαδίζει ολοταχώς προς σκοτεινές εποχές, σχόλια όπως αυτό που παραθέτω πιο κάτω, αποτελούν πηγή γνώσης που επιβάλλεται να διαδοθεί.

Οι bigfarma των φαρμακοβιομηχανιών, εκτός από τους οικονομικούς στόχους που θα τους προσφέρουν δισεκατομμύρια, έχουν και … κρυφούς στόχους, που όμως γίνονται κάθε μέρα και πιο γνωστοί.

Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ 2/3 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΕΛΙΤ.

Η γνώση είναι δύναμη ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ευχαριστώ από καρδιάς τον scorpion για τις πολύτιμες πληροφορίες του στο θέμα των εμβολίων, αλλά και του εμβολίου του κορονοϊού.

10 + 1 λόγοι που πρέπει να γνωρίζεις για “τα εμβόλια”, αυτά που σου κρύβουν και οι ... “περίεργοι θάνατοι”, επιστημόνων που αποκάλυψαν την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Πρώτον αυτό το εμβόλιο δεν έχει περάσει από τις διαδικασίες που λες και δεν θα περάσει πριν χορηγηθεί, διότι αυτές οι διαδικασίες κρατούν πολλά χρόνια.

Με αυτό της τόσο νέας στη χρήση τεχνολογίας, όλα γίνονται σε χρόνους εξπρές……..

Δεύτερον όλα τα φάρμακα (συμπεριλαμβάνονται τα εμβόλιο) έχουν γραμμένες στις οδηγίες τους τις παρενέργειες, ώστε αν συμβεί κάτι η εταιρία να μην έχει ευθύνη, γιατί μας το είπε!!

Τρίτον όλες οι εταιρίες που θα παράγουν αυτού του νέου τύπου την τεχνολογία έχουν ζητήσει και έχουν πάρει ασυλία από αγωγές και αποζημιώσεις. Νομίζω οι Ρώσοι δεν το έχουν κάνει και για αυτό πουλάνε αυτή τη στιγμή το «brand name», και τα εμβόλια θα παράγονται στις χώρες χρήσης του, σε ένα τύπο εμπορικής συναλλαγής «αλυσίδας», κοινώς franchise, ώστε αν συμβεί κάτι να απαλλαγούν από τις αποζημιώσεις ρίχνοντας την ευθύνη στην παραγωγό χώρα!!!!!

Τέταρτον το μέγεθος της ευθύνης φαίνεται στα ποσοστά παρενεργειών εντός του πληθυσμού. Εδώ να ρωτάς: πόσες από αυτές τις μαθαίνουμε;

Πέμπτον τα εμβόλια μεταλλασσόμενων ιών είναι διαφορετικά κάθε χρόνο, άρα δύσκολα θα συνδέσει ο απλός χρήστης και ο έντιμος μη ειδικός επιστήμονας τις παρενέργειες με το προϊόν, αν η ίδια η εταιρία δεν τις ανακοινώσει.

Έκτον όταν υπάρχει έλλειψη χρηματοδότησης σε έντιμους ανεξάρτητους επιστήμονες με σκοπό τον ανεξάρτητο έλεγχο και την ανάλογη προστασία του καταναλωτή είναι αδύνατον λόγω της εξειδίκευσης της μοριακής επιστήμης να ελέγξεις και συνδέσεις προϊόν – παρενέργεια

Έβδομον μέχρι τώρα όλα όσα παράγονταν και παίρναμε ήταν σε μορφή μεγαλομορίων, πχ ολόκληροι μικροοργανισμοί ή τμήματα αυτών. Τώρα μπαίνουμε βίαια και χωρίς μακροχρόνιο έλεγχο στα μικρό-μόρια (μοριακά εμβόλια) ή στις μοριακές παρεμβατικές τεχνικές (mRNA).

Οι μοριακές παρεμβατικές τεχνικές είναι αδοκίμαστες σε μέγεθος τέτοιο που να είναι αποδεδειγμένα ασφαλείς

Όγδοον τα μέχρι τώρα παραγόμενα εμβόλια για να είναι αποτελεσματικά είχαν ανοσοδιεγερτικά έκδοχα, που ενώ ήταν αποδεδειγμένα επικίνδυνα για την υγεία μας, δεν έχουν επιτρέψει οι εθνικοί οργανισμοί υγείας των χωρών να αποδειχθούν οι επιπτώσεις.

Πολλοί ιατροί και ερευνητές αποδίδουν σε αυτά τον αυξημένο παγκοσμίως αυτισμό.

Λέγεται ότι αμερικανός βιολόγος-ερευνητής που είχε παιδί αυτιστικό, διερεύνησε με την ομάδα του τις επιπτώσεις και πέθανε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Κάποιοι «συνομοσιωλόγοι» έδειξαν ότι και άλλοι δύο από την ομάδα του πέθαναν μυστηριωδώς!!

Οι δύο κτηνίατροι που δημοσιοποίησαν στην Ολλανδία το σκάνδαλο με τις διοξίνες (όσοι θυμούνται) στα χοιρινά (τρέφονταν με λάδια από αυτοκίνητα) βρέθηκαν στον Κύριο με περίεργο τρόπο!!!!

Ένατον όταν θα κερδίσεις σε ένα χρόνο ίσως και τρισεκατομμύρια τι και αν μετά από χρόνια αποδειχθεί στο δικαστήριο (μάλλον μερικώς) ότι κάπου ή σε κάτι έφταιγες;

Το πολύ να πληρώσεις ένα μικρό ποσοστό των κερδών σου, το οποίο οι κύριοι που διοικούν τις κερδοσκοπικές εταιρίες όπως ο κ. Μπουλά, έχουν σίγουρα συν-υπολογίσει στο κόστος του προϊόντος τις πιθανές αποζημιώσεις.

Διαδίδεται ότι για να είναι αποτελεσματικό αυτό το εμβόλιο πρέπει να εμβολιαστεί σε μια κοινωνία τουλάχιστον το 70% του πληθυσμού και αν το κάνουν υποχρεωτικό, υπολογίστε το κέρδος.

Δέκατον όποιος έχει λεφτά πληρώνει όσα-όσα και βουλώνει στόματα, ενώ όποιος δεν του κάθεται καλά τον εξολοθρεύει με όποιο τρόπο, αφού οι κυβερνήσεις και κυβερνήτες είναι εξαγορασμένοι.

Διότι αυτοί βγάζουν νόμους τιμωρίας και σιωπής

Ενδέκατον, για τους έχοντας το χρήμα και τον πλούτο οι μάζες είναι μυρμήγκια.

Πες μου εσύ πόσα πατάς κάθε ημέρα και δεν το ξέρεις ή δεν δίνεις σημασία γιατί τα νομίζεις μικρά και ασήμαντα.

Είναι, όμως, ασήμαντα εντός του κλειστού οικοσυστήματος που ζούμε;

Οι πλούσιοι, νομίζουν ότι γίναμε πολλοί και πρέπει να «αραιώσουμε», προς όφελος του πλανήτη, αρκεί αυτοί να μην πεθάνουν.

Άρα, ποιος εγγυάται σε εμάς ότι θα ήμαστε προστατευμένοι;

Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί;

Δωδέκατον, στους οργανισμούς ελέγχου φαρμάκων υπάρχουν επιστήμονες που ελέγχουν τους φακέλους με τα ερευνητικά πρωτόκολλα που χρησιμοποιήθηκαν για τον έλεγχο, καθώς και τα αποτελέσματα.

Αυτοί είναι διορισμένοι από τις κυβερνήσεις (διορισμένος διοικητής του οργανισμού).

Αν οι κυβερνήσεις είναι διεφθαρμένες (βλέπε υπόθεση Novartis) τότε τι νομίζετε θα κάνει ο ελεγκτής, ο οποίος μάλιστα δε έχει τρόπο πρακτικού ελέγχου;

Θα περάσει το φάκελο βασιζόμενος σε αυτά που του λέει ο συνάδελφός του ερευνητής, που υποτίθεται ότι έκανε τι δουλειά του σωστά.

Εδώ επιτρέψτε μου να σας πω μια σύντομη ιστορία:

Πριν πολλές δεκαετίες, για να βρεθούν οι χιλιάδες λίρες που χρειαζόμουν να κάνω την έρευνα για το διδακτορικό μου, ο καθηγητής μου, μου ζήτησε να δοκιμάσω για την αγορά μια ενέσιμη οξυτετρακυκλίνη (μιας των εταιριών που πουλάνε το εμβόλιο!!) για χρήση σε μαστίτιδες από σταφυλόκοκκο και παστερέλλα.

Μόλυνα τον ένα από τους μαστούς των πειραματόζωων μου, πήρα και ένα sleeping bag και την άραξα για 24 ώρες στο στάβλο.

Κάθε δύο ώρες μέτραγα δια της αφής την θερμότητα του μαστού (σύγκρινα μολυσμένο με μάρτυρα).

Μόλις διέκρινα άνοδο θερμοκρασίας (σήμαινε ανερχόμενη φλεγμονή), χορηγούσα την πρώτη δόση.

Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά!!!

Η εταιρία πήρε τα αποτελέσματα με το ερευνητικό πρωτόκολλο τα έδωσε στον οργανισμό αδειοδότησης και πήρε την άδεια «ενός αποτελεσματικού φαρμάκου».

Μόνο που υπήρχε ένα μυστικό!!

Κανένας μα κανένας κτηνοτρόφος δεν θα ακουμπήσει μαστό πριν την άρμεξη (πρωί-βράδυ) και οι περισσότεροι εξ αυτών δεν μπορούν να διακρίνουν αυτές τις μικροδιαφορές που κάνουν τη μεγάλη διαφορά στην αποτελεσματικότητα.

Άρα, δεν είπα ψέματα, το σκεύασμα ήταν αποτελεσματικό υπό ειδικές όμως συνθήκες, που δεν μπορούσαν να είναι το ίδιο στις συνθήκες του κοινού στάβλου!!

Ποιος μπορούσε να καταγγείλει τα αποτελέσματα μετά την αδειοδότηση;

Κανείς, και όλοι διαβάζανε τις οδηγίες οι οποίες ήταν αληθείς αλλά πρακτικά μη εφαρμόσιμες!!

Ο Καθηγητής μου πήρε τα χρήματα, εγώ έκανα το διδακτορικό μου και σιχάθηκα την εταιρική έρευνα με αποτέλεσμα να μην έχω ερευνητικά χρήματα για το υπόλοιπο της καριέρας μου (τελείωσε πια!!).

Το συμπέρασμα, πέρα πολλών άλλων ηθικών διλημμάτων είναι, ότι στα βιολογικά συστήματα πολλά εξαρτώνται από το μικροπεριβάλλον (οργανισμό ξενιστή).

Αν αυτός έχει γνωστά ή και άγνωστα υποκείμενα νοσήματα κανείς δεν ξέρει πως θα επηρεάσει ένα εμβόλιο νέας τεχνολογίας (μοριακό, mRNA) το οργανισμό ενός εμβολιασμένου.

Τότε, αν ο εμβολιασμένος πεθάνει, όλοι θα λένε ότι πέθανε ΑΠΟ το «υποκείμενο νόσημα», ενώ τώρα λένε πέθανε ΑΠΟ «τον κορωνοϊο» και ας πεθαίνει ΜΕ τον κορωνοϊό, αλλά ΑΠΟ το υποκείμενο νόσημα!!!

Στις επιστήμες υγείας πολλά μπορείς να κάνεις χωρίς κανείς να μπορεί να αποδείξει τι έφταιγε.

Και επειδή ο άνθρωπος φοβάται το θάνατο, έχει οικειοθελώς γιγαντώσει τις φαρμακευτικές εταιρίες και μαζί την εξαπάτηση, τη διαφθορά, ακόμη και τη δολιότητα γιατί δεν πιστεύει ο χρήστης ότι οι καπιταλιστές πρώτα βάζουν το χρήμα τους!

Θα μπορούσα να γράψω και 13, 14, 15 …… ακόμη λόγους που τα πράγματα σε αυτού του είδους την έρευνα (υγειονομική) έχουν ξεφύγει παντελώς, αλλά δεν υπάρχει λόγος.

Οι άπιστοι θα μείνουν άπιστοι δεχόμενοι ότι ο κάθε διεφθαρμένος θα τους πουλάει ως «υψηλού επιπέδου» επιστήμη.

Όπως σελίδες θα μπορούσα να γράψω για τους κανόνες βιοηθικής και τις επιτροπές που υποτίθεται τους ελέγχουν!!!

Αφήστε το να τρέξει έτσι ως έχει, τουλάχιστον να ερεθιστούν όσοι περισσότεροι, ώστε να γίνονται επωφελείς συζητήσεις!!

Κάτι είναι και αυτό σε ένα κόσμο που βαδίζει σε σκοτεινό μέλλον!

Scorpion

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 757


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα