11 συμπεριφορές των ψυχοπαθών που “μιλάνε” για την προσωπικότητά τους.

11 συμπεριφορές των ψυχοπαθών που “μιλάνε” για την προσωπικότητά τους.

30 Μαρτίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:767
Μοίρασέ το

 

Ο μόνος που τους ενδιαφέρει είναι ο εαυτός τους. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να τους πείσετε να σκεφτούν την φιλανθρωπία ή να υπερασπιστούν τους συμμάχους τους.

Ο κόσμος τους έχει πρωταρχική και μοναδική σημασία γι ‘αυτούς και θα κάνουν οτιδήποτε για να τον προστατεύσουν. Δεν έχουν συμπόνια μέσα τους.

Ο λόγος για τον οποίο είναι μοναχικοί είναι επειδή στην φιλία χρειάζεται να ανοίξεις την καρδιά σου στον άλλον, κάτι που οι ψυχοπαθείς δεν μπορούν να κάνουν.

Θα τους συναντήσεις παντού… στην οικογένεια… στη δουλειά… στην παρέα… και στις ερωτικές ιστορίες…

Η συμπεριφορά τους, ψυχοφθόρα και ενοχλητική… φαινομενικά σου δείχνουν πως έχουν καλές προθέσεις… πως είναι φιλικοί…

Στην πραγματικότητα φορούν μάσκες… πολλές μάσκες που ίσως ούτε οι ίδιοι το αντιλαμβάνονται… είναι χειριστικοί… εμμονικοί… δείχνουν ψεύτικα ευγενικοί … είναι υποκριτές… και μοιράζουν απλόχερα συναισθηματικό πόνο όταν τους απορρίψεις…

Είναι η ψυχοπάθεια στο απόγειό της…

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας… και στο διαδίκτυο, δίνουν τα ρέστα τους…

Είναι υπάνθρωπα βαμπίρ…

 

Καλλιόπη

 

Οι ψυχοπαθείς δεν αφήνουν πάντα κάποιες ενδείξεις. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από αυτούς αναμιγνύονται εντέχνως με τον υπόλοιπο κόσμο.  Μπορεί να ταξιδεύετε στο ίδιο λεωφορείο με έναν ψυχοπαθή και να του προσφέρετε την θέση σας.

Η κυρίαρχη εικόνα ενός ψυχοπαθούς είναι αυτή του Ted Bundy του Charles Sobhraj. Αλλά οι τύποι ψυχοπαθών ποικίλλουν έντονα…

Έχουμε συνθέσει μια λίστα σύμφωνα με το daily positive info με προειδοποιητικά σημάδια που δεν θα πρέπει να αγνοήσετε:

 1. Είναι γενικά μοναχικοί

Είναι αυτά τα άτομα που γνωρίζετε και σας γνωρίζουν αλλά σπάνια μιλάτε. Το να τους προσθέσετε ή να τους αφαιρέσετε από μια ομάδα δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά. Ο λόγος για τον οποίο είναι μοναχικοί είναι επειδή στην φιλία χρειάζεται να ανοίξεις την καρδιά σου στον άλλον, κάτι που οι ψυχοπαθείς δεν μπορούν να κάνουν. Δεν έχουν πραγματικά φίλους.

 1. Είναι αρκετά ελκυστικοί και γοητευτικοί.

Μπορεί να τους αισθάνεστε ως μαγνήτες, αλλά έτσι νιώθουμε όλοι μας. Οι ψυχοπαθείς είναι γενικά πολύ καλά προσαρμοσμένοι σε κοινωνικές ομάδες και ξέρουν πώς να δίνουν εντολές. Σε αντίθεση με το επικρατέστερο στερεότυπο, δεν είναι άστεγοι και ατημέλητοι. Είναι επίσης πολύ γοητευτικοί και οι άνθρωποι τείνουν να έλκονται από αυτούς και πραγματικά να τους συμπαθούν, μέχρι να ανακαλύψουν τη θλιβερή και τρομακτική αλήθεια.

 1. Δεν έχουν ενοχές

Βλέπετε, αν ένας κατά συρροήν δολοφόνος μετάνιωνε, τότε δεν θα ήταν κατά συρροήν δολοφόνος. Ακόμη και ο μαζοχισμός ακυρώνεται μπροστά στην ενοχή. Θα παρατηρήσετε ότι δέχονται ήρεμα τα πράγματα όπως και να είναι. Ρίξτε ένα βάζο, κυνηγήστε έναν άνθρωπο – όλα είναι ίδια γι αυτούς. Επίσης, δεν ζητάνε ποτέ συγγνώμη αν κάνουν λάθος ή αν πληγώσουν τα συναισθήματά σας.

 1. Παίρνουν μεγάλα ρίσκα

Είναι οι άνθρωποι που κυνηγούν τις περιπέτειες. Οι ψυχοπαθείς αγαπούν την αδρεναλίνη και να κάνουν πράγματα που τους προκαλούν τέτοια συναισθήματα. Θα τους δείτε να σπεύδουν να κάνουν πράγματα που κάθε λογικός άνθρωπος θα θεωρούσε τρελά επειδή απλώς αγαπούν τον κίνδυνο – όσο μεγαλύτερος τόσο καλύτερος.

 1. Δεν έχουν και τους καλύτερους τρόπους

Αυτοί οι άνθρωποι είναι αρκετά ανάγωγοι. Είναι φημισμένοι για τους κακούς τους τρόπους και θεωρούν ότι ο εαυτός τους είναι ανώτερος από τους υπόλοιπους. Τείνουν να σκέφτονται ότι κυριολεκτικά όλα έχουν σχέση με τους ίδιους. Ένας συνηθισμένος λόγος που προκαλεί αυτή τη ψυχωτική συμπεριφορά είναι η πεποίθηση ότι έχουν αδικηθεί.

 1. Έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Συχνά αισθάνονται παγιδευμένοι και ότι αξίζουν κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που τους έχει δοθεί.

 1. Δεν έχουν συμπόνια

Ο μόνος που τους ενδιαφέρει είναι ο εαυτός τους. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να τους πείσετε να σκεφτούν την φιλανθρωπία ή να υπερασπιστούν τους συμμάχους τους. Ο κόσμος τους έχει πρωταρχική και μοναδική σημασία γι ‘αυτούς και θα κάνουν οτιδήποτε για να τον προστατεύσουν. Δεν έχουν συμπόνια μέσα τους.

 1. Είναι εξαιρετικά έξυπνοι

Είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να είσαι κατάλληλος εγκληματίας αν δεν είσαι έξυπνος. Χρειάζονται αρκετοί υπολογισμοί για να κοροϊδεύουν συνεχώς την αστυνομία. Για να μην αφήνουν ίχνη, να σχεδιάζουν το τέλειο έγκλημα, να είναι ασφαλείς – μόνο μια μεγαλοφυΐα είναι σε θέση να τα κάνει όλα αυτά τέλεια. Αυτό το είδος του ατόμου δυστυχώς είναι ένας από αυτούς.

 1. Κατηγορούν τους άλλους για τα πάντα

Καθώς υποφέρουν από ένα έντονο αίσθημα αδικίας, θεωρούν την κοινωνία υπεύθυνη. Δεν αναλαμβάνουν ποτέ την ευθύνη γι αυτά που τους συμβαίνουν. Θα τους βρείτε να διαμαρτύρονται συνεχώς για όλα όσα αντιμετωπίζουν.

 1. Δρουν παρορμητικά

Έχουν ένα δικό τους μυαλό, και δρουν μόνο σύμφωνα με αυτό. Δεν θα μπορέσετε ποτέ να τους δείξετε τον «σωστό» τρόπο. Αν βάλουν στο μυαλό τους ότι θα πηδήξουν από το πρεβάζι, θα το κάνουν.

 1. Δεν νιώθουν ντροπή

Συνεχώς θα βρίσκουν δικαιολογίες για ό, τι κάνουν. Ποτέ δεν θα τους δείτε παραδέχονται το λάθος τους, πόσο μάλλον να αισθάνονται άσχημα γι αυτό.

 

Μάγεια Τ.

 

Πηγή

Προβολές : 767


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα