19 εργαζόμενοι παραλύουν μια βιομηχανική μονάδα στη Γερμανία αρνούμενοι τα τεστ για covid19. 19 κατά του covid19. Τους εκπροσωπούν κορωνο-σκεπτικιστές δικηγόροι. Κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της εταιρίας…..

19 εργαζόμενοι παραλύουν μια βιομηχανική μονάδα στη Γερμανία αρνούμενοι τα τεστ για covid19. 19 κατά του covid19. Τους εκπροσωπούν κορωνο-σκεπτικιστές δικηγόροι. Κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της εταιρίας…..

5 Φεβρουαρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:436
Μοίρασέ το

Έρμαιο πολλαπλών εκβιασμών από την εργοδοσία οι εργαζόμενοι αλλά οι εργατολόγοι στη Γερμανία ανέλαβαν την υπεράσπισή τους κατά των νέων συνθηκών Μεσαίωνα που επιβάλει το καθεστώς…

 

 

 

 

Παντού ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ – ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Πολλοί λαοί αντιδρούν.

Στο Ελλαδιστάν, ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ.

Είναι βέβαιο πως είναι ελληνικής καταγωγής αυτού του είδους οι νεοελληνοραγιάδες;

 

Καλλιόπη Σουφλή

19 υπάλληλοι παραλύουν προσωρινά μια βιομηχανική εταιρεία στο Hessen στη Γερμανία αρνούμενοι τα τεστ για covid19 τα οποία συν τοις άλλοις αποδείχθηκαν κι αναξιόπιστα.19 κατά του covid19.

Συμβολική η επιλογή να είναι 19; (σσ. Η εργοδοσία έχει σε πολλές περιπτώσεις καταντήσει τους εργαζόμενους πειραματόζωα υποβάλλοντάς τους σε πολλαπλά τεστ).

Εμπλέκονται δικηγόροι και κορωνοσκεπτικιστές της (Corona-SkeptikerSzene Κορωνοσκεπτικιστικής Σκηνής).

Αρκετοί υπάλληλοι της εταιρείας δομικών υλικών BMI, η οποία δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη, αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε τεστ κορώνας για υπαλλήλους και, ως εκ τούτου, προκάλεσαν προσωρινή διακοπή σε μια περιοχή παραγωγής στην τοποθεσία Heusenstamm στην περιοχή Offenbach.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SWR, οι 19 υπάλληλοι – περίπου το μισό εργατικό δυναμικό σε χυτήριο αλουμινίου – είδαν τα τεστ covid19 που πραγματοποιήθηκαν στις αρχές Ιανουαρίου ως δυσανάλογη παρέμβαση στα προσωπικά τους δικαιώματα.

Στη συνέχεια, η BMI απαγόρευσε στους υπαλλήλους να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και επίσης τους μείωσε τους μισθούς.

Δικηγόροι από τη σκεπτικιστική σκηνή αναμείχθηκαν στην υπόθεση κατέθεσαν αγωγές εκ μέρους των εργαζομένων.
Ενώπιον του δικαστηρίου εργασίας του Offenbach, οι εργαζόμενοι εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους από την Corona-SkeptikerSzene συμπεριλαμβανομένου του δικηγόρου Frank Linzer.

Συνυπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύθηκε τον Νοέμβριο από τους “Lawyers for Enlightenment”. Αυτό μιλά για “μαζικές παραβιάσεις του νόμου και του εργασιακού status μέσω των μέτρων για Coronavirus”.

Σε ακρόαση ενώπιον του Εργατικού Δικαστηρίου του Offenbach την Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες του SWR, ο Linzer παρουσίασε ένα πιστοποιητικό ώστε να μην χρειαστεί να φορέσει μάσκα στο δικαστήριο.

Στη διάλεξή του, κατηγόρησε την εταιρεία BMI ότι προπαγανδίζει το «βουντού» όταν ισχυρίστηκε ότι άτομα χωρίς συμπτώματα θα μπορούσαν να μεταδώσουν τον κορωνοϊό.

Τελικά, η διαδικασία αφορά το κατά πόσον πρέπει να φοβόμαστε άτομα που δεν είναι άρρωστα και αν ο εργοδότης έχει το δικαίωμα να διατάξει τεστ κορώνας.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, είχε προηγουμένως κατηγορήσει έναν δικηγόρο της άλλη πλευράς ότι έχει «ψύχωση» επειδή είχε εκφράσει κριτική ότι ο Linzer δεν φορούσε μάσκα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SWR, ένας άλλος δικηγόρος που αρνήθηκε να κάνει τεστ covid19 στην παρούσα συγκυρία υπέγραψε την ανοιχτή επιστολή των “Lawyers for Enlightenment” και εμφανίστηκε επίσης αρκετές φορές σε κινητοποιήσεις σχετικές.

Εκεί, σύμφωνα με βίντεο στο Διαδίκτυο, περιέγραψε τα μέτρα της κορώνας ως «παραφροσύνη».

Σε διαδήλωση τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους στη Φρανκφούρτη, είπε: «Η κατάσταση της επιδημίας έχει εξαφανιστεί ούτως ή άλλως».

Σύμφωνα με τον Bernard Gualdi, εκπρόσωπο Τύπου της BMI, η εταιρεία είχε αποφασίσει για υποχρεωτικά και δωρεάν ταχεία τεστ κορώνας για όλους τους υπαλλήλους στις 18 εγκαταστάσεις της στη Γερμανία στους εργαζόμενους που επέστρεψαν στους χώρους εργασίας τους μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, κι αυτό από τον Μάρτιο του περασμένου έτους για να τηρήσει τις προδιαγραφές ασφαλείας όσο πιο ψηλά γίνεται “, δήλωσε ο Gualdi στο SWR κι αυτά τα μέτρα έγιναν δεκτά από το εργατικό δυναμικό.

Μόνο στο Heusenstamm δημιουργήθηκε θέμα με μια “μεμονωμένη” ομάδα που ήταν αντίθετη στα τεστ. “Υποψιαζόμαστε ότι υπήρχαν ένα ή δύο κρούσματα covid19 σε αυτήν την ομάδα “, λέει.

Προσωρινή πλήρης διακοπή της παραγωγής τώρα.

Ο Gualdi παραδέχτηκε ότι υπήρχαν “περιορισμοί” στο χυτήριο αλουμινίου κατά καιρούς.

Πραγματοποιήθηκε διακοπή της παραγωγής δύο εβδομάδων.

“Αυτή ήταν μια αποφασιστική στιγμή. Προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε”, δήλωσε ο Guadi στο SWR.

Ωστόσο, αυτό δεν οδήγησε σε εμπόδια παράδοσης.

Η εταιρεία λειτουργεί επί του παρόντος και πάλι στο 60 τοις εκατό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, το Εργατικό Δικαστήριο του Offenbach αποφάσισε υπέρ της εταιρείας στα 2 πρώτα δικαστήρια ασφαλιστικών μέτρων που κινήθηκαν από τους αντιρρησίες του τεστ covid19. Εκκρεμεί ακόμη η απόφαση για το κύριο ζήτημα.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, εννέα από τους 19 αρνητές του τεστ covid19 επέστρεψαν στην εταιρεία και τώρα έχουν υποβληθεί σε τεστ ( σσ στους 9 πέρασε ο εκβιασμός).

Το τεστ δεν πρέπει απαραίτητα να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, αλλά μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί από έναν “γιατρό εμπιστοσύνης”..tagesschau 4.2.21

Έρμαιο πολλαπλών εκβιασμών από την εργοδοσία οι εργαζόμενοι αλλά οι εργατολόγοι στη Γερμανία ανέλαβαν την υπεράσπισή τους κατά των νέων συνθηκών Μεσαίωνα που επιβάλει το καθεστώς…

 

Πηγή

Προβολές : 436


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα