Πρώτα θα πάρετε το χάπι της πίεσης και μετά θα διαβάσετε το παρακάτω θέμα. 7Ο.000 ΚΑΜΜΕΝΑ ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... Η ΚΑΤΙΓΚΟ...

7Ο.000 ΚΑΜΜΕΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... Η ΚΑΤΙΓΚΟ ΚΑΙ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ, ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

24 Μαΐου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Πρώτα θα πάρετε το χάπι της πίεσης και μετά θα διαβάσετε το παρακάτω θέμα. 7Ο.000 ΚΑΜΜΕΝΑ ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... Η ΚΑΤΙΓΚΟ...

 

“ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ” ΚΑΤΙΓΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;

ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΑΞΑΝ;;;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ;

Πρώτα θα πάρετε το χάπι της πίεσης και μετά θα διαβάσετε το παρακάτω θέμα. 7Ο.000 ΚΑΜΜΕΝΑ ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... Η ΚΑΤΙΓΚΟ...

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Διαβάζω κι όσο διαβάζω, τόσο ανεβαίνει στα ύψη η πίεσή μου και κτυπάει ταβάνι η οργή μου γι αυτό το … (βάλτε ότι σκληρό χαρακτηρισμό θέλετε… μέσα θα πέσετε)…

Για να μην πάθετε το ίδιο μ’ εμένα, πάρτε ένα χάπι για την πίεση και διαβάστε το παρακάτω θέμα, που αφορά ένα πρόσωπα τα οποία προκαλούν όσο λίγοι, τον Ελληνικό λαό, και είναι τόσο αποκρουστικά και σιχαμερά που μόνον αηδία, οργή και αγανάκτηση προκαλούν.

Όταν αυτό “ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ”, έβαζε την υπογραφή του ως ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ της Ελληνικής Γης, εύλογα δημιουργεί το ερώτημα:

“ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ”;;;

“ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ” ΚΑΤΙΓΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;

ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΑΞΑΝ;;;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ;

ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ;;;

ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ, Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

 

Όσο για το δεύτερο πρόσωπο, θα το δείτε παρακάτω…

Πάμε στην πρώτη ανάρτηση… και είπαμε… τα χάπια σας για την πίεση…

 

ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ της Κ. Σακελλαροπούλου! «ΝΟΜΙΜΑ τα αιολικά σε αναδασωτέες εκτάσεις…»

 

Εις ανταμοιβήν εξαίρετων πράξεων διορίζομεν την υφ’ ημας θεραπαινίδα Σακελλαροπούλου Αικατερίνη…….του καθεστώτος μας! 

1/ https://eletaen.gr/…/2012-apofasi_2499_ste_anadasotea.pdf

2/ Νόμιμη η εγκατάσταση αιολικού σταθμού σε αναδασωτέα έκταση (εισηγητρια…… Σακελλαροπουλου Αικατερινη)

ΣτΕ 2474/2011 Τμ. Ε΄

 

Πηγή

 

Ποιό όνομα διαβάζετε μεταξύ άλλων, στην κατάπτυστη και ΑΝΗΘΙΚΗ αυτή απόφαση του πλυντηρίου κάθε βρωμιάς και διαφθοράς, που λέγεται ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ;

Μήπως το όνομα της … ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΣΙΟΥΤΗ;;;

Πάμε να δούμε ποιά είναι η εν λόγω…

Πρώτα με φωτογραφικό υλικό.

 

 

 

 

 

 

Και το κερασάκι στην τούρτα…

Επιταγή της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΙΖΑΔΟΡΙΚΗΣ SIEMENS,  στην … δικηγορική εταιρεία ΦΛΟΓΑΪΤΗ – ΣΙΟΥΤΗ… για “γνωμοδοτήσεις”, καλέ… τι φαντάστηκε το βρώμικο μυαλό σας…

Τον πρώτο, τον είχαμε υπουργό υπηρεσιακής κυβέρνησης, και την δεύτερη διευθύντρια του πρωθυπουργού ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

 

Πάμε και παρακατούλια…

 

Αυτή την κυρία βιάστηκε να στηρίξει το πολιτικό μπλέντερ ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ

Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010

Η σχέση που είχε η μέχρι πρότινος νομική σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Γλυκερία Σιούτη, με την Ζήμενς και τον Μ. Χριστοφοράκο από όπου και να την πιάσεις …μπάζει..

Όπως είχε καταγγείλει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας «η κυρία Γλυκερία Σιούτη σε συνεργασία με τον δικηγόρο του Μιχάλη Χριστοφοράκου, κ. Ιωάννη Γιαννίδη, προσέφυγαν στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με στόχο να μπλοκάρουν την αμερικανική εταιρεία Debevoise που είχε αναλάβει τον εσωτερικό έλεγχο για τα μαύρα ταμεία της Siemens στο αρχείο του κ. Μ. Χριστοφοράκου. Με αποτέλεσμα σήμερα να μην υπάρχουν στη διάθεση της Δικαιοσύνης σημαντικά στοιχεία».

Το Antinews αποκάλυψε τις αμοιβές της κ. Σιούτη για τις προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου να συγκαλυφθεί η αλήθεια και να θαφτεί στις νομικές και άλλες καλένδες.

Όπως μπορείτε να δείτε μόνοι σας, όλες σχεδόν οι αποδείξεις πληρωμής που δημοσιεύουμε φέρουν την ένδειξη «παροχή νομικών συμβουλών για θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων».

Αποδεικνύεται δηλαδή ότι η μέχρι προ ολίγων ημερών νομική σύμβουλος του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ που τόσο κόπτεται για την «αποκάλυψη της αλήθειας» για το μεγάλο σκάνδαλο της Ζήμενς, εργαζόταν στο παρελθόν για την συγκάλυψη αυτής της αλήθειας.

antinews. gr

Η Σιουτη δεν ήταν απλώς δικηγόρος του Χριστοφορακου, και της Ζήμενς, ήταν η δικηγόρος που μαζί με τον Φλογαϊτη έστησε την άρνηση της Ζήμενς Ελλάς να παραδώσουν τα στοιχεία για το λάδωμα στην εταιρεία Debevoise που έψαχνε για τα λαδώματα ανά τον κόσμο της εν λογω εταιρείας, με την δικαιολογία των προσωπικών δεδομένων.

Ο Φλογαϊτης είναι και κουμπάρος του Παυλόπουλου, άλλου τίμιου δημόσιου προσώπου, γνωστού για την συνεργασία του με τον ΔΟΛ, νομικός σύμβουλος του Λαμπράκη, και ασχολήθηκε ειδικά με το Μέγαρο Μουσικής, και τα έργα-επέκταση που έκαναν παράνομα.

Αυτή λοιπόν την κυρία πρόστρεξε άρον – άρον να στηρίξει το πολιτικό μπλέντερ, νομίζοντας πως θα κάνει.. παιχνίδι μαζί της.

 

Πηγή

 

Για την Γλυκερία Σιούτη, διαβάστε επίσης εδώεδώ

Όπως διαπιστώνετε, ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ… ΔΕΞΙΟΙ, ΠΑΣΟΚΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ… κι Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ, σκοτώνεται ακόμα για τα κόμματα…

Και άφησα για το τέλος μια σημαντική φωτογραφία, που λέει πολλά…

 

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΟΡΗ;;;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΕΣ … “ΚΥΡΙΕΣ”, ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΝΟΣ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;

ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ;;;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Σε λίγους μήνες, θα εγκατασταθούν στα ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΟΡΗ, ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΗΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.

ΚΡΕΜΑΛΕΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ;;;

 

Προβολές : 669


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα