94,5%…MODERNA ...Πλειστηριασμός «σωτήρων»… (και στο βάθος... Μπιλ Γκέιτς και... Η ΦΡΙΚΗ).

94,5%…MODERNA ...Πλειστηριασμός «σωτήρων»… (και στο βάθος... Μπιλ Γκέιτς και... Η ΦΡΙΚΗ).

17 Νοεμβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:418
Μοίρασέ το

Πάνω απ’ τα κεφάλια εκατοντάδων εκατομμυρίων αιχμάλωτων αιωρούνται τα διαφημιστικά μπαλόνια της «απελευθέρωσής» μας, με την κυνική «προώθηση προϊόντος» σαν σε πλειστηριασμό.

 

 
ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Και μετά την PFIZER, το έτερο ερπετοειδές ο Φαούτσι, δηλώνει την προτίμησή του και στην MODERNA.

Πλειστηριασμός “σωτήρων”, που στοχεύει να μας επιβάλει εμβόλια ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ DNA και το RNA.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ, DARPA ΚΑΙ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΖΟΜΠΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 Και τώρα η moderna…

Το δικό της mRNA εμβόλιο (λέει) είναι αποτελεσματικό κατά «94,5%»…

Ξεκίνησε η pfizer διαφημίζοντας την δική της πραμάτεια, επίσης mRNA, σαν αποτελεσματική κατά «90%»…

Ακολούθησε το ρωσικό Sputnik V (αυτό είναι “κλασσικό” εμβόλιο) διαφημίζοντας την δική του μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα: «92%»…

Και τώρα “94,5%”…

Πάνω απ’ τα κεφάλια εκατοντάδων εκατομμυρίων αιχμάλωτων αιωρούνται τα διαφημιστικά μπαλόνια της «απελευθέρωσής» μας, με την κυνική «προώθηση προϊόντος» σαν σε πλειστηριασμό.

Περί αυτού πρόκειται: πλειστηριασμός «σωτήρων»…

Ποιός «σώζει περισσότερο»!

Οι δυτικοί «σωτήρες», εν τω μεταξύ, έχουν εξασφαλίσει τη νομική τους ασυλία: θα πρέπει να γίνει αιματηρή επανάσταση και είναι νικηφόρα για να βρεθούν στις κρυψώνες τους και να έχουν την τιμωρία που τους αξίζει…

Η moderna λοιπόν…

Επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε έναν ακόμα «σωτήρα».

Αντιγράφουμε αποσπάσματα απ’ το cyborg νο 19:

… Το 2014, την χρονιά που ο (καναδός γενετιστής) Derek Rossi έφτιαχνε την Moderna με σκοπό να αξιοποιήσει την ανακάλυψή του για το mRNA και την δυνατότητα μετάλλαξης των κυττάρων, η DARPA (τεχνολογικός βραχίονας του αμερικανικού στρατού…) ανακοίνωνε την δημιουργία του “Γραφείου Βιολογικών Τεχνολογιών” (Biological Technologies Office / BTO).

Στην αυτοπαρουσίαση του τμήματος αναφερόταν ρητά:

Το Γραφείο Βιολογικών Τεχνολογιών αναπτύσσει δυνατότητες που συγκεντρώνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της βιολογίας – τροποποίηση, αναπαραγωγή, συνθετότητα – και τα εφαρμόζει για να κάνει μια επανάσταση στον τρόπο που οι Ηνωμένες Πολιτείες προστατεύουν την επικράτειά τους, και προετοιμάζει και προστατεύει τους στρατιώτες, τους ναύτες, τους πιλότους και τους πεζοναύτες.

Το BTO βοηθά στο Υπουργείο Άμυνας να επεκτείνει τις τεχνολογικές δυνατότητες στην ανίχνευση νέων απειλών και στην προστασία της ετοιμότητας του αμερικανικού στρατού, στην εφαρμογή φυσιολογικών επεμβάσεων για να αποκαταστήσει τα επιχειρησιακά πλεονεκτήματα, στην υποστήριξη της απόδοσης των πολεμιστών, και στην εστίαση στην επιχειρησιακή βιοτεχνολογία για την επιτυχία των επιχειρήσεων.

Είναι οπωσδήποτε μια αργκώ. Πρέπει λοιπόν να τονίσουμε τα εξής, που το 2014 είναι δηλωμένοι βιοτεχνολογικοί στόχοι, στόχοι γενετικής μηχανικής για τον αμερικανικό στρατό:

Α) Η “προστασία της επικράτειας”. Η DARPA επεκτείνει τους σκοπούς της στο σύνολο των υπηκόων, υπονοώντας το λιγότερο “βιολογικό πόλεμο”.

Β) Οι “φυσιολογικές επεμβάσεις”. Αυτό δεν μπορεί να σημαίνει τίποτα λιγότερο από βιολογικές επεμβάσεις στα μέλη του αμερικανικού στρατού – κατ’ αρχήν…

Γ) Η “υποστηρίξη της απόδοσης των πολεμιστών”. Εύκολα μπορεί κανείς να υποθέσει την γενετική, βιοτεχνολογική ενίσχυση των ανθρώπινων σωμάτων (οπωσδήποτε στον στρατό).

Δ) Η “εστίαση στην επιχειρησιακή βιοτεχνολογία για την επιτυχία των επιχειρήσεων”. Τι άλλο θα μπορούσε να περιλαμβάνει αυτή η “επιχειρησιακή βιοτεχνολογία” αν όχι βιολογικά όπλα;

Με δεδομένο ότι η DARPA απ’ την θέση της την ίδια δεν ανακοινώνει τα ερευνητικά προγράμματά της παρά μόνο εκείνα που θα εντυπωσιάσουν ή εκείνα που θα εξασφαλίσουν πρόσθετη χρηματοδότηση, έχει ενδιαφέρον η ανακοίνωση, πάντα το 2014, ενός επιμέρους προγράμματος με τίτλοΝανοπλατφόρμες σε ζωντανούς οργανισμούς (“In Vivo Nanoplatforms” / IVN).

Ο υπεύθυνος του προγράμματος δεν αφήνει περιθώρια παρανόησης για το περί τίνος πρόκειται:

Το πρόγραμμα In Vivo Nanoplatforms υποστηρίζει την στρατιωτική ετοιμότητα μέσω της ανάπτυξης τεχνολογίας αισθητήρων και θεραπείας που μπορούν να εγκατασταθούν σε ζωντανούς οργανισμούς ώστε να εξασφαλιστεί η βέλτιστη υγεία και απόδοση κάθε ατομικού πολεμιστή….

Ποιός άλλος θα ενδιαφερόταν να χρηματοδοτήσει τις έρευνες της Moderna για την εμπορική αξιοποίηση της mRNA ανακάλυψης του Rossi;

Σωστά μαντέψατε: η DARPA.

Τον Οκτώβρη του 2013 ο τεχνολογικός βραχίονας του αμερικανικού στρατού έδωσε 25 εκατομύρια δολάρια στον Rossi, για να προχωρήσει την τεχνολογία κατασκευής συνθετικού RNA…

…Η συνάντηση μεταξύ DARPA και Moderna ήταν αναπόφευκτη. Όπως αναπόφευκτο ήταν (και παραμένει) πως όταν χρειάζονται εξηγήσεις (για οποιαδήποτε βιοτεχνολογική στρατιωτική έρευνα) μπαίνει “η προστασία του πληθυσμού”.

Το 2015 οι έρευνες της DARPA σε εμβόλια με συνθετικά αντισώματα και συνθετικό γενετικό υλικό επεκτάθηκαν, καθώς χρηματοδοτήθηκε με 45 εκατομύρια δολάρια μια εταιρεία έρευνας για εμβόλια DNA, την Inovio Pharmaceuticals.

Ταυτόχρονα, όλες αυτές οι έρευνες (και οι αντίστοιχες ενθουσιώδεις υποσχέσεις και αναφορές των media) άρχισαν να σερβίρονται με επιλεγμένες λέξεις.

Το ανθρώπινο σώμα (άρχισαν να διαφημίζουν) θα γίνει βιο-αντιδραστήρας.

Ακολούθησαν αποτυχίες.

Τα χρηματοδοτούμενα απ’ την DARPA εμβόλια DNA και RNA και οι αντίστοιχες εταιρείες, δηλαδή η Moderna, η Inovio και η γερμανική CureVac απέτυχαν να κερδίσουν έγκριση για τα προϊόντα τους, επειδή αυτά (τα “προϊόντα”) δεν προκαλούσαν ανοσία σε πειράματα σε ανθρώπους.

Η Moderna, για παράδειγμα, προσπάθησε και απέτυχε να δημιουργήσει ένα εμβόλιο κατά του ιού του Zika…

Γιατί αποτυγχάνουμε; αναρωτήθηκαν οι γενετιστές.

Οι λόγοι θα μπορούσαν να είναι πολλοί.

Προτίμησαν έναν που θεωρήθηκε τεχνολογικά διαχειρίσμος: επειδή το συνθετικό γενετικό υλικό (RNA ή/και DNA) δεν φτάνει σωστά στα κύτταρα που πρέπει.

Τι πρέπει να κάνουμε;

Να τo καθοδηγήσουμε εμείς.

Πώς;

Πάνω σε νανοσωματίδια…

Οι τεχνολόγοι της DARPA είχαν ήδη εμπειρία στον τομέα!

Μια τέτοια τεχνολογική εκτόξευση έγινε ακόμα πιο ελκυστική.

Απ’ το 2016 χρηματοδότης της Moderna (και της Inovio) έγινε ο πιο δυνατός γιατρός στον κόσμο.

Ο Bill Gates.

Τουλάχιστον 100 εκατομύρια δολάρια πήγαν στις έρευνες της Moderna.

Όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν κατ’ ευχήν, εκτός από δύο θέματα.

Πρώτον, αυτές οι τεχνολογίες μετάλλαξης των ανθρώπινων κυττάρων δεν είχαν δοκιμαστεί ποτέ, δεν είχαν καμμία αποδεδειγμένη ιατρική αξία, ενώ απ’ την άλλη θα μπορούσαν να εγερθούν εναντίον τους τα μύρια όσα.

Δεύτερον, δεν είχε υπάρξει καμμία κατάσταση έκτακτης υγιεινομικής ανάγκης τέτοια ώστε να θεωρηθούν αυτά τα επιτεύγματα της γενετικής μηχανικής η “σωτηρία” – για να δοκιμαστούν, επιτέλους, με το ζόρι.

Και τότε “εμφανίστηκε” ο covid-19: η τέλεια καταιγίδα!!

(Υποψιάζεσθε μήπως ότι ο covid ΔΕΝ είναι “ευκαιρία” για τον σύγχρονο καπιταλισμό αλλά, αντίθετα, η διαχείρισή του ήταν ζητούμενο, απαίτηση, εδώ και χρόνια;)

(φωτογραφία: Καμμιά επενδυσούλα και στα μέρη μας κυρά moderna; Για να ψωνίσουμε κι απο εσάς δηλαδή…)

 

 

Πηγή

Προβολές : 418


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα