COVID-19 ένας Γενικός Όρος Για Το Χειρισμό Μιας Πλαστής Πανδημίας: Δεν Είναι Μία(1) Ασθένεια, Δεν Έχει Μία (1) Αιτία

COVID-19 ένας Γενικός Όρος Για Το Χειρισμό Μιας Πλαστής Πανδημίας: Δεν Είναι Μία(1) Ασθένεια, Δεν Έχει Μία (1) Αιτία

5 Δεκεμβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:626
Μοίρασέ το

 

Εάν υποβάλλετε βασικές θεμελιώδεις ερωτήσεις σχετικά με το ποια ακριβώς είναι η φύση της νόσου COVID-19 και πώς ο ιός που την προκαλεί απομονώθηκε, καθαρίσθηκε  και τέλος διαγιγνώσκεται, αποκαλύπτεται μια στημένη τράπουλα.

Υπάρχουν σοβαρές θεμελιώδεις αδυναμίες στην προπαγάνδα της πανδημίας.

Πρόκειται για μια γνήσια πλαστογραφία με τον γενικό όρο-ομπρέλα COVID-19.

Αυτό που συμβαίνει εδώ δεν είναι κάποιος άγριος δολοφόνος «ιός», αλλά ένα προσεκτικά σχεδιασμένο σενάριο για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κρίσης και για να κατηγορήσει τη μαζική μακροχρόνια δηλητηρίαση εξαιτίας ενός μικροσκοπικού αόρατου σωματιδίου του οποίου η ύπαρξη δεν έχει αποδειχθεί ως μολυσματικού παράγοντα.

 

Άρθρο του Makia Freeman για τον ειδησεογραφικό ιστοτόπο The Freedom Article – Διαβάστε το εδώ: https://thefreedomarticles.com/covid-19-umbrella-term-fake-pandemic-not-1-disease-cause/

 

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ…

Η ΙΣΤΟΡΙΑ: Οι άνθρωποι πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο – αυτό είναι αλήθεια. Αλλά πόσοι από αυτούς είναι γνήσιοι θάνατοι από τη COVID-19;

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ: Το κύριο τέχνασμα της πανδημικής προπαγάνδας είναι να σας ξεγελάσει να πιστέψετε ότι για τη COVID-19 πρέπει να υπάρχει ένας (1) ιός, μία (1) αιτία και μία (1) ασθένεια.

 

Ο Γενικός όρος (umbrella term) COVID-19

 

Οι προπαγανδιστές της ΝΤΠ προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τον γενικό όρο COVID-19 ως βάση για αυτήν την πανδημία.

Ωστόσο, είναι ένα τέχνασμα. Υπάρχουν πολλές αιτίες και ασθένειες που όλες κατηγοριοποιούνται υπό τον όρο COVID-19.

Ο κορονοϊός ΔΕΝ πληροί  τα αξιώματα του Koch καθώς δεν έχει απομονωθεί ποτέ!

Ο γενικός όρος COVID-19 έχει χρησιμοποιηθεί με έναν απολύτως μη επιστημονικό, χειραγωγητικό και παραπλανητικό τρόπο για να δικαιολογήσει αυτήν την κατασκευασμένη «κρίση κορονοϊού» , για την οποία τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι μια ψεύτικη πανδημία . Το διεθνές ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ που καλύπτει περίπου 100 έθνη και τουλάχιστον το 20% του κόσμου αυτή τη στιγμή βασίζεται στην ιδέα ότι «υπάρχει ένας νέος ξεχωριστός ιός SARSCoV2 που εξαπλώνεται, μολύνει και προκαλεί την ασθένεια COVID-19».

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές βασικές θεμελιώδεις ερωτήσεις που δεν μπορούν να απαντηθούν επαρκώς.

Η πιο σημαντική από αυτές είναι ότι ο ίδιος ο ιός ΔΕΝ έχει απομονωθεί ποτέ ΟΥΤΕ έχει αποδειχθεί διεξοδικά ότι προκαλεί την ασθένεια (ή ακριβέστερα ασθένειες ) που έχουν οι άνθρωποι!

Τα στοιχεία αυτά είναι επιπλέον του προφανούς χειρισμού των αριθμών των ψευδώς θετικών «κρουσμάτων» και άλλες λαθροχειρίες όπως τη διόγκωση του πλήθους θανάτων αφού προσμετρούν όποιον είχε τον «ιό», ως «θάνατο» από τον «ιό».

Ο κορονοϊός αποτυγχάνει να ικανοποιήσει τα «Αξιώματα του Koch».

Ο αυτοκράτορας δεν έχει ρούχα – και όλες οι πρωτοφανείς δικτατορικές Αρπαγές της Εξουσίας από τις υποτιθέμενες «δημοκρατίες» και τα διατάγματα έκτακτης ανάγκης βασίζονται σε ψέματα.

Δεν αντιμετωπίζουμε έναν (1) ιό, μία (1) παθογόνο αιτία και μια (1) ασθένεια.

Αντιμετωπίζουμε ένα σύμπλεγμα ασθενειών και μια ποικιλία παθογόνων αιτιών, που κρύβονται από τον γενικό όρο (ομπρέλα) COVID-19 για να τροφοδοτήσουν το συστημικό αφήγημα της ψεύτικης πανδημίας.

Ο SARS-Cov-2 αποτυγχάνει να ικανοποιήσει τα «αξιώματα του Koch»

Ο Γερμανός επιστήμονας Robert Koch (Heinrich Hermann Robert Koch, 1843-1910) συνέβαλε σημαντικά στον τομέα της μικροβιολογίας. Θεωρείται ένας από τους ιδρυτές του τομέα της σύγχρονης βακτηριολογίας.

Προσδιόρισε τους συγκεκριμένους αιτιολογικούς παράγοντες της φυματίωσης (φυματίωσης), της χολέρας και του άνθρακα. Για τη δουλειά του για τη φυματίωση, του απονεμήθηκε το βραβείο Νόμπελ το 1905 στη Φυσιολογία ή την Ιατρική.

Ο Koch καθόρισε 4 κριτήρια για τον προσδιορισμό του αιτιολογικού παράγοντα μιας συγκεκριμένης ασθένειας.

Αυτά τα κριτήρια έχουν γίνει «Μέθοδος Αναφοράς» (Gold Standard) για τον προσδιορισμό της ύπαρξης μολυσματικού παράγοντα και για την απομόνωση και την επαλήθευση του τι προκαλεί μια ασθένεια. Τα κριτήρια είναι ένα σύνολο συνθηκών που είναι γνωστές ως «αξιώματα του Koch» .

Αυτά είναι:

 1. Ο μικροοργανισμός πρέπει να αναγνωρίζεται σε όλα τα άτομα που πάσχουν από την ασθένεια, αλλά όχι σε υγιή άτομα.
 2. Ο μικροοργανισμός μπορεί να απομονωθεί από το άρρωστο άτομο και να αναπτυχθεί σε καλλιέργεια.
 3. Όταν εισάγεται σε ένα υγιές άτομο, ο καλλιεργημένος μικροοργανισμός πρέπει να προκαλεί ασθένεια.
 4. Ο μικροοργανισμός πρέπει στη συνέχεια να απομονωθεί εκ νέου από τον πειραματικό ξενιστή και να βρεθεί ότι είναι πανομοιότυπος με τον αρχικό μικροοργανισμό.

Πρώτον, ο κορονοϊός SARS-CoV2 (που φέρεται να προκαλεί την ασθένεια COVID-19) δεν έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει μόνο σε άρρωστους και όχι σε υγιείς.

Υπάρχουν αμέτρητες περιπτώσεις ατόμων που φέρονται να έχουν αυτόν τον ιό με ήπια, δευτερεύοντα ή μηδενικά συμπτώματα. Πρόσφατα, η Ισλανδία διενήργησε τεστ σε ένα σχετικά μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της (περίπου 5.000 άτομα στα 364.000 άτομα) και διαπίστωσε ότι το 0,86% (σχεδόν 1%) των Ισλανδών είχε τον κορανοϊό. Τα συμπτώματα; Λίγο ή καθόλου:

«Είναι σημαντικό ότι περίπου τα μισά άτομα που έδειξαν θετικά για τη COVID-19 δεν είναι συμπτωματικά, σύμφωνα με τον Gudnason όπως αναφέρεται από το BuzzFeed. Το άλλο μισό παρουσιάζει, ως επί το πλείστον, «πολύ μέτρια συμπτώματα κρυολογήματος».

Δεύτερον, ο ιός δεν απομονώθηκε ποτέ η διαδικασία της απομόνωσης πρέπει να λάβει χώρα με κατάλληλο εξοπλισμό, όπως με το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο (ΕΜ) και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσω αξονικής τομογραφίας (όπως ισχυρίστηκαν οι Κινέζοι) ή με το ελαττωματικό τεστ PCR (περισσότερα σχετικά με αυτό παρακάτω).

Η μελέτη της 24ης Ιανουαρίου 2020 που δημοσιεύτηκε στο New England Journal of Medicine με τίτλο «A Novel Coronavirus from Patients with Pneumonia in China, 2019»  περιγράφει πώς οι επιστήμονες έφτασαν στην ιδέα του COVID-19: πήραν δείγματα υγρών πνευμόνων και εξήγαγαν RNA από αυτούς χρησιμοποιώντας τη μέθοδο PCR.

Στη μελέτη τους ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ότι ο κορονοϊός απέτυχε να εκπληρώσει τα αξιώματα του Koch:

«Απαιτείται περαιτέρω ανάπτυξη ακριβών και ταχέων μεθόδων για τον εντοπισμό άγνωστων αναπνευστικών παθογόνων… η μελέτη μας δεν πληροί τα αξιώματα του Koch

Συνιστούν επαρκή απόδειξη για την ύπαρξη του κορονοϊού, δείγματα RNA και μια γενετική αλληλουχία ;

Ο David Crowe δεν πιστεύει ότι υπάρχουν ακόμη επαρκή στοιχεία που να δικαιολογούν την ονομασία του ως «νέου ιού», πόσο μάλλον μια πανδημία.

 

Στην εργασία του Flaws in Coronavirus Pandemic Theory , γράφει:

«Ο κόσμος πάσχει από μια τεράστια ψευδαίσθηση που βασίζεται στην πεποίθηση ότι τεστ για RNA είναι ένα τεστ για έναν θανατηφόρο νέο ιό… Εάν υπάρχει ο ιός, τότε θα πρέπει να είναι δυνατόν να απομονωθούν (και καθαριστούν από οτιδήποτε άλλο ξένο προς αυτά) ιϊκά σωματίδια.

Από αυτά τα απομονωμένα σωματίδια το RNA μπορεί να εξαχθεί και πρέπει να ταιριάζει με το RNA που χρησιμοποιείται σε αυτό το τεστ.

Μέχρι να γίνει αυτό, είναι πιθανό το RNA να προέρχεται από άλλη πηγή, η οποία θα μπορούσε να είναι τα κύτταρα του ασθενούς, βακτήρια, μύκητες κ.λπ.

Μπορεί να υπάρχει συσχέτιση μεταξύ των αυξημένων επιπέδων αυτού του RNA και της ασθένειας, αλλά αυτό ΔΕΝ συνιστά απόδειξη ότι το RNA προέρχεται από έναν ιό.

Δίχως την διαδικασία της απομόνωσης, καθαρισμού (από οτιδήποτε άλλο ξένο προς αυτόν) και χαρακτηρισμό των σωματιδίων ενός ιού, ΔΕΝ μπορεί να γίνει αποδεκτό ότι ένα τεστ RNA συνιστά απόδειξη ύπαρξης του ιού αυτού.

Οι ορισμοί των σημαντικών ασθενειών είναι εκπληκτικά χαλαροί, ίσως ντροπιαστικά. Μερικά συμπτώματα, ίσως επαφή με έναν προηγούμενο ασθενή, και μια δοκιμή άγνωστης ακρίβειας, είναι το μόνο που χρειάζεστε συχνά. Ενώ ο ορισμός του SARS, ένας παλιότερος πανικός κορονοϊού, ήταν αυτοπεριορισμένος, ο ορισμός της «νέας νόσου κορονοϊού» είναι ανοιχτός, επιτρέποντας  στη φανταστική επιδημία να θεριεύει.

Εάν αφήσουμε στην άκρη την ύπαρξη του ιού, εάν το τεστ κοροναϊού έχει πρόβλημα με τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα (όπως έχουν όλες οι βιολογικές δοκιμές), τότε η διενέργεια τεστ σε ένα μη μολυσμένο πληθυσμό θα παράγει μόνο ψευδώς θετικά τεστ και ο ορισμός της νόσου θα επιτρέπει στην «επιδημία» να υφίσταται εσαεί.

Αυτή η παράξενη «νέα ασθένεια», που ονομάζεται επίσημα COVID-19, δεν έχει κανένα δικό της, ΔΙΑΚΡΙΤΟ συμπτώμα.

Ο πυρετός και ο βήχας, που προηγουμένως κατηγορήθηκαν για αναρίθμητους ιούς και βακτήρια, καθώς και οι περιβαλλοντικοί ρύποι, είναι τα πιο συνηθισμένα, καθώς και ασυνήθιστες εικόνες πνευμόνων, παρά το γεγονός ότι αυτές εντοπίζονται ακόμη και σε υγιείς ανθρώπους».

Και ο David Crowe καταλήγει:

«Ο πανικός του coronavirus είναι απλά, ένας παράλογος πανικός, που βασίζεται σε ένα μη αποδεδειγμένο τεστ RNA, που ποτέ δεν συνδέθηκε με έναν ιό. Και που δεν θα συνδεθεί με έναν ιό, εκτός εάν ο ιός απομονωθεί και καθαρισθεί.

Επιπλέον, ακόμη και αν το τεστ μπορεί να ανιχνεύσει έναν νέο ιό, η παρουσία ενός ιού δεν αποτελεί απόδειξη ότι είναι η αιτία των σοβαρών συμπτωμάτων που παρουσιάζουν μερικοί άνθρωποι που διαγιγνώσκονται «θετικοί» με το τεστ αυτό (και σε κάθε περίπτωση όχι το σύνολο των διαγνωσθέντων «θετικών»).

Τέλος, ακόμη και αν το τεστ μπορεί να ανιχνεύσει έναν ιό και αυτός ο ιός είναι επικίνδυνος, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιο είναι το ποσοστό ψευδών θετικών.

Και ακόμη και το 1% ψευδώς θετικό ποσοστό θα μπορούσε να παράγει 100.000 ψευδώς θετικά αποτελέσματα μόνο σε μια πόλη με το μέγεθος του Wuhan και θα μπορούσε να σημαίνει ότι ένα σημαντικό κλάσμα των θετικών αποτελεσμάτων του τεστ είναι ψευδώς θετικά.

Η χρήση ισχυρών φαρμάκων επειδή οι γιατροί είναι πεπεισμένοι ότι έχουν έναν ιδιαίτερα ισχυρό ιό στα χέρια τους, ειδικά σε ηλικιωμένους, με προϋπάρχοντα νοσήματα, είναι πιθανό να οδηγήσει σε πολλούς θανάτους. Όπως και με το SARS.

Υπάρχει πολύ λίγη επιστήμη.

Υπάρχει μια βιασύνη να εξηγήσουμε όλα όσα συμβαίνουν με τρόπο που δεν αμφισβητεί την ιϊκή ιδεοληψία, δεν αμφισβητεί τη σημασία των αποτελεσμάτων των τεστ και που προάγει τη χρήση μη δοκιμασμένων αντιϊκών φαρμάκων».

 

Ναι, αντιϊκά φάρμακα (τα οποία προκαλούν μεγάλη ζημιά στο σώμα σας) και, κυρίως, υποχρεωτικοί εμβολιασμοί.

Όλοι μας έχουμε ιούς, όλη την ώρα, ως μέρος του Virome (το σύνολο των ιών που ζούν στο ανθρώπινο σώμα) και του ανοσοποιητικού μας συστήματος

Μιλώντας για την «ιϊκή ιδεοληψία», αν δεν το έχετε ήδη δει, ρίξτε μια ματιά στο προηγούμενο άρθρο μου Deep Down the Virus Rabbit HoleQuestion Everything poy εισάγει την ιδέα ότι οι ιοί δεν είναι αυτό που νομίζετε . Ο ταπεινός ιός είναι βαθιά παρεξηγημένος.

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από περίπου 6 τρισεκατομμύρια κύτταρα, 60 τρισεκατομμύρια βακτήρια και 380 τρισεκατομμύρια ιούς.

Ακριβώς όπως έχουμε ένα μικροβίωμα (microbiome) φιλικών βακτηρίων που αποτελεί τη βάση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και του 2ου εγκεφάλου μας στο έντερο μας, το ίδιο ισχύει και για το Virome (συλλογή και κοινότητα ιών) που παίζουν ρόλο στη θεραπεία μας.

Μέσω της ανόδου της Μικροβιακής Θεωρίας έναντι της Θεωρίας ξενιστή / εδάφους (germ theory/host-terrain theory), το Υγειονομικό Κατεστημένο (Big, Pharma, Medical Mafia) διδάσκει τώρα ότι οι ιοί είναι «κακοί», μολυσματικοί παράγοντες «εκεί έξω», που μπορούν να εισβάλουν στο σώμα – ενισχύοντας έτσι την ανάγκη για φάρμακα και εμβόλια της Big Pharma .

Οι ιοί προέρχονται από εξωσώματα (exosomes) ή μικρά σωματίδια που παράγει το σώμα μας. Δεν είναι μολυσματικοί παράγοντες.

Η θεωρία των εξωσωμάτων δηλώνει ότι εάν τα κύτταρα δηλητηριάζονται, παράγουν ιούς (εκκρίσεις) για τον καθαρισμό των τοξινών.

Αυτό κάνει το φυτικό βασίλειο. όταν ένα μολύνεται από σκολύτες, παράγει μια ορμονική έκκριση ώστε να προειδοποιήσει τα άλλα δέντρα να αμυνθούν.

Έτσι, η «Επιχείρηση Κορονοϊός» δεν είναι μόνο μια ψεύτικη πανδημία, αλλά και μια κολοσσιαία και άνευ προηγουμένου παγκόσμια Ψυχολογική Επιχείρηση (psy op) , βασισμένη στην εκμετάλλευση της άγνοιας μας σχετικά με την πραγματική φύση των ιών. Τι απάτη !!

 

Ψεύτικα τεστ για μία ψεύτικη πανδημία

Πρόσωπα που κατέχουν εμπιστευτικές πληροφορίες (insiders) και μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος (whistleblower), όπως αυτός στο άρθρο Insider Exposes COVID-19 Coronovirus Scam αποκάλυψε πώς διανέμονται κιτ (συσκευασίες) τεστ κορονοϊού που δεν ελέγχουν καν το συγκεκριμένο στέλεχος SARSCoV2!

Απλώς ελέγχουν γενικά τους κορονοϊούς (οι κορανοϊοί συνδέονται με το «κοινό κρυολόγημα» στις ιατρικές εγκυκλοπαίδειες) που φυσικά θα παράγουν περισσότερα ψευδώς θετικά «κρούσματα» (όπως υπαγορεύει η ατζέντα NWO).

Εν τω μεταξύ, η Ιατρική Βιομηχανία βασίζεται στο τεστ με τη μέθοδο PCR που έχω εκθέσει σε άλλα άρθρα ότι είναι εντελώς ανεπαρκές.

Το τεστ με τη μέθοδο PCR είναι ένα υποκατάστατο τεστ, δεδομένου ότι δεν απομονώνει στην πραγματικότητα τον ιό.

Ο εφευρέτης της μεθόδου PCR, Kary Mullis παραδέχτηκε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε PCR για να αποδείξετε λοιμώδη αιτιολογία ή για να διαγνώσετε μια μολυσματική ασθένεια.

Εκτός αυτού, μπορείτε να χειραγωγήσετε τα αποτελέσματα που θα αποφέρει η PCR επιλέγοντας πόσους κύκλους (ενισχύσεις) θα εκτελέσετε.

Για ορισμένες ασθένειες, εάν μειώσετε τον αριθμό των κύκλων σε 35, μπορεί να κάνει όλους να φαίνονται «αρνητικοί», ενώ αν τους αυξήσετε σε πάνω από 35, μπορεί να κάνει όλους να φαίνονται «θετικοί».

Γενικός Όρος COVID-19: Να θυμάστε ότι δεν υπάρχει μόνον μία (1) αιτία και δεν υπάρχει μόνον (1) ασθένεια

Πολλοί άνθρωποι καταλαβαίνουν τη σημασία όλων των παραπάνω πληροφοριών, και τώρα σωστά ρωτούν: τι πραγματικά συμβαίνει, εάν οι ιοί δεν μπορούν να εξαπλωθούν; Από τι αρρωσταίνουν οι άνθρωποι;

Τι προκαλεί όλες τις ασθένειες;

Προτού εξετάσουμε αυτά τα ερωτήματα, είναι σημαντικό να κατανοήσετε αυτό το ένα σημείο: δεν υπάρχει ένας (1) ιός, δεν υπάρχει μία (1) αιτία και δεν υπάρχει μία (1) ασθένεια.

Οι προπαγανδιστές της ΝΤΠ (NWONew World Order) κατασκεύασαν την «εμφάνιση μιας διεθνούς πανδημίας» εκμεταλλευόμενοι πολλές, έντεχνα δημιουργημένες, κοινές παραδοχές που έχουν οι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένης της ιδέας «για μία (1) ασθένεια που προκαλείται από έναν (1) μολυσματικό παράγοντα».

Θυμηθείτε, ο γενικός όρος – ομπρέλα COVID-19 μπορεί να καλύψει πολλά συμπτώματα (βήχας, δύσπνοια, αυξημένη βλέννα, κόπωση κ.λπ.) που όμως μπορεί να προκληθούν από πολλές διαφορετικές αιτίες.

Ο δημοσιογράφος Jon Rappaport έγραψε αυτό το άρθρο την 1η Απριλίου, όπως άρμοζε, καθώς ήταν Πρωταπριλιά.

 

«Το καυτηριάζω συνεχώς, γιατί είναι η κύρια ψευδαίσθηση και είναι η πιο συμπαγής ψευδαίσθηση για να διαλύσω.

Οι άνθρωποι κρέμονται επάνω της σαν σωσίβια σχεδία.

Οι μάγοι της σκηνής παρουσιάζουν την «πανδημία» ως μία ασθένεια με μία αιτία, και οι άνθρωποι «τσιμπάνε» αμέσως.

Μερικοί άνθρωποι που απορρίπτουν τον κορανοϊό ως αιτία, αλλά παρουσιάζουν μια άλλη αιτία – και έτσι πέφτουν πάλι στην παγίδα της βασικής απάτης.

Υπάρχουν άνθρωποι στο Wuhan που πέθαναν από πνευμονία λόγω της φρικτής ποιότητας του αέρα στην πόλη.

Υπάρχουν άνθρωποι στη Νέα Υόρκη που έχουν μια συνηθισμένη ασθένεια που μοιάζει με γρίπη. Υπάρχουν άνθρωποι στην Ιταλία που έχουν ιστορικά πολλαπλών, μακροχρόνιων, σοβαρών καταστάσεων υγείας – πνευμονία, γρίπη, καρδιακά προβλήματα, νεφρικά προβλήματα – που επιδεινώθηκαν σε δραματικό βαθμό μέσω της θεραπείας με τοξικά φάρμακα.

Υπάρχουν άνθρωποι σε νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο που, αφού διαγνωστούν με COVID, λαμβάνουν ισχυρά τοξικά αντιϊκά φάρμακα και τους χορηγείται πάρα πολύ οξυγόνο που προκαλεί υπέρμετρη πίεση – και οι πνεύμονές τους καταρρέουν.

Υπάρχουν απόλυτα υγιείς άνθρωποι που διαγιγνώσκονται «θετικοί» για τον ιό επειδή η τεστ είναι ανεπανόρθωτα ελαττωματικό… Όλοι αυτοί οι άνθρωποι κατηγοριοποιούνται ως  «κρούσματα COVID».

……

Το μαγικό τέχνασμα της παράστασης είναι εύκολο να το δει κανείς, μόλις καταλάβεις την τακτική: Ισχυρίσου ότι έχεις ανακαλύψει έναν νέο ιό.

Ας πούμε ότι εξαπλώνεται και πρέπει να περιοριστεί. Εφευρέστε ένα γενικό ορισμό-ομπρέλα για την επιδημία: COVID-19.

Αρχίστε να συγκεντρώνετε όλους τους διαφορετικές περιπτώσεις ανθρώπων, υπό κάθε είδους διαφορετικές συνθήκες κάτω από την ομπρέλα και πείτε ότι είναι όλες «κρούσματα».

Χρησιμοποιήστε ένα διαγνωστικό τεστ που θα αποδείξει αυτόματα πολλά αποτελέσματα ως «μολυσμένα». Και έτσι, έχετε την ψευδαίσθηση μιας πανδημίας.

……

Ή μπορεί να επιλέξετε το εξής: “Όχι, δεν είναι ο κορονοϊός η αιτία, η πραγματική αιτία είναι η τεχνολογία 5G που κάνει τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν και να τους σκοτώνει”, ΟΜΩΣ έτσι δεν ξεφεύγετε από την παγίδα του μαγικού κόλπου.

Σε ορισμένα μέρη, το 5G μπορεί να βλάπτει τους ανθρώπους. Πράγματι.

Και ορισμένα από αυτά τα άτομα μπορεί να χαρακτηριστούν ως COVID. Ναί.

Αλλά «το όλο πράγμα» δεν είναι εξαιτίας του 5G, επειδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ και ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ αιτιολογικός παράγοντας.

Απλά, Δεν υπάρχει “ΕΝΑΣ”».

Αυτή είναι η ψευδαίσθηση που πρέπει να διαλύσουμε: δεν υπάρχει μία (1) αιτία και δεν υπάρχει μία (1) ασθένεια.

Η Απάτη του γενικού ορισμού-ομπρέλας COVID-19: Εάν όλα τα διαφορετικά είδη ασθενειών αποδίδονται ψευδώς στη COVID-19, τότε τι συμβαίνει;

Αυτός ο γιατρός, πρώτης γραμμής, της Νέας Υόρκης Cameron KyleSidell δηλώνει εδώ και εδώ από την άμεση εμπειρία του ότι βλέπει πολλούς ασθενείς να εισάγονται στο νοσοκομείο και να υποφέρουν από κάτι που μοιάζει με την ασθένεια του παροξυσμικού ιλίγγου, σοβαρή δύσπνοια και έλλειψη οξυγόνου.

Πιστεύει ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται για υποξαιμία (μια κατάσταση όπου η περιεκτικότητα σε οξυγόνο στο αρτηριακό αίμα είναι κάτω από το φυσιολογικό, όπως ο ίλιγγος) και όχι για το ARDS ( σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας, εξ ορισμού μια αναπνευστική ασθένεια).

Αυτό σημαίνει λιγότερη χρήση αναπνευστικών και αναπνευστικών σωλήνων, διότι, όπως λέει, είναι πολύ πιθανό η πίεση από τους αναπνευστήρες να βλάψει τους πνεύμονες των ασθενών. Χρειάζονται οξυγόνο και όχι πίεση. Δηλώνει ότι οι εμφανείς ασθενείς με COVID-19 δεν φαίνεται να πάσχουν από κάτι που να μοιάζει με ιική πνευμονία.

Όταν πολλοί άνθρωποι ασθενούν το ταυτόχρονα στην ίδια περιοχή, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι τη “κόλλησαν” ο ένας από τον άλλο.

Η προπαγάνδα των Bill GatesNetflix (το επεισόδιο της σειράς Netflix Explained με τίτλο «Η Επόμενη Πανδημία» (The Next Pandemic) ενισχύει αυτόν τον προγραμματισμό.

Ωστόσο, αυτή είναι μια υπόθεση και τίποτα άλλο. Είναι εξίσου πιθανό οι άνθρωποι σε μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή να υποβάλλονται όλοι στο ίδιο δηλητήριο και έτσι να αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο. Με άλλα λόγια, θα μπορούσε να οφείλεται σε τοπικό επιβλαβή παράγοντα παρά σε λοιμώδη νόσο εξαιτίας κάποιου μεταδοτικού μικροοργανισμού.

Αυτό που φαίνεται σαν μετάδοση μπορεί στην πραγματικότητα να είναι το αποτέλεσμα μιας μαζικής μακροχρόνιας δηλητηρίασης, αλλά οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες δεν πρόκειται ποτέ να το ομολογήσουν όταν έχουν έναν αποδιοπομπαίο τράγο δηλαδή ένα «ιό δολοφόνο» που μπορούν να κατηγορήσουν αντ’αυτού.

 

Λοιπόν, ποιες είναι οι αιτίες; Υπάρχουν πάρα πολλά να αναφερθούν. Για αρχάριους, πολλές καταγραφές COVID-19 είναι ψευδώς θετικά «κρούσματα» ή πέθαναν «με» τον ιό αλλά όχι «από» τον ιό. Πολλοί άλλοι ασθενείς με COVID-19 είναι ηλικιωμένοι, έχουν ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα ή έχουν συν νοσηρότητα (υποκείμενα νοσήματα). Επιπλέον, λάβετε υπόψη τα εξής:

 

 1. Ατμοσφαιρική ρύπανση: ο αέρας στη Wuhan της Κίνας και το Μιλάνο της Ιταλίας είναι εξαιρετικά επιβαρυμένος. Πολλά από τα συμπτώματα που βιώνουν οι άνθρωποι εξηγούνται απόλυτα λόγω της άθλιας ποιότητας του αέρα.
 2. GMOs – Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα: Οι γενετικώς τροποποιημένες καλλιέργειες, και συνεπώς η γλυφοσάτη, έχουν από καιρό μολύνει την παγκόσμια προσφορά τροφίμων ·
 3. Βιοκαύσιμα κατασκευασμένα με Γενετικά Τροποποιημένο καλαμπόκι: όπως υποθέτει ο Δρ. Thomas Cowan σε αυτό το βίντεο , το βιοκαύσιμο Γενετικά Τροποποιημένου καλαμποκιού χρησιμοποιείται τώρα στη θέση του κανονικού καυσίμου. Τι συμβαίνει όταν καίγεται, καταναλώνεται και διασκορπίζεται στον αέρα ώστε να αναπνέει ο καθένας να αναπνέει ο καθένας από όλους τους Γενετικά Τροποποιημένα Καύσιμα και τη Ο και το γλυφοσάτη (glyphosate);
 4. Εμβόλια: οι κάτοικοι του Wuhan φέρεται να εμβολιάστηκαν μαζικά πριν από το «ξέσπασμα» της COVID-19, και
 5. EMF (π.χ. WiFi και 5G– Ηλεκτρομαγνητικές Συχνότητες): είναι πλέον γνωστό ότι η συχνότητα 5G 60GHz παρεμβαίνει στην απορρόφηση οξυγόνου. Είναι απλώς τυχαίο ότι το παραπάνω έγγραφο NHY αποκαλύπτει ότι οι άνθρωποι έχουν πλέον συμπτώματα υποξαιμίας ή υποξίας;
 6. Chemtrails / Geoengineering: ο συνεχιζόμενος ψεκασμός των ουρανών μας είναι ένα από τα πιο σοβαρά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Τα παρασκευάσματα αερολύματος από αλουμίνιο, στρόντιο και βάριο, καθώς και μυκοτοξίνες και συνθετική ζωή , ψεκάζονται στον αέρα σε κάθε, σχεδόν, μέρος του κόσμου για τουλάχιστον 10-15 χρόνια. Υπήρξε άφθονος χρόνος για αυτά τα σωματίδια να εισβάλουν στο σώμα μας. Τι φρικτές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις πρόκειται να έχουμε εξαιτίας αυτού;

Υπάρχουν πολλά περισσότερα. Αυτή δεν είναι μια εξαντλητική λίστα. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλές αιτίες και πολλές ασθένειες που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, οι οποίες «σκεπάζονται» με τον όρο COVID-19 για να ενισχύσουν την ψευδαίσθηση μιας μαινόμενης «πανδημίας».

Τελικές σκέψεις: Πρόκειται για μια πανδημία ή για μια Απάτη-πανδεμία (Scamdemic);

Εάν δεν γνωρίζατε την ιστορία των ψεύτικων πανδημιών, ίσως νομίζετε ότι ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), η USG (Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών) και άλλες κυβερνήσεις του κόσμου θα έχουν τεκμηριωμένα στοιχεία και αποδείξεις για την κήρυξη έκτακτης ανάγκης για την υγεία. Δεν έχουν.

Εάν υποβάλλετε βασικές θεμελιώδεις ερωτήσεις σχετικά με το ποια ακριβώς είναι η φύση της νόσου COVID-19 και πώς ο ιός που την προκαλεί απομονώθηκε, καθαρίσθηκε  και τέλος διαγιγνώσκεται, αποκαλύπτεται μια στημένη τράπουλα. Υπάρχουν σοβαρές θεμελιώδεις αδυναμίες στην προπαγάνδα της πανδημίας. Πρόκειται για μια γνήσια πλαστογραφία με τον γενικό όρο-ομπρέλα COVID-19.

Αυτό που συμβαίνει εδώ δεν είναι κάποιος άγριος δολοφόνος «ιός», αλλά ένα προσεκτικά σχεδιασμένο σενάριο για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κρίσης και για να κατηγορήσει τη μαζική μακροχρόνια δηλητηρίαση εξαιτίας ενός μικροσκοπικού αόρατου σωματιδίου του οποίου η ύπαρξη δεν έχει αποδειχθεί ως μολυσματικού παράγοντα.

Είναι μια πανδημία ή μια Απάτη-πανδημία ;

 

*****

Ο Makia Freeman είναι ο συντάκτης εναλλακτικών μέσων / ανεξάρτητων ειδησεογραφικών ιστότοπων  όπως το The Freedom Article  και ανώτερος ερευνητής στο  ToolsForFreedom.com

 

Δικτυογραφία:

* https : // thefreedomarticles . com / δημιουργία – εκμετάλλευση – coronavirus – κρίση – πρόβλημα – αντίδραση – λύση /

 

* https : // thefreedomarticles . com / 6 – στερεό – επιστημονικό – λόγοι – να – ανακουφιστείτε – το – κοραναϊό σας – πανικός /

 

* https : // thefreedomarticles . com / έκτακτης ανάγκης – αρμοδιότητες – σε όλο τον κόσμο – gov – εξουσία – αρπαγές – σενάριο – πρόγραμμα /

 

* https : // thefreedomarticles . com / επειδή – coronavirus – οτιδήποτε – πηγαίνει /

 

*https://cleantechnica.com/2020/03/21/iceland-is-doing-science-50-of-people-with-covid-19-not-showing-symptoms-50-have-very-moderate-cold-symptoms/

 

*https://www.buzzfeed.com/albertonardelli/coronavirus-testing-iceland

 

*https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2001017

 

*https://theinfectiousmyth.com/book/CoronavirusPanic.pdf

 

*https://thefreedomarticles.com/deep-down-virus-rabbit-hole-question-everything/

 

*https://www.inverse.com/article/49747-what-is-the-human-virome

 

*https://thefreedomarticles.com/inner-terrain-vs-outer-key-good-health/

 

*https://thefreedomarticles.com/insider-exposes-covid-19-coronavirus-scam/

 

*https://blog.nomorefakenews.com/2020/04/01/covid-its-not-one-thing-its-not-one-disease/

 

*https://blog.nomorefakenews.com/2020/03/31/more-non-virus-causal-factors-in-epidemic-cases-hospitals/

 

*https://www.youtube.com/watch?v=1EWQPgF6-UQ

 

*https://www.youtube.com/watch?v=QWaq8HoEROU

 

*https://thefreedomarticles.com/glyphosate-problem-carcinogen/

 

*https://www.youtube.com/watch?v=m3LgrcDAlJs

 

*https://thewatchtowers.org/chinas-mandatory-vaccination-law-went-into-effect-on-december-1-2019-the-coronavirus-outbreak-is-it-a-vaccine-experiment-gone-bad/

 

*https://thefreedomarticles.com/synthetic-agenda-heart-new-world-order/

 

Πηγή

Προβολές : 626


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα