“COVID 19, τα παιδιά ΔΕΝ μεταδίδουν τον ιό, ούτε σε άλλα παιδιά, αλλά ούτε και σε ενήλικες!” Έρευνα της Λοιμωξιολόγου Μαλτέζου Ελένης, ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

“COVID 19, τα παιδιά ΔΕΝ μεταδίδουν τον ιό, ούτε σε άλλα παιδιά, αλλά ούτε και σε ενήλικες!” Έρευνα της Λοιμωξιολόγου Μαλτέζου Ελένης, ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

14 Σεπτεμβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:834
Μοίρασέ το

Αλήθεια μπορεί η Ιατρική Επιτροπή να μας παρουσιάσει, έστω μία έρευνα, πάνω στην οποία στηρίχθηκε το όλο πανδαιμόνιο – όργιο που στήθηκε κατά της Οικονομίας – Υγείας του πολίτη στην Ελλάδα;

 

 

Όχι, δεν μπορεί.

Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΛΟΙΜΩΞΙΛΟΓΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ.

Δυστυχώς όμως, αυτός ο λαός στην πλειοψηφία του, είναι ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝ…

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

COVID 19, τα παιδιά ΔΕΝ μεταδίδουν τον ιό, ούτε σε άλλα παιδιά, αλλά ούτε και σε ενήλικες!

Έρευνα της Λοιμωξιολόγου Μαλτέζου Ελένης, επίσημου μέλους του ΕΟΔΥ που δημοσιεύθηκε σε επίσημο – επιστημονικό περιοδικό MEDICAL VIROLOGY του Wiley αρχές Αυγούστου 2020 με τίτλο:

«Transmission dynamics of SARS‐CoV‐2 within families with children in Greece: A study of 23 clusters.»

Μετάφραση: «Η δυναμική της μετάδοσης SARS ‐ CoV ‐ 2 σε 23 οικογένειες με παιδιά στην Ελλάδα: Μια μελέτη, προσέξτε καλά, σε ελληνικές οικογένειες με 66 ενήλικες και 43 ανήλικα παιδιά».

Η επιστήμων με τους συνεργάτες της διαπιστώνει ότι: «Δεν βρέθηκε, ουδεμία περίπτωση μετάδοσης λοίμωξης SARS ‐ CoV ‐ 2 από ένα μολυσμένο παιδί (προσέξτε επιβεβαιωμένα μολυσμένο) σε άλλο παιδί ή ενήλικα.

Το συμπέρασμά συμφωνεί με μία περίπτωση που είχε ανακαλυφθεί και μελετηθεί στις γαλλικές Άλπεις, όπου ένα μολυσμένο, επιβεβαιωμένα συμπτωματικό παιδί με 123 επαφές σε τρία διαφορετικά σχολεία, αλλά δεν υπήρξε περίπτωση μετάδοσης του ιού στις επαφές που είχε.

Μετά από διεξοδική επιδημιολογική και ιολογική έρευνα, αυτό μπορεί να αποδοθεί στο γεγονός, ότι τα παιδιά με SAR 2, λοίμωξη CoV ‐ 2 έχουν συχνότερα ασυμπτωματική λοίμωξη ή ήπια σε σύγκριση με τους ενήλικες νόσο.

Στη μελέτη μας τα μολυσμένα παιδιά, ως επί τον πλείστον είχαν επιβεβαιωμένα ασυμπτωματική λοίμωξη ή ήπια ασθένεια – ευνοϊκό αποτέλεσμα, σε σύγκριση με τους ενήλικες».

Το αναφέρει μετά από έρευνα μηνών η λοιμωξιολόγος Μαλτέζου Ελένη, μέλος του γνωστού σε όλο το πανελλήνιο Εθνικού Οργανισμού Δημοσίας Υγείας.

Η έρευνα της όμως, δημοσιεύεται σε επιστημονικό – επιδημιολογικό περιοδικό του Wiley, μετά από εποπτεία ομάδας επιστημόνων που την μελετούν – ελέγχουν δια την εγκυρότητα, ιατρική σαφήνεια και επιστημονική τεκμηρίωση, του οργανισμού με την Ιατρική της Επιτροπή που «έβαλε» τις μάσκες στα παιδιά μας.

Μήπως, λέω μήπως υπάρχουν ακόμη ιατροί – επιστήμονες που τιμούν κι πρεσβεύουν τον Όρκο του Ιπποκράτη;

Σας ευχαριστώ δια το χρόνο και τη δυναμική Σας.

Αλήθεια μπορεί η Ιατρική Επιτροπή να μας παρουσιάσει, έστω μία έρευνα, πάνω στην οποία στηρίχθηκε το όλο πανδαιμόνιο – όργιο που στήθηκε κατά της Οικονομίας – Υγείας του πολίτη στην Ελλάδα;

Μπράβο στη συνάδελφο κ. Μαλτέζου Ελένη κι εις ανώτερα…

Τίθεται το ερώτημα: “Προς τι οι μάσκες, προς τι οι περιορισμοί, προς τι η όλη αναστάτωση με τα παιδάκια και τους καθηγητές να πληρώνουν τη νύφη κάποιου ή κάποιων ανίδεων ιατρών που κόπτονται για την Υγεία του πολίτη;”

Ρωτώ ο αφελής, δεν ξέρω…

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jmv.26394…

Έτσι τροφή για σκέψη.
Ο νοών νοείτω…

 

Πηγή

Προβολές : 834


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα