Dr Peter McCullough: Η τεχνολογία των εμβολίων covid καταστρέφει τα αγγεία

Dr Peter McCullough: Η τεχνολογία των εμβολίων covid καταστρέφει τα αγγεία

1 Ιουνίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:920
Μοίρασέ το

Αυτό είναι που περίμεναν οι παγκοσμιοποιητές.

Περίμεναν έναν τρόπο να μαρκάρουν τους ανθρώπους που έκαναν το εμβόλιο.

Είναι μαρκαρισμένοι σε μία βάση δεδομένων, και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το εμπόριο, για τροποποίηση συμπεριφοράς, για όλους τους διαφορετικούς σκοπούς.

 

 

 

 

Όταν κορυφαίοι επιστήμονες κύρους, αποδεικνύουν με στοιχεία την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ FACE BOOK, ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΠΡΟΦΙΛ.

ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ.

 

ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ… ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ.

ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Mike Harris

Κειμενοποίηση υποτίτλων από Μαρία Σεφέρου:

Ξέρουμε ότι η τεχνολογία του πειραματικού εμβολίου παράγει την επικίνδυνη πρωτεΐνη ακίδα. Παρήγαγε την πρωτεΐνη ακίδα στη μπάλα του ίδιου του κυττάρου, η οποία καταστρέφει τα αιμοφόρα αγγεία και προκαλεί θρομβώσεις αίματος. Και τα εμβόλια κάνουν όλα αυτά.

Δεν θα εξαπολύσουμε ποτέ αυτό στο σώμα μιας εγκύου γυναίκας.

Οι Αμερικανοί πρέπει να καταλάβουν ότι κάτι συμβαίνει με το εμβόλιο που είναι πολύ λάθος.

Τι συμβαίνει τώρα στον κόσμο;

Αυτά είναι ξεκάθαρα παραδείγματα παραβατικότητας που είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Η ομαδική σκέψη βρίσκεται σε λάθος κατεύθυνση, με τόσο συνεπή και συντριπτικό τρόπο, και οι άνθρωποι πλήττονται μ’ έναν ασυνήθιστο τρόπο.

Αυτό είναι που περίμεναν οι παγκοσμιοποιητές. Περίμεναν έναν τρόπο να μαρκάρουν τους ανθρώπους που έκαναν το εμβόλιο. Είναι μαρκαρισμένοι σε μία βάση δεδομένων, και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το εμπόριο, για τροποποίηση συμπεριφοράς, για όλους τους διαφορετικούς σκοπούς.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για τη σήμανση εμβολίου. Το εμβόλιο είναι ένας τρόπος σήμανσης των ανθρώπων. Είναι ένας τρόπος ν’ αρχίσουν προσπάθειες για τη δημιουργία συμμόρφωσης, δηλαδή ελέγχου της συμπεριφοράς.

Μην ξεχνάτε ότι το εμβόλιο είναι μόνο η αρχή. Θα υπάρξουν αναβαθμίσεις, θα υπάρξουν ενισχυτές. Προετοιμάζουν ήδη τον κόσμο γι’ αυτό. Θα υπάρξουν κι άλλα.

Οι κατασκευαστές εμβολίων είναι όλοι συνδεδεμένοι. Είναι όλοι τους μοναδικά καλυμμένοι.

Ποιο ιατρικό προϊόν υπάρχει που δεν αποζημιώνει; Σε περίπτωση που σου συμβεί κάτι δεν μπορείς να κάνεις καμία προσφυγή.

Όταν μια γυναίκα εμβολιάζεται, μια έγκυος γυναίκα, δεν έχει κανένα μητρικό εμβρυικό δικαίωμα. Εάν κάτι της συμβαίνει, στην ίδια ή στο μωρό της, είναι απλά άτυχη.

Αυτό που κάνουν οι Αμερικανοί είναι απαράδεκτο.

Η προσωπική μου κατάσταση, η ιατρική μου κατάσταση είναι μια θέση δύναμης. Και όσοι προσπάθησαν με οποιονδήποτε τρόπο να με πιέσουν, να με εξαναγκάσουν ή να με απειλήσουν με αντίποινα έχουν πληρώσει ένα εξαιρετικό τίμημα. Και νομίζω ότι αυτό είναι ένα σημαντικό μήνυμα που πρέπει να βγει προς τα έξω.

Υπάρχει μια θέση ισχύος που βασίζεται στις αρχές του αγώνα, της συμπόνιας, της φροντίδας και του όρκου του Ιπποκράτη.

Στη σχέση εμπιστοσύνης που έχει ένας γιατρός απέναντι σε έναν ασθενή. Και ένας διακεκριμένος γιατρός σε έναν πληθυσμό υπερισχύει έναντι όλων αυτών των άλλων κακών προθέσεων.

Και αυτό που λέω είναι να τους ξεσκεπάσουμε.

Νομίζω ότι όλη αυτή η πανδημία από την αρχή είχε να κάνει με το εμβόλιο.

Έτσι νομίζω ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο εμβόλιο και στο τι σημαίνει αυτό.

Υπάρχουν ήδη μέρη στη Νοτιοανατολική Ασία και την Ευρώπη που θέτουν τις βάσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Εννοώ υποχρεωτικό!

Αυτό σημαίνει ότι κάποιος σε καθηλώνει στο έδαφος και βάζει μια ένεση μέσα σου.

Τόσο πολύ θέλουν οι ενδιαφερόμενοι τον εμβολιασμό!

« Ακούστε, αυτό δεν στοιχίζει τίποτα. Δεν χρειάζεται να το πληρώσετε».

Όλα γίνονται με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν άνθρωποι ενδιαφερόμενοι που θέλουν μια βελόνα σε κάθε χέρι. Αυτή η βελόνα σε κάθε χέρι είναι πολύ σημαντικό προσωνύμιο. Γιατί; Γιατί θέλεις να βάλεις βελόνα στο χέρι;

Ας πάρουμε κάποιον που ανάρρωσε από τον covid. Δεν μπορεί να ξαναπάρει τον ιό, δεν μπορεί να προσβληθεί. Δεν έχει τίποτα να φοβάται.

Γιατί θα ήθελαν ποτέ μια βελόνα στο χέρι ενός καλυμμένου αναρρώσαντα ασθενή; Γιατί; Γιατί;

Τρεις μελέτες δείχνουν υψηλότερα ποσοστά ασφαλείας.

Βλέπετε, η ένταση που νιώθουν οι Αμερικανοί αυτή τη στιγμή καθώς προσπαθούν να κρατήσουν τις δουλειές τους και να πάνε στην εργασία τους είναι επειδή ξέρουν ότι μπορεί να πεθάνουν από το εμβόλιο. Αυτό είναι το πρόβλημα.

Αν το εμβόλιο ήταν σαν το νερό και απλά το έπαιρνες χωρίς παρενέργειες, ποιος δεν θα το έκανε;

Λέει:«Έι, θα συμμορφωθώ. Πήραν τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισής μου, ούτως ή άλλως. Έχουν τη βάση δεδομένων. Είμαι ήδη σημειωμένος. Απλά θα μαρκαριστώ.»

Αλλά όχι, υπάρχει κάτι πολύ μοναδικό σε αυτό το εμβόλιο. Είναι κάτι σχετικά με την ένεση, κάτι σ’ ένα σώμα που είναι τόσο σημαντικό για τους ενδιαφερόμενους. Αυτό δεν έχει σημασία;

Παιδιά 12 ετών που τους είπαν ότι μπορούν να πάρουν τη δική τους απόφαση σ’ αυτό; Και μπορεί να είναι η μοιραία τους απόφαση; Για σκεφτείτε το αυτό. Βόρεια Καρολίνα, απλά προσπεράστε το. Ω, τα παιδιά 12 ετών μπορούν να αποφασίζουν μόνα τους.

Υπάρχουν πάνω από 4.000 νεκροί Αμερικανοί. Υπάρχουν πάνω από 10.000 νεκροί στην Ευρώπη που πέθαναν τις ημέρες 1η, 2η ή 3η μετά το εμβόλιο.

Γιατί το προωθούμε αυτό με έναν τρόπο όπου οι άνθρωποι, οι δουλειές τους, η εκπαίδευσή τους και ο βιοπορισμός τους αποφασίζουν για μια απόφαση που είναι δυνητικά θανατηφόρος.

Η ένταση είναι τόση που μπορείς να την κόψεις με ένα μαχαίρι.

Υπάρχουν γονείς που λένε, «Θέλω το παιδί μου να πάει στο Κολλέγιο φέτος αλλά δεν θέλω να το χάσω από το εμβόλιο».

Ξέρουν τι συμβαίνει.

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από αυτές τις περιπτώσεις: θρόμβοι αίματος, εγκεφαλικά επεισόδια, άμεσος θάνατος.

Προσωπικά είμαι τυχερός. Δεν έχω χάσει άμεσα ασθενή μου από το εμβόλιο. Σας είπα ότι οι περισσότεροι εμβολιάστηκαν τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.

Με βάση τα δεδομένα ασφαλείας, τώρα πια δεν μπορώ να συστήσω το εμβόλιο.

 

Πηγή

Προβολές : 920


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα