Eμβόλιο Pfizer: «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» μετά από πειράματα σε ζώα (βίντεο)

3 Ιουνίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:716
Μοίρασέ το

 

Επικίνδυνες συγκεντρώσεις νανοσωματιδίων στα όργανα.

 

Συμβαίνει και σε ανθρώπους;;; Απέφυγαν να απαντήσουν οι Γερμανοί… Θα γίνει σάλος!

 

Στην Ιαπωνία, κατόπιν αιτήματος, βάσει του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης, η αρχή αδειοδότησης δημοσίευσε προγενέστερα απρόσιτα δεδομένα δοκιμών σε ζώα σχετικά με το εμβόλιο mRNA από την Pfizer / BioNTech, τα οποία βάζουν μπουρλότο στην επιστημονική κουβέντα και σας φέρνει αποκλειστικά το el.gr!!!

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, τα δεδομένα δείχνουν ότι τα νανοσωματίδια mRNA δεν παραμένουν στην θέση της ένεσης στον μυϊκό ιστό όπως ισχυρίζονται οι κατασκευαστές, αλλά σε πολλές περιπτώσεις φθάνουν στα όργανα σε υψηλές συγκεντρώσεις, την ώρα μάλιστα που πολίτες ανά τον κόσμο δημοσιεύον βίντεο με «μαγνητάκια» στο σώμα τους μετά το εμβόλιο.

 

 

Η γερμανική σύνταξη του RT ρώτησε το Υπουργείο Υγείας και το el.gr σας παρουσιάζει τον διάλογο, στον οποίο η Γερμανίδα αξιωματούχος του υπουργείου ήρθε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αρνούμενη να δώσει σαφή απάντηση:

ΕΡΩΤΗΣΗ RT:

Η ιαπωνική ρυθμιστική αρχή για τα εμβόλια έχει υποβάλει ή δημοσιεύσει τις αξιολογήσεις των πειραμάτων σε ζώα με το εμβόλιο από την Pfizer / BioNTech.

Σε αυτές μπορεί κανείς να δει, μεταξύ άλλων, ότι σε αντίθεση με τον ισχυρισμό του κατασκευαστή, τα νανοσωματίδια mRNA δεν παραμένουν στην θέση παρακέντησης, αλλά μερικές φορές βρίσκονται σε υψηλές συγκεντρώσεις στα όργανα, ειδικά στις θυληκές ωοθήκες..

Θα με ενδιέφερε το εξής: Το ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας έχει παρόμοια δεδομένα για την Γερμανία και, εάν ναι, πώς τα αξιολογείτε;

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ:

Έχουμε τέσσερα εμβόλια στην Γερμανία που έχουν εγκριθεί από τον EMA με τα αντίστοιχα δεδομένα που έχουν υποβληθεί για αυτά. Το εμβόλιο BioNTech / Pfizer είναι ένα από αυτά τα τέσσερα εμβόλια. Αυτό έχω να πω μόνο.

 

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ RT:

Η ερώτησή μου όμως σχετίζεται με το γεγονός ότι τουλάχιστον από τα δεδομένα της ιαπωνικής αρχής έγκρισης είναι σαφές ότι αυτά τα νανοσωματίδια mRNA δεν παραμένουν στην θέση παρακέντησης, αλλά βρέθηκαν σε υψηλές συγκεντρώσεις στα όργανα. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση σίγουρα θα έχει αντίστοιχα δεδομένα για πειράματα σε ζώα με το εμβόλιο στην Γερμανία. Έχει παρατηρηθεί αυτό το φαινόμενο;

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ:

Δεν μπορώ να σχολιάσω αυτό που είπε η ιαπωνική ρυθμιστική αρχή εδώ. Μπορώ να σας πω ότι αυτό το εμβόλιο έχει δοκιμαστεί από τον EMA και έχει λάβει τακτική έγκριση. Δεδομένου ότι έχει αυτήν την έγκριση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην Γερμανία όσο και σε όλες τις άλλες χώρες της ΕΕ.

 

Ερώτηση στο γερμανικό υπουργείο Υγείας

Δείτε δείγμα από ένα φύλλο δεδομένων της ιαπωνικής ρυθμιστικής εταιρείας για το εμβόλιο Pfizer / BioNTech, το οποίο δίνει το γερμανόφωνο RT.

Ο πίνακας φέρεται να τεκμηριώνει πώς συσσωρεύεται η spike πρωτεΐνη σε διάφορα όργανα όπου, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, δεν θα έπρεπε πραγματικά να πάει.

Οι τιμές συσσώρευσης νανοσωματιδίων για τις ωοθήκες και την σπλήνα επισημαίνονται με κίτρινο χρώμα:

 

 

 

Σε παλαιότερο άρθρο του el.gr, το οποίο κανείς δεν έχει εξηγήσει ακόμα αν είναι αληθινό ή όχι, επιστήμονες είχαν ισχυριστεί πως εντοπίζουν ζωντανούς οργανισμούς χωριστούς από τα ιικά σωματίδια.

«Δεν είναι ξεκάθαρο για μένα τι βλέπουμε εδώ», φαίνεται να λέει ένας επιστήμονας.

«Είναι περιεχόμενο από το εμβόλιο της Pfizer;» ρωτά, σύμφωνα με το βίντεο, ένας συνάδελφος.

«Αυτό είναι από την Pfizer, ναι», απαντά ο άλλος, προσθέτοντας ότι όλες οι μικρές κουκκίδες που φαίνονται σαν να επιπλέουν ήταν κύτταρα με πυρήνα, οδηγώντας τον να αναρωτιέται ποιος ήταν ο σκοπός τους.

«Ουάου, αλλά δεν ξέρεις τι είναι αυτό ακόμα;». ρώτησε ο συνάδελφος.

«Όχι, θα μπορούσε να είναι Morgellon», είπε, αναφερόμενος σε αυτό που μια μελέτη του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας αποκαλεί «κατάσταση του δέρματος που χαρακτηρίζεται από την παρουσία πολύχρωμων νημάτων που βρίσκονται κάτω, ενσωματώνονται ή προβάλλονται από το δέρμα».

Η κλινική της εκδήλωση περιλαμβάνει την εμφάνιση πληγών επάνω στο δέρμα και ο πάσχων έχει την αίσθηση ότι μικροσκοπικά ζωύφια περπατούν επάνω στο δέρμα του ή κάτω από αυτό.

Ας απαντήσουν ΛΟΙΠΟΝ οι «ειδικοί», αν αυτό το παρακάτω βίντεο είναι αληθινό, μετά και την ΕΠΙΣΗΜΗ ερώτηση στο γερμανικό υπουργείο Υγείας:

 

Pfizer Vaccine Zoomed w Microscope! Are Living Cells Organisms Mixed In!

Πηγή

Προβολές : 716


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα