Great Reset καί στήν διατροφή ! (Great Reset στην διαστροφή της διατροφής!!!)

Great Reset καί στήν διατροφή ! (Great Reset στην διαστροφή της διατροφής!!!)

6 Μαΐου, 2021 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Great Reset καί στήν διατροφή ! (Great Reset στην διαστροφή της διατροφής!!!)
«Τα έντομα ως τρόφιμα αναδεικνύονται ως ένα ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα για τον 21ο αιώνα λόγω του αυξανόμενου κόστους των ζωικών πρωτεϊνών, της έλλειψης τροφίμων, των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, της αύξησης του πληθυσμού και της αυξανόμενης ζήτησης πρωτεϊνών για την μεσαία τάξη…»
Εἴδατε πώς ἔχουν ἀρχίση καί μᾶς εἰσάγουν, καθόλου σιγά-σιγά μᾶλλον πολύ ἀπότομα, σ᾿ἕνα δυστοπικό μέλλον; Πῶς μᾶς ἑτοιμάζουν γιά τήν ἔλλειψιν τροφῆς,στήν συνέχεια,κάπου ἐκεῖ στό Φθινόπωρο θά εἶναι,πού θά μᾶς ξεφουρνίσουν καί γιά τό πρόβλημα ἐνεργείας. 

Και για να το καταστήσουμε σαφέστερο, ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ, ΤΕΛΟΣ… ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ, ΤΟ ΚΕΝΟ…
Μας βλέπω σύντομα να παίρνουμε τα βουνά και τα ξερονήσια και να μάθουμε να ζούμε ως φυγάδες ή ως … ναυαγοί…
Καλλιόπη Σουφλή

Ἡ Ε.Ε. ἀποφάσισε γιά τήν τροφή τοῦ ἀμέσου μέλλοντος : Τά ἔντομα εἶναι ὑψηλή πηγή πρωτεϊνῶν καί φιλικά στό περιβάλλον ! ! !

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε το πράσινο φως σε εστιατόρια και σούπερ μάρκετ, για όλες τίς χώρες τής Ένωσης, να αρχίσουν να πωλούν βρώσιμα έντομα. 

Η απόφαση σημαίνει ότι αποξηραμένα κίτρινα σκουλήκια θα μπορούσαν σύντομα να βρίσκονται στο μενού των εστιατορίων, καθώς εγκρίθηκε μια πρόταση να τα ταξινομήσει ως «νέο φαγητό». Νωρίτερα φέτος, η υπηρεσία ασφάλειας τροφίμων της ΕΕ δημοσίευσε μια επιστημονική μελέτη που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα σκουλήκια ήταν ασφαλή για κατανάλωση.

Οι ειδικοί δήλωσαν ότι τα έντομα, είτε τρώγονται ολόκληρα είτε σε μορφή σκόνης, είναι μια πλούσια πηγή πρωτεϊνών.

Σε ένα σχέδιο για να καθησυχάσουν τους ιδιότροπους καταναλωτές, οι αξιωματούχοι της ΕΕ πρότειναν ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των πρωτεϊνών για τα μπισκότα, τα ζυμαρικά ή τα ψημένα προϊόντα.

Και ισχυρίστηκαν ότι τα έντομα αναπαραγωγής για τρόφιμα θα έχουν σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη σε σχέση με την εκτροφή βοοειδών και άλλων ζωικών πηγών πρωτεϊνών.

 

Η αγορά βρώσιμων εντόμων αναμένεται να φθάσει περίπου 3,3 δισεκατομμύρια λίρες μέχρι το 2027, σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε από την Meticulous Research νωρίτερα αυτό το έτος. 

 

Περίπου 11 άλλα είδη εντόμων αναμένουν αξιολόγηση και έγκριση ασφάλειας από την ΕΕ.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είπε: «Εναπόκειται στους καταναλωτές να αποφασίσουν εάν θέλουν να τρώνε έντομα ή όχι.Η χρήση εντόμων ως εναλλακτικής πηγής πρωτεΐνης δεν είναι νέα και τα έντομα τρώγονται τακτικά σε πολλά μέρη του κόσμου

Σε μια δήλωση, εκτελεστικό μέλος της ΕΕ, πρόσθεσε: «Τα έντομα ως τρόφιμα αναδεικνύονται ως ένα ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα για τον 21ο αιώνα λόγω του αυξανόμενου κόστους των ζωικών πρωτεϊνών, της έλλειψης τροφίμων, των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, της αύξησης του πληθυσμού και της αυξανόμενης ζήτησης πρωτεϊνών για την μεσαία τάξη. Έτσι, πρέπει να βρεθούν εναλλακτικές λύσεις για την κτηνοτροφία. Η κατανάλωση εντόμων, επομένως, συμβάλλει θετικά στο περιβάλλον, στην υγεία και ως μέσο διαβίωσης.

Τα βρώσιμα έντομα που θα πωλούνται σε ολόκληρη την ΕΕ θα συνοδεύονται από ειδική επισήμανση και θα έχουν προειδοποιήσεις για αλλεργίες.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών αναφέρει ότι τα έντομα είναι μια «υγιεινή και εξαιρετικά πλούσια θρεπτική αξία με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, πρωτεΐνες, βιταμίνες, ίνες και μέταλλα».

 

Τά σκουλήκια εἶναι μία πολύ καλή πηγή πρωτεϊνῶν καί κυρίως φιλικά πρός τό περιβάλλον !

Η ΕΕ χρηματοδοτεί επί του παρόντος ένα πρόγραμμα έρευνας για τις πρωτεΐνες που βασίζονται σε έντομα, το οποίο θεωρείται «ένας από τους βασικούς τομείς έρευνας» στο πλαίσιο του προγράμματος «ο Ορίζοντας της Ένωσης». 

Η μελέτη της Meticulous Research έδειξε ότι οι συνήθειες κατανάλωσης τροφίμων θα μπορούσαν σύντομα να αλλάξουν ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κοροναϊού.

Η θανατηφόρα ασθένεια πιστεύεται ότι μεταδόθηκε από ζώα σε ανθρώπους ισχυρίζεται μία έκθεση σε μια αγορά τροφίμων στο Γιουχάν της Κίνας.

Οι ερευνητές αποφάνθηκαν : «Τον Μάιο του 2020, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο ιός μεταδόθηκε από ζώα, η δημοτική κυβέρνηση της Γιουχάν απαγόρευσε την αναπαραγωγή, το κυνήγι και την κατανάλωση άγριων ζώων για πέντε χρόνια. Αυτό αναμένεται να προκαλέσει περιορισμούς στην κατανάλωση ορισμένων ζώων και συναφών προϊόντων σε διάφορες πόλεις και χώρες σε όλο τον κόσμο. Θα αυξήσει περαιτέρω την έλλειψη προϊόντων κρέατος και θα επιταχύνει τη ζήτηση για εναλλακτικά υποκατάστατα όπως βρώσιμα έντομα και φυτικά προϊόντα.”

(ἀπό ἐδῶ)

 

Εἴδατε πώς ἔχουν ἀρχίση καί μᾶς εἰσάγουν,καθόλου σιγά-σιγά μᾶλλον πολύ ἀπότομα,σ᾿ἕνα δυστοπικό μέλλον; Πῶς μᾶς ἑτοιμάζουν γιά τήν ἔλλειψιν τροφῆς,στήν συνέχεια,κάπου ἐκεῖ στό Φθινόπωρο θά εἶναι,πού θά μᾶς ξεφουρνίσουν καί γιά τό πρόβλημα ἐνεργείας. 

Μετά τά σκουλίκια,τίς ἀκρίδες καί τίς κατσαρίδες πού θά μᾶς βάλλουν στό τραπέζι μας,θέλοντας καί μή,θά ἔρθουν καί τά τεχνητά μπισκότα πρωτεϊνῶν πού θά ἀξιοποιοῦν τά ἀνθρώπινα νεκρά σώματα.Θυμᾶστε ;

Μία «προφητική» ταινία,50ετίας,γιά ὅ,τι βιώνουμε καί κυρίως γιά ὅ,τι ἔρχεται…Ἤ ἀλλιῶς τά σχέδια τῶν σατανιστῶν/καμπαλιστῶν 

Ὅλο καί πιό σκοτεινό τό μέλλον τῆς ἀνθρωπότητος… 

Μέχρι το έτος 2022, οι σωρευτικές επιπτώσεις του υπερπληθυσμού , της ρύπανσης και κάποιου φαινομένου της κλιματικής καταστροφής έχουν προκαλέσει σοβαρές παγκόσμιεςελλείψεις τροφίμων, νερού και κατοικιώνμόνο η ελίτ της πόλης μπορεί να απολαμβάνει ευρύχωρα διαμερίσματα, καθαρό νερό και φυσικά φαγητά...

Δεῖτε τώρα σ᾿ἀντιπαράθεσιν καί τήν δήλωσιν τοῦ ἀξιωματούχου τῆς Ε.Ε. :

«Τα έντομα ως τρόφιμα αναδεικνύονται ως ένα ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα για τον 21ο αιώνα λόγω του αυξανόμενου κόστους των ζωικών πρωτεϊνών, της έλλειψης τροφίμων, των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, της αύξησης του πληθυσμού και της αυξανόμενης ζήτησης πρωτεϊνών για την μεσαία τάξη…»

Ἔ,πανομοιότυπα ἔτσι; Μά πόσο πιό ὡμά νά στό ποῦν ἐν τέλει; !

Ἄ, ναί κάπως ἔτσι :

«Τό νά μοιράζεσαι τήν περιουσία σου δέν εἶναι κομμουνισμός,ἀλλά γνήσιος Χριστιανισμός»

Συνεπῶς, τό μέλλον,ὅσων ἐπιζήσουν τελικῶς ἀπό τά θανατηφόρα ἐμβόλια μέ τά ὁποῖα θά ἔχουν μεταλλαχθῆ μάλιστα,θά εἶναι ἁπλῶς ὡς γκόϊμ/δοῦλοι στήν ὑπηρεσίαν τῶν σατανιστῶν/καμπαλιστῶν σιωνιστῶν καί μάλιστα θά τό ἀπολαμβάνουν :
«Δέν μοῦ ἀνήκει τίποτα δέν ἔχω ἰδιωτικότητα καί ἡ ζωή δέν ἦταν ποτέ καλλίτερη !»
ἡ σατανική ἐλίτ καί οἱ ἐκπρόσωποί της, θέλουν νά κατέχουν τά πάντα καί νά ὑποδουλώσουν ΟΛΟΥΣ μας.  Εἶναι ἡ βασική ἀρχή τῆς σατανικῆς «θρησκείας» τους,τοῦ βαβυλωνιακού ταλμούδ,ὅτι «αὐτοί» μόνον εἶναι ἄνθρωποι καί ὅλοι οἱ ἄλλοι εἶναι θηρία,μέ ἀνθρώπινη μορφή,φτιαγμένα ἀπό τόν «yaweh» νά ὑπηρετοῦν τόν ἑβραῖο.( ἀπό ἐδῶ)
Μᾶς φανερώνουν μέ τέτοια θρασύτητα τά σχέδιά τους ! Ἀναρωτηθήκατε γιατί;
Ἡ Πελασγική

 

Πηγή

Προβολές : 542


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα