Kανένας δεν έχει ιδέα ΤΙ κάνουν τα κορονομπολια. Η ΕΙΔΕΧΘΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ.

Kανένας δεν έχει ιδέα ΤΙ κάνουν τα κορονομπολια. Η ΕΙΔΕΧΘΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ.

6 Απριλίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:941
Μοίρασέ το

Σε απλά ελληνικά η γενική θνησιμότητα που αντιστοιχεί σε εμβολιασμενους για ένα μήνα μόνο είναι ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ από τους ΜΗ εμβολιασμενους και ακόμα και με 50% μεγαλύτερο αναμενόμενο αριθμό θανάτων λόγω της ηλικίας του πληθυσμού είναι ΔΙΠΛΑΣΙΑ πάλι.

 

Τα γράφει πάνω από ένα χρόνο…δίνει αποδείξεις για όσα γράφει… έχει αφυπνίσει κόσμο…

Τι στο διάολο, κοινοποιείστε τέτοιες αναρτήσεις, μοιράστε τες στους δικούς σας ανθρώπους, μπας και σωθούν ζωές.

Χάνονται άνθρωποι, από άγνοια…

Ας γίνει ο καθένας από εμάς, μεταδότης ΖΩΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Άντε να σας φτιάξω την ημέρα, μπας και καταλάβετε γιατί όταν κάνεις μια τέτοιου εύρους παρέμβαση (κορονομπολια) στο πληθυσμό ΠΡΕΠΕΙ να ελέγχεις τη ΓΕΝΙΚΗ ΝΟΣΗΡΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΝΗΣΙΜΌΤΗΤΑ, μεθοδολογικά και ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ, λαμβάνοντας υπόψη σου το βασικότερο δεδομένο που είναι ότι κανένας δεν έχει ιδέα ΤΙ κάνουν τα κορονομπολια
 
Σκωτία, το μήνα ΦΕΒΡΟΥΆΡΙΟ η θνησιμότητα (εξ της κάτωθι παρουσίασης) στον κορονομπολιασμενο πληθυσμό με τα λιγα στοιχεια μπορει να υπολογιστει οτι ηταν απο ΔΙΠΛΑΣΙΑ ως και ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ σε σύγκριση αναλογικά με τον ΜΗ εμβολιασμενο πληθυσμό.
 
Στην φώτο βλέπετε την απάντηση του Υπ.Υγ. στη Σκωτία σε ερώτημα πολίτη μέσω της νομοθεσίας (που έχουμε και εμείς στην Ελλάδα, αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δε τη χρησιμοποιεί για να μάθει την αλήθεια) για την ελεύθερη πρόσβαση σε πληροφορίες.
Η ερώτηση ήταν πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν (Όλα τα αίτια) μετά τον εμβολιασμό μόνο για το μήνα Φεβρουάριο.
Η απάντηση ήταν πως καταγράφηκαν 2207 θάνατοι ΜΕΤΑ τον εμβολιασμό.
Πάμε τώρα να κάνουμε ένα υπολογισμό με ότι διαθέσιμα στοιχεία υπάρχουν, αναλογικά και συγκριτικά για γενική θνησιμότητα κορονομπολιασμενων και ΜΗ εμβολιασμενων ενός μήνα.
Πληθυσμός Σκωτίας 5.463.300
Θανατοι το 2019 συνολικά 58.109 (για το 2020 πρέπει να είναι περίπου 63000)
Ημερήσιος Μ.Ο. θανάτων 159.2 ή 172.6
Σε περίοδο 28 ημερών αντιστοιχεί σε 4.458 θανάτους ή σε 4833
Κορονομπολια…….
Μέχρι 31.01.21 είχαν κάνει 1η δόση 595816 μπολια και 2η δόση 3945
Μέχρι 28.0.2.21 είχαν κάνει 1η δόση 1.619.434 μπολια και 2η δόση 79.433
Ήτοι για Φλεβάρη αντιστοιχούν 1.023.618 1η δόση και 74.600 2η δόση
Το Σύνολο των κορονομπολιασμενων το Φλεβάρη ..1.023.618
Είναι το 18.7% του πληθυσμού
ΑΡΑ αναλογικά αν θεωρήσουμε ότι τα κορονομπολια ΔΕΝ έχουν αρνητική επίδραση (ΔΕΝ αυξάνουν τη γενική θνησιμότητα) και οι θάνατοι επιμερίζονται παρόμοια στον εμβολιασμενο και ΜΗ εμβολιασμενο πληθυσμό τότε θα έπρεπε να ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ και να αντιστοιχούσαν για το μήνα Φεβρουάριο στους εμβολιασμενους κάτι μεταξύ 892 και 967 θανάτων… (18.7% × 4458 = 834 και 18.7 × 4833 = 904)
ΠΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ (για όλα τα αίτια) όμως ΕΙΠΕ ΤΟ ΥΠ.ΥΓ. ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ σε ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ???
2.207 Ήτοι 1303 περισσότεροι από το μέγιστο εκτιμώμενο!!!!!!!!!!
Θνησιμοτητα όλου του πληθυσμού ενός μήνα 4833/5463300=0.088% το οποίο αντιστοιχεί στο άνωθεν αναμενόμενο αριθμό θανάτων (904) για τους κορονομπολιασμενους.
Αν διναμε 50% περισσότερους αναμενόμενους θανάτους στους κορονομπολιασμενους επειδή είναι οι μεγάλης ηλικίας, ήτοι 904+50%=1356 τότε αντίστοιχα η αναμενόμενη θνησιμότητα ενός μηνός στη περίπτωση που τα κορονομπολια ΔΕΝ αυξάνουν τη γενική θνησιμότητα θα ήταν
1356/1023618=0.13%
Ενω η Θνησιμότητα ΜΗ εμβολιασμενων ενός μήνα αδιαμφισβήτητα είναι μόνο
(4833-2207)/(5463300-1023618)=0.059%
Και η δηλωθέντα Θνησιμότητα κορονομπολιασμενων ενός μήνα από το Υπ.Υγειας είναι
2207/1023618=0.22%
Σε απλά ελληνικά η γενική θνησιμότητα που αντιστοιχεί σε εμβολιασμενους για ένα μήνα μόνο είναι ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ από τους ΜΗ εμβολιασμενους και ακόμα και με 50% μεγαλύτερο αναμενόμενο αριθμό θανάτων λόγω της ηλικίας του πληθυσμού είναι ΔΙΠΛΑΣΙΑ πάλι.
Το άνωθεν είναι απλά ένας υπολογισμός με γενικά στοιχεία
Και φυσικά δεν μπορεί να βγει ακριβές συμπέρασμα, αλλά είναι μια πάρα πολύ δυνατή στατιστική ΈΝΔΕΙΞΗ που θα έπρεπε να μας κάνει να κινήσουμε Γη και ουρανό, ούτως ώστε να δωθούν ΠΛΗΡΗ και ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ δεδομένα για τη ΓΕΝΙΚΗ ΝΟΣΗΡΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΝΗΣΙΜΌΤΗΤΑ συγκριτικά σε ΚΟΡΟΝΟΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ και ΜΗ εμβολιασμενους, ανά ηλικία κλπ.
Υ.Γ. πάντως σίγουρα καταλαβαίνουμε ότι οι κορονομπολιασμενοι ΔΕΝ έχουν γίνει ΑΘΑΝΑΤΟΙ και φυσικά πεθαίνουν, το ΑΝ αδιαμφισβητητα πεθαίνουν σε μεγαλύτερο ποσοστό και με μεγαλύτερο ρυθμό σε σχέση με ΜΗ εμβολιασμενους, αυτό μπορούν να μας το δείξει μόνο το σύνολο όλων των δεδομένων με όλες τις αναγκαίες λεπτομέρειες για να γίνει ΟΡΘΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΝΟΕΜΒΟΛΙΩΝ.
Όλα τα υπόλοιπα όπως έχω πει επανειλημμένα είναι απλά ΕΙΔΕΧΘΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ.
Με εκτίμηση ένας σώφρων πολίτης που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για τους συμπολίτες τους και συνανθρώπους του.
Υ.Γ. θυμάστε αυτήν την ανάρτηση που είχα κάνει
για μια μελέτη, από ΠΛΑΣΙΕ για την δήθεν αποτελεσματικότητα των κορονοεμβολιων στη Σκωτία? που δημοσιεύθηκε το Φεβρουάριο και όπου απλά με τη χρήση της ίδιας στατιστικής μεθοδολογίας έδειξα ότι η επίδραση ήταν μάλλον ΑΡΝΗΤΙΚΗ στη πραγματικότητα και που η άνωθεν παρουσίαση μάλλον δείχνει το ίδιο?

 

Πηγή

Προβολές : 941


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα